Hektiskt sista studietid

 
 
Just nu är det hektiskt runt mig, så bloggen har fått stå undan en aning. Det är därför uppdateringarna varit något glesare här senaste tiden. Är som ni vet i sluttampen nu på min utbildning till Digital marknadskommunikatör. Det är praktik ute i arbetslivet som varvas med ett projekt samtidigt som jag skriver på mitt examensarbete. Tuffa tider! Men även roliga tider trots att jag är precis slut om kvällarna.
 
Trivs jättebra på kommunikationsavdelningen hos Norrköpings kommun. Det är ett härligt och sammansvetsat gäng jag hamnat hos. Vissa dagar skrattar vi så mycket tillsammans att jag får magknip, känner mig bara så hemma här. Det är även befriande att ha humor på sin arbetsplats, speciellt när det som för mig stundvis är stressigt och stor press som nu.
 
Men ja jag vet, för att vara helt ärlig så är det jag själv som lägger den där pressen på mig. Har alltid varit högpresterande och har svårt att släppa ifrån mig något utan att leverera med guldkant, om ni förstår. Men jag försöker släppa det och tänka mer på att minska stress och att det räcker med att vara "good enough". Speciellt eftersom mitt "good enough" ligger på en hög nivå. "Måste sluta överprestera! Herregu, du lever bara en gång så släpp kontrollen och ha kul med! Vill inte stressa mig själv ner i graven för tidigt!" Så försöker jag tala mig själv till rätta ibland. ;-) 

Hur som, trivs jättebra som sagt med både arbetsuppgifter och kollegor och kan se mig själv här i framtiden, om jag får chansen! Så håll gärna tumme för fortsatt arbete. 
 
Saker som jag har tänkt på senaste tiden:
Ljuset, hur fantastiskt är det inte att mötas av ljusa mornar!? Häromdagen trodde jag att jag var försenad när jag cyklade till praktiken eftersom det plötsligt blivit så ljust ute. Njuter av varje minut i ljuset vi får! 
 
Saker jag längtar efter:
En långweekend på västkusten med spa i maj, åh som jag längtar! Det ska bli så skönt att få skämma bort sig och bli ompysslad efter den här tuffa våren.

Snart är det:
Examen 20 maj!! Hur kul!? Hur pirrigt!? Hur häftigt!? Hur ska det firas!? Visst brukar man väl fira att man tagit examen? Jag tycker det är väldigt värt att fira men hur var och när, ingen aning. Har ni några tips, hur firade ni som tagit examen? 
 
Något som gör mig ledsen:
Jag har lyckats tappa bort armbandet som Nyponrosen så omtänksamt köpte till mig i födelsedagspresent. En dag fanns det ingenstans och jag tror det fallit av när jag dragit av mig jackan nånstans. Det gör ont i magen och i hjärtat. Men jag har lovat henne att hon ska få välja ut ett nytt armband till mig som jag själv betalar. 
 
Ha det fint, passar på att redan nu önska er en trevlig helg! 

Kommentarer
Postat av: Cherie

Ja helt galet att det igår var precis 11 veckor kvar :) Ska bli skönt när det blir lite lugnare efter examen sen :P

Svar: Verkligen overkligt, var det inte nyss vi började? 😊
Josefin -My Happy Days-

2020-03-05 @ 09:36:25
URL: http://www.lifestylebycherie.se
Postat av: Anita

Fina bilder :D

Svar: Tack Anita! 😊
Josefin -My Happy Days-

2020-03-05 @ 11:12:12
URL: http://siliiins.blogg.se/
Postat av: Stina

Själv tog jag examen IGÅR! :D

Svar: Grattis Stina, vad har du läst för utbildning? 😊
Josefin -My Happy Days-

2020-03-10 @ 11:12:54
URL: http://stjarnansstad.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0