Exotisk fredagsbukett

Vackraste fredagsbuketten 
 
Den söta doften av utslagna liljor sprider ett välbefinnande i hemmet och bäddar in mig i ett lugn. På spiselkransen står en stor och yvig bukett som tronar upp sig likt en riktig juvel i vardagsrummet. Älskar hur exotiskt uttryck buketten jag plockade ihop i fredags fick. Sen är jag svag för rosa och gult ihop som är en så härlig färgstark kombination, färgerna lyfter och framhäver varandra tillsammans. 

Det är nästan löjligt att en "enkel" sak som blommor kan ge mig så mycket glädje, jag känner mig bara så pirrigt lycklig varje gång jag tittar på min bukett. Går runt och smygmyser här hemma med ett leende och blickarna dras återkommande till mitt blomsterfång. 
 
Det är något med skapandets möjligheter och att få uttrycka mig som fångar mig som känslomäniska med kreativ ådra. När jag var liten målde och ritade jag mycket, nu är det mest kameran som är mitt redskap. Men jag kan inte slita mig från att skapa i olika former, som att måla om loppsifyndade möbler, renovera hemmet, binda buketter, ägna mig åt heminredning, måla eller skapa diy-projekt. Vill egentling göra mer sånt här kreativt, det är något rogivande och tillfredställande att få jobba med händerna. Blundar och drömmer mig bort till ett hus med en verkstad och plats för olika typer av projekt... 
 
Kanske är det just det här med att få formge budskap som även fångar mig i den digitala världen av marknadsföring, att skapa olika sätt att synas på, förmedla känslor och väcka intresse genom innehåll och måldriven planering. Fredagsbuketten är en present till mig själv för att fira att 2 års studier till Digital marknadskommuniaktör har gått mot sitt slut, nästa vecka kör vi examen online i Coronatider. Nu är det bara ett jobb som fattas, ni håller väl tummarna? :)
 
Okej, bara en till bild! Ser ni vad fint den gör sig på öppna spisen!? 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Så ljuvliga!

Svar: Jaa, visst är de, tack! ❤️
Josefin -My Happy Days-

2020-05-12 @ 11:02:08
URL: http://rmrelining.se
Postat av: Anna

Hej!
Jag vet att du söker jobb... Är själv värdelös på sociala medier och datorer över lag. Vet därför inte vilka ’titlar som gör vad i denna bransch’.
Med det sagt; Byn söker AD här i Norrköping.
Kram Anna

Svar: Du är för go, jag blir jätteglad över ditt tips! 😍 Tack!
Josefin -My Happy Days-

2020-05-12 @ 12:59:00
Postat av: Anita

Snyggt!! :D

Svar: Tack snälla!
Josefin -My Happy Days-

2020-05-12 @ 21:21:26
URL: http://siliiins.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0