Vår andra advent

Pulkaåkning på tomten med mina töser.
 
 
Det årliga pepparkaksbaket resulterade i massor kakor och ett pepparkakhus.
 
Jag ramlade in i en spontan loppishörna när vi skulle veckohandla mat förresten, fick med mig två mässingstakar som ni ser på bild. Fina va!?
 
Hoppas att ni haft en fin helg, vår gick alldeles för fort som vanligt. Helgen har legat gnistrande klar och kall, riktigt vintrigt ute. Så pulkan åkte fram och systrarna busade i snön. Det årliga pepparkaksbaket klarade vi också av och så har vi fått en del gjort i hemmet.
 
Sedan vi flyttade in i februari har det varit ganska rörigt lite överallt, detta då renovering har pågått runt om i huset. För en som är pedant och mår dåligt när var sak inte är på sin plats kan det vara lite prövande för psyket, hehe... Men så skönt nu när vi börjar komma mer i ordning, som att vi inte har 2 kylar och 2 frysar stående i vardagsrummet till exempel eller mikro och porslin i hallen. När vi kunde flytta in kyl- och frysskåpen i köket fick vi plats för att göra julfint i vardagsrummet, så mysigt!
 
Sen ska vi självklart inte köra med dubbel uppsättning kyl/frys framöver men just nu kan vi inte sälja de gamla då vi inte kan installera de nya innan vi fått dörrarna som ska sitta på dem, det här med uteblivna leveranser under pandemin och så vidare ni vet. Men i januari kommer förhoppningsvis det sista till köket, det håller vi tummarna för!
 
Kram på er
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0