Glad påsk från huset

På båda entrérna är det påskfint utanför vårt hus. På köksentrén som leder ut till vår terass möts man av planteringar i krukor. 
 
På framsidan där vi har huvudentrén pyntade jag busken full med påskfjädrar redan för en månad sedan. Jag var säkert först ut i hela staden, haha, men kunde inte hålla mig. Varför "ska" påskpynt sitta uppe så kort tid jämfört med julens alla dekoreringar? 
 
I krukorna står påskliljor och från trädgården plockade jag ris som jag satte i och pimpade med rosa fjädrar. Gult och rosa är två färger som blir så knalliga och härliga tillsammans tycker jag. Färg gör mig glad!
 
Häromdagen sköt tempraturen i höjden med ca 17 grader! Det lockade ut surrande humlor i trädgården.
 
Lila snökrokus har vi fullt av i trädgården. Det är så spännande att se vad som växer upp på tomten så här som nyinflyttad. 
 
Snödroppar har vi även många av.
 
Årets första nässelfjäril besökte våra blommor.
 
 
GLAD PÅSK!
Sänder er en hälsning från oss om en riktigt härlig och glad påsk!
 
Vi har planer på att fixa i hemmet under påsken, finns en del projekt att beta av. Närmst vill vi bli klara med sonens rum där vi bygger ut rummet, målet är att hinna klart till hans 18-årsdag om en månad. Vi har även ett arbete med att bygga en pergola till matgruppen utomhus. Hoppas på fint väder så man kan njuta ute i trädgården och gå en och annan barnvagnspromenad i solen. Älskar för övrigt vår fina vinröda retrovagn från 80-talet! 
 
Ta hand om er och kom ihåg att fortsätta hålla avstånd även under påsken!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Fina bilder; och Glad Påsk!

Svar: Glad påsk och tack! ❤️ 🐣
Josefin -My Happy Days-

2021-04-01 @ 17:23:40
URL: http://minbloggblogg.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0