Höstfoto bebisporträtt

 
Hösten, finns ingen finare tid enligt mig att fota porträtt på, så idag blev det bebisportätt ute. 
 
Det tar emot att erkänna men jag har varit så dålig på att fota med systemkamera nu sen lillan föddes. Det är lite tungt och bökigt att ta med sig både en bebis på ena armen och en tung kamera på den andra. Sen har jag inte samma tid över till att redigera och göra efterarbeten. Men idag påminde jag mig själv om att jag kommer se tillbaka och bli så arg på mig själv om jag bara har en drös mobilbilder sparade från den här speciella tiden. Är ju trots allt fotograf och det är klart att jag måste fota på riktigt då. 
 
Så lillan och jag gick ut i trädgården idag och där fick hon sitta på fårskinnsfällen omgiven av en färgsprakande bakgrund när träden skiftar i färger. Att ha en egen tomt och bara kunna gå ut och knäppa bilder som dessa, vilken lycka!! Det här är precis utanför ytterdörren, så det finns ju egentligen inga ursäkter i världen för att jag inte ska fota då. 
 
Lillan är nu 7 månader, en riktig go och glad tjej med livlig och glittande busblick. Ler från morgon till kväll, skrattar, sjunger och gillar mycket att lyssna på musik. Hon sitter stadigt själv och tar sig runt på golvet kortare sträckor men kryper inte än. Häromdagen sprack den första lilla tanden fram genom tandköttet, stora tjejen!! 
 
För att uppdatera er lite på hemmafronten med vår köksrenovering med så kan jag berätta att stommarna är uppbyggda och i måndags var de här och mätte ut bänskivorna. Vi har valt en vacker stenskiva i tålig kvartskomposit. Så troligtvis i nästa vecka blir det leverans av dem och montering! Sen väntar vi tyvärr på hälften av fronterna till köket som är restade till slutet av oktober. Men vi börjar att se slutet på denna renovering nu. Håll gärna tummarna för att slutspurten går smidig!! 

Kommentarer
Postat av: Anita

Fina bilder :D

Svar: Tack Anita! ☺️💕🙏🏻
Josefin -My Happy Days-

2021-09-22 @ 15:27:26
URL: http://siliiins.blogg.se/
Postat av: Ivy

Det är i sanning sprakande och glittrande ögon. =)
Ett litet charmknippe.

Svar: ❤️
Josefin -My Happy Days-

2021-09-26 @ 19:41:21


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0