Gammalt köksskafferi

 
Ett gammeldags skafferi i vårt hus
 
Om det är något jag längtat suckandes efter sen unga år så är det ett charmigt klassiskt gammalt skafferi, ett sånt som man går in i som har fina hyllplan att fylla med finsaker och godsaker. När vi var på visning av vårt 30-tals hus så fanns det ett skafferi som en bonus vi inte hade räknat med! Förstå vilken osannolik lycka att pricka in i princip allt som vi hade på önskelistan för ett hus och att det blev vårt! 
 
Skafferiet var dock lite sorgset, som om det glömts bort och inte hade fått den kärlek som det förtjänade. Så vi tog oss an renoveringsprojekt köksskafferi nu under sommaren. Jag och Nyponrosen målade om invändigt, vi lät den spontade panelen som tillför så mycket charm vara kvar. Sen fick sambon såga till och sätta upp nya hyllplan som jag målade. Vi har lagt in ett nytt golv nu också, det får jag visa er vid senare tillfälle. 
 
Firarbrickan med jordgubbar doppade i choklad ställde jag in som en överraskning när sambon gick på semester. Hade samtidigt passat på att ställa iordning och inreda utan att han visste. Så det blev en glad överraskning när han kom hem. 
 
Men så fint det blev! Nyp mig i armen! Håller ni inte med!?
 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0