Att göra en ny måltid på italienska gourmetrester

 
Ni minns min härliga körsbärstomatsoppa? Jag använde resterna av den dagen därpå och förvandlade soppan till en ny måltid. Den visade sig vara perfekt till köttbullar och pasta! Stekte köttbullar och kokade med min soppa på slutet, lät det stå och småputtra och serverades till pasta. Mmm, det här vart faktiskt kanongott!!
 
 
Ps, Ni missar väl inte att ni kan vinna gourmetingredienser från Italienska Mutti!?
 
Tävlingen hos mig på Happy Days pågår tom söndag 28/10, än finns chans att kamma hem hela produktpaketet, skynda!!

 


Kommentarer
Postat av: pysseliten

mm detta ser gott ut härliga bilder med som vanligt :)

Svar: Tack söta du!
Josefin -Happy Days-

2012-10-27 @ 15:49:23
Postat av: Vonskareng

Men gud så fantastiskt gott det ser ut! Bara vattnas i munnen :))

Svar: Det var verkligen just så gott! ;-)
Josefin -Happy Days-

2012-10-28 @ 09:49:41
URL: http://vonskareng.blogg.se
Postat av: Catrin - Bröllop 2013

Gott! ... och smart! Själv är jag allt för dålig på att ta vara på resterna..

Svar: Ja det var kalas att kunna göra en ny måltid på dem. :)
Josefin -Happy Days-

2012-10-28 @ 13:28:28
URL: http://cocobycatrin.blogg.se
Postat av: Annie

Åh, vad gott det ser ut! :-D Vackra tallrikar du har! Enkla och stilrena.

Svar: Tack, precis därför jag gillardem och priset var nästan det bästa, fyndade på Rusta ;-)
Josefin -Happy Days-

2012-10-28 @ 22:46:03
URL: http://selain.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0