Min panikångest i pressen

"Min son undrar varför jag gråter, och stoppar om mig med en filt i soffan"

Idag kan ni läsa på Nyheter24 om mitt inlägg jag tidigare publicerat här i bloggen gällande panikångest. Väldigt bra av nyheterna att lyfta ämnet ångest, vi är många drabbade och många av oss som mår dåligt i det tysta.
 
Jag fylldes tidigare idag av en sån stolthet över mig själv. Här står jag, när jag är som svagast, klär av mig och blottar mig inpå skinnet. Jag vågar vara stark när jag är som svagast. Visar det som varit en jobbig och hemlig del i mitt liv för andra. Det tog mig flera månader att publicera inlägget om panikångest, bara tanken att publicera det gav mig ångest under lång tid. Men sen fick jag nog, jag kände att nej jag kan inte rå för att det är som det är. Jag vill vara ärlig, jag vill berätta och träda fram. För att slippa gömma mig mer, för att skapa förståelse. För att slippa hitta på ursäkter och för att slippa känslan av skam i att ha ångest. 

Idag är jag stolt över mig själv och känner mig glad och tacksam över att jag vågade. Det värmer även enormt att jag fått så fin respons och att andra drabbade tackat mig för att jag gjorde det de själva inte vågat och funnit en styrka i min berättelse. En samhörighet, man kan lätt känna sig otroligt ensam med ångest och oförstådd. 

Läs artikeln!!

Kommentarer
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

du tar såna fina bilder!

2015-12-03 @ 21:50:40
URL: http://merakibeauty.se
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Styrka är inte att orka allt, det är att våga inse sina begränsingar och tala om dem. <3 Du är så otroligt stark som öppnat dig, vågat berätta. Du är en grym förebild!!

2015-12-03 @ 22:26:51
URL: http://narannie.se
Postat av: SEO Kurs Stockholm

Super vacker färgskala i bilden! Men den där posen kunde kanske piffats up lite med en blick in i kameran det brukar ändå vara intressantare.. den pose som på bilden lite uttjatad.. :)

2015-12-04 @ 02:08:11
URL: http://www.xn--skordsoptimering-mwb.info
Postat av: Jessica

Bra att du publicerade inlägget om panikångest. Ta hand om dig. Kram

2015-12-04 @ 18:14:17
Postat av: ensekundtusentankar.blogg.se

Man ska våga prata om det. Därför jag börjat blogga igen. Naket. Jag blottar mitt liv och tankar och känslor....

2015-12-06 @ 14:15:36
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
Postat av: Fröken Duktig

Ett viktigt inlägg. Tack för att du delar med dig. Vi är många som lider av ångest och panikångest och du öppnar en dörr och kliver över tröskeln på ett modigt sätt. Förhoppningsvis vågar fler prata om ångest när några börjar.

2015-12-06 @ 16:00:09
URL: http://www.frkenduktig.blogg.se
Postat av: Olivia | 17,5årig tjej i medievärlden

modigt!!

2015-12-06 @ 19:18:50
Postat av: J.

Heja heja heja DIG! Blir så glad av att läsa detta inlägg. Igenkänningsfaktorn är hög från personer i min omgivning och jag blir så glad att du lyfter detta. Psykisk ohälsa är ett stort fenomen i vårt samhälle. Något vi måste lyfta. Det är verkligen okej att inte må bra. Stor kram på dig <3

2015-12-06 @ 22:23:36
Postat av: Anna

Ett så otroligt viktigt ämne att lyfta!!

Postat av: Namme

Jag hat också drabbats av panikångest

2015-12-07 @ 17:47:14
URL: http://namme.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0