Fotografiska och böcker

 
 
Under Stockholmsbesöket var vi även på mitt favoritställe, Fotografiska. Kan nog inte i ord beskriva hur mycket jag älskar det stället, allt med det från vackra bilder till underbar mat och skön stämning. Hade jag bott i Stockholm hade jag sprungt där så ofta jag kunnat. 

På Fotografiska besökte vi främst Erik Johanssons utställning som hade premiär på fredagen, såå bra! Har beundrat hans bilder i flera år så det var kul att se dem utställda. Köpte med mig hans fotobok hem, det blev ett fint exemplar i min fotobokssamling. Köpte även en fotobok av Guy Bourdin.
 
 
Hade tydligen en bokhelg i storstaden för jag kom hem med inte mindre än 4 böcker, den ena saknas på bild eftersom det är en present. 
 
 
En annan av böckerna som jag köpte var den rosa tjusiga "The Golden Year" om hur man tar kontroll över sitt liv på ett år. Den fångade mitt intresse eftersom jag jobbar mycket med mig själv och själv skriver om att hitta vägen tillbaka till ett positivt livsflöde. 
 
Den beskriver såå mycket av vad jag själv gått igenom i livet och mycket av det jag idag jobbar med. Blir så inspirerad att kanske skriva ytterligare en bok, en självhjälpsbok, om hur man får tillbaka fokus på rätt saker i livet igen. Om hur man ibland måste rensa ut ur sitt liv på allt som inte längre ger energi utan bara tar. Jag skriver redan mycket i bloggen om det idag, att skapa ett positivt livsflöde. Jag kommer att fortsätta skriva här, boken får vänta men kanske kommer jag sammanställa allt en dag. Det är så frigörande att skriva och jag tror många även är i behov av att läsa detta då vi är många som vandrar vilse på livets väg ibland.

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad fin den var i rosa, jag köpte den i den första färgen! :) Den är bra!

2016-03-01 @ 16:26:22
URL: http://punkten.nu
Postat av: Linnéa Hagström

Åh, jag älskar verkligen fotografiska! Bor själv inte i storstaden men har släkt där så passar alltid på att gå till fotografiska när jag är där. Så himla mysigt det är där!

2016-03-01 @ 23:19:36
URL: http://linneahagstroom.webblogg.se
Postat av: Cherie

Åh den boken skulle man kanske investerat i. Hört så mycket gott om den :)

2016-03-02 @ 18:15:25
URL: http://borjaspring.wordpress.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0