Lill jul med musketörerna

Adventshelgen startade med inbjudan till lill jul hemma hos mig, en tradition som jag och mina vänner hållit hårt i genom åren, nästa år har vi 10 års jubileum! 
 
Vi brukar köra knytis, i år hade jag bland annat fixat goda laxsnittar, vill ni ha recept på dessa tro? Himmelskt goda och busenkla! 
 
Torkade apelsiner dekorerade bordet tillsammans med små röda julkulor. 
 
Nyhet på julbordet, Blossas mousserande glögg! Alltså, så sååå god!! Full poäng från oss alla, jag kommer garanterat att köpa den igen, att kombinera glögg och bubbel lyckades Blossa verkligen med. 
 
Vintern kom samma dag med gnistrande snötäckta tak, så vackert och stämningshöjande, vilken fullträff just då vi skulle fira lilljul. 
 
Gästerna fick en varsin flaska hemgjord glögg och chokladpraliner till. Här har ni mitt recept på hemgjord glögg. 
 
Hyacinter på bordet, så klart! Vad kan lukta mer jul än just hyacint!? 
 
Maränger med mintchoklad, dessa hade jag bakat. Vill ni ha recept även på dessa tro? Skriv gärna en kommentar så fixar jag! 
 
Julbordet i sin helhet, så mysigt vi hade! Älskar att duka upp till middag och fest och göra inbjudande fint. 
 
Glögg-skumpan på kylning i ishinken, redo för en välkommen-skål när vi var samlade. En riktigt mysig, god, härlig och glad start på adventshelgen tillsammans med mina bästa.
 
 
Den härliga inledningen av helgen följdes upp på lördagen med familjefoto i soluppgången över snötäckta landskap, ljuset var ren magi!! Det finns mycket man kan göra för att få bra bilder, men saker som verkligen ger det extra som i det här fallet varmt motljus och gnistrande snö, det skapar något extra till bilderna! Rekommenderar att fota fina familjefoton nu när snön är här, gärna tidigt eller sent då solen står som lägst. Kan bli fina julklappar eller julkort. 
 
Helgen fortsatte vi med att ta vara på solen som äntligen var framme, jag och Rickard spenderade mycket tid utomhus. Många promenader i skogen har det blivit. Njuter verkligen av hur vacker naturen är nu, grå november försvann och ersattes av en vit december. Hoppas det fortsätter vara så här vitt ute nu. Söndag och 1:a advent åkte julpynt och ljusstakar fram tillsammans med granen som kläddes på punschvernandan, så vackert. 
 
Mysig helg! 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Det låter som en härlig helg!
Gärna recept på laxsnurrorna.

Svar: Tack, det var det! Kul att du vill ha receptet, det kommer! 😊👌🏻
Josefin -My Happy Days-

2019-12-02 @ 17:48:53
Postat av: Annie - Stora Små Äventyr

Vilken mysig tradition! :D

Svar: Det är det verkligen! ❤️
Josefin -My Happy Days-

2019-12-02 @ 19:10:14
URL: http://biglittleadventures.se
Postat av: Anita

WOW så mysigt :D

Svar: Tack Anita, supermysig tradition! 😊
Josefin -My Happy Days-

2019-12-03 @ 08:15:44
URL: http://siliiins.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0