Balkongliv trots allt

Minns ni om hotet balkongliv inställt denna sommar? 
 
Bilderna är från förra veckan, en varm juninatt då jag trodde att jag skulle få njuta av balkongen för sista gången denna sommar. Jag satt ute till inpå småtimmarna och redigerade bröllopsbilder till mjuka akustiska toner i sällskap av lite bubbel i glaset och njöt av den varma natten och en vacker himmel. Dagen efter började renoveringen av tak och fasad, nu är hela huset inklätt i byggnadsställningar och skyddande nät.
 
Men eftersom det inte var någon byggnadsställning just framför min balkong och bara nät, så frågade jag snällt om jag inte kunde få klippa upp nätet, då det inte var till någon nytta just hos mig. Vet ni, det gick bra!! Så i eftermiddags gick jag lös med saxen och nu är min utsikt fri igen. Vilket betyder att jag återigen kan njuta av balkonglivet fullt ut! LYCKA!! 
 
Status annars just nu, lätt stressad och slutkörd efter intensiva dagar av rapportskrivning. Fick fly fältet hemma med pga renoveringskaos och allt oljud det medför och försöka hitta arbetsro på andra platser, det gick bra tur nog.
 
Är trött och slut i kroppen pga pollen en med, går lite runt och känner mig genomförkyld för jämnan. Det där med gräs, att man inte ska tåla något som blommar just hela sommaren är ju lite typiskt.  
 
Fotade min barndomsväns överraskningsbröllop i lördags, kändes så fint i hjärtat att få närvara bakom kameran och fånga ögonblicken från deras dag. De bilderna ska jag kasta mig över så snart denna sista skolvecka gått mot sitt slut. Längtar! 
 
Hoppas att ni har det fint! 
 


Kommentarer
Postat av: film&serier bloggen

wow vilka bilder, det ser så mysigt ut. Så vill jag själv ha det på min balkong!

Svar: Åh tack så mycket, visst är det mysigt! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-06-18 @ 07:54:48
URL: http://filmandserier.blogg.se
Postat av: sara

Vilka härliga bilder! Blir sugen på att pimpa min egna balkong nu.

Svar: Det gör så mycket för trivseln, mitt extra rum på sommaren! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-06-18 @ 15:28:02
URL: http://misspinklady.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0