Soluppgång till frukosten

Soluppgång genom köksfönstret
 
 
Vilka magiska mornar vi har här hemma i köket. Så här vackert rodnade himlen när solen gick upp igår vid frukoststunden, så vackert skådespel att blicka ut på och njuta av. Man kan knappt tro att det är på riktigt och att färgerna är förstärkta, men det kan jag lova att de inte är! Jag valde att behålla mörkret i köket för att inte förlora solnedgången utanför.
 
Om ni tittar noga på köket i dunklet så kan man se att vi har fått dit det sista överskåpet, en vitrindel med belysning och kryss-spröjs. Den sitter högst upp på den del som vi kallas frukostskåp. Frukostskåpet kommer att vara just som det låter, plats för frukosttillbehör. Tänk er flingor, müsli, nötter, marmelad, knäcke, te med mera i fina glasbukar, vill att det ska kännas lite som att vara på hotell och ha mycket gott att välja på. Hade vi varit kaffedrickare hade vi installerat en kaffemaskin där med, men tänker att det får bli ett tips till någon annan kanske? Det kommer att vara två dörrar att stänga till med sen men dessa är slut på lagret så vi får snällt vänta till januari som det ser ut nu.
 
Om man kisar ordentligt i det mörka köket kan man även ana att belysning i form av två glaskupor kommit upp i taket över bänkskivan. Köket kommer till rätta lite bit för bit. 
 
Nästa inlägg kommer jag att dela med mig av ett gott recept på pumpapaj, det vill ni inte missa! Så kika snart in igen, ha det fint så länge och trevlig fredag! 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0