My Happy Days
Gör din egen pesto!
 
Godaste peston är den hemmagjorda, här är mitt bästa recept som är så god att man inte kan få nog!

Du behöver:
2 vitlöksklyftor
1 kruka färsk basilika (den frysta gör sig inte alls lika bra!)
1 dl riven parmesanost, gärna en som lagrats länge
3/4 dl pinjenötter
1 krm salt
1 dl olivolja (jag tar en smaksatt av chili och vitlök)
2 msk vatten 
 
Riv vitlök och parmesanost. Rosta  pinjenötter i en varm och torr panna lite lätt. Blanda alla ingredienser i en mixer till en slät konsistens. Klart!
 
Serververingsförslag, blanda peston med gnocchipasta. Stör över lufttorkad skinka, soltorkade tomater och ruccolasallad. Toppa med riven parmesan, detta mina vänner är bland det godaste jag vet, mums! Gifter sig perfekt med ett glas rött till och känns lite extra kul att äta en fredags- eller lördagskväll. 
 
Det får bli mitt tips till er för dagen, nu tillbaka till mina studier inom marknadsföring som jag har kursavslut på i veckan, intensiva pluggadagar här nu.