Det sista av värmen

 
 Ljus trall på balkongen och vitt balkongskydd på insidan av sidorna. Lovade ju att visa er fixet från i somras då balkongen fick en uppdatering med nytt golv. Gillar verkligen hur fint trallen flyter samman stilmässigt med vardagsrummsgolvet som går i liknande ljusa toner, blev enhetligt.
 
 
Är det bara jag eller har tiden gått väldigt fort denna höst? Jag minns det som att det var sommar igår och nu helt plötsligt är vi snart i slutet av oktober med allt kallare vindar. Första nattfrosten har kommit och vintergarderoben har så smått plockats fram. Men än finns det dagar som dessa som idag då solen värmer kinderna och lövens rödorangea toner glöder i trädkronorna. När balkongdörren ännu kan stå uppe och den sista värmen njuts vid halvmånebordet där ute tillsammans med en bok. Okej, en jacka på också, det behövs nu! 
 
Här fortsätter livet, vi letar hus fast marknaden står stilla och priserna skjutit i höjden. Vi har varit på visningar, budat och förlorat men ändå så håller vi modet uppe. För till vår-sommar då vill vi verkligen ha hittat hem till ett hus där vi kan börja att skriva en ny historia och fylla alla ytor med kärlek som sätter sig fast i väggarna. Det är dags att flyga ur boet här nu, 8 år i en fantastisk lägenhet men nu börjar det blir trångt på riktigt.
 
Håll en tumme för att drömhuset dyker upp snart, det som är menat för oss! 

RSS 2.0