Välkommen till världen Enya

 
Fredagen 12/2-2021 föddes vårt lilla kärleksfrö Enya, en pigg och fin dotter som mår bra! Hon mätte 49 cm lång och vägde 2975 gram. 
 
 

Avslöjar en hemlighet

 
 
 
 "När något är så stort att hjärtat blir rädd för att dela med sig är det bättre att vänta", som jag skrev i inlägget Året 2020 i bilder.
 
 

Förstår att detta kanske kommer som en överraskning för följare i bloggen och på sociala medier. Men som ni ser har jag varit gravid. Det visade sig strax efter min examen till Digital marknadskommunikatör att ett litet kärleksfrö flyttat in i min mage i början av sommaren.

 

Jag har valt att hålla detta i kretsen av mina närmaste av olika anledningar, mestadels för att jag ville känna att jag fick mindre stress och mer lugn runt mig och få ruva på detta lilla växande liv ifred. Vilket jag behövt då denna graviditet samtidigt som den varit helt underbar av lycka även varit otroligt tuff då jag inte mått bra. Jag behövde stänga in mig i vår bubbla och få vara med om detta utanför offentliga medier och andras nyfikenhet, inget ont menat med det. Det har varit mysigt att få ha denna tid för oss själva även om jag stundvis önskat att jag hade kunnat dela med mig av min resa längs med vägen till er. För jag vet själv hur spännande jag tycker det är att få följa en graviditet och få glädjas med andra. Jag berättar gärna mer för er nu så här i efterhand i kommande inlägg och visar bilder om ni vill?

 
 
Ni förstår säkert nu att detta var 2020:s största händelse för oss även om jag höll det hemligt. En växande mage innehållande livets kärleksfrö, en liten vi. Men jag gav er små hintar här och var i mina inlägg om man läste mellan raderna. Jag har även lagt upp ett par bilder där man kan ana något rundare mage. ;-)  Men så skrev jag även direkt om att vi är fem som nu kommer flytta in i huset, "Han och jag, vi och barnen, vi fem. ♥", läs mer i Vi har köpt livets drömhus
 
 
Jag förstår om ni har frågor eller är nyfikna, skriv i kommentarer så ska jag sammanställa svar.
Gilla gärna inlägget om du tycker om det och vill dela glädjen med oss!
 

RSS 2.0