12 år sen jag blev mamma

 
Idag har jag varit mamma i 12 år. 12 år som berikat mitt liv med så mycket kärlek, styrka och prövningar. 12 år av erfarenheter, minnen och glädje. Att få vara en vägvisare men låta honom finna sina egna stigar att gå. Att lyssna, finnas till och älska villkorslöst. För 12 år sedan blev jag mamma till en speciell pojke som kom Valborgsmässoafton då han inte ville vänta till 4/6, en tuff början i livet. Men jag är så stolt över honom, han är och har alltid varit en kämpe med mod och det största omtänksamma hjärta jag mött.
 
Grattis Pontus, vi älskar dig oändligt! 
 
 
Kan verkligen inte fatta... 12 år sen jag var 21 år med en nyfödd liten prins med de vackraste gnistrande svarta ögon jag skådat i min famn... Får inte ihop tiden, den springer på för fort!

Trevlig Valborg, nu ska vi fortsätta födelsedagen efter kalasande med majbrasa och fyrverkerier. 

Hur var din dag?

 
Hej!!

Vilken stress det var i dag, full kareta ända in i kvällstimmarna. Har haft så mycket att styra upp inför imorgon, imorgon är en stor dag. Då fyller han med världens största omtänksammaste hjärta 12 år, min son! Jag förstår det fortfarande inte, jag kan bara inte förstå... Att han blir så stor!! Har gjort smörgåstårtor ikväll, de står redo i kylskåpet för att garneras imorgon. Som vanligt blir det både födelsedagsfirande och Valborgsfirande imorgon, så dagen kommer nog att gå i ett! Nu är jag helt slut, ska fixa liiite inför morgondagens sång med paket på sängen, men sen dyker jag ned i sängen.

Selfien på mig är tagen idag, slog till med en fiskbensfläta idag, det har jag nog inte haft förr! Jag har oftast håret utsläpt men på senare tid har jag börjat bli mer o mer bekväm vid att sätta upp det. Så idag kände jag mig fin, faktiskt. 

Hur var din dag?
 

Den här dagen...!!


Jag uppdaterade i förmiddags om hur jag mer eller mindre dansat iväg till jobbet imorse och hur jag på en timme klarat av målen för min vecka. Det är ju helt galet att jag lyckades med det då jag tänker efter, men hade sånt positivt flow i mig att det bara gick av bara farten. När arbetsdagen var slut hade jag fördubblat mitt resultat och blev spontant belönad med biobesök för mig o barnen. De blev så glada och ivriga när jag kom hem på eftermiddagen o berättade det, så himla roligt! Så det blir nog ett biobesök i helgen om vi hittar någon lucka, helgen är rätt fullplanerad med födelsedagsfirande, bowlingkalas osv. Min pojke blir ju hela 12 år på torsdag... 12 år!? Hur sjutton gick det till, jag begriper det verkligen inte! Själv har jag inte åldrats sedan 25... ;-)

När jag var nere på stan en snabbis runt lunch så sprang jag även på Jenny!! Den lyckan, att få så min nyopererade vän som hastigast, hon kom ju hem igår. Var så oförberedd på det mötet att jag blev chockad och bara stod o stirrade först, tänkte att hon måste vara ett spöke och blev orolig för det var ju helt omöjligt att jag skulle möta henne. Haha...! Så tokigt man hinner tänka på en hundradelssekund... Men det var en oerhörd glädje att se henne o få ge henne en kram! <3

Lyckan den här dagen fortsatte med att jag hittade en vinst i min brevlåda när jag kom hem, vann i en instagramtväling ett vackert armband från Bud to Rose i förrgår och den hade redan hittat hem! Så himla vackert det kommer bli med roseguld till sommarbrännan! Lycklig tjej! 

Det är så mycket positivt som händer i min omgivning nu, den här dagen har verkligen varit speciell och det känns som att vinden har vänt nu. Tänk vad mycket mitt liv förändrats på så kort tid, för att jag ändrade tankesätt och bröt ett negativt mönster. Så mycket man kan påverka med tankens kraft... 

Jo, och när vi är inne på Instagramtävling så måste jag tipsa er om min egen tävling i samarbete med POMPdeLUX, in och tävla på mitt Instagram @myhappydays.se
 

Happy Day!

Follow your dreams, believe in yourself and don't give up. ♡

 
Vilken underbar dag, helt fantastisk vilken enrgi och glädje som spritter i mig idag, det exploderar! Jag hoppade faktiskt bokstavligen upp ur sängen imorse och dansade ut i badrummet. Gjorde mig iordning till min Happy Days-lista på Spotify och det blev nog ett helt träningspass av dans. Jag känner mig lite kär o galen idag, typ. Kär i livet och så glad över att min fokus på mig själv hjälper. Solen skiner och jag har redean på en timme på jobbet lyckats leverera en hel veckas mål!! Det är galet så bra!!

Ha en fantastisk dag alla, puss, kram och kärlek!

Trust your intuition and be guided by love

 
 
Tillit.
Ett litet ord om betyder så mycket. Att våga känna tillit, att våga tro och släppa in någon annan i livet. Det är svårt då misstro ligger nära efter många svek. Man bygger upp ett försvar, som en mur runt sig man hoppas att någon ska riva ned en dag. Någon som verkligen vill ta sig förbi den där muren.

Intuition.
Men om det är något jag litar på, så är det min intuition, den brukar stämma väldigt väl. Kanske kommer tillit först när intuitionen säger att det är "säkert"? Att man är på trygg mark, kan slappna av och släppa taget om sin rädsla. Att där inte finns något annat än ärliga avsikter, är det då som misstron suddas ut? 

Tvivel.
Ja har lätt för att tappa fotfästet lite ibland och förminska mig själv, fast jag vet att jag är värd mer än så. Om andra kan, varför skulle inte jag kunna? Det är rädslan och osäkerheten som kommer in, i situationer som är främmande, där jag inte vet hur jag ska agera, vad som kommer hända. Att släppa kontrollen, ja det är läskigt. Men om jag bestämmer mig, för att jag kan, vill och vågar, varför skulle det inte kunna bli som jag önskar då?
 
Lite suddiga tankar i natten... 

Att starta dagen med en soluppgång på landet

 
Innan klockan hade slagit 7 hade jag redan varit ute och sprungit en runda på landsvägarna i soluppgången. Det är så energigivande att komma ut hit. Jag var tvungen att ta några bilder med mobilen, så att ni skulle förstå känslan av ro och välbefinnande som inte riktigt går att hitta ord nog att knyta an i känsla för. Jag rensar ut negativ energi och låter tankarna flöda fritt där jag springer och sjunger för mig själv i min ensamhet, låter lantluften fylla mig med lust och liv och smeka min kind. 

Det här är något av de bästa sätten att starta dagen på för mig, det är något jag älskar och som får mig att må bra. Det är ett steg i att skapa ett positivt livsflöde, att fylla sitt liv med de goda sakerna som man uppskattar, mår bra av och som skapa sig en välbefinnande tillvaro.  

Lördagsfrukost på entrén

 
 
Det blev frukost på en soldränkt uteplats på min entré idag!
 

Goood morgon vänner!
Här vakande mina pigga mörkgröna redan straxt innan klockan 7 denna lördagsmorgon. Utvilad, glad och med en rofylldhet inom mig startade jag dagen med att måla min utomhusbänk med ett andra lager färg. Sen blev det frukost! Och då lyxade jag till det lite extra genom att ta några sittkuddar med mig ut på min soldränkta entré och dukade upp med youghurt, müssli, melon och jordgubbar! Nu är jag redo att fortsätta min dag, ska ta en promenad in till city och se om jag kan få med mig en trähylla i stegformat med lådor till min balkong. Här ska det skapas inspirerande utomhusmiljö för sommaren! 

En trevlig överraskning!

 
Idag har jag gått närmre 5 timmar i sträck och det känns i kroppen kan man säga. Har haft en mysig och rolig dag tillsammans med min vän Cissi med shoppingäventyr på stan. Blev både en lunch och en senare fika på två av stans uteserveringar i solen, så himla underbart! Och när jag kom hem mötte jag det här i hallen! Min fina pappa, ja världens bästa pappa, hade levererat hem ett lass till mig att bita tag i under helgen...

 
En sån här har jag fått hemlevererad utav min pappa inklusive färg, för den ska bli vit! Min nya fina vita kryssbänk ska stå ute i min lilla men ack så lummigt inbäddde trädgård i sommar. Har länge önskat mig en utomhusbänk till min trädgård men haft svårt att hitta en, men så fann jag denna på Jula.  
 
 
 Vad tror ni, visst kommer det bli bra?! Uppdatering kommer när allt är klart efter flera lager färg och en del piffande, nu har jag lite att göra i helgen, kul!

Cherry Blossom

 
 
 
 


Magisk torsdag med solsken och härlig känsla! Det gick bra igår, fick en rapport på eftermiddagen som var glädjande, Jenny mår fint och operationen av nya njuren har gått bra! Firar detta något av det vackraste jag vet, blommande körsbärsträd som passande nog står i spirande blom just nu, dessa är från Repslagaregatan här i Norrköping! Idag är en sprudlande glad dag!
 
 
 
 
 
 

Idag är dagen för operation

 


Jag är så känslosam idag, vaknade nyss och tårarna bara rinner, utan hejd. Tänker på min Jenny som idag kommer att få sin systers ena njure. Idag är det operation och jag hoppas så i hela mig att allt ska gå väl. Jag tittar på bilderna jag tog från dialysen i Linköping när jag dokumnenterade henne. Att sitta fast vid en maskin flera dagar i veckan, beroende av den för att leva. När operationen är klar så kommer hon få sitt liv tillbaka tillsammans med sina barn och sin familj... Vi har pratat om allt vi ska göra sen, det vi inte kunnat förr, som att ha en ostkväll och klättra i klätterhallen, jag längtar! 

 
Om ni är blodkänsliga så får ni scrolla förbi bilderna nedan snabbt nu, de visar hur Jennys blod åkt genom slangar och ett renande filter i dialysen.

 
Lycka till idag älskade vän, jag kommer att skicka så mycket varm kärlek till dig i mina tankar som möjligt hela dagen.

Just focus on what's important

 
 
 
Det är så himla befriande så jag finner liksom inte ord, jag vet inte ens vad som har hänt... När jag väl bestämde mig för att börja jobba med mig själv på djupet och på riktigt så började jag med ens att se saker ljusare. Jag började känna någon sorts likgiltighet till det som förr tagit min energi och gjort mig ledsen, gett mig panikångest eller bara gjort mig på dåligt humör. Det finns kvar som en suddig bakgrund men mitt fokus ligger rakt fram fäst på det som är viktigast.

De viktigaste stegen jag har börjat med i min resa till ett mer positivt livsflöde är att se till vad som får mig att må dåligt och ta bort det. För mig finns det tre huvudsakliga orsaker som triggat mitt dåliga mående och jag har därför valt att ta dessa tre bitar ur mitt liv. Det har hjälpt mig att se livet ur ett bättre perspektiv och att fokusera på det viktiga, det enda jag behöver. Och att acceptera, det är viktigt! Jag har accepterat att det som skett har skett men nu fortsätter mitt liv och jag släpper taget om det gamla.

Jag har även börjat jobba mycket med ensamheten. För om jag ska var ärlig, så har den skrämt mig, jag har sprungit i 110 km/h i 3 år för att undvika den. För jag visste inte hur den skulle kännas, jag var rädd att det skulle vara hemskt, som att bli uppslukad av ett mörker. Tänk er, jag flyttade hemifrån när jag var 18 år tillsammans med barnens pappa och har aldrig haft ett liv där jag stått på egna ben innan jag separerade, jag hade ingen erfarenhet utav att vara ensam. Ville inte sitta hemma på helgerna utan något att göra och inte ha något sällskap. Känna mig lämnad, bortglömd och var rastlös... 

Men nu ser jag ensamheten som min vän, på något vis, eller kanske snarare som något jag verkligen behöver och mår bra utav. Ser fram emot att vara mitt eget sällskap, att fördjupa mig i mina intressen som foto och bildredigering, ta långa promenader, att sitta med mina egna projekt eller att bara läsa en bok. Att läsa, herre gu vad rogivande det är! Jag har inte läst böcker på år och nu kan jag inte vara utan en pågående bok att läsa. 

Jag skulle kunna fortsätta att skriva om hur mycket som hänt i mitt välbefinnande och hur rofylld jag känner mig på bara några veckor, men jag tror det får räcka så här för nu. Givetvis har jag en lång sträcka kvar och att falla på vägen är något jag räknar med. Men jag är faktiskt lite förbruffad över hur bra det gått hittills, genom att bara ändra på sig själv lite grann.

Känner mig nästan lite naken som blottar mig så här öppet nu och tvekade lite innan jag tryckte på knappen "publicera". Men samtidigt så tänker jag att min ärlighet och öppenhet kanske kan hjälpa någon annan. Som jag tidigare skrivit kommer jag att lägga alla inlägg i min resa till ett bättre välmående under kategorin "Skapa positivt livsflöde". Kanske finner du givande tips och råd, kanske har du något eget att dela med dig utav. Följ gärna med om du vill. 

Utflykt en solig lördag i april

Började vår lördag med bakning i min rosa snygging till KitchenAid, tänk att jag vann den i höstas!! Kanelbullar rullades till en kommande picknick några timmar senare i vårsolen.
 
 Med väskan packad, redo för utflykt!
 
 Sen gick vi ut i solen, Prinsessan Regnbåge (som hon själv valde att kallade sig) hennes storebror (en gång kallad Pontus Pirat) och jag. Meja hade sin nya tunika och cardigan från POMPdeLUX. Kjolen inunder är också den av samma märke men från förra året. 
 
 Vi gick in i skogen, som vi bor granne med, en av alla anledningar till att jag älskar att vi bor där vi bor, vid gränsen mellan stad och land. Vi hittade vitsippor som log i solen längs med den upptrampade stigen vi gick på.
 
Vi fortsatte vår runda ute i solen på landsvägarna och gick "Hästsvängen" som den kallas för att det ligger hästhagar och stall längs hela vägen. Och där stod "Lilla Gubben" i en hage, på pricken lik! 
 
Landet!! Jag dras mer och mer utåt stan märker jag, det är här ute jag tankar med energi och fylls med ro, det är hit jag flyr när jag behöver komma bort från allt. Där jag söker friden och finner en inre röst som talar om att jag hittat hem.
 

Skärpa för webben med Retinaskärm

 
 
 Vår i Norrköping, visst är det härligt!!? Men lite mer värme hade inte skadat, om jag får be! Ge mig 20 grader och bikiniväder så jag kan hänga in vinterjackan nu. ;-)
 
Vet inte hur många, men oräkneliga är dem, alla tillfällen som jag suttit vid min nya Macbook Pro den senaste veckan med ett nästan frustrerat uppgivet ansiktsuttryck. Jag får inte till skärpan när jag förminskar dem till webbanpassat format, dvs för blogg mm. Jag är petig, vill ju att det ska bli bra
 
Men, så läste jag något. Min nya skärm, Retina, är helt enkelt föööör bra. Så bra att bilderna återges i sämre kvalité på min nya skärm när jag till exempel tittar på bloggen då grafiken inte är anpassad för min super Retinaskärm där. Det gör det hela lite klurigt för mig ibland att avgöra om bilderna jag lägger upp här ser bra ut i kvalitén efter att jag webbanpassat dem, jag brukar dubbelkolla i mobilen och ibland även på jobbet, kontrollfreak som jag är, haha... Dessa bilder ser ok ut för mig på min skärm, utom självporträttet, den är inte helt skarp vid ögonen. Hur ser bilderna ut för er? 
 
Nåja, det var egentligen mest ett "Hej, här är jag och jag önskar er en helt fantastisk fredagskväll" som jag ville slänga upp i min blogg ikväll. Så jag rundar av nu för att göra sällskap med fredagsmys i soffan tillsammas med skatterna. <3

Ladda mobilen snyggt och trådlöst


Jubel framför datorn igår när Ikea presenterade sina nya smarta möbler för mobilladdning. Såå himla snyggt, smart och riktigt bra att det inte är klokt!! Är väl många fler med mig som är vansingit trött på sladdar som trasslar sig och går sönder stup i kvarten. Snygt är det inte heller, har nog någon form av allergi mot sladdtrassel eller sladdar över lag. Så ja, det här var en nyhet som tog mig med storm och glädje. Inte för att jag behöver nya möbler men för möjlgheten att göra detta snyggt i mitt framtida hem.

Titta bara vad snyggt på ett café! Perfekt att lägga mobilen på laddning direkt på bordet, och så lätt att installera!! Tack Ikea, you ma

Photoshoptips, redigera i två fönster

 

Här kommer ett nyttigt och användbart tips om du redigerar detaljer i photoshop. Öppna två fönster, du ser bilden i sin helhet i ena fönstret och kan redigera på detaljnivå i andra fönstret. På så sätt får du en schysst och smart överblick på hur din redigering påverkar bilden i helhet utan att behöva zooma in och ut hela tiden. 

1. Välj Fönster och klicka på Ordna och välj Nytt fönster för "bildnamnet".
2. Välj Fönster och klicka på Ordna och välj Visa 2 upp lodrätt, om du vill ha dem sida vid sida som jag har i bilden ovan. 

Klart, bara att börja redigera med en bra överblick!! 

Vår i Norrköping

 
Sol över staden idag och våren blommar ut allt mer, dessa kvistar fångade jag tidigare i veckan. Eftersom jag inte är helt piggelin ännu blev det ännu en hemmadag för mig. Men imorgon är jag och lillan lediga, hoppas då att solen och energin visar sig så jag kan komma ut o fånga lillan bland blommande körsbärskvistar. 
 
Idag blir det o kurera sig vidare alltså, precis smuttat i mig varmt honungste och sitter försjunken i planering utav uppstart av webshop med mina egna printar och fotografier som jag äntligen tänkt jag skulle få till, vad tror ni om det?

Önskelista fotoprylar

 
Lite fint att drömma om till min kamera...


Go kväll,
Feberläge hos denna Happy Days fröken ikväll, sitter med en kopp varm choklad som bildat tjockt skinn i soffan. Så där lite kinkig nu o tycker synd om mig själv så jag passar på o drömma mig bort till fina fotoprylar jag vill införskaffa mig. Som vackra kameraremmar från Bloom Theory  jag har suckat mig matt över ett helt år... Eller den fina kameraväskan i läder med härligaste vintagekänslan jag fann ikväll på Etsy. Någon som provat att shoppa därifrån?

Sjuk...? Jo jag kämpade mig igenom dagen tills 2 ynka timmar kvar av arbetspasset kvarstod, då gav jag upp. O när jag kom hem verkligen kände jag hur febermatt jag var i hela kroppen. Hur halsen rev o hur jag frös ända in i märgen även om jag hade två tjocka tröjor på mig under ett varmt täcke. Får se om jag mår bättre imorgon, men hemma blir jag nog i alla fall. På torsdag har vi dock ett viktigt möte jag verkligen borde gå på... Så jag får hoppas jag hinner kurera mig tills dess. 


Kvar av påsken och erbjudande

 
 
Jag har så många bilder från förra helgen som jag inte har publicerat än, det har tagit tid o sätta sig in i min nya mac (och ett sprillans nytt Photoshop och Lightroom), så tänkte att jag bjuder på några utav bilderna denna helg. Går väl inte att ta misste på syskonkärleken mellan mina två? Den är så fin och gör mig varm i hjärtat att se, de har ett speciellt band mina två. Förskte i påskhelgen även att fotografera lilla fröken Nyponros i sina nya kläder från POMPdeLUX men det var inte det lättaste denna gång då hon hade så mycket busiga myror i kroppen. Men det är ju precis som det ska vara, några skapliga bilder blev det ju i alla fall. Rosetten i håret, de vita byxorna, blusen och koftan under jackan är samtliga från POMPdeLUX

Vill även ta tillfället i akt o nämna för er att på POMPdeLUX mellan 9-12 april kan man köpa två och bara betala för en av ett antal utvalda grundmodeller. Lägg två av samma stil i korgen och betala bara för en. Erbjudandet gäller både i butiken och hos din lokala Shopping Advisor. POMPdeLUX har inte bara en butik, utan också massor av duktiga Shopping Advisors som besöker dig och dina vänner för att visa samlingen av alla kläder live. Vill du bli Shopping Advisor för POMPdeLUX? Läsa mer om det roliga uppdraget här.

 

 Inlägget är ett samarbete med POMPdeLUX


Instagramfredag

Mina fina hjärtprickiga strumpbyxor jag hade igår

I veckan sprang jag 5 km, utan att stanna! Att det desutom var mina första 5 km i år, det får mig känna mig chockad och stolt. 30 min, utan att stanna och första rundan i år, det ger jag godkännt! 

Ett kollage av favoritbilder på Instagram, tycker om att komponera ihop kollage efter stämning och färgskala.

I en provhytt med ett reafynd på

Glada tankar!

Att jaga solnedgångar i stan när det blänker så vackert om spårvagnsspåren... 

Även regniga dagar är sköna promenad- och Instagramdagar!

Skapa ett positivt livsflöde
Jag har som jag tidigare skrivit börtjat att jobba väldigt aktivt med mig själv innifrån för att må bra igen. När jag startade bloggen Happy Days kan man säga att jag befann mig på topp i mitt liv, jag kände mig välmående, trygg och lycklig. Det var därav bloggen fick sitt namn, jag hade lyckliga dagar och tänkte väldigt positivt. Det fanns inga problem, bara möjligheter och jag ville även smitta av mig med min positiva inställning till andra som läste min blogg, bilda ringar på vattnet. Det kändes genom responsen och läsarantalet som ökade att jag lyckades med det. Sprida glädje, få andra att må bra, det var ett av mina syften med bloggen.
 
Men livet förändras och jag kom att gå igenom många omställningar i mitt liv, stora prövningar som avlöste varandra och en efter en tog de udden ur mitt vanliga positiva jag. Jag började må mer o mer dåligt, små saker blev stora och jag började fokusera på allt det negativa tillslut. En känsla av obalans i mitt inre har infunnit sig och jag vill tillbaka till den känslan av rofylldhet inom mig igen som jag hade för 4 år sedan, känna mig i balans och rakt igenom lycklig och tillfreds med mig själv och mitt liv. Så nu handlar bloggnamnet Happy Days mest om det, att få tillbaka mina lyckliga dagar igen. Att fånga lyckan i vardagen, ögonblicken.

Hur kommer man dit? Vad kan jag göra? Hur finner man orken och energin igen?
 
Jag tror på att göra det i små steg. Acceptera det förflutna, släppa kontrollen som försöker att stänga ute rädslor och ångest. Fokusera på positiva saker. Jag läser just nu väldigt mycket om hur man får ett positivt livsflöde till exempel genom attraktionslagen och tänker fortsätta att skriva, peppa mig själv och andra genom att tipsa om vad man kan göra av det jag finner givande. Jag gör min egen resa just nu, jag är inte i mål på länge än, men jag är på väg för att jag har betsämt mig att starta den nya vägen till ett bättre mående. 
 
Följ med på resan, kanske finner du givande tips och råd, kanske har du något eget att dela med dig utav. Jag kommer att lägga alla inlägg i ämnet under kategorin "Skapa positivt livsflöde".

Kycklinggryta, mustig och snabblagad

 
Bjuder på ett recept idag på en kycklinggryt som jag och barnen provade förra veckan. Perfekt vardagsrätt som även går att göra till en festlig bjudrätt, till exempel med klyftpotatis och en fräsch sallad. 

För 4-6 portioner behövs:

 • 500 g kycklingfilé
 • 2 små gula lökar
 • 2 st morötter
 • 1 tsk salt
 • 1 krm svartpeppar
 • 1 msk smör eller rapsolja
 • 1 msk vetemjöl
 • 1 dl vatten
 • 12 dl mellangrädde
 • 1 st hönsbuljongtärning
 • 1 tsk timjan
 • 10 st katrinplommon
 • 12 dl valnötter
 • 1 msk lingonsylt för extra sötma (hade jag i, behvös ej)
 • Färsk timjan (går att strunta i)

Dela kycklingen i stora bitar och skär morötterna i tunna slantar. Salta, peppra och bryn kycklingen i smör/rapsolja i en gryta. Bryn lökarna och lägg dem i grytan. Vispa ihop mjöl, vatten, grädde, buljongtärning och timjan. Häll det i grytan och låt koka 5 min under lock. Dela plommon och nötter i halvor. Lägg ner dem i grytan tillsammans med morötterna, ev lingonsylt och koka 5 min till. 

Garnera med färsk timjan och servera grytan gärna med smörstekt svamp, hade bulgur till men potatis går lika bra.


Min påskpresent, MacBook Pro 15"

 
 
Det här är så galet, jag har fått den finaste påskpresenten ever (nåja, gratis var den inte och jag gav mig den själv). Men hallå en MacBook Pro 15" med retina skärm!!! Känslan är sjukt overklig och magisk!! Upplösningen och vad den gör med mina bilder, det är så galet att jag inte finner ord... Här sitter jag just nu och försöker få lite klarhet i hur allt fungerar, van PC-användare som man är. Min gamla trotjänare klappade ihop och tackade för sig igår så då unnade jag mig en helt ny värld! För det är just vad detta är, men jag gillar det! 

Det kommer kanske att ta lite tid för mig att komma igång, man får ha tålamod! Om du själv anväder MacBook, vilket är ditt bäst tips för en ovan användare att komma igång och känna sig hemma i den nya miljön? Kortkomandon? 

På väg mot påskfirande

Kan ni förstå att den här snygga killen med världens största hjärta är MIN??? Jag har dragit högsta lotten, finast i världen är han!
 
Och så kärleksfull som få, kramar gärna om lillasyster och ser efter henne. Här är vi på väg genom staden mot påskfirande. Meja tog med sig dockvagnen som fick åka både buss och spårvagn.

Sötaste rosetten i håret kommer från POMPdeLUX, liksom de vita byxorna.

Nästan framme! Påskbukett med vackra rosor inunder dockvagnen till barnens morföräldrar.

Fotograf Meja fotar en solande mamma när vi kom fram, ser ni lilla fotografens skugga? Hihi, sött! Och hur långa ben har den här mamman? Det känns som de aldrig tar slut...

Delar med mig av bilder på väg mot påskfirandet igår. De andra kommer senare. Jag har fått problem med datorn som typ halvt om halvt kraschat, och jag kan inte sånt här!! Jag orkar inte sitta med datoreländet mer just nu så håll tillgodo med dessa bilder så länge så kommer själva påskfirandet i nästa inlägg!
 
 
Blev förresten så glad när jag hämtade ut ett överraskande påskpaket som anlänt till mig och barnen. Så galet roligt att barnen fick sina favoritgodisar med en hälsning från Haribo, tack så mycket!!

Påskpyssel

 
Nu har lillan och jag dekorerat med vackra färgglada fjädrar i de blommande grenarna på köksbordet. Färg piggar verkligen upp, inte sant? Idag blir det påskmiddag hemma hos mina föräldrar, mysigt att träffa familjen igen, det ser jag och barnen fram emot!

Jag vill även passa på att önska er alla en riktigt härliga och glad påsk!
 
Tack även för den otroliga responsen på mitt förra inlägg om organdonation och dialys. Tror aldrig ett inlägg på Happy Days blivit så uppmärksammad och delad i sociala medier förr. Vilket jag är otroligt glad över, för det är ett stort ämne som behöver lyftast!
 
Ta hand om er och era kära!
 
 

RSS 2.0