Någonting annat

 
 
 
 
 
Så många tankar som fyller mitt huvud och snurrar runt utan att ta stopp. Hela dagen har jag varit splittrad, i mig skriker en längtan som jag försöker att döva, men som inte vill bli tyst. Det finns så mycket i mitt liv som  behöver förändras för att jag ska må bra. Men känslan av att sitta fast i cement och inte ta sig fram tar över.
 
Har börjat kika på nytt boende lite smått... Det känns som om att vi är på väg att växa ur den här bostaden nu, barnen behöver ett varsit rum snart och jag kan inte släppa min dröm om det lilla huset strax utanför stan. Som det charmiga torpet med kakelung och öppen spis jag nästan köpte i våras, men som jag i sista stund släppte taget om. Jag går runt i dagdrömmar om ett hem som flödar av ljus att fylla med det jag tycker är vackert, en dörr ut mot trädgården där barnen kan leka och jag kan slå mig ned i solen med en bok. Med saftkalas under äppelträd som bär skörd i september då vi bakar äppelkaka och tänder en brasa i spisen. Om golv som knarrar och... Ja allt det där.
 
Jag blundar även för mig själv och min längtan efter att få lägga tid på något annat som jag är bra på, som frigör konstnärsjälen och tävlingsmänniskan i mig. Som att få jobba med foto, design och layout. Tänker på tex reklam och marknadsföring eller kultur inom kommunen... Jag skulle vilja göra något sådan, det tror jag skulle vara väldigt roligt o passa mig så där helt fantastiskt lyckopirrande jättebra. Hur kommer man vidare dit?
 
Det här blir inte världens muntraste blogginlägg, speciellt inte i en blogg som heter "My Happy Days". Men jag behövde bara skriva av mig, istället för att gå runt och bära allt inom mig, lätta lite på hjärtat.
 
Hoppas att ni har haft en fin tisdag, nu tänker jag avrunda den med ett varmt bad o försöka skingra tankarna lite.
 
 
 
 

Kopparfärgad höst

 
 
 
 

Det är så vackert ute nu när staden bäddas in i varma toner och jag känner mig nästan ett med hösten i min nya kopparfärgade frisyr. Ja jag älskar hösten, i alla fall den här första delen innan allt blir grått och blött o mörkt. Och jag älskar ljuset! Kvällsljuset när solen silar in mellan färgsprakande grenar ger ett så häpnadsväckande vackert guldigt motljusdis. Jag går igång på ljus, så där att jag bara känner hur det skriker panikartat inom mig att få ge mig ut med min kamera. Längtar tills parkerna är täckta av vackra löv, så att jag kan ta med mig barnen ut o rasta dem i lövhögar. Perfekt, mamma som är glad för fina bilder o barn som förhoppningsiv blir helt till sig över att få hoppa runt bland höstlöven. Ja, jag tycker i alla fall fortfarande att det är barnsligt roligt med lövhögar... ;-)
 
Förra året tog jag en hel del bilder från höstlek i Folkparken, om vädret tillåter blir det nog en utflykt dit i helgen.
 
 
 
 

Fotoutställningen på Kulturnatten

 
Så var de öven, min första fotoutställning som visades under Kulturnatten i lördags. Det var med mycket pirr och spända förväntningar jag gick mot utställningen under kvällen. Jag hade redan fått flera meddelanden från vänner och bekanta som hunnit med att se den innan mig att det såg jättebra ut. Vilket så klart gjorde mig ännu mer ivrig att få komma dit! Jag kom ned senare på kvällen eftersom jag hade varit bortrest och inte kunde närvara hela kvällen tyvärr. Hade bara med mig min mobil så får bjuda på en hyffsad instagrambild från en del utav min utställning. Många fler bilder finns på  P-Art > Nkpgs Guggenheim.
 
Det var så roligt att se andra personer stanna till vid mina foton, stå där länge och titta. Att även få höra så fina kommentarer, känner mig jätteglad över att jag blev tillfrågad att ställa ut! Det här vill jag göra om! Värmer enormt att så många jag känner har hört av sig efter att de varit där! Tack alla ni som kom och ville titta. ❤️ Extra roligt var det även att läsa i Norrköpings Tidningar att journalisten utsett utställningen i parkeringshuset Spiran till en av hans två absoluta favoriter under kulturnatten, det var riktigt häftigt att läsa!!
 
 

Min fotoutställning 27/9

 
 
 
 
Idag får ni inte missa min fotoutsällning här i Norrköping! Öppet 18-00 i parkeringshuset Spiran (det som sitter ihop med Filmstaden) på St Persgatan 97. Min utställning är i samarbete med P-Art @Nkpgs Guggenheim.
 
Jag har jobbat med att ta fram bilder att ställa ut hela veckan, puh! Jag är så oerhört tacksam att jag har framför allt två helt fantastiska personer i min närhet som har hjälpt mig när det varit körigt. Tack världens bästa pappa och tack underbara R, er hjälp har varit helt ovärderlig!
 
Utställningen är min första fotoutställning och jag är sä där pirrigt förväntansfull att det spritter i hela kroppen samtidigt som det brusat av stress över allt som ska fixas. Det har inte bara varit min utställning som jag haft att styra upp med. Igår åkte jag även i hemlighet iväg på en "Fruhippa" som jag och mina barndomsvänner har styrt ihop för vår nygifta vän och befinner mig nu ute på öppet hav. Det är full kareta i mitt liv, ett tag i veckan kände jag mig nästan knockad...
 
Men idag är det alltså utställning så har ni vägarna förbi Norrköping titta in under Kulturnatten. Jag kommer att ha mina bilder till försäljning och jag kommer även ha vykort med eget motiv till mina besökare. Ni hittar utställningen i parkeringshuset Spiran (det som sitter ihop med Filmstaden).
 

Hösthår 2014

 
 
Höstens färger har även färgat mitt hår. Jag har haft ett sug efter att bli mörkare igen sen i slutet på sommaren men försökt övertala mig själv att hålla kvar i mitt blonda jag, som liksom alltid varit jag. Men så i veckan fick jag en lucka över o beställde tid hos frissan, väldigt spontant. Tanken var kanske att göra lite slingor men slutade med att vi färgade hela mitt hår. Så jag sa hejdå blondin, hej koppar! Tycker färgen borde heta höstglöd, som för övrigt är ett av de vackraste ord jag vet.
 
Om jag trivs? Väldigt bra, jag stormtrivs med varmare och mörkare toner, det liksom smälter så fint in till mina mörka ögon och ögonbryn. Tänker mig att jag vill fortsätta med denna färg forever and ever, så mycket trivs jag. Mitt hår är efter alla blekningar genom åren väldigt trött och tort nu så jag behöver låta det vila. Därför passar det även bra med att fortsätta tona det i stället.

If Stilsäkerts webbtv-serie

 
 
Jag har nog missat att berätta att i slutet av sommaren så stormade ett tv-team in i mitt hem för inspelning till webbtv-serien If Stilsäkert som jag kommer att medverka i. Stormade in är nog en ganska bra beskrivning, för plötsligt låg där kameror, ljussättning och tunga väskor lite över allt men i en härlig röra med ett glatt gäng! Det var spännande att få medverka och väldigt roligt men lite ovant då jag inte gjort detta tidigare.

Stilsäkert är ett bloggsamarbete jag gör med If och kommer att sändas i 8 avsnitt. En bloggare får i varje avsnitt hjälp av stylisten Amelia Widell och Kajsa och Petra från If. De kommer ge inrednings- och säkerhetstips för en snyggare, säkrare vardag. Ni hittar alla avsnitt, tips och inspiration på If Stilsäkert. Idag är det premiär för första avsnitten, detta är det ena där min Everyday-kollega Katta är med och får smarta snygga tips för sitt barnrum till Carl. Mitt avsnitt kommer att visas 23 oktober, jag återkommer så klart med filmen då så att ni inte missar...!

Ny favoritklänning

 
För någon vecka sedan föll jag handlöst, blev så där pirrig i hjärtat, fylld av bubbel och glädje. Ja, jag blev kär! Så där i första ögonkastet som man bara kan bli ibland, när jag såg den hänga där på galgen i butiken jag bara skulle gå förbi men ändå smet in i. Den här kommer bli min favoritklänning i höst tillsammans med tunna svarta strumpbyxor och boots. Höstklänningen fann jag på Monki.

Äppelkaka


Med liten sjukling hemma har det bakats äppelkaka. Mina föräldrar lämnade en hel påse full av deras egna äpplen som jag ville göra något gott på. Provade att slänga ihop en klassisk saftig sockerkakssmet som jag sedan hällde i karameliserade äppelklyftor i. Resultatet blev väldigt gott och jag rekommenderar gärna er mitt recept nedan om ni vill göra äppelkaka.  

Sätt ugnen på 175 grader.

Stek äppelklyftor från 2 stora eller 4 små äpplen i en stekpanna på medelvärme tillsammans med smör, brunt socker och kanel. Ca 15 min tills äpplena är mjuka. Jag häftade i kanel och socker, men ca 2-3 msk socker och 1 tsk kanel.

Gör en sats sockerkaka och häll sedan över de karameliserade äppelbitarna i smeten i en smord och bröad ugnsform. In i nedre delen av ugnen 30-40 minuter. Kan med fördel serveras tillsammans med vaniljglass eller vaniljsås. 

Recept på saftig sockerkaka:
Smält 50g margarin och häll i 1,25 dl mjölk. Vispa 2 ägg pösigt med 2 dl socker. Tillsätt fett och mjölk, 2 tsk vanillinsocker, 3 dl vetemjöl och 1,5 tsk bakpulver.



Pineapple och vab


Fyndade en så söt pineappleskål i glas för någon vecka sedan. Hade haft span på den ett tag och blev så glad när jag fick se att Indiska hade fått in den nu.


Men vad ska man fylla den söta glas ananasen med...? Tipsa mig!




Det spöregnar ute idag, riktig höstkänsla. Så jag bestämde mig för att återigen flytta in mitt halvmånebord som jag haft i uterummet (eller nåja på balkongen, om jag inte ska ta i så jag spricker). Insåg att det nog inte kommer att bli fler middagar ute i år, och skulle det så bli har jag i alla fall ett extra bord, ett litet balkongbord i teak, som redan står där ute.

Så in med halvmånebordet och fixa o piffa med arrangemang på dess vanliga plats i vardagsrummet. Passade mig bra idag då jag i alla fall är hemma och vabbar Meja.


Liten febrig Nyponros ligger nedbäddad i soffan idag.


Vardagsrummet i detta nu, ser ni den lilla lilla sjuklingen i bilden?

Veckans blogg

 
 
God morgon ny vecka där ni finner mig med min blogg som "Veckans Blogg" på Blogg.se! Här ovan en del utav intervjun med mig, mer kan ni läsa direkt på Blogg.se startsida. Som tre saker inte många vet om mig och vilka tre favoritbloggar jag tipsar om, kanske är det just din? ;-)
 
Ny läsare?
Lägg till My Happy Days som favorit på bloglovin.
Eller följ @myhappydays.se Instagram

Söndagsmyser

Söndagsmys med tända ljuslyktor, älskar dessa jag tidigare köpt från Majas Cottage,
 
Hemma hörs ljudet av både tvättmaskin och diskmaskin som går varma. Lugnet har lagt sig och i soffan myser barnen framför Madicken. Lilla Nyponrosen tyvärr feberrosig och inte så piggelin, så imorgon blir de vab för mig. Helgen har annars varit helt underbar, så där jättemysig och lämnar mig både glad o varm i hjärtat. 
 
Nu ska jag fortsätta kvällen med att förbereda inför min fotoutställning på lördag 27/9-14. Det är under kulturnatten här i Norrköping i samarbete med P-Art > Nkpgs Guggenheim och ni finner mina och andra fotografers konst i parkeringshuset Spiran mellan 18-00. Kom gärna förbi!! Jag tycker det ska bli jättespännande!
 
 
 
 

Bloggevent i Stockholm

 
Vilket roligt bloggevent jag var på igår! Trevliga tjejer, bloggskola, fotoföredrag, mingel, middag och mycket skratt! Superskoj att få träffa alla bakom blogg.se och de andra tjejerna som bloggar på Stil och Everyday. Tack för igår alla!!
 

Packar mot storstan

 
Hej från mitt-i-packa-väska-kaoset här hemma hos mig ikväll. Imorgon förmiddag lämnar jag Norrköping för äventyr i storstaden. O när man har noll tid, tusen projekt att knyta ihop, barnvecka och jobbat en hel arbetsdag är det sista kvarten innan sömn man får kasta ned lite fint i väskan som ska klara trevliga föreläsningar, middag och mingel med bloggkollegor imorgon.
 
Ja nu står ögonen lite i kors, jag har även ikväll suttit och plockat ut mina favoriter som ska hängas ut på fotoutställningen nästa vecka. Jo, för jag kör, jag gör det!! Det ska bli så himla roligt, jag har redan själva upphängningen klar för mig, det kommer bli awsome! Jag ska ge er info om vart ni hittar utställningen nästa vecka!
 
Vill säga tusen tack för alla goa peppningar som jag har fått på förra inlägget (och på instagram), ni som ser det där jag inte själv ser alla gånger. Jag är glad över att ni gillar det jag gör o det ger mig tro på att geomföra fotoutställningen, tack!

Den lilla elaka rösten...

 
När ingenting duger till, jag har fastnat och kvävs i kväljningar av oduglighet och en stigande panik. Den där strävan efter att alltid vara strået vassare, den där lilla rösten i huvudet som hånar och föraktar allt jag gör. Som jag ibland lyckas övervinna vid sällsynta tillfällen, men bara för ett tag. Man får inte vara nöjd, det är ett farligt ord, om man vill utvecklas och komma vidare, får man aldrig stanna. Men jag har fastnat. Alldeles för länge.
 
Den där rösten tog tillslut ifrån mig kämparglöden och orken i att utveckla mitt fotograferande. Det var mitt i depressionen jag drabbades av när mitt liv vändes upp och ned. Kraven på mig själv rann av, jag kunde inte fortsätta pressa mig, ville inte, jag tog helt slut. Bloggen blev lidande och ångesten större, för att jag "försvann" för att jag inte kunde leverera som jag ville...
 
Jag fortsatte att fotografera men bara för att det ger mig glädje inte för att bli bättre eller för att bevisa något varken för mig själv eller andra. Fick ro i att bara ta det lugnt, det går inte att göra så mycket annat när man inte mår bra...
 
Men jag fastande i att inte utvecklas, jag fastande i ett enkelt spår, i ett invant möster som inte var komplicerat. När pressen på mig själv försvann, så blev jag aldrig helt nöjd men jag tillät mig att sänka mina krav, det gjorde inte så mycket, jag ville ju bara fotografera, inte tävla med min kamera. Jag har ärligt, inte känt att jag tagit många bra bilder senaste åren. Sen jag slutade pusha mig själv, sen jag slutade lära mig mer så har jag inte känt det där suset i att jag har tagit årets bild, alls...
 
Det märker jag nu, nu när jag har blivit tillfrågad att delta i en fotoutställning. Vad ska jag ställa ut? Vad duger att hänga upp där? Har jag något att komma med? Den elaka lilla rösten är där igen, jag börjar må illa, jag stirrar in i en skärm utan att hitta det som tåls att visas upp. Jag kanske bara borde strunta i mina krav och göra det för att jag vill... För det vill jag, det vore så roligt. 

Men vad ska jag visa...? Skulle ens någon köpa mina bilder?

"Kärlek är bäst!"

 
 
Låt oss möta varandra med respekt, med öppna sinnen och förståelse för varandras olikheter. Låt där finnas männsklig värme, som sprider sig i en positiv känsla och gemenskap. Att där inte finns ett vi och ett dom och ett grupptryck. Jag tror på nyfikenhet, att lära sig av varandra och framför allt tror jag på kärlek.
 
Jag blir ledsen i hjärtat när jag ser ett Sverige blir allt mer kallt. Jag vill kunna se mig själv i spegeln och känna att jag är en bra människa som gör gott mot andra. Framför allt vill jag vara en bra mamma till mina barn och kunna vissa dem att livet har så många olika färger och nyanser, att de klaraste starka färger gör en mer lycklig än en sorglig klick gråtoner. Det jag vill ge mina barn är tro på sig själva och på andra, att alla har samma värde och jag vill ge dem modet att vara sig själva och stå upp för dem som är svaga. Mod, det är något väldigt bra tillsammans med förstånd och kärlek.
 
"Kärlek är bäst!" Ekade spontana barnröster över gården när jag hämtade min dotter i eftermiddags. Barn är så kloka, de har så rätt!
 
 

Mitt i veckan mys

 
 
Gårdagskvällen tillbringades först på höga höjder med svindlande utsikt i solnedgång. Det var så där perfekt sista sensommarvarmt och solen var på väg ned så jag fick ett akut infall att fånga tillfället och bege mig till denna undangömda lite magiska plats. Var bara tvungen att fånga det sista av sommaren.
 
Kvällen fortsatte sedan med plocktallrik där det blandades hej vilt! Allt från chilicheese till sniglar gick att finna på bordet. Det var andra gången jag åt sniglar, första gången var tidigare i sommar på en tjusig restaurang och ja jag gillade det! Så det blev att försöka sig på det på hemmaplan, tyckte vi lyckades bra faktiskt! Man gör smarrigt spad av smör, vitlök, persilja och citron som sniglarna får ligga i i ugnen tills det börjar puttra. Jättegott att doppa vitt bröd i, mm! Fin kväll, mitt i veckan mys!
 
 

Vinnaren i fotokursen

 
Hej på er denna soliga torsdag! Var ledig igår och känner mig riktigt utvilad och glad idag, skönt! Jo nu har jag funderat ett par dagar och gått igenom mina kursdeltagares bidrag i tävlingen. Tävligen har jag haft i samarbete med Tamron med anledning utav deras objektivsläpp av nya megazoomobjektiv 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD, vilket även är priset som mina deltagare tävlat om. Det var inte lätt, jag har verkligen tänkt fram och tillbaka, granskat och tänkt igen. Men...

 
Valet föll på Marias bild här ovan. Jag gillar djupet i bilden och bildkompositionen, den tilltalar mig rent estetiskt och tycker det är snyggt hur järntunneln ramar in bilden och att hon lät ena bågen kapas precis lagom upptill.Jag ser att hon tänkt igenom hur linjerna går för att skapa ett intressant bildspråk. Fint jobbat Maria! Maila mig din adress så kommer objektivet hem till dig inom kort!
 
 
Lottas bild från samma plats men med "Lasse-Peking" som fastande på bild när han gick förbi tillförde hennes bild ett intressant färgglatt blickfång, gillar den här bilden som porträtt i snygg miljö och blev sugen på att fotat honom själv här. :-)
 
Tycker det är fint hur Sandras bild har kontrasten mellan varmt och kallt i det varma gula och kalla blå, två färger som även förstärker varandra.
 
Victoria fångade ledande linjer med bron och staketen i sin bild som ger ett intresant bilduttryck och skapar djup in mot mitten, bra jobbat!
 

Tack för att ni var med på kursen, det var jättetrevligt o träffas och prata foto, lycka till i fortsättnigen!
 

Här började dagen

 
Idag gjorde jag något som jag är väldigt förvånad över själv. Jag sprang 4 km, klockan halv sju, på morgonen! Det var en ren impulsgrej, jag hade sovmorgon men kunde inte utnytja den som jag borde. Istället låg jag klarvaken i timmar. Hade det med fullmånen att göra tro, brukar ni få svårt att sova? Så jag bestämde mig för att gå upp till slut. Då fick jag syn på träningskläderna och ett, tu, tre var jag ute i spåret, knappt så jag hann fatta det själv!! Men ångrar det inte för en sekund, för vilken vacker morgon att vakna till där ute på landet. :-)
 
Nu blir det kvällsmys hemma i soffan i trevligt sällskap. Ha en fin kväll!!
 
Bilder från min iPhone5 imorse

Med regn utanför fönstret...

...Plockar jag fram guldkorn från augusti så här i efterhand som jag glömt att visa. Tycker denna kräftskiva på min balkong är ett fint och soligt minne att se tillbaka på en gråmulen dag som idag. 
 
 
 

Vi åkte till Å

 
Dagar som dessa, en solig sensommarsöndag i skönaste september, när man rullar fram längs disiga landsvägar och finner ro på landet mår jag så himla bra. Jag blir alltid så lugn när jag kommer ut bland öppna landskap och beteshagar, det är som att tiden bara stannar och jag njuter av att vara där, helt bekymmerslös. Börjar ana en groende längtan efter att flytta utanför stan för att finna den där friden jag vill ha... Jag med asfalt i blodet? Tanken är inte helt främande för mig längre i alla fall.
 
Så vad gjorde vi på landet idag? Jo vi hängde med i pappas Cadillac tillsammans med en karvan "raggarbilar" ut mot Å och lanthadelsmuseumet där.
 
 
Det är inte klokt hur mycket gamla saker det finns att titta på där, man vet liksom inte vart man ska börja inne i Lanthandeln. Häftigt är det och så roligt att se så många gamla saker bevarade på detta sätt i sin "rätta miljö".
 
 
 
 
 
 

Fotokursen idag!

 
 
Tack Sandra, Maria, Lotta och Victoria för ett par trevliga timmar fotokurs tillsammans här i Norrköping idag. Vilken vacker sensommardag vi fick desutom, perfekt att vara ute i Industrilandskapet och fotografera. Jag hade en föreläsning om fotografering med megazoomobjektiv samt lite andra tips att tänka på vid fotografering. Sen fick tjejerna testa Tamrons nya megazoomobjektiv 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD under en kvart var. De kommer nu att välja ut en av bilderna att tävla med. Vinnaren som blir ägare till megazoomobjektivet presenteras här i bloggen under början av nästa vecka!
 
Nu ska jag ut på andra äventyr, tror en glass i kvällsolen med trevlig sällskap väntar!
 
 
 
 

Höst i min trädgård

 
Hösten har smygit in o lämnat sina spår i min trädgård, det påminner mig om hur vackert det snart kommer att bli när landskapen glöder i orange och rött. Då kommer kamerna att gå varm! Det kommer den även att göra idag då jag ska hålla fotokurs för mina deltagare som vann tävlingen. Det kommer bli kul! Vilket väder vi har med, ser fram emot att få ta med mina kursdeltagare ut på en fotopromenad i hjärtat av mitt Norrköping.
 
 
Igår hade vi fredagsmys jag o barnen tillammans med fint besök som stannade till inpå natten. Jag bjöd på min "berömda" whiskyfilé med egen klyftpotatis och stekta chaminjoner till. Har ni inte provat så gör det, den är så busenkel och perfekt som bjudrätt! Den går även under namnet "20 minuters filé" då den är snabblagad i ugnen. Efter maten blev det chill och godis tills den ena efter den andra började gnugga ögonen och lillan till och med somnade på soffan. :-)

 

Jobbar hemifrån

Jag fick chans att ta ut lite ledigt idag från jobbet vid lunch för att kunna jobba hemma. Så nu har jag suttit och filat på fotokursen jag ska hålla för mina deltagare på lördag. Vilken härlig dag föresten, tror att sommaren hittat tillbaka igen efter mitt inlägg igår! Det glädjer mig, enormt!
 
Hemma kunde jag inte hålla fingrarna i styr och var tvungen att ändra om lite innan jag fick ro att planera för fotokursen. Flyttade om bland tavlorna, flyttade tillbaka o ändra lite till...
 
Lilla Nyponrosen och jag... Åh, det hugger tag lite i bröstet på mig när jag ser denna bild, den där underbara tiden som föräldraledig med lillan... Jag saknar den.
 
Fyllt på med ljus inför hösten!
 
Mitt vardagsrum i detta nu.
 
 
 
 

Att lysa upp september

 
September nu, sommaren försvann väldigt fort speciellt sista månaden. Kanske för att min semester då under augusti var helt underbar. Oplanerad spräckte den alla förväntningar o fylldes av glädje, sprittande känslor och roliga händelser. Helt klart fångades det sista av sommaren på bästa sätt, ja jag är väldigt glad över hela sommaren och över att ha fått ta dagarna precis som de kom. Bara njutit av nuet och umgåts med fina och roliga människor som berikat mina dagar och lämnat mig lätt i sinnet och fylld med skratt.

Nu har hösten smygit sig på och varma sommarkvällar på uteserveringar under ljusslingsklädda trädkronor har förflyttats till mitt vardagsrum som jag fyller upp med levande ljus i mörkret. Just nu är sojavaxljuset med doft av champange en klar favorit under kvällarna, den kommer från Nordljus. Om det är något med hösten jag gillar så är det just det att få boa in mig, tända upp och mysa. Men ja just nu är det med lite vemod i hjärtat, för jag kan inte riktigt släppa att sommaren gick för fort, igen...
 

Deltagare till fotokursen är...


Heeej på er! Har varit lite tyst från mig under förra veckan då jag dels var sjuk o dels var ute i Skånska landsbyggden på bröllopsfest under helgen. Men nu är det ny vecka o nya tag. Så jag ska se till att underhålla bloggen bättre, ja kan ju inte vara så roligt som följare att titta in och sakna uppdateringar.
 
Nu i veckna är det dags för fotokursen med mig och deltagaran som vunnit varsin plats kontaktades redan förra veckan. Men för er nyfikna kan jag berätta att det är Victoria, Maria, Lotta och Sandra som kommer att få delta. Det ska bli roligt att träffa er, välkomna! Mail med mer uppgifter inför kursen kommer till er tjejer!
 
Men oj, vilket tryck på att få en plats det var! Jag blev helt tagen på sägen, kan man väl säga. För aldrig hade jag trott att det skulle vara så många som anmälde intresse att gå på kurs med mig? O era ord o värmande kommentarer, ja, jag har läst dem alla och blivit helt rörd och tagen!! Kan säga att det inte var lätt att välja ut bara fyra deltagare, jag hade gärna sett att det fanns fler platser att fylla. Kanske vore något att ha en större kurs någon gång? Vi får väl se... ;-)
 
Happy Monday!

RSS 2.0