Julafton och juldukning 2022

 
God fortsättning på julen önskar jag er med bilder från vår julafton. 
 
 
Vi firade själva bara vi i familjen i år, en lugn och mysig julafton med massa gott, Tomtebesök och spel. Jag hade gjort en julbordsdukning. Granris, brudslöja, krysentemum, LEDslinga och värmeljus i vinglas, det bestod bordsdekorationen av.
  • Grankvistarna var jag så fräck att jag knyckt från julgranen utan att det märktes.
  • En grön LEDslinga som smälter ihop med grankvistarna lades ut.
  • I småglas kliptes röda blommor från en krysentemum i kruka ned (den reades ut).
  • Lirkade dit brudslöja som snö på grenarna. Tips, brudslöja är fin torkad och kan återanvändas!
  • Servetten är egentligen en kökshandduk från Ikea och kostar 5 kr styck, budget tips! 
Bordsdekorationer behöver inte kosta så mycket, tänk kreativt och jobba med det du har tillgängligt. Tycker det blev så effektfullt med värmeljusen i vinglas, att skapa med olika nivåskillnader i sin dekoration är bra att tänka på. Här blev ljusen även skyddade i kuporna, brandsäkert tänk. På det hela la jag bara ut 60 kr på min bordsdekoration, men det ser mycket maffigare ut än så, eller hur!? 
 

God Jul 2022

 
En kärleksfull GOD JUL tillönskas er!
 
Eftersom jag är så dålig på att uppdatera min blogg numera, så bjuder jag på inte mindre än 20 stycken julbilder i detta inlägg. Hoppas ni ska uppskatta dem! 



Renoverat barnrum och antik växasäng

 
En titt in i renoverat barnrum och den fina antika växasängen som jag har målat. 
 
En uppdatering här med bilder från lillans barnrum. Hennes rum var tidigare vårt sovrum och rummet utanför ett genomgångsrum med garderober. Men vi gjorde om, ut flyttade vi till genomgångsrummet (garderoberna platsbyggde vi in i hallen istället) och Enya fick på så vis ett eget barnrum! Båda rummen fick en uppdaterad kostym med nya tapeter och inredning. Det som jag tycker är så bra med denna lösning är att vi har henne så nära intill vilket känns skönt när hon ännu är så liten. Vi ser varandras sängar genom dörröppningen, tryggt och nära. Det var även en av de saker jag föll för på visningen när vi köpte huset, att vi skulle kunna ha denna lösning till en början. 
 
Den antika växaängen fyndade jag begagnad och målade sedan om, tycker den är så söt och känns väldigt "Enya". Lilla älsklingen är stormförtjust i denna 100 år gamla skönhet, tänk vad historier den måste ruva på! Två nätter i rad har hon nu somnat i den, hon har tidigare vägrat egen säng och inte sovit en enda natt i spjälsängen som hon hade. Så det är verkligen kul att se att hon trivs med sitt rum och säng nu när vi gjorde om. 

Ha en fin dag, kram! 
 
Följ mig gärna på Instagram @myhappydays.se
 
 

RSS 2.0