Present som gjorde mig rörd

 
 
Min fina älskade Nyponros, så omtänksam och kärleksfull! Började min dag med tårfyllda kinder, rörd och tagen av min minstings överraskning som hon kom med på morgonen. Eftersom mina skatter inte var med mig på min födelsedag (pappavecka) så hade hon gått till affären och köpt en present och ett gratulationskort som jag fick idag. Blev verkligen överraskad och tagen, tårarna bara rann när jag läste kortet.
 
Så fint, mammahjärtat svämmar över! 
 

Doften av födelsedag

 
Att fylla år, vilken underbar doft det för med sig, iallafall när man som jag blivit bortskämd med såå många vackra buketter! Här hemma sprider sig doften av rosor, tulpaner och ranunkel, tre riktigt stora favoritblommor hos mig. 
 
Hade en supermysig födelsedag igår, på kvällen kom R över med två stora blomsterbuketter, en från honom och en från hans föräldrar. Ni ser ju, såå vackra, blev himla överraskad och glad! Firade vidare med bubbelbad, prosecco och söta jordgubbar doppade i chilichoklad. Till middag blev det sushi! En födelsedag helt i min smak. 
 
Fick förresten en gullig komplimang häromdagen när en kollega frågade hur gamla mina barn är och jag säger snart 17 och 10,5 år. Hon höll på att ramla baklänges för hon trodde jag var några år yngre än henne och hon skulle fylla 30, smickrande! 
 

Födelsedagsfika

Vackra rosor i pastelliga färger, älskar att få snittblommor!!
 
Fick ettt dekorativt blomsterarrangemang med rosor i kruka, så fint! 
 
Mina två skatter där deras personligheter kommer fram.
 
De här rosorna, färgerna! Vill man göra mig glad är det blommor ett säkert kort! Tycker ärligt att det är det bästa med att fylla år, att få blommor!! 
 
Älskar er, finaste ungar!
 
Skål för mig som blir 38 år 18 februari!
 
Go fika! 
 
Vi tre, stora barn! 
 
Bullar med rosa pärlsocker.
 
Chokladfingrar, favoriten när jag var barn fick plats på fikabordet. 
 
Födelsedagsfika för mig som fyller år om 2 dagar.
 
Idag har vi haft fika här hemma och firat mig som fyller år på tisdag nästa veckan. Valde att hålla firandet litet i år, är ju trångbodd så det blir tyvärr svårt att bjuda in alla man önskar utan att det blir huset fullt, om ni förstår. Jag älskar ju annars att ordna med inbjudningar, dekorera och fixa inför kalas och middag. Att bjuda hem vänner och släkt är något jag verkligen tycker om. Så jag önskar mig större hem framöver så jag kan fixa ännu mer och bjuda in precis alla! 
 
Hoppas att ni har haft en mysig helg! 

Skål för framgång och goda prestationer

 
 
 
Skål för att en första vecka på LIA snart är avklarad med en spännande tid framför mig. Skål för att jag får möjlighet att skapa en digital strategi åt min kommun till sociala medier i examensarbete. Skål för att jag fick senaste kursbetyget igår och kan leende konstatera att jag hittills fått högsta betyg på ALLA kurser under min 2 år långa utbildning till Digital Marknadskommunikatör. ⭐⭐⭐⭐⭐
Skål för att våga trotsa jantelagen och våga säga att man är fantastisk och begåvad! 💪🏻Skål för att det är fredag idag! 😍 
 
Framgångar och prestationer ska inte gömmas undan, de är till för att delas! Jag har haft en fantastisk första vecka på Norrköpings kommun och känner mig glad över att kommit dit då det var mitt mål med min utbildning från första början. Oavsett om det bara handlar om månader till låns så följer det ett mål jag har strävat efter hela tiden med min utbildning. Jag satte redan från början en strategi med tiden som student i att få de kunskaper och erfarenheter som tar mig dit jag vill.

Jag är en stolt Norrköpingsbo som verkligen har hjärtat för denna plats, som tycker om känslan och kreativiteten i min stad. Det är nog därför som jag så starkt känt att jag velat vara med på resan och få jobba med att marknadsföra kommunen, att få lyfta det jag tycker är viktigt och att få utlopp för alla mina kreativa idéer. Så jag tänker verkligen ta vara på tiden fram till sommaren. Sen vet jag inte vart mina vägar bär av, det är som att livet efter examen är en oskriven bok med kapitel som väntar på att skrivas och fyllas med liv och mening. 
 
Oavsett vart framtiden för mig är jag säker på att det har något gott med sig och att det finns en mening med min yrkesresa så här långt. Men just nu lämnar jag framtiden och är kvar här i nuet och säger skål för allt fantastiskt så här långt!

Skål och trevlig helg på er! 
 

Skapar en digital strategi åt min kommun

Nu börjar jag närma mig målet på min utbildning till att bli Digital Marknadskommunikatör, om drygt tre månader är det exmen!
 
 
 
Är ute och gör mitt examensarbete just nu som består i att skapa en digital strategi för Norrköpings kommuns sociala medier, hur spännande!? Kommande tid fram till examen kommer jag att jobba som kommunikatör på Digitala enheten hos Norrköpings kommuns kommunikationsenhet. Har fått en väldigt positiv start och är jätteglad över att ha hamnat just här då kommunikationsenheten för min kommun var mitt absoluta toppval till min LIA. 
 
Detta var målet med min utbildning från början, att få jobba för min kommun med deras kommunikation. Så att jag får göra mina praktik just här är lite "nyp mig i armen" för mig! Det var nämligen tack vara en platsannons till kommunikatör hos Norrköpings kommun för 3 år sedan som jag först fick upp ögonen för yrket. Tyvärr fick jag inte komma på intervju den gången men det drev mig bara hårdare att satsa framåt.
 
Så efter att en vän av en slump (ovetandes om mina drömmar) hittat utbildningen Digital marknadskommunikatör på distans hos TUC i Tranås och trodde det skulle vara något för mig (hur rätt hade hon inte!?) bestämde jag mig direkt för att att satsa och skickade in min ansökan. Över 300 ansökningar kom in till min utbildning med bara 30 platser, jag lyckades få en av dem vilket kändes stort med tanke på att bedömningen gjordes på de arbetsprover som skickats in.
 
Nu är jag här där jag ville vara från början, på kommunen! Jag har en spännande tid framför mig och det är ett stort ansvar att få förtroendet att hjälpa till med att hitta en strategi åt Norrköpings kommun, jag tar det på största allvar. Dels för att jag vill göra ett arbete som inte bara glöms bort efteråt utan faktistk ska fungera i praktiken och göra allt smidigare och bättre. Men även för min egen skull, att få ut något av min tid under min LIA och skapa ett examensarbete jag kan vara stolt över.   
 

RSS 2.0