Vinnaren av valfritt smycke är...

Det var jätteroligt att se att så många ville vara med i tävlingen om valfritt smycke från Creative Lounge, hela 120 stycken! Vinnaren slumpades fram och lotten föll på...

...Katrin som önskade vinna halsband från Oxxo Design i form av ett hjärta med texten "The heart knows what the heart wants". Vackert val!

Grattis, kontakta mig på josefin.landhagen@home.se med adressuppgift så skickas vinsten hem till dig!


Bild från Creative Lounge


Sessan Meja

Meja juli 2010.


Nu sover vår busa för natten*, efter att ha strejkat mot att sova middag idag så var hon helt färdig nu till kvällen. Märks att hon börjar bli stor, om några dagar 1½ år. Vår lilla tjej med stor vilja och envishet som gärna vill bevisa att hon "kan själv" vad det än gäller, sin mamma upp i dan där! ;-) Tvåorsmeningar börjar hon spotta ur sig nu med, "Hej pappa/mamma!", "Låt bli!", "Sätt dig!", "Mamma min", "Pappa bil" följt av "brumbrum" o så sjunger hon lite lätt på några barnsånger samt säger sitt eget namn Meja... :-) Så mycket som händer nu i utveckligen o jag är glad åt att hon snart får lite mer aktiva dagar när dagis (ja jag säger dagis även om många vill ge en pekpinne på att det heter förskola numera) drar igång, för det kommer passa vår fröken. Här hemma är det ju jättetrist tycker hon!

 

Nu när jag fått lite egen tid över ska jag ta itu med lite fotojobb, senare kommer vinnaren i tävlingen presenteras på bloggen...!!

 

*Inlägget står knasigt nog publicerat som kl 15:18, men egentligen var klockan straxt efter 18:00. Har upptäckt att det uppstått en bugg då man börjar att skriva på ett inlägg o sparar för att sedan publicera senare. Den kom i samma veva som förtidsinställda inlägg blev möjliga. I detta fall hann jag bara lägga upp bilden o sen sparade jag inlägget för att skriva senare, men nu ser det ju knasigt ut för inte somande sessan för natten vid 15-tiden inte. ;-)


Sista chansen, bara timmar kvar!

Sista dagen idag att tävla om valfritt smycke från Creative Lounge.
Du tävlar hos mig på Happy Days här, imorgon dras vinnaren!!!

Sprudlande lycklig!

Stannade upp efter att ha gått halva söndagspromenaden, badade mitt ansikte i värmande lycka och kände en enorm tillfredsställande glädje. Att bara vara där, just då, njuta av livet o det vi har. Titta på det vackra som väntar på oss, det liv vi ska börja bygga upp snart där. Så glad att jag helst bara hade velat stanna kvar, slagit mig ned på något att sitta på i den bländande snön och fortsatt sitta där och bada ansiktet i solsken. Lycka, lycka, lycka pulserar det fram i hjärtats takt.

Lillan sover ännu ute varmt nedpackad i fina åkpåsen efter svängen vi tog. Innan jag tog henne i vagnen på en solskenspromenad hade vi varit ute hela familjen på en mindre shoppingrunda i Världens Centrum, även syndat på Mc D-lunch till sonens glädje. Och om vi backar bandet ytterligare o tittar tillbaka till lördagen så hade vi en jättetrevlig kväll med goda vänner som vi saknat, var på tok för länge sedan vi sågs sist. Är så glad att vi är lyckligt lottade med att alla våra vänner är så fina och äkta. Vänner som gläds för varandra och känner lycka, ingen missunsamhet eller bitterhet what so ever... Ni är bäst, love you all!


Utmaning, Happy Days om bloggandet

Jag har blivit utmanad av:
Mamma till William och Kikan


Hur länge har du bloggat?
-Sedan 2006 men först på annan adress bakom lösenord fram tills att jag kände mig instängd, startade då bloggen Happy Days. Min blogg Happy Days har jag drivit i lite mer än ett halvår nu och tycker det är jätteroligt att bloggen snabbt fick så många läsare, det ser jag som en enormt positiv feedback, tack alla!! :-)

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
-Jag tittar in dagligen till mina läsare som kommenterar, sen där i mellan när jag hinner tittar jag in till andra favoritbloggar jag har i min lista, den är nog nästan ett 100-tal jag läser totalt sett i alla fall. Vissa läser jag mer regelbundet o andra uppdaterar jag mig med bara någon gång ibland.

Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
-De flesta är dagboksbloggar men sen är jag svag för inredningsbloggar, kreativabloggar med skaparglädje och så klart fotobloggar också.

Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
-Jag tror och hoppas det, om inte annat så har de fått lära känna mig ännu bättre här igenom.

Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
-Jag har en klar gräns som jag hade från början, är noga med hur privat jag kan bli i bloggen. Tex så utelämnar jag inte min son lika mkt då han är i skolåldern o har ett eget liv utanför hemmet o större integritet nu. Skulle inte kännas ok att tex klasskompisar/föräldrar/lärare kunde läsa om hans privatliv här.

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
-Jag bloggar inte för bekräftelse men delar gärna med mig av mina foton för att visa upp min konst och få kritik/respons på det jag gör. Strävar hela tiden efter att bli ännu ett strå vassare och då är det bra att veta om man är på rätt väg eller om det man gör inte alls smakar för andra.

Har du träffat människor irl, efter att ha träffat dem via bloggen?
-Ja det har jag, främst vid fotouppdrag.

Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
-Ja det kan det säkert vara.

Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?
-Nu har jag inte personligen upplevt några nackdelar för egen del mer än att jag saknar tid ibland att uppdatera bloggen. Älskar att blogga men det blir mest bloggtid på kvällarna när barnen sover för om dagarna är det full fart. Andra nackdelar är att man får överväga och välja sina ord noga, det är stor riska att det man skriver kan ses i ett annat ljus av andra och missuppfattas.

Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
-Japp!

Jag utmanar:
Viola Vamp
Linda blivande mamma
Barnens Hjältar
LORISSA LOVEBOMB
Mitt uppe i helgen

Tjingar iväg ett litet inlägg mitt uppe i städningen, om en liten stund kommer ett par vänner med sina kottar över till oss på middag denna lördagskväll, skojigt. :-) Har inte tid mer er just nu, så jag återkommer!!! Trevlig lördag!

För att det inte skulle bli ett helt bildtomt inlägg bjussar jag på en bild med mina skatter från förra våren. :-)


Det är dags för fredagsmys...!

Favoritbild i repris

Nu är fredagsmyset igång, godisskålen uppfylld, värmeljus tända och revbennspjällen väntar på att värmas lagom till Let´s Dance. Lillan somnade för redan en timme sen o storan får se på tv i sitt rum en stund nu så lugnet ligger över hemmet. Hoppas ni alla har en trevlig fredagskväll!


Veckans blogg


Härlig fredagsmorgon, tog lite sovmorgon o sen kika jag in på datorn o såg att jag blivit veckans blogg hos coola bloggen http://guevacci.blogg.se/, thanks!

Igår hade jag lite semester från bloggen, ägnade dagen åt att bara leka o mysa med lillan samt städa en del. Så nu har jag tre sidor obesvarade kommentarer att ta tu i (typ 60 st), ska svara er så snart jag hinner! Ville bara skriva det så ingen tar illa upp o tror att jag är nonchalant.

Nu dags för skolan, tur vi har så nära att man går dit på någon minut, annars hade vi blivit sena. ;-)

Kram o på återseende under dagen!!

Ps, så länge kan ni passa på att tävla om valfritt smycke från Creative Lounge.
Du tävlar hos mig på Happy Days här, sista dagen att delta är nu på söndag, på måndag dras vinnaren!!!

Solen ned och upp

Översta bilden från söndagskväll med vy från våran balkong/sovrum över den magiska solnedgången som målade hela himlavalvet i röda toner. Nedre bilden knäppte jag imorse på morgonpromenaden när solen gick upp, vackert!

Vi har haft en härlig solskensdag, jag o lillan med ett sprudlande lyckosamt humör. Vad det värmer i kroppen av soliga dar, bästa lyckopillret! Började dagen med att hurtigt trotsa kylan och ta en bensträckare med barnvagnen efter att ha lämnat sonen på skolan, skönt o röra på sig och vacker vart det också! Gick till "gränslandet" där staden slutar och landet tar vid och möttes av en vacker soluppgången som kastade varmt ljus på snön, vår solsida av stan tydligen.

Vid lunchtid kom brevbäraren med besked om att dottern kommit in på vårt förstaval om förskola, jippie!! Känns bra att få svar redan nu, hört att det tydligen är vanligt att det kommer först en månad innan start annars. För till försommaren är det dags för mig att lämna trygga hemmalivet, back to work... Tror det blir super för sessan, hon kommer nog att lysa upp hela avdelningen som en sol, det märks att hon vill leka med andra barn o få mer stimulans och utbyte av dagarna, det är lite så att hon klättrar på väggarna här hemma nu.. Så jag tror att det faktiskt kommer bli jättebra, o det gör mig trygg i själen att känna att hon nog kommer vilja det här. Annars skulle det känts tungt men nej, jag är redo o hon är nog redo med.

Eftermiddagen/kvällen var vi hemma hos mina föräldrar på trevlig och glad fika för att fira pappa på födelsedagen, grattis!


Nu ska jag sätta mig o jobba lite innan det är dags o gå o knyta sig för en ny dag imorgon.

Hoppas ni haft en fin dag, kramar!

Tävla, tävla, tävla!!! ;-)Glöm inte bort att delta i min tävling om valfritt smycke från tjusiga webbutiken Creative Lounge med sitt lyxigt härliga utbud!!! Vad sägs om att vinna ett smycke från tex Oxxo Design, Humanity, Vintage by fé, Bohemian Luxury eller Friis & Company mfl!?

Du tävlar hos mig på Happy Days här, sista dagen att delta är nu på söndag, på måndag dras vinnaren!!!

Skynda, skynda att ta chansen!

Glömde nästan bort dig...


...Bloggen idag, kom just på att jag inte uppdaterat med något inlägg, förstår inte vart tiden tar vägen? Några timmar till på dygnet skulle inte skada som småbarnsmor... ;-)

Men idag har jag faktistk haft en egotid, fick ett spontant samtal från bästa vännen som befann sig på stan o ville ha lite sällskap i shoppingen. Så fort mannan kommit hem o tagit över ansvaret (han slutade tom tidigare för min skull) tog jag spånkan ned till city o nöjesshoppade! Vet inte hur det är med er andra mammor som tittar in o läser här men denna mamma Fin är väldigt svältfödd på egen tid, egen tid då man kan komma utanför husets dörrar o göra något för sig själv o sina intressen. Träffa vänner, träna, fika, shoppa osv... Så det blir liksom en extra stor grej för mig att ta en shoppingtur på stan med bästa vännen då det inte händer var dag. Vi tog till och med en "frufika", haha... Ja, vi som känt varandra från små barnsben har blivit så vuxna att vi gått o gift oss båda två. ;-)

Iaf för att återgå till shoppingen så köpte jag idag ett par snygga pjux med kilklack som bli snygga nu i vår, en kavaj och även ett par byxor med hög midja. Lite tveksam till byxorna, måste prova dem lite mer för att känna mig hemma i det modet tror jag men visst satt de bra. Får se om jag kan blogga bild på inköpen imorogn om jag hinner.

Valde en vårbild till inlägget idag, just för att jag längtar så mycket efter värmen nu, träden som blommar, sitta på utefik och lapa sol, klä sig tunnare o i piggare färger. Är så trött på att gömma mig i mössa och tjockisjacka nu, vill klä av mig! ;-D

Nu back to work, har familjen K:s foton som väntar...

Kramar!!

Love is all we need ♥

 


Monica & Micke 22/1-2011


All you need is love
All you need is love
All you need is love, love
Love is all you need

 

Bjussar på en av alla de 706 bilderna från bröllopet som jag plåtade då min bästa vän fick sin stora kärlek. Vi hade dem på besök nu i eftermiddags, fotovisning samt filmvisning så det känns lite mer ok att publicera några fler bilder nu vartefter då de fått se dem själva först. Vi hade jättetrevlig, åt varma mackor och till efterrätt en varsin bit av deras bröllopstårta som var kvar. ;-) Är så glad o lycklig över att de funnit varandra, att vi har så härliga vänner och kul ihop. När våra gäster åkt hem la jag lillan för natten o hon somande som en stock. Gick sen iväg o mötte upp min vän Cissi o vi gick en runda o pratade skit. Så glad att en av de vänner jag känt längst bor i samma område som mig, så man kan träffas spontant när det faller än in. Nu ska jag o mannen mysa ned oss o chilla i soffan framför CSI NY.

 

Puss & Kram!


Vinnare i Cliniderm-tävlingen är:

Alla deltagare hade svarat rätt på frågan vad en nattkräms upggift är, nämligen att återuppbygga och stärka hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. De fyra vinnarna med respektive motivering i Clinidermtävlingen är:

1) http://sandrasblogg.se
"Nu när det är kallt trist och grått
Skulle ett gåvopaket kännas flott.
Att det dessutom skulle pigga upp huden
Kanske gör mig till den där pang bruden =)"

2) http://jenniesays.blogg.se/
"jag skulle jättrgärna vilja vinna ett sådant paket. jag har aldrig använt mig av denna typ av produkter, jag har helt enkelt inte råd att prioritera sånt. tyvärr. Så detta hade varit en fantastiskt möjlighet för mig att få chansen att testa! Och sen har jag, tro det eller ej riktigt kass hy så det hade varit roligt att få skämma bort den lite."

3) http://mybeautysecrets.blogg.se/
"Är gärna med och tävlar ! Använder sen tdiigare rengöringsmoussen och en anna dagkräm från Cliniderm och trivs otroligt bra med dom. Skulle vaar riktigt kul att testa även dessa produkt och få sig en uppfattning om fler av deras produkter,"

4) vicktoria (utan blogg)
"Jag har väldigt mycket blandat hy vilket betyder att jag behöver flera produkter istället för en och det är inte lätt att köpa för mig då jag har dåligt med ekonomin.
Jag har köpt många produkter men inte någon produkt har gett bra resultat. Istället för att slösa mina pengar på dåliga produkter så vill jag gärna testa om dessa produkter är något för mig. Eftersom jag har hört så mycket positiva saker om dessa produkter så kan de säkert förbättra min hy."

Grattis, ett mail kommer att skicka till var och en ang leverans av vinsten!

En tävling avslutad och en pågår tom söndag!

Min nya skinnjacka som jag fyndade för 149 kr på rean, som hittat! ;-) Halsbandsklocka från Creative Lounge, glöm inte bort min tävling om ett valfritt smycke i deras webbutik, sista tävlingsdag nu på söndag!!Nu har jag avslutat tävlingen om gåvopaketet av provboxarna från Cliniderm, de 4 vinnarna presenters lite senare under dagen, så håll utkik om det var du som vann! :-)

Hoppas ni alla haft en fin helg, vår sprang förbi i rekordhastighet o bröllopet var så klart höjdpunkten, väldigt vackert och stämningsfullt. Har tidigare inte varit på så många bröllop med nu börjar mina vänner att slå sig till ro, vi är tre tjejer som har gift oss nu inom 4 månader o jag har fotat alla bröllopen, himla kul! :-D

Hörs senare!!


Vackraste vinterbröllopet!

Vet inte hur jag ska finna ord att börja denna vintersaga... Det var en förtrollad dag igår, vackrare vinterbröllop får man leta efter. Det var något magiskt i luften, kanske var det just guldkorn bland snöflingorna som prästen sa i kyrkan? Och om det var så dalade dom ned för Monica & Micke på deras dag.

Snön började falla just när vi hämtade upp bruden hos frissan och det var dags för bröllopsfotograferingen, verkligen som på beställning kom snön. O hur lyckosamt är det inte att flingorna dalade just på deras dag då det inte snöat på väldigt länge och i ett lagom snöfall desutom, perfekt mängd just i tid till fotograferingen, hur är det möjligt så säg? Om det är något jag länge drömt om att fotografera så är det just ett vinterbröllop och brudparet önskade sig själva vintriga bilder för de ville ju så klart att det skulle synas att de gifte sig på vintern.

Det snöade hela den timme som vi fotade, snöyrande lycka och jag är så lyrisk glad över bilderna! Men eftersom jag inte har skickat brudparet bilderna själv än får ni nöja er med dessa två så länge, men fler kommer ramla in i min fotoblogg vart efter.

Får återkomma till bröllopet vid senare tillfälle för nu kallar lillan på min uppmärksamhet, ha en fin söndag o kram!

På bröllop

Jag återkommer imorgon, idag är det bröllop hela dagen + givetvis bröllopsfotografering. Min bästa vän gifter sig, det här är en stor dag inte bara för brudparet utan även för mig som känner mig sprudlande lycklig över att få se världens finaste Monica få stå brud, min barndomsvän! Kommer nog bli många lyckotårar... Fan vad du är värd det här alla gånger om älskade vän, är så himla glad över allt det vackra i ditt liv som väntar!


Trevlig helg!!


(Tills vi hörs igen kan ni ju passa på att ställa frågor i bloggsvar eller tävla i mina två pågågående tävlingar, kika i menyraden till höger så finner ni dem där!)


Guldlock och tapeten

Visst är vår tös lockig, fick frågan ang tidigare inlägg. Här kommer de fram o mer till sin rätt eftersom jag just hade kammat igenom det med vatten på morgonen. Det är ett måste, hon har rena svintot på morgonen lilla hjärtat. ;-) Sonen var med lockig i småbarnsåren liksom jag, men de där babylockarna kommer nog med all sannolikhet att växa bort om några år trist nog, älskar dem. :-)

Fick med en bild på tapeten också, vet inte om den kommer till sin rätta, den är vädligt svagt puderrosa iaf och medaljongmönstret skimrar vackert, det ger liv åt tapeten som ser olika ut beroende på hur ljuset faller. Nej nu ska jag beställa den!

Uppd 21:31:
Nu har jag två tapetrullar hemma!!
O det snöar ute, det snöar!!!! JAG ÄR LYCKLIG!!! Helt crazy o bli toklycklig av snö nu när man egentligen bara vill att den ska smälta. Men snö betyder förhoppningsivs att världen är aningens vitare imorgon då jag ska plåta vinterbröllop, wiiiee! Kan ni förstå vilken lycka!!

Hold fast to dreams


Jag är i fas!

Halleluja, alla kommentarer godkända! Det här är sjukt men det tog mig två dagar att godkänna alla kommentarer, jag hinner inte med då ni är så flitiga på att lämna fina rader efter er, men för all del, sluta inte med det i alla fall. ;-)

Idag var en solskensdag, både vädermässigt men även över den lyckade shoppingen, yes igen. ;-P Barnbidraget landade ju på kontot idag o där kan den väll inte ligga orörd, eller hur? Jag lyckades hitta ett par snygga o tuffa jeans till sonen för ynka 79 kr och till mig ett till ex av byxorna jag visade igår men i mörkare färg samt en kraftigt nedsatt skinnjacka för, håll i er nu, 149 kr!!! Hur galet billigt är inte det på en skala, helt otroligt fynd! Får visa er imorgon för nu väntar tvmys i soffan med mannen, åh jag är så galet kär i han. Här börjar man redan bli lite "hög" på vårkänslor, fniss.

Vet ni förresten vad påhittiga GurkMejan gjorde igår när jag lagade mat? Jo bakom min rygg sträckte hon sig upp till köksbänken o snodde åt sig stora margarinpaketet. När jag vänder mig om har hon tagit en stor tugga o har hela munnen full men åt upp innan jag hann få ut det. Sen surnade hon till för att jag tog bort paketet för hon ville hugga in på ännu en bit, tokunge. Så nu vet ni hur vi göder upp ungarna här hemma. ;-)


http://jennyjanssons.se/

På tapeten

Jag skrev tidigare om att jag ville ha en tapet med gammaldags charm, romantisk och gärna med rosor, typ som Pip. Hittade trots att det borde finnas en uppsjö av sånna tapeter ingen som kändes rätt. Men så kom jag över en tapetbok o fastnade genast för en, dock utan rosor, denna Meja visar på bild. Lite svårt o se kanske, får lägga in en bättre bild senare. Men det är en ljust puderrosa tapet i skimrande medaljongmönster, går i samma ton som hennes klänning ungefär. Tror det kan bli fint till vita väggarna, blir vackert men samtidigt lite diskret o det gör inget. Rummet kommer kännas stort, ljust och inredas med lite mer piffiga detaljer sen. Det blir nog den jag slår till på!

Vad tror ni? :-)


Shoppingen igår

Jag kom hem med ett riktigt bra kap igår från min o lilla tussans shoppingsväng. Ett par snygga jeans till våren, med perfekt passform, sköna, mjuka, stretchiga och har en fin ljusblå färg. O priset för dessa endast 199! Kommer nog köpa på mig fler färger av denna modell! :-)

(Ps, jag ligger väldigt efter med att gå igenom alla era kommetnarer, godkänner o svarar så snart jag hinner!)

Efterlysning, har du sett Sindy som försvann 30/12?

Jag fick in en vädjan via mail av en av mina läsare om att lägga in en efterlysning om hunden Sindy som försvann från Olsfors den 30/12-2010. För mer info besök lillafiffilina.blogg.se:

Det hetaste tipset just nu är att Sindy sågs på Jönköpingsvägen i Ulricehamn, i korset mot Hössna. Detta var den 15/1!
Samt att hon sågs i skogen runt Linghem, Linköping den 17/1

Om Sindy:
Hon är en 4 årig renrasig Berner Sennen
Tatuering i örat (ID-märkt)
När hon försvann hade hon ett mörkbrunt läderhalsband med guldiga "nitar" på sig. Hon har ett litet överbett.

Om någon ser en hund som likar Sindy, en granne om helt plötsligt har fått en likadan hund, ser en annons på internet eller i en butik m.m.. Alla tips är viktiga!!

Vid info kontakta ägare:
Sara Bengtsson 0763-053810
Fredrik Lindvall 0722-972496
Eller ring hem till oss på 033-295262
eller ring till polisen på 11414

Tisdagens tänkvärda


Foto från solrosängen i somras

 

Ute blaskar vintern bort i pölar likt sjöar, barmarken blottas och fåglarna sjunger om våren i trädtopparna. Allt under en januarigrå himel som känns tung. Just därför tyckte jag att det kunde passa med detta citat idag som dagens tänkvärda. Ta med ditt eget solsken så lyser det vart än du går. :-)

Nu ska jag pigga upp mig med lite shopping, höres senare!Tävling, vinn smycke från Creative Lounge!


Mina nya favoriter, ring av märke Bohemian Luxury och halsbandsklocka Vintage by fé, allt från Creative Lounge.

 

Hej måndag, ny vecka o det firar vi med ännu en ny tävling tycker jag! Ni har chans att vinna ett vafritt smycke från butiken Creative Lounge som sätter en lyxig guldkant på tillvaron med sitt härliga utbud.


Alla kan delta och så här gör du:
  1. Besök Creative Lounge webshop och länka till det smycke du vill vinna i en kommentar till detta inlägg samt "gilla" Creative Lounge på Facebook (alt anmäl er till nyhetsbrevet).
  2. Dubbla din vinstchans genom att länka tävlingen i din blogg/facebook med bild + text nedan:


Jag är med och tävlar hos Happy Days om valfritt smycke från Creative Lounge, var med och tävla här du också!

Tävlingen avslutas 30/1-11.

Mangochoklad och hjortsteksrullar

Stannar upp mitt i helgen för att posta ett litet inlägg. Fredagen bestod av Let´s Dance med godisskålen o där i låg även en nyhet från Marabou, Mango. Fick ett ex hemskickat från Marabou att provsmaka från deras julkalender som jag följde innan jul. Vad tyckte jag? God men tror inte jag kommer köpa den själv, den påminde lite om deras tidigare choklad "passion" o var ganska söt. Mina favoriter av marabous chokladkakor är annars schweizernöt, dukat, frukt o mandel samt gräddnougat. Men den största favoriten var 2009 års vinterchoklad (inte den vita 2010), den var himelsk! Snälla en repris i år. ;-)


Lördagen lyxade vi till det på kvällen och åt vår nya favorit:

Hjortsteksrullar med färskost ca 4 port:
3 mjuka tunnbröd
150-200 g rökt hjortstek
150 g färskost naturell
2 msk pepparrot på tub
gräslök

1. Blanda färskost och pepparrot, hacka gräslök och strimla hjortstek.
2.Fördela på bröden och rulla ihop.
3.Skär diagonalt och ställ upp som stubbar, servera på bricka som tilltugg.

Nu ska jag börja med maten snart, sen väntar fika hemma hos mina föräldrar. Ha en fortsatt trevlig helg alla. Imorgon har jag förresten något spännanande på gång i bloggen!! ;-)

I sessans rum...

En gammal ärvd barnsoffa står i Mejas blivande sovrum som håller på att ta form. Älskar denna fina gamla möbel som är naturligt nött, ett arv att vårda med kärlek. När jag var barn lekte jag själv med den o även min mamma lekte med den som barn hos sin farmor. På soffan brukar Smulans samling Bukowskikaniner om 5 st sitta.

Nu är väggarna i Mejas rum färdigmålade, det sista lagret ströks på igårkväll innan Let´s Dance och rummet går i vitt, vitt, vitt. Har sparat en vägg där det ska komma upp en fondtapet, letar fortfarande efter den rätta så det blir o ta en sväng till färghandeln idag. Vill ha en med rosor, eller lite gammaldags charm. Tips någon? Förälskade mig tidigt i Pip Studios wallpaper, men efter att ha räknat lite på det tycker jag inte det är värt o slänga upp tapeter för 2000 kr för endast en vägg i ett barnrum. 

Rummet ska bli lite i shabby chick-stil med nötta o gamla möbler, ljusa toner men även en hel del färgglada detaljer. Hennes rum ska kännas lekfullt, piggt, glatt samt rogivande. Blir bra det här! Men det tar sin tid att få tid att få det klart... ;-)

Önskar er en härlig lördag, nu ska vi rivstarta vår helg med buller o bång! ;-)

Happy Friday!

Två hjärtan, mina skatter! O här ovan ser ni även varför sonen inte är med på bild lika ofta som lillsyrran, för att han inte vill o vänder ryggen till när kamerna plockas fram. ;-)


En härlig fredagskänsla fanns i kroppen när jag vaknade imorse o den bara växer sig större, lyssnar nu på Baseballs pokerface o känner mig så på G! Friday I´m in love, bästa dagen på hela veckan lång. Ska snart ta med mig sessan i vagnen o rulla ned till Världens Centrum för liten shoppingtur, får se om man kanske kan fynda något på slutrean. Ikväll är det Let´s Dance igen o det vill man inte missa!

Btw, roligt att så många är med o tävlar om Cliniderm, blir svårt för mig att dra 4 vinnare med så bra motiveringar från er. ;-) Har för övrigt ytterligare en ny tävling på lager som kommer inom några dagar... ;-D

O välkomen alla nya läsare, ser att det läggs till nya bloglovinföljare dagligen, så kul o tack för att ni gillar min blogg. Möts av så vackra kommentarer varje dag, tar med mig era ord till djupet av mitt hjärta, finaste ni!

Kramkalas!


Pippilotter och gummistövlar

Meja är en liten fröken på nyblivna 17 månader som älskar att klä upp sig o göra sig fin. Sina gummsistövlar tar hon på sig själv o dem traskar hon runt i hemma så gott som hela dagarna numera. Igår fick hon även för första gången prova pippilotter i håret, söta små tofsar. Hon vart så glad i dem att hon demonstrerade för mig att hon ville sätta upp håret så idag med. ;-)

Tröja samt vid blus från favoritmärket POMPDeLUX, leggins KappAhl, gummistövlar ärvda från storebror.

Tävling, vinn 1 av 4 gåvopaket från Cliniderm!

I sammarbete med Cliniderm & Buzzador har jag en tävling där du har möjlighet att vinna en söt box med småprodukter från Cliniderm.  För att vinna en av de 4 boxar jag lottar ut ska du svara rätt på frågan och lämna en motivering:

Vad är en nattkräms uppgift? (du hittar svaret på Cliniderms hemsida).
Motivering till varför du vill vinna!

Kommentarerna kommer att publiceras efter tävlingen är avslutad 23/1.

Glada toner


En av mina älsklingsbilder på mig o lillan, jag fotade oss i december. Den här kommer pryda en av våra väggar framöver.

 

 

Onsdagsmorgon pågår till glada toner med Håkan Hellström på spotify här i radhuset i vintervita Smedby. Sonen är i skolan och jag o Meja har en tjejdag hemma. Vi ska fixa o städa lite här hemma nu, sedan ta oss ut på en promenix i snön lagom till hennes middagslur, blir nog den vanliga rundan till Höjdarbacken, vackraste platsen. ;-)

 

Snöflingorna har fallit hela natten och bäddat in oss i sitt vita täcke, jublar lite fast jag egentligen är less på kylan nu o vill tjuvstart våren med buller o bång! Men jag är glad om snön ligger kvar januari ut, har nämligen ett vinterbröllop jag ska fota nästa helg o det måste ju vara snö då. ;-)

 

Kram, återkommer senare idag med en tävling, på återseende!


Cliniderm


Bild lånad från Cliniderm

 

För en tid sedan fick jag hem ett paket med hudvårdsprodukter från Cliniderm vars sortiment är särskilt utvecklade för kvinnor i norden. Har nu hunnit prova dem under drygt en vecka och jag tycker de känns uppfriskande och fräscha för huden. Har denna årstid som så många andra problem med torr och irriterad hy framför allt i ansiktet. Men jag märkte redan vid första användningen att Cliniderms produkter var väldigt skonsamma och mjukgörande för huden. Det lämnade efter sig nästan en liten lyxig känsla. Produkterna som jag genom Buzzador har fått prova är Ultra Soft Cleansing Milk, Active Protection Day Cream och Age Delay Serum.

Jag kommer nog att fortsätta använda
Cliniderms produkter även i fortsättningen, tex Ultra Soft Cleansing Milk samt även en dag o en återfuktande nattkräm.

Vill du med bli en Buzzador och får prova nya produkter samt delta i aktuella kampanjer kan du registrera dig gratis
här.

Grym start på dagen!


Darlings Kycklingburgare


Idag gick vi till skolan med en vacker soluppgång på himlen. Så kolossalt vacker i kopparröd, brandgul, rosa och turkosblå, allt målat i breda ränder ovanpå varandra. Funderade på att springa tillbaka till huset o hämta kameran men jag njöt av stunden istället och tog en skruttig mobilbild som inte ens kommer i närheten av hur vackert det var. Vissa stunder bevaras bäst i hjärtat. ;-)

När sonen var lämnad passade jag på att svänga förbi Ica o hämta ut min OBC Nordica stekpanna som jag vann innan julen. Så himla fin, det blir att laga tjusigare rätter i den! Tror att första rätten får bli Darlings Kycklingburgare som faktiskt var den maträtt jag valde som svar i tävlingen på favorit att steka. ;-P

När jag kom hem och knäppte på datorn väntade en glad nyhet, vinnaren i Fika med Eleonores tävling var Happy Days! :-D Så jag kommer få prova på 3 av Keldas nyheter soup in a cup. Tack!

Önskar alla en happy day, ta det försiktigt ute bara för det är glashalt!!

God kväll!


Klossbygge innan läggdags.

Tittar in o tjingar lite nu så här på kvällskvisten denna måndag. Dagen har gått i rasande tempo enda sedan klockan ringde o väckte upp oss på morgonen. Var förresten förvirrad imorse o trodde att det var dags för skola igen efter långt härligt jullov. Så vi gick duktiga men trötta upp, gjorde oss klara för dagen och tågade ned mot skolan. Men när vi spanade ut över skolgården så syntes inte en kotte så långt ögat nådde o inte var vi försenade heller. Då ringde en klocka långt bak i huvudet om att det visst var studiedag idag! Jag bröt ihop i ett garv, fann det så komiskt att vi brottats med alla ytterkläder, skolväska, frukt, läxbok, en unge ned i åkpåsen o ut i kylan för att 5 minter senare komma på att allt var i onödan o att vi fick vända om. Sonen skrattade åt mig och retades hela vägen hem, haha... Han var till o med tvungen att kasta sig på telefonen o skvallra till hans pappa och sin knasig morsa som inte kan hålla reda på dagarna...  ;-)

På kvällen innan nattning byggde lillan höga klosstorn och gav till höga glädjetjut när de rasade. Hon är så full i gasen just nu i sin utveckling, har börjat sjunga två sånger med, "lilla snigel" och "blinka lilla stjärna". Hon hänger med så mkt o svarar på allt, har funnit ett stort intresse i att måla med pensel, leker med sina dockor som de vore hennes barn, är helt bestatt i bebisar o ska pussa på varje bild hon ser, hon klär ut sig och gör de mest tokroliga påhitt. Imorgon 17 månader gammal vår nyponros!

Har förresten något spännande på gång, så titta in snart igen! ;-)

Kram o gokväll!

Josefin & Jonas

&-tecken i betong, Många Rum.

 

I många år har jag sneglat längtansfull på de vackra betong &-tecknen som duktiga Lotta Rubom gör. Ville så gärna ha en men kunde inte bestämma vad det skulle vara för text på, men så när vi gifte oss kändes det genast så självklart. Så jag beställde ett med våra namn, bröllopsdatum 101010 och de ord som vår vigselförättare gav oss i sitt bröllopstal "Carpe Diem". När paketet kom hem vart det lyckotårar, det var helt fantasitkt och om möjligt ännu vackrare i verkligehten! Jag slog sedan in det som en speciell julklapp åt mig o mannen o nu så pryder det vackert vårat hem.


Härlig lördag hos oss!

Suttit nu på morgonen o diggat till The Baseballs, underbart glad moderniserad rockabilly pop! Lillan rev ned granen med av en olyckshändelse så nu är den undanstädad, det sista som var kvar av julen i hemmet. Nu ska jag o familjen ner o glida på stan lite.

Trevlig lördag, kramar!


Semla!

Titta vad som ligger i min mage, en semla, årets första! Mmm!

 

Vi har precis fikat upp årets första semlor, gott kan jag lova! Givetvis hade Darling slagit till på stort o köpt hem de största som så vackert heter "lyxsemla" med extra mycket av allt! ;-)

 

Det här är första gången på flera år som jag blir ordentligt sugen på selma. Ska berätta en liten historia så förstår ni varför. När jag väntade min son 2003 så hade jag en crawings för just det, semlor. Vi bodde granne med ett bageri och det hände inte bara en gång utan flera att jag gick ner o köpte en hel semletårta som jag smällde i mig ensam. Efter den gravidteten så tappade jag sugen på semlor i flera år, inte konstigt som jag kastade i mig dem i rask takt.

Ikväll är det Let´s dance på tv igen, som jag längtat! Mannen har fixat grillad kyckling o revbenspjäll till det samt att han fick med sig en fin flaska rött från systemet så här hemma blir det fest snart. ;-)


Trevlig fredag hörrni!

Ute o går
Här om dagen tjöt jag till i bloggen med ett glädjevrål om mina vårkänslor i kroppen som yrde kring. Idag när man tittade ut på snön som vräkte ned känndes våren som långt borta, men känslorna är kvar. Längtar efter att få ta fram vårjacka, snygga nya väskan o kilklack! Blir så mycket mer inspirerad av modet när värmen kommer, denna årstid så gömmer man sig ju mest inne eller i en tjock jacka. ;-)


Annars har jag inte så mycket att bjuda på idag, var iväg en sväng på förmiddagen i snöstormen o hälsade på en fin vän som har lite bestyr fram till sitt bröllop om några veckor. Försökte hjälpa till så gott jag kunde men jag insåg att jag nog inte var mycket till hjälp som frisör i alla fall. Man kan inte vara bäst på allt, snygga bröllopsuppsättningar är helt enkelt inte min grej då jag inte gjort det förr. Hoppas det läser sig gumman o sorry!

Nu ska jag ta på mig tjockjackan o snöskor för att bege mig ut på en kvällspromenad o pulsa i snön tillsammans med en kär vän. Var månader sedan vi sågs så det ska bli skoj o prata ikap om allt som hänt sista tiden.

Får se om jag hinner titta in lite senare igen eller om jag intar soffpositon med något gott under armen när jag kommer hem.

Kram på er!
En dag som började upp o ner


Den här dagen var inte någon annan lik, den började för oss på akuten med vår lilla dotter. Hon hade inte sovit en blund på natten (o vad tror ni hennes förlädrar hade?) men vad var då skälet? Jo igår kväll innan hon skulle sova var hon övertrött och i samband med det busig och sprang fnissig och skrattandes runt tills hon ramlade omkull gång på gång. Försökte hålla henne fast i min famn för att hon inte skulle vingla runt av trötthet o slå sig som hon gjorde gång på gång. Men hon var som den halaste ål o slingrade sig ur mitt grepp gång på gång. Sen vart hon så trött att hon bara grät. Men jag fick en känsla av att det vara något annat med, att hon slagit sig. Tyckte hon tog sig på armen men hon var för trött o ledsen för att jag skulle undersöka det närmre. Så istället fick det bli välling o nattning.

Sen vaknade hon en gång i halvtimmen under natten och var ledsen, armen bara låg där orörlig och kom man emot gallskrek hon. Så efter en hel natt utan sömn bestämde vi oss för att ringa sjukrådsgivningen o höra vad de tyckte, de ville att vi åkte in till akuten o så fick det bli. Storebror lämnades hos mina föräldrar för man visste ju att ibland kan det vara fasligt lång väntetid. Men vi fick komma in på en gång och träffa en ortoped omgående. Det kändes då lite dumt, för helt plötsligt så började Meja att röra på armen igen, som hela tiden bara hängt där o som hon undvikit att använda. Hon hämtade leksaker med båda händer o gnydde inte det misnta då hon vart undersökt i lederna. Inget verkade brutet o ingen röntgen behövdes. Gissa om man kände sig urfånig som verkat åkt dit i onödan. Men hellre en gång för mycket än för lite va? Vårt lilla charmtroll som skrämde upp oss så där!

Nu idag så har hon väll bara klagat någon enstaka gång men vi har tagit det lugnt i allafall. Så dagen vart bra trots en dramatisk början.

Har precis nu för övrig målat sista väggen i hennes rum, den ska målas en gång till o sen ska en fondtapet upp. Ska bli så otroligt roligt att få börja inreda ett flickrum, wiiieee!


Jag är så rörd!!

Jag har skrivit det förr men nu måste jag skriva det igen, jag måste ha dragit till mig de absolut goaste och finaste läsare i bloggvärlden, för vad ni är underbra! Era ord, jag är som förstummad över alla komplimanger och blir jätteglad över att ni gillar mina foton o design. Att ni tagit er tid att läsa igenom min blogg, tittat långt bak o lämnat nya kommentarer på gamla inlägg, super roligt! Några har till o med varit så fina att de skrivit ett inlägg och länkat till mig, titta till exempel in på http://wordsbyme.se/. Till er alla tack tusen gånger om, jag sitter här o bara ler o torkar en lyckotår ur ögonvrån. :´-)

Har sista tiden även fått många nya läsare som jag vill välkomna varmt till min blogg Happy Days, hoppas ni ska trivas! Tack!


På framsidan igen!


Såg att jag hamnat på framsidan hos Blogg.se igen, vad roligt! Där finns tips idag om det underbara receptet på Saffranskryddad fisksoppa med lax och torsk. Hoppas det smakar!

Ps, pga högt tryck på bloggen är jag lite sen med att besvara allas frågor o kommentarer. Så ta det inte personligt om jag inte svarar direkt, har fått detta påpekat av ett par stycken så jag vill bara tala om det för alla.

Tjingeling!


Favoritbild i repris


Hej på er, här har huvudvärken släppt men det var som att sova med ett huvud tungt som bly igår. Men nu är nya krafter laddade och dagen som väntar känns sprudlande!

Har gjort fint i köksfönstret nu och plockat ned julen, känns som en liten befrielse, tröttnar på julpynt direkt efter nyår. Har fått så kvittrigt våriga känslor sedan nyårsafton o vill göra vårfräscht i hemmet. Längtar efter värmen nu, att bada ansiktet i den starka vårsolen och att höra vattnet porlande smälta ned i brunnarna. ;-)

Vet ni, på fredag är det semla-premiär på vårt fik, mumms! Fast jag har redan tjuvstartat med att äta en saffranssemla dagen innan nyårsafton, gott gott i gott gott! Ser även fram emot fredag för att då börjar den nya omgången av Let´s dance, det tycker vi om! ;-)

Trevlig dag, kram från Josefin!
The heart sees better than the eyes

Bjuder på en bild på min nya favoritklocka ikväll, vacker inte sant!? Är personligen väldigt förtjust i den fina gravyren "The heart sees better than the eyes", klokt och tänkvärt! Vintage by fé är det underbara märket bakom detta halsbandsur, ett av mina favorit märken som skapar smycken och accessoarer med en unik vintagekänsla. Detta var en av de andra fina produkterna jag fick hem från Creative Lounge, tack!

Just ikväll är jag lite risig måste jag erkänna, huvudet bankar hårt och nacken spänner. Så jag brlir inte långvarig i bloggvärlden idag, på återseende imorgon med lite mer energi!

Kramar från mig!


Go girl!

Jag har haft svårt för starka dofter och speciellt parfymer sedan min graviditet med Meja. Ni som är/varit gravida vet att man kan bli så extremt överkänslig, jag fick själv ett vädligt överdrivet starkt doftsinne som höll sig kvar även efter hennes födeslse. Det börjar bli som vanligt nu igen men jag har fortfarande svårt för att använda parfym, det blir lätt att jag känner att jag luktar som en hel parfymbutik av bara ett litet sprut bakom örat. Ops, hur lät det där? :-)

Nåja, min snälla man hade i alla fall ordnat med en fin julklapp som jag vart överraskande glad över. För i ett av mina fina paket så låg denna, parfymen Go girl av Carolina Gynning. Bara själva parfymasken tycker jag kändes genomtänkt och lyxig, en rosa shoppingbag med klädd sidentyg innuti där en tjusig flaska med svart spetsrosett ligger vackert förpackad i all sin glans. "Snyggt!" tänkte jag när jag packade upp min nya parfym, "Men jag kommer nog inte kunna använda den" var min nästa tanke. Tills jag doftade, den var ju himelsk! Nu luktar jag Gynning varje dag, jag o min annars överkänsliga näsa gillart! ;-)

Vad tycker ni som luktat på den, hiss eller diss?


Uppd:
Det var några som ville veta hur den luktar i ord, så här beskrivs parfymen i informationstexten:
"Go Girl från Carolina Gynning är en fräsch, sexig och kaxig doft. Den öppnar upp med en fräsch doft av viol och lime för att övergå till ett hjärta med sensuell ton bestående av apelsinblomma, persika och ros. Mysk, mandel och två träslag ger Go Girl en kaxig avslutning."


Vår nyårsafton


Värst vad tiden springer iväg o jag försöker jaga i kapp den. Hann inte med o posta inlägget om vårt nyår igår som tänkt. Så nu med lillan i knät skriver jag en liten snabb redogörelse för nyårsafton 2010.

Förmiddagen tog vi enligt vår egen familjetraditon en nyårspromenad vid Åbackarna och matade änderna, min pappa hänge också med i år. Solen värmde och isen i Strömmen smälte. Vilade mitt ansikte i solen och kände hur batterierna laddades med positiv energi för 2011! Efter vår runda vart vi hembjudna till mina föräldrar på smörgåstårtelunch, smarrigt!!!

När vi kom hem på eftermiddagen förberedde vi hemmet för en myskväll. Åt massa mumsigt som svärmors recept på porterstek och till det hasselbackspotatis. Svenska kräftor och räkcocktail slank ned också liksom massa godis o bubbel. En jättemysig afton hemma med familjen. ♥

New Year's kisses!

Min nya vackra ring av märke Bohemian Luxury fick smycka min hand på nyårsafton. Läcker, eller hur!? Im in love! Ringen kom i ett gåvopaket (tillsammans med ytterligare två produkter) från snygga butiken Creative Lounge dagen innan nyårsafton, tusen tack!

 

 

Vi hade en mysig nyårsafton igår och fullspäckad med roligheter. Ska gå igenom bilderna nu när jag har lite tid över och se om jag kan bjuda er på godbitarna från igår när vi firade in det nya året. Jag hojtar alltså till snart här igen med ytterligare ett inlägg. Så på återseende igen!

 

Kram så länge!

 

Ps, ledsen att jag inte hinner besvara alla kommentarer just nu, har nära på 60 icke godkända kommentarer att tag i... Men det kommer svar! :-)


Nyårskrönika 2010

Vi står vid balkongfönstrena just nu och med en nyårskyss samt klingande champagneglas skålar vi in det nya året i mousserande. Lillan vaken på min arm och tittar med förundrad blick på skådespelet utanför, sonen sover som en stock omöjlig att väcka. I vår panoramavy över staden tar vi in de ekande dånen från nyårsraketerna som exploderar i en magisk färgprakt på himlavalvet i kapp med skrålande glädjevrål från grannarna om ett Gott Nytt År! Där står vi omfamnande i varandras trygga armar som en del av glädjeyran vid 12-slaget, mitt i den magiska brytningsgränsen då vi lämnar 2010 (vårt livs bästa år) bakom oss för att med våra drömmar knyta framtidprojekt in i orörda 2011.

2010 är nu bakom oss, ett år av möjligheter och LYCKA! Jag trodde att det skulle vara svårt att toppa 2009 som jag har så otroligt vackra, varma och lyckliga minnen från, bland annat av min graviditet med Meja och så klart då vår lilla nyponros kom till oss. Men jag hade fel för 2010 tog oss med en årslång stormförälskelse full av positiva och nästan overkligt underbara överraskningar! Det här var hittills mitt livs mest fantastiska år! Ett år som bjöd oss på så mycket roliga händelser, roliga utmaningar och framför allt ett år fyllt av så otroligt mycket glädje, lycka, kärlek, harmoni, underbara minnen, möjligheter och tur! Det känns som att allt har gått vår väg i år och det måste vara en sällsynt lyckosam stjärna som vakat o kastat sitt sken över oss. Hade t.ex. aldrig trott att jag skulle stå brud detta år eller att vi skulle få ett erbjudande för framtiden...

Första kvartalet:

Vi fyllde första kvartalet mestadels av mysiga och harmoniska familjedagar. Gjorde några utflykter i vinterlandskapen med matsäck då vi hade den kallaste o längsta vintern ur mannaminne. Jag själv njöt även av mammaledighet med lillan som växte 5-7 månader och lärde sig nya saker i rekordfart, vår Fröken Bråttom.

Vart även den lyckliga vinnaren utav den underbara husbokhyllan inne hos Stina-Lee. jag trodde inte det var sant på morgonen när jag fick se nyheten, det tog dagar att smälta att lilla jag mot över 629 deltagare i tävlingen gick och vann den finaste möbel någonsin till vår skatt Meja. Fler bilder på husbokhyllan som jag fotat hemma hos oss kan man se på min fotoblogg här.

Jag fyllde 28 år i februari och hade en väldigt fin födelsedag som jag nog ser som den bästa av dem alla. Fick så många stora vackra blomsterbuketter, en drös av underbara fina presenter och runt fikabordet var det en härlig mysglad stämning.

I mars var jag för första gången ute på lite galej sen jag vart mamma på nytt. Var bjuden på en otroligt lyckad och glad tillställning hos Lindis som bjöd på 80-tals fest! Mer temafester! ;-)


Andra kvartalet:
Våren kom tillslut efter vargavintern med många trevligheter. Det var bl.a. 7-årsdag och Valborgsfirande för Pontus (alias Piraten),  SATC2-kväll på stan med tjejerna med Cosmopolitan o käk efter filmen,  ESC-kväll med finalen hos Roger & Co (en sååå lyckad o trevlig kväll, repris va!?). Fick även hem min nya pärla Nikon D700 (yey!!) och en svindlande förälskelse uppstod direkt! Mer som hände var att jag premiärsprang vårruset efter att ha blivit indragen genom ett nödrop från bästa kompisen. Det var även en vild o galet skojig sommarfest med Eoniterna på Parken, heja oss!

På hemmaplan började vi vår makeover i hemmet samt lade ny entré med terassdel, supernajs vart det! (Fast invändigt ej helt klart ännu!)

Midsommarfest hade vi med, detta år firade vi riktigt traditionellt ute på landet vid havet under 2 dgr med släkten på min mans sida. Riktigt mysigt hade vi och vilket underbart väder! Solen stod högt och värmen böljade, vi dukade ute med långbord och hade picknick i gröngräset på jordgubbstårta vid midsommarstången. Alla kusiner sprang runt o lekte, doppade sig i havet på kvällen och klättrade på höbalar. Svensk sommar när den är som bäst!

Tredje kvartalet:
Jag bestämde mig för att börja blogg här med min blogg Happy Days! Hade sedan tidigare sedan 2006 bloggat på annan lösenordsskyddad adress men nu kände jag mig instängd och ville släppa mig fri! Kände att jag hade så mycket att ge som vore synd att gömma undan. Så här har ni mig nu! :-)

Vi fortsatte att njuta av en fin sommar. lillsessan lärde sig gå i början av sommaren och fyllde 1 år i augusti. Ett brev kom med posten med ett mycket glädjande besked, vår resa börjar! Sonen börjar 1:a klass! Shit, hur kunde du bli så stor unge!! ;-)

I september åker vi ned till Skåne tillsammans med Cissi o Kaj på min vän Katrins bröllop, sov kvar på urmysiga Qverrestad gårdshotell (som jag gärna vill tillbaka till i sommar) Det här är en av de bästa dagar på hela året, så lyckad helg! Världens vackraste bröllop fick jag chans att både fotografera och gästa. Bröllopsfesten var bland de gladaste o härligaste tillställningar jag varit på! Och att återförenas med mina vapendragare från tonåren, Malou, Cissi och Kattis, vi som var järngänget var så oslagbart roligt! Vi måste ta en uppföljning snart tjejer!!
Fjärde kvartalet:

Börjar med ett frieri från min man som undrar om vi ska gifta oss om 10 (t-i-o!!!) dagar. Javisst svarade jag för trodde så klart han skojade men förstod sedan att han var allvarlig o då kände jag att, varför inte? Inget är omöjligt är min filosofi så visst kan vi ordna med ett drömbröllop på en vecka om vi ger oss sjutton på det! O det gick o medförde en efterlängtad resa till vårt kära Gotland! Men det där har jag ju redan skrivit oändligt mycket om redan så jag hoppar vidare... ;-) (För er som missat kan läs ikapp om vårt bröllop 101010.)

Hösten fortsätter lång o färgglad, aldrig har väll en höst varit underbarare och mannen min fyller 30 vackra år! Vinner en kvällsmake + styling på Mist HC som jag tar ut lagom till julfesten, kände mig som kvällens vackraste pingla! Tack snälla för den fina stylingen! Vi inleder en stämningsfull o vacker vinter som ligger krispigt gnistrande vit o vacker på marken med metertjock snö. Julen är familjär o full av godhet o så klart massa god mat och fina klappar!
Kuriosa för året:
♥Vinner en fototävling i Norrköpings Tidningar o får mina bilder publicerade flera gånger i tidningen under sommaren.
♥Blir hedersomnämnd i fototidningen Kamera & Bild!
♥Har många uppdrag inom fotoporträtt hela året, barn, familj, bröllop och kärlekspar har stått framför min kamera, jätteroligt!
♥Bloggen ökar sin trafik och stiger i popularitet, spännande möjligheter öppnar sig med det!
♥ Vinner en lyxig kärleksweekend till Gotland med boende i taksvit på tott Hotell! Vinsten gav jag min Darling i 30-års present.
♥Medverkar i en 4 sidor lång intervju för webtidningen ungmamma.
♥Fotar mitt eget bröllop
♥Får förfrågan om att bli veckans Blogg på Blogg.se:s framsida sista veckan på året, väldigt roligt och smickrande!
♥Vinner flera tävlingar på olika bloggar, har aldrig vunnit så mycket i mitt liv som jag har gjort detta år. Men ska sanningen fram så har jag aldrig tävlat förr heller o nu när jag gav det en chans så verkar jag ha fått lite turblod i mina ådror trots allt!2011, du ligger framför oss nu och vi vet att det här året kommer medföra stora förändringar i våra liv. Vi håller våra tummar för lycka med vårt projekt och att vi under året bara möts av överraskningar utav det positiva slaget. Jag hoppas att lyckans medvind blåser åt rätt håll och att vår vackra stjärna som vakar över oss fortsätter lysa upp vår väg och tillägna evig kärlek till vår familj! Jag önskar att vi får fortsätta vår saga och att den trollbinder även 2011 med sin magi! Att vi har hälsa, lycka och kärlek i våra hjärtan, mysiga familjedagar tillsammans, glada upptåg med vänner och att alla nära o kära som vi håller av får ett gott nytt färgsprakande år!RSS 2.0