Tävling, vinn 1 av 4 gåvopaket från Cliniderm!

I sammarbete med Cliniderm & Buzzador har jag en tävling där du har möjlighet att vinna en söt box med småprodukter från Cliniderm.  För att vinna en av de 4 boxar jag lottar ut ska du svara rätt på frågan och lämna en motivering:

Vad är en nattkräms uppgift? (du hittar svaret på Cliniderms hemsida).
Motivering till varför du vill vinna!

Kommentarerna kommer att publiceras efter tävlingen är avslutad 23/1.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tävlingsbidrag:1. Nattkrämen stärker och återuppbygger huden inför nästa dag.2. Jag skulle gärna vilja vinna för att få den där extra lilla vardagslyxen att testa nya produkter. Det är sånt man inte gör så ofta men som faktiskt förgyller ens vardag mer än man tror. Att få lugna ner sig själv och sin hy efter en jäktig dag (jag har många såna just nu) är ju faktiskt som ett litet mini-spa i sig! :)Kram till dig!

2011-01-12 @ 18:15:33
URL: http://annasmyckeform.blogg.se/
Postat av: Christine

Självklart är jag med och tävlar!!En nattkräm ska stärka och återuppbygga huden inför nästa dag!Jag hoppas att jag vinner, har verkligen sååå svårt att hitta bra produkter för min torra, känsliga hud. Cliniderm är ett märke jag inte testat tidigare, och ett provpaket är ju toppen innan man köper på sig något som kanske inte funkar!Gillar verkligen din blogg!

Ha en fin kväll!

2011-01-12 @ 19:31:19
Postat av: Matilda

En nattkräms uppgift är att återbygga och stärka hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar :)Jag skulle vilja vinna en av gåvoboxarna för att kunna ge bort den till min storasyster som fyller år den 1 februari. Hon älskar allt vad krämer, lotions och hudvård heter. Hon använder alltid någon kräm och jag vet att hon verkligen skulle uppskatta om hon fick något sånt. Och självklart vill man ju ge bort presenter som man vet att den andra blir sådär lite extra glad för att få :)

2011-01-12 @ 19:45:53
URL: http://twinturbot.blogg.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

"Återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Aktiva fuktgivande ämnen förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken."Jag vill vinna för att få skämma bort mig lite! Skämma bort sig = egentid. Det har varit tungt de senaste veckorna då min sambo hårdpluggar inför tentor. Tungt att dra hela lasset själv. Så nu vill jag skämmas bort :)

2011-01-12 @ 19:48:07
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Den "återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar".Jag skulle behöva ett litet "lyft" nu när jag börjar närma mig de 40 ;-)

Postat av: Catrin

En nattcrème ska återuppbygga och stärka hudens motståndskraft så att den klarar av alla påfrestningar dagen efter.Hade problemhy till större delen av mina tonår och det är först nu vid 25-års ålder som jag kan testa mig fram och se vad som funkar för just mig.

Har testat en av cliniderms dagcrèmer och skulle mer än gärna testa fler av deras produkter!

2011-01-12 @ 21:19:22
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nattkrämen återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Aktiva fuktgivande ämnen förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken. Huden får förnyad spänst och elasticitet.´Motiveringe, förrutom att lite fräsha produkter skulle piffa upp en trött mammas hud.Nu när det är kallt trist och grått

Skulle ett gåvopaket kännas flott.

Att det dessutom skulle pigga upp huden

Kanske gör mig till den där pang bruden =)2011-01-12 @ 21:23:57
URL: http://sandrasblogg.se
Postat av: Jennie, livet, vardagen och familjen

svar: "Återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Aktiva fuktgivande ämnen förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken. Huden får förnyad spänst och elasticitet" citerat.jag skulle jättrgärna vilja vinna ett sådant paket. jag har aldrig använt mig av denna typ av produkter, jag har helt enkelt inte råd att prioritera sånt. tyvärr. Så detta hade varit en fantastiskt möjlighet för mig att få chansen att testa! Och sen har jag, tro det eller ej riktigt kass hy så det hade varit roligt att få skämma bort den lite.Kram från mig :-)

2011-01-12 @ 21:37:52
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: My Beauty Secrets

en nattkräm verkar återbyggande mot hyn under natten :)Är gärna med och tävlar ! Använder sen tdiigare rengöringsmoussen och en anna dagkräm från Cliniderm och trivs otroligt bra med dom. Skulle vaar riktigt kul att testa även dessa produkt och få sig en uppfattning om fler av deras produkter,

2011-01-12 @ 21:38:24
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Hejsan! Är gärna med och tävlar!Svar: Att förbereda huden inför nästa dags påfrestningar samt att de fuktgivande ämnen som finns i krämen förbättrar fuktbarriären och verkar för att förhindra ålderstecken.Jag har alltid haft väldigt dålig och känslig hy. Jag får ofta finnar och eksem och när jag testade Cliniderms rengöringsmousse för första gången så försvann stor del av finnarna och min hud reagerade inte negativt på produkten, vilket är superovanligt.

Men den tog slut och nu som fattig student har jag inga som helst pengar över till att unna mig någonting. :(Hoppas på tur!Kramar Viktoria M

2011-01-12 @ 21:49:30
URL: http://imtoooldforthisshit.blogg.se/
Postat av: Mirre en hundtoka bakom linsen

Den återbygger huden och dens motståndskraft. Den förebygger hunden inför dagnes påfrestningar och tillför fukt och motsvarar ålderstecken =D. Huden blir mer gymnastisk och får mera spänst med andra ord.Jag ska vinna för jag mer än gärna vill testa på en ny produkt och är villig att testa denna serie.Kramar

2011-01-12 @ 21:51:31
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Andrea

Svar: Återuppbygga och stärka hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Aktiva fuktgivande ämnen förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken. Huden får förnyad spänst och elasticitet.Jag vill väldigt gärna vara med och tävla. Min känsliga hy är ganska besvärlig, och jag har provat mig igenom tiotals produkter utan att ha lyckats att hitta rätt. Har dock hört mycket gott om Cliniderm och hade hoppats komma med i Buzzadors kampanj för att prova produkterna, men utan lycka. Därför hoppas jag att jag har turen på min sida istället och har möjligheten att ta del av kampanjen på detta lilla extra vis. Jag vill bli snygg!

2011-01-12 @ 22:08:54
Postat av: Frida

Nattkrämen stärker och återuppbygger den inför nästa dag.Min motivering: Jag skulle bli lycklig om jag vann dessa produkter för jag har en väldigt torr hud. (flaggar vid ögonbryn också,väldigt lustigt ställe. så dessa krämer kanske gör susen) Jag använder nästan aldrig hudprodukter, om jag gör det använder jag mer dessa billiga produkterna och att få testa detta märke vore väldigt spännande. :)2011-01-12 @ 22:39:48
URL: http://busfridis.blogg.se/
Postat av: Spacegirl

Svar: Att återuppbygga och stärka hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar.Jag vill vinna därför att jag är nyfiken på att prova dessa produkter, det är svårt att hitta bra produkter för minn torra hud men dessa tror jag på!

2011-01-12 @ 23:01:50
URL: http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg
Postat av: Linda

En nattkräm har som uppgift att återbygga & stärka hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar.Optimat strenght night cream som är Cliniderms nattkräm gör det ovanstående, samt innehåller aktiva fuktgivande ämnen förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken. Samt att huden får förnyad spänst och elasticitet.Jag borde vinna för att jag är en tjej som hade ett riktigt skitår 2010, men som ska gifta mig nu i november och behöver lite vardagslyx emellanåt. :)

2011-01-13 @ 00:40:10
URL: http://lindalis.se
Postat av: Jenny izzadora

Svar: Nttkrämen återuppbygger & stärker huden på natten med nattkräm inför nästa dag! :)Ohh jag skulle så gärna vilja vinna detta lilla söta paket me krämer, dels för att ja Älskar krämer!! Jag älskar att testa på nya krämer, Cliniderm har jag aldrig använt. Det är bland dom enda som jag inte testat på så därför tycker jag att det hade vart jätte kul att testa :D Jag använder ju dag kräm, nattkräm, rengörings lotion ja allt sånt :) Me like!!Kram, nu håller jag tummarna!!! :)

2011-01-13 @ 06:23:20
URL: http://izzadora.blogg.se/
Postat av: Lindha

Jag vill vara med!! :)En nattcremes uppgift är att stärka och återuppbygga huden inför nästa dag.Jag vill vinna för att jag inte ännu har hittat rätt i "creme-djungeln". Har testat flera olika märken men aldrig varit nöjd.

CLINIDERM har jag aldrig provat och skulle mer än gärna vilja ge det en chans!

Kanske blir jag en "Clinidermare"... vem vet. ;)

2011-01-13 @ 07:59:15
URL: http://www.angelofshopaholic.blogspot.com
Postat av: Liselotte

Hej! Är gärna med och tävlar, svaret är En nattkräm återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Vill vinna för det vore kul att testa dessa produkter, Mvh Liselotte

2011-01-13 @ 08:15:40
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Eleonore

Vilken rolig tävling, såna produkter är så bra men har aldrig provat. Skulle gärna vinna dem då jag oftast köper billiga produkter på Åhléns eller Ica som inte alls är så bra. Men då Cliniderm är så dyra har jag inte vågat prova ifall man inte skulle gilla dem. Så dessa små provburkar är ju perfekt!

Nattkrämen stärker och återuppbygger den inför nästa dag.Ok, ja du får till så fina bilder, man kan nästan känna kärleken rakt igenom för att de får sådan bra färgmättnad och värme i tonerna. Du har ju helt rätt när det kommer till ljuset :)Hoppas du får en underbar dag!

kram

2011-01-13 @ 08:26:28
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: m y h a n n a s '

Jag är jätte gärna med eftersom min underbara mamma hade förtjänat detta så hemsk mycket. Hon har alltid faktiskt letat efter någonting mot hyn, men allt är som sagt sjukt dyrt! Hon fyller också år snart och det hade ju varit en underbar present eftersom att köpa kläder eller något smycke brukar hon göra själv och hon behöver inte det!

Mitt Svar Nattkrämen stärker och återuppbygger huden inför nästa dag!

2011-01-13 @ 08:27:39
URL: http://myhannas.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag är gärna med!1. "Återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Aktiva fuktgivande ämnen förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken. Huden får förnyad spänst och elasticitet"2. Jag vill gärna vinna för att kunna ge det här gåvopaketet till min lillasyster som fyller 20 år på Alla Hjärtans Dag :)Kram, Ingrid

2011-01-13 @ 09:01:26
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Therese

Svar; "En nattkräm stärker och återuppbygger huden inför nästa dag."

Motivering; Jag har varit på jakt efter en bra dag/natt-kräm väldigt länge då jag har en känslig och torr hy i ansiktet. Men inte hittat den rätta. Därför skulle jag vilja vinna för att få pröva dessa :)

Kram / T

2011-01-13 @ 10:08:39
URL: http://fruhorn.com
Postat av: Hanna

Nattkrämen stärker och återuppbygger huden inför nästa dag!Sen jag fyllde 30 har jag märkt att min hud faktiskt behöver återfuktas. Har aldrig använt mig av några krämer innan, har inte behövt... Men nu inser jag att det kanske är bäst att börja och det vore ju perfekt att då vinna dessa småprover från cliniderm, så jag slipper köpa dyra stora burkar för att inse att det inte är nåt för mig :-) Sen har jag förstått att Cliniderm är riktigt riktigt bra också!

2011-01-13 @ 10:27:18
URL: http://mamzterblog.soclog.se
Postat av: Mickan

1. Nattkrämens uppgift är att stärka och återuppbygga huden inför kommande dag.2. Jag är less på min hy som aldrig verkar få en jämn fuktbalans. Jag har provat mycket men ännu inte hittat de rätta produkterna för min hy. Kanske kan Cliniderms klimatblandning vara det jag letat efter...

2011-01-13 @ 10:56:11
URL: http://angel-like.com
Postat av: Karin

Nattkrämens uppgift är att återuppbygga hudens motståndskraft och att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Cliniderms nattkrän innehåller fuktgivande ämnen som förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken.

2011-01-13 @ 11:37:02
URL: http://karinbradshaw.blogg.se/
Postat av: Katrin

Nattkramen starker och bygger upp huden infor nasta dag.Min motivering till varfor jag vill vinna: Jag har slarvat med min hud och aldrig anvant nattkram. Har fatt order att borja anvanda det av en hud terapeut och kanner mig sa vilsen i djungeln av nattkramer. Detta vore ett ypperligt tillfalle att fa igang en rutin och ta hand om min hud! Det borjar ju faktiskt synas att man inte ar 18 ar langre sa en uppfraschning vore verkligen pa sin plats! :)2011-01-13 @ 11:52:14
Postat av: vicktoria

En nattkräms uppgift är att stärka och återuppbygga huden inför nästa dag.Motivering:

Jag har väldigt mycket blandat hy vilket betyder att jag behöver flera produkter istället för en och det är inte lätt att köpa för mig då jag har dåligt med ekonomin.

Jag har köpt många produkter men inte någon produkt har gett bra resultat. Istället för att slösa mina pengar på dåliga produkter så vill jag gärna testa om dessa produkter är något för mig. Eftersom jag har hört så mycket positiva saker om dessa produkter så kan de säkert förbättra min hy.

2011-01-13 @ 15:49:44
Postat av: Emelie Svensson

En nattkräm ska stärka hudens motståndskraft och förbereda inför nästa dags påfrestningar. Den ska också mjukgöra och förhindra ålderstecken.Motivering:

Hej!

Det skulle vara lyxigt och roligt att vinna. Det känns bra att sköta om huden i ansiktet, man blir glad när man känner sig fräsch:)

Vänligaste hälsningar Emelie

2011-01-13 @ 16:11:22
Postat av: elin

Nattkrämens uppgift är: stärker och återuppbygger inför nästa dag. :-)Motivering: Mitt ansikte måste vara det jobbigaste någonsin, året om är jag torr i ansiktet, och det blir ännu värre på vintern.. Och jag hittar aldrig några produkter som är bra för min hud, men jag tror dessa produkter skulle vara super bra!!

2011-01-13 @ 16:24:39
URL: http://elinstyle.devote.se
Postat av: Katrin

Oj vad jag vill vinna detta! ;)

Nattkrämens uppgift är att återuppbygga och stärka hudens motståndskraft inför kommande dags påfrestningar. Dessutom innehåller den fuktgivande ämnen som ser till att hindra ålderstecken så huden får förnyad spänst och elasticitet.Varför ska då jag vinna? För att jag är urusel på att ta hand om min hy då jag inte hittat rätt i hudkräms-djungeln. Så att få testa Cliniderm med förhoppningen att det är just vad min hy behöver vore en dröm =)2011-01-13 @ 17:32:35
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Jessika

Ja e me o tävlar !! ;DSvar; En nattkräm stärker och återuppbygger huden inför nästa dag.

2011-01-13 @ 18:07:09
Postat av: Ida

Svar på frågan:

Återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Aktiva fuktgivande ämnen förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken. Huden får förnyad spänst och elasticitet :)Motivering:

Min hy är riktigt dålig! Alldeles torr och mycket finnar som aldrig tycks vilja försvinna! Jag har inte råd med några rengöringsmedel så jag får nöja mig med tvål och vatten. Och nu på vintern är det som värst... Eftersom tvålen bara torkar ut!

Jag skulle verkligen behöva det här underbara kittet.

Jag håller tummarna för att jag ska vinna!

Kram Ida<32011-01-13 @ 19:43:38
URL: http://sweetspeak.blogg.se/
Postat av: Isabellesmamma

jag är med. skulle vilja vinna för som nybliven mamma har jag försummat min ansiktsvård. att pröva lite nya produkter vore en bra nystart!svaret är: Återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Aktiva fuktgivande ämnen förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken. Huden får förnyad spänst och elasticitet.

2011-01-13 @ 20:34:30
Postat av: sandra

Nattkrämens uppgift är att stärka och återuppbygga huden inför nästkommande dag. Jag har en väldigt svårskött hy och har provat allt ifrån babyrengöring till de produkter de tipsar om i sminkaffärerna och på apoteken. Hittills är det ingenting som har hjälp och jag visar mig aldrig utan smink och jag är nästan aldrig med på kort. Efter att ha sett din sida har jag blivit så avundsjuk på alla fina bilder du har på dig och dina barn. Så min motivering är att jag hoppas att denna kräm ska hjälpa mig att våga visa mig framför kameran med mitt barn.

2011-01-13 @ 22:28:57
URL: http://sralin.blogg.se/
Postat av: Frida

En nattkräm är till för att återuppbygga och stärka huden. Liksom vi hämtar nya krafter när vi sover, är natten också hudens bästa tillfälle för återhämtning och behöver då extra vård och omtanke. =)//Frida

2011-01-14 @ 00:02:18
URL: http://fridas.blogg.se/
Postat av: Petra Wahlgren

Svar) nattkrämen stärker och återuppbygger huden inför kommande dag.Motivering) 2010 var ett katastrof år för min hud, så nu hoppas jag verkligen att 2011 blir ett mer lyckat hudår, och när jag upptäckte denna tävling så blev jag jätte glad och håller verkligen tummarna nu för att jag ska pröva på ett sånt här fint kit. mvh Petra

2011-01-14 @ 01:15:34
Postat av: Malin

En nattkräm stärker och återuppbygger huden inför nästa dag.Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

2011-01-14 @ 09:31:32
Postat av: Zandra S

Återuppbygga och stärka hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Detta hittade jag här: http://www.aconordic.se/cliniderm/products/5011/21681/21668/19227/optimal-strength-night-cream.aspx .. Jag skulle vilja vinna eftersom jag är en fattig student som verkligen vill vårda min hud, då den är väldigt känslig, men inte har pengarna. Har kollat in dessa produkter ett flertal gånger innan också, så ett litet kit från dem vore ju guld värt!(:

2011-01-14 @ 11:37:07
Postat av: Annelie M

Nattkräm stärker och återuppbygger huden inför nästa dag. Jag är medelålders och behöver bra produkter till min hud. Har inte någon favorit och har aldrig testat Cliniderm. En gåvobox så att jag kan testa före köp skulle passa mig perfekt:)

2011-01-14 @ 17:34:49
Postat av: care69

Jag är gärna med!

Svar: Återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar.Jag har ännu inte hittat produkterna med stort P så jag hoppas på tur här och då kanske jag hittar dem fast med stort C.Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/01/23-jan-vinn-1-av-4-gavopaket-fran.html

2011-01-14 @ 18:41:52
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Hannele - mamma till 2 pojkar

Jag är med :)

svaret är att hålla sig bra till nästa dag.jag skulle vilja vinna en sån där till min mamma som har samma hyproblem som mig :)

2011-01-14 @ 19:23:35
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Nattkräm återuppbygger huden och stärker den under natten så man vaknar fin och fräsch!Cliniderm skulle jag vilja pröva för det skulle jag behöva, huden är trist och grå när väder och vind frestar på.

En söt liten box med krämer är ju något för varenda kvinna så det vill jag verkligen vinna..

Med lite tur så kanske det går och då är det jag

som med en mjuk hud står!Ha det bra!

Kram

2011-01-14 @ 20:45:14
URL: http://www.pepitasblogg.blogspot.com
Postat av: Jeanette

Återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar.Jag vill gärna vinna för jag behöver verkligen få tillbaka lystern i min hud. Den är helt torr och glanslös nu när det är vinter.

2011-01-15 @ 22:03:48
URL: http://gratistokig.blogg.se/
Postat av: carola

En nattkräms uppgift är att stärka och återuppbygga huden.

Min önskan att vinna kommer sig av att med tre barn är det svårt att hinna unna sig lyxen att ta egentid. Men med krämerna hemma så går allt så mycket lättare.

2011-01-15 @ 23:46:48
URL: http://smedbykalmar.blogspot.com
Postat av: Julia

nattkrämen stärker och återuppbygger huden inför nästa dag.Med krämer från Cliniderm blir jag fin och slipper lida pin.2011-01-16 @ 15:55:38
Postat av: Elin

Hallå där! =)Detta får man inte missa sin chans på!

Nattkrämens uppgift är att den återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Aktiva fuktgivande ämnen förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken.Varför jag skulle vinna, är enkel. Jag har kört MK´s produkter nu sen några år tillbaka och eftersom dem är rätt svåra att få tag på, så vill jag finna andra produkter som håller va dem lovar!

2011-01-16 @ 18:42:16
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: natalia jaber

Svar på fråga: Nattkrämen stärker huden och återuppbygger den inför nästa dag.

Och varför jag vill vinna är för att: Detta skulle ha blitt en perfekt gåva till min mamma! Och för att jag och min familj reser varje år till Libanon och är där i 2 månader. Och då skulle dom varit enkla att ta med vart man än ska.Mvh

natalia jaber :)

2011-01-16 @ 19:19:46
URL: http://clickstar.devote.se
Postat av: Nallelie :)

nattkrämen stärker och återuppbygger den inför nästa dag.jag skulle vilja vinna efter som att jag har väldigt torr och känslig hud som tex brukar börja flagna i ansiktet eller bli väldigt irriterad av det mesta.

2011-01-19 @ 18:35:57
URL: http://nalleliespix.blogg.se/
Postat av: Alex

Nattkrämen stärker och återuppbygger huden inför nästa dag! :)

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag inte har särskilt fin hy trots att jag känner att jag försöker rengöra den så gott jag kan. Jag har inte pengar att lägga på de mer omtalade produkterna i ett snäpp högre prisklass som jag tror fungerar mycket bättre än dem jag tappert använder just nu för att försöka få hyn så bra det går. Jag har hört gott om Cliniderm så jag tror på denna produkt och hoppas nu på det bästa :)/Alex

2011-01-19 @ 21:52:44
URL: http://alexdesu.blogg.se/
Postat av: Fotobloggen - Emma

2011-01-20 @ 12:10:29
URL: http://fotobloggen.blogg.se/
Postat av: Fotobloggen - Emma

Råkade skicka en tom kommentar...Nattkrämen ska stärka och återuppbygga huden inför nästa dag, höh. Behöver man ju inte ens kolla hemsidan för ;oJag tycker att jag ska vinna för att jag har världens sämsta hud, som jag aldrig får bukt med.

Den är torr, torr torr under vintern, och fet fet fet under sommaren.

2011-01-20 @ 12:11:46
URL: http://fotobloggen.blogg.se/
Postat av: Caroline L

En nattkräm stärker och återuppbygger huden inför nästa dag.

Jag gillar att testa nya produkter och älskar lyxen att vinna. Min hud är väldigt skiftande, torr, fet och periodvis känsligare. Jag är över 40 och vill hindra ålderstecken i den mån jag kan.

2011-01-20 @ 23:55:04
Postat av: evamar

En nattkräm stärker och återuppbygger huden inför nästa dag.Jag vill vinna för att stärka min hud som far illa av vinterns kalla och torra luft och blir torr och fnasig. Det blir inte bättre av att mitt jobb gör så att jag måste vistas utomhus emellanåt.

2011-01-23 @ 14:50:47
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Nanna

Svar Den stärker och återuppbygger huden inför nästa dag.Min hy är torr och grå, lite näring vill den få.

Cliniderm verkar jättebra, den skulle jag vilja ha!

2011-01-23 @ 16:29:23


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0