Vika tulpanblad och trampbil i retromodell

Utvikta tulpanblad
 
Hoppade på trenden att vika ut tulpanblad. Egentligen tycker jag att tulpaner är vackrast just så som de är, men blev nyfiken att prova på två tulpaner i den färgglada buketten jag fått av min mormor. Visst blev de maffiga ändå? Jag tog bladen och vek dem försiktigt bakåt så de kom att stå ut. Har du provat att vika ut tulpanblad eller vad tycker du om trenden?
 
Rosa plåtbil i retromodell
 
Sötaste racerföraren i stan, här har ni henne vår Buspralin! I 2-årspresent fick Enya en trampbil av plåt i finaste rosa retromodell av mormor och morfar. Hur fin är den inte!?
 
Med dessa bilder önskar jag en fin helg!

Godmorgon från Enyas barnkammare

Godmorgon från Enyas barnkammare. Liten med håret på ända i sin fina antika växasäng.
 
Och så lite morgondans för att hylla en vacker morgon som strålar in.
 
Sen hopp hopp hoppar vi! 
 
 Att fånga en fjäril. Att fånga ljuset. 
 
En torsdag som vaknade till liv i det vackraste av ljus här i huset. Jag fotade lillan i hennes sovrum, det lilla sockersöta krypinet som känns finare eller mer rätt att kalla barnkammare, på något vis. Kammare, det låter som något litet och det är just vad hennes rum är. Men det rymmer ett helt universum av fantasi och lek trots att det är minsta rummet i huset. Det är även det gulligaste rummet med alla vinklar, vrån och det lilla fönstret. 
 
Tack för all omtanke angående förra inlägget. Jag är närvarande men frånvarande, brukar ge så mycket av mig själv till andra. Men nu ger jag bara till mig själv och mina närmsta. Ger själen näring och låter hjärtat återhämta sig, fint så. Rätt skönt faktiskt i ärlighetens namn. Jag mår varsamt bra. Kanske jag lever lite längre fram i dagrömmar nu, men att längta är en del av resan till målet och ger positiv energi, just vad jag behöver nu.
 
Kram

Morfar ❤️

 
Morfar ❤️

Årorna har slutat ro, båten stilla lämnat land. Det är inga moln på din sommarhimmel. Solkatterna dansar över kisande starkt glittervatten, fiskeflötet flyter intill. Sikten är fri och alla bekymmer bortblåsta. Det är så båten driver iväg, med dig in i oändlighetens varma horisont. 

Det är inte tomt, för du har fyllt mig med vackra kärleksfulla minnen. Det är en gåva som stärker mig i min sorg, de gör dig odödlig för mig. Men det gör ont, tårarna tar aldrig slut och det brister gång på gång. Min fina morfar, en stadig klippa full med historier, kunskap och orubblig envishet. Kärleksfull och omhändertagande. Hos dig och mormor hade jag mitt andra hem. Livets bästa morfar, ingen var som du. ❤️

Jag tar fram mina finaste varma minnen och håller dig levande här hos mig. Fisketurer, kortspelande, utflykter till skogen, sockerdricksträd, trädgårdsliv. Från liten till stor stod du och mormor alltid bredvid mig i mitt liv. Älskad och oändligt saknad, kära morfar. ❤️

Det gör mig så särskilt ont att pandemin grävde en avgrund av försiktiga restriktioner. Senaste 2 åren fick vi bara möjlighet att ses vid fåtal tillfällen. Vi fick aldrig chansen att ta igen en förlorad tid... 
 
Älskad och saknad

RSS 2.0