Kalasdag

Finaste killen i heeela världen, fotad av lillsyrran (färgton redigerad av mig).
 
Det är värt att nämna det igen och igen, men den flicka som får min sons hjärta en dag, hon kommer skatta sig som världens lyckligaste. Finare och omtänksammare kille finns inte att få tag på, det är ett som är säkert! 


1-års tårtan
Pontus blev överlycklig då han fick se tårtan iom att han hade önskat sig just en sån här tårta till sitt eget 10-års kalas på Valborgsmässoafton. Men då var de tydligen slut, så lyckan var total för honom nu.
 
1-åringen Loke var nöjd kalsfirare som åt tårta själv.
 

I väntan på bussen hem, Pontus fotografen

Coolaste lillbruttan Meja i sötaste jumpsuit och matchande stråhatt
 
Balanskonster i trädgården på 1-års fotograferingen som jag plåtade

Resa med spånkan

 Så här ser jag tydligen ut när jag Instagramar! Nyponrosen fotograferade mig när jag fotograferade henne till mitt Instagramflöde:
Instagram @myhappydays_se
 

Varierande lördag

Instagrambild (@myhappydays_se) med make up från Boots N°7 som ni kan tävla om här på Happy Days.


Sol, regn, åska och huvudvärk; min lördag. Jag springer mellan balkongen och sängen. Så fort solen visar sig blir det balkongläge och en kvart senare vilar jag huvudvärken i sängen när regn och åska far förbi. Nu satte jag mig vid datorn för ca 20 minuter sedan för att jobba undan lite bilder men solen visade sig igen, såååå... Jag fortsätter med det här senare och tar en ny klunk ur ölen på balkongen nu, vi hörs!
 
Och trevlig lördagskväll så klart!
Vad hittar ni på?

Boots N°7, tävling

 
Fick möjlighet genom Blogg.se att prova ett nytt sminkmärke som nu lanseras i Sverige, Boots N°7 som är Storbritanniens bäst säljande skönhetsmärke. Jag fick hem följande 7 produkter som jag nu har testat.

 
...Och vad tyckte jag?
 
  1. BB Cream Normal/Dry,
    -Lätt och både täcker och flyter ut bra, känns återfuktande och fräsch. Jag gillar den! Att den även har solskyddsfaktor är ett extra plus!

  2. Fanomenal Lashes,
    -Första intrycket var att mascaran såg kladdig ut på borsten, men den var trots det inte alls svår att applicera och den gav ett jämt, fylligt och hållbart resultat hela dagen. Så jag blev positivt överraskad och jag kan rekommendera den åt andra.

  3. Felt Tip Eyeliner,
    -Jag gillar pennan som man applicerar med, så smidig och lätt att få till en snygg eyeliner! Den blev en favorit i sminkväskan direkt.

  4. Skin Illuminator,
    -Skimmer för en extra glossy och fräsch sommarlook säger jag, snygg att ta på kindbenen över solkysst hud på kvällen om man vill vara lite extra fin. Det behövs bara en liten mängd så den är dryg att använda.

  5. High Shine Lipgloss,
    -Åh den här gillar jag!! Det ger den perfekta naturliga glossen på läpparna, de får ett naturligt fint aprikost skimmer som känns somrigt och lagom så här på sommarhalvåret när jag gärna drar ned på sminkning för naturligare look. Och så luktar den sååå gott!

  6. Moisture Drench Lipstick,
    -Precis lagom röd på läpparna och jag kommer använda den när jag ska ut och ta någon drink med vänner. Snygg och känns hållbar.

  7. Nail Polish,
    -Den är tunn och man behöver måla naglarna i tre lager för att få den helt täckande. Men då den torkar snabbt och flyter ut bra utan att klumpa och ger ett jämnt resultat får den enda ett bra betyg.
 
TÄVLING!!
Vet ni något roligt!? Jo just du har chans att vinna ett eget produktkit från Boots N°7 värde ca 1000kr. Det enda du behöver göra är att svara på följande fråga i en kommentar till detta inlägg:

Vilket år grundades Boots?
(Ledtråd till svaret här)

Lycka till!

Bråvallafestival...


 
Just nu i ett dyngsurt Norrköping skrivs historia ett stenkast från de trädprydda gatorna i mina barndomskvarter. Där på vad som brukar vara ett öde fält där jag tog cykelturer under min uppväxt pågår nu folkfest i dagarna 3 med ca 50000 besökare.
 
Om jag hade velat känna av den vibrerande pulsen, festivalstämningen, trängts i leran, känt den klibbiga öllukten, imponerats av bredden olika outfits och grupper männsikor? Fått busigt ostyrigt hår av fukten i detta festivalrus? Varit en del av allt det som kommer nämnas i Norrköpings historia, staden som jag håller så kär?
 
Ja en del av mig hade verkligen velat vara där i detta nu när allt händer. Men en annan del lutar sig trygt tillbaka i soffan, i värmen här inne och funderar på att istället ta ett bad, tända några ljus och ta något kallt i glaset. Barnen nattade sedan några timmar och mamman har äntligen fått en dos av tid över för sig själv. Det är inte det att jag har blivit bekväm, jag är mer än gärna spontan och fångar ögonblicken. Det är ju bland annat därför jag tatuerade in "Carpe Punctum" på min underarm. Men jag är helt enkelt för trött i kropp och själ för att orka denna gång och så har jag ju barnen denna vecka och vi har haft det så mysigt ikväll o både grillat korv och marshmallows... Och så vet jag att det väntar en festival på mig nästa vecka istället, jag har väntat i veckor och snaaart är vi där!
 
 Hade ni sett mig på Bråvalla ikväll så hade ni sett mig i min nya jacka, looove it! (Från Bik Bok) Ps. vad roooligt att ni gillar mina nya leopardmönstrade byxor från inlägget igår! Wohoo, woop woop och tack tack!

...And the sun will always shine again

 
 
No matter what has happened, something good is always around the corner and the sun will always shine again.

Leo pants

 
 
Byxor som jag köpte för ynka 99:- på H&M i början av året, like it!

So, what do you think? Hiss eller Diss?
 
 

Sommardag med bebismys

Jag o lillan chillade i gröngräset hemma hos mina föräldrar idag. Nära och kära släkten hade samlats för att kika på och få en dos bebismys när nyfödda Leo med föräldrar var på besök.


Meja berättade att hon inte hade haft krans i håret på midsommar och gärna ville ha det, så det ordnade vi till, midsommarfin några dagar senare går minst lika bra. O visst får man vara extra fin när man ska på kalas!

Bordet fulldukat med gottigheter...


Klänning Bik Bok liksom ringen. Halsband och armband från Lucky Lina hos Nordljus.net.


Sommar!

Sötaste lillkillen Leo! ♥


Mamma Fin fick låna kransen, hon hade inte heller blommor i sitt hår på midsommar...

Dukat på altanen, älskar sommartider!

Ops, o där hamnade Josie på kort igen...

 Midsommarkransen som jag band, lillan och jag valde ut blommor på förmiddagen i blombutiken, de var kraftigt nedsatta eftersom midsommar redan var förbi. Inte dumt att "fira" i efterskott! ;-)

Under de här trädkronorna spenderade jag min uppväxt, kärlek!

Liten letar smultron under trappan.

Surr i rabatterna

Proppmätta och fyllda till bredden av gofika!
 

Picknick-klämmor

 
För någon vecka sedan så körde jag ihop en röra och fördelade i tortillarullar. Blev ett perfekt mellis aleternativ, eller varför inte ta med på picknick nu i sommar?
 
För ca 8 mindre klämmor använde jag:

Två normalstora tortillabröd
Ca 1-1,5 dl lättkvarg
Rökt påläggsskinka, strimlad (ta efter smak, jag hade kanske 10-15 skivor)
Gräslök, strimlad i småbitar, använde ca 7 st.
Smaksätt med lite svartpeppar

Rör ihop och bred ut på brödrundlarna. Rulla ihop och dela på 4 bitar per rulle. Vill man smkasätta ytterliggare kan man bre på lite dijonspenad eller pepparrotsmör innan röran fördelas på brödet.

 
 
 

There are two ways of spreading light

 
"There are two ways of spreading light: to be the candle or the mirror that reflects it." 

Ett vykort från midsommarafton

 
 
Skickar ett vykort från en härlig midsommar på landet där jag har haft det jättetrevligt och mysigt på alla sätt och vis. Hoppas att ni har en fin fortsättning på midsommaren och att ni blivit bortskämda med god mat, lekt laglekar på gäsmattan, dansat runt stången och haft glada vänner/släktingar/bekanta runt er. Förhoppningsvis uteblev regnet för er med. Några stänk landande på marken men mer än så blev det inte för oss och på kvällen kunde kall rose avnjutas i kvällssolen. Idag blir det en lugn dag med grillning på kvällen.
 
Må så gott, kram!

Ny kategori, Quotes!

 
 
Som ni säkert märkt så har jag en förkärlek till kloka vackra citat. Jag infogar dem gärna i mina egna bilder och har gjort ett antal quote-bilder med åren. Tyckte det var synd att de inte var samlade på ett ställe i en kategori för sig så jag skapade en, Quotes (http://myhappydays.se/category/quotes.html). Det gör det även enklare för er att hitta och ta del av dem, hoppas ni gillar dem och blir inspirerade! Kategorien kommer att fyllas på med fler, garanterat!

Midsommarskor

 
Jag var inte alls ute efter shopping, skulle bara köpa andra nödvändigheter. Men så fick jag se dessa söta ballerina i spets och himmel o pannkaka vad jag föll... Perfekta till midsommar och min midsommarklänning, så ett spontanköp när det är som bäst fick det bli. De ankom idag och hade redan sålt som smör sa tjejen i kassan. Så tjejer, om ni är sugna på desa söta för 149:-, skynda till H&M!
 

Oväntat möte

Bilder Iphone 4

Idag kände jag att jag behövde energi och lite extra pepp, så jag började min dag med en morgonrunda på Gränslandet. Om det är något ställe som jag mår bra på så är det här på landet bland grusade landsvägar, hagar, ängar, skog, björkalléer, hästar, får, kossor och åkermarker... Ja vackert, rofyllt och idylliskt är det, där laddar jag alltid batterierna som bäst och kan hämta andan. Glad att jag forfarande bor granne med allt det här trots att jag inte bor kvar i vita villan på höjden längre.
 
Men dagens runda kom att bjuda på något minst sagt oväntat, inte hade jag anat att jag skulle komma att "vallfärda" med buddhister på min morgonrunda... Just när jag ska svänga uppför krönet där min väg börjar så kommer ett oväntat möte med en rad orangeklädda munkar.  Mitt på landet, ute i ingenting kom de o spatserande på min promenadstråk... Mycket oväntat och spännande möte, plötsligt händer det!

Hittade en skatt i bloggarkivet


Tittar igenom min blogg och hittar fina minnen, det är något av det jag uppskattar mest med min blogg, det blir som ett album att bläddra tillbaka i av både ord och bilder. Hittade denna fina bild som jag publicerade för 3 år sedan, skatterna på en picknickfilt i augusti, lilla Meja bara 1 år gammal... Älskar hur man ser kärleken för sin syster i Pontus ansikte och omfamningen, han blundar och njuter av stunden, finast! ♥

Pussas? Borsta tänderna!


 
Har en mysstund med dottern och försöker smyga till mig en puss. Det är tvärt nej direkt då min lilla donna är mer kramig än pussig och inte så frikostig med pussarna, så jag säger:
 
-Men när du blir stor kanske du hittar en pojke du vill pussa?
-Men inte om han inte borstar tänderna, då vill jag inte pussas!!
 
Haha, skönaste kommentaren, lillfian då! 💋
 

Midsommarkakan; citronsockerkaka med blåbär och citruskvarg

Får det lov att vara en bit citronsockerkaka med blåbär och citruskvarg till midsommar?
Somriga blåbär att toppa kakan med!
Receptet säger olivolja med citronsmak, jag hittade denna från Zeta som passade bra
Riv citronskal och finhacka citronmelliss
Häll smeten i en smord form med ströbröd eller kokos

Citronkvar på toppen med blåbär och finrivet citronskal samt dekorativa cetronmelissblad
Kakan ska vara lite kladdig i mitten, mmm!!
 
Jag hittade följande recept på Ica som jag blev inspirerad till att prova. Så syrlig, söt, frisk och god, perfekt till midsommar på gröngräset när man tar med sig picknickkorgen till midsommarstången.

Ingredienser

  • 3 1/2 dl vetemjöl (3 1/2 dl motsvarar 210 g)
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 kruka citronmeliss
  • 1 citron
  • 3 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 1 1/2 dl olivolja med citronsmak
  • 1 dl mjölk
  • smör eller margarin till formen
  • kokos eller ströbröd till formen

Till servering

  • blåbär
  • kvarg citrus (jag hittade bara vanlig naturell kvarg men pressade i citronsaft i)
 

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smörj en form med löstagbar kant, ca 28 cm i diameter (för 12 bitar), med matfett. Strö den med kokos eller ströbröd (eller spänn fast ett bakplåtspapper i formen och smörj kanten).
  3. Blanda mjöl och bakpulver. Strimla citronmelissen. Riv det yttersta skalet av citronen.
  4. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner citronmeliss, citronskal, olivolja och mjölk.
  5. Sikta ner mjölblandningen och vänd ner den i smeten. Häll smeten i formen.
  6. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Kakan blir som en kladdkaka.
  7. Servera kakan med blåbär och citruskvarg.

Sommarrea!


Uppmräksammade nyss att det pågår sommarrea hos favoritbutiken LillaTussilago.se.

Där kan man nu bl.a. fynda denna söta jumpsuit i härlg glad design från holländska Mim-pi, den är en favorit i dotterns gardeob. Underbar design, och god kvalité!
 

Den vackraste ros jag fått

"Mamma du får den här rosen av mig. Om du saknar mig kan du titta på den och lukta, så blir du glad. Så behöver du inte sakna mig när jag är hos pappa."


Att ha barnen varannan vecka. Sonen överraskade mig så oväntan och omtänksamt på skolavslutningen med att komma fram till mig med sin ros som han fått av fröken. Han ville att jag skulle ha den istället och tänkte den skulle lindra saknaden min toma vecka utan mina älskade skatter hemma. Behöver jag ens nämna att jag blev rörd till tårar och tjöt som en gris? Älskade unge, vad du gör mitt hjärta stolt av din kärlek och godhet!

The happiest people

 
The happiest people don't have the best of everything. They just make the best of everything.

Trevlig lördagskväll!

I glaset min sommarfavorit, rose, sprite och en jordgubbe, skål!

Syskonbilder, jodu...

 
Jag drog ut med mina frön i skogen och skulle köra en fotosession, var tanken... Men mina egna smågangsters är svårflirtade till att ställa upp på bild tillsammans. Det är många gånger lättare att låna andras ungar och plåta än att försöka få till en fin syskonbild på mina. Där gäller verkligen att inte försöka styra upp något utan vara närvarande i ögonblicket. Ja i alla fall när det gäller att få med den stora. Lillan har alltid trivts bra framför linsen, än så länge. Hur som, projekt syskonbilder gick i stöpet, men denna ovan på lillan gillar jag även om skärpan inte blev perfekt.

Night out

Några bilder från min outfit igår när jag var i farten och just på väg att gå ut. Jag piffade till mig i nya rosa detaljer inför utgången, det är ju så roligt att få göra sig fin! Accesossoarer från Lucky Lina, finnes på Nordljus.net (som för övrigt har så mycket fint från inredning, smycken och kläder, en shoppingpärla på nätet). Kjolen och blusen favoriter från H&M, väskan Chanel.
 
 
Plötsligt händer det, mamman kommer ut och gör en kväll med vänner på puben. Det var inte planerat men tillfället infann sig och jag är glad för att jag tog chansen då det visade sig bli en mycket trevlig kväll. Om ni följer mig på Instagram @myhappydays_se så vet ni redan att gårdagskväll bjöd på middag, ett par drinkar och musicquize tillsammans med vänner, och att vi vann storlsaget! Segerrus!! Kvällen slutade tidigt efter det när känslan och glädjen var på topp. Ibland är det skönt att avrunda när det är som bäst. ♥

Sommarlovstider...

Nu är det hög tid att krypa ned och sova för natten och nu får det räcka med fotojobb... En ny dag väntar, en dag med skolavslutning! Stora killen springer ut från 3:e klass och till hösten efter ett långt skönt sommarlov börjar mellanstadiet och äventyr på en ny skola. Vi ser fram emot det!

Kvällens bildskörd

 
När man har 2 fotograferingar att gå igenom med över 1500 bilder, tar det lite tid...Men detta är några favoriter från kvällens arbete med vintagebröllopet och vackra Frida.
 
 
 
 

Kvällsjobb på balkongen

And you give me a reason to believe that there is always a reason to believe
 
 
Sitter ute på balkongen och jobbar ikväll, det är en sån där sval eftervärme här ute som bara en typisk sommarkväll i juni kan leverera. En rodnad skymning över trädtopparna ramar in kvällen och färglägger himlen på vackraste sätt. I skyn cirkulerar skrikande svalor och bredvid mig hörs toner från Mando Diao´s Strövtåg i hembygden. En vacker kväll i juni. 

Ska snart övergå till bildredigering men vill först bara stanna upp vid ett TACK! Tack till er alla som troget tittar in om och om igen och läser om mina lyckliga dagar, vissa av er sedan år tillbaka... Det är stort! Och tack till er som förgyller bloggen med att lämna ett par fina omtänksamma rader efter er. Senaste tiden har jag halkat efter med att besvara dem tyvärr, det blir så när livet kommer emellan. Men ni ska veta att jag läser dem alla, blir glad, varm och rörd över alla vackra ord jag får och det glädjer mig att ni gillar mina foton.
 
♥ Så tack till er alla!  ♥

Tävling, bygg din egen lådbåt!

 
Tips tips till kreativa familjer i sommar!!
Om ni missade mitt tidigare inlägg så kommer en påminnelse om Viking Lines sommartävling, bygg en egen lådbåt. Jag och Meja gjorde en lådbåt förra helgen, den är nu med och tävlar hos Viking Line och deras sommarkampanj, spännande!  Är ni också sugna på att göra en egen lådbåt så klicka gärna in och delta med er skapelse. Det finns en himla massa inspirerande och kreativa båtar där som deltar, kul att göra något tillsammans med barnen. De tävlar ut en himla massa resor, inte bara på Viking Line-båten, man har även chans att få stanna några nätter i Helsingfors exempelvis och besöka vattenland etc. 
 
Tävlar gör du på Viking Lines tävlingssida 
 

Nedräkning

Ny vecka och dagens ögongodis får bli denna bild från vintagebröllopsplåtningen jag hade för en vecka sedan.
 
 
Nedräkningen har börjat, nu 7 6 arbetsdagar kvar tills det ord som så fint stavas S E M E S T E R!! Kan fortfarande inte förstå att vi redan är här, att jag står mitt i den blomstrande tid som känns mest levande av alla årstider och att det är skolavslutning denna vecka.
 
Tänker på när jag var barn och hade flera lediga månder av sommarlov  framför mig. Minns det som ett evighetslångt grönt hav från min vy i hängmattan under äppelträden där jag brukade ligga med en tidning eller bok och vagga under trädkronorna... Det var så underbart att bara vara, ta dagen som den kom och ha oskrivna blad redo att fyllas med äventyr tillsammans med kompisarna... :)  
 
För hela året har jag väntat på, juni, juli, augusti... Det är så sant och det är ljusa sommarminnen jag lever på de mörka dagarna på året. Tänk att man ska vänta så länge på något gott, nu när vi äntligen är här tänker jag leva för varje ögonblick!

En varm långhelg


Instagrambilder från min långhelg, @myhappydays_se


En underbara långhelg, och hur ska jag kunna återge allt som hänt? Det bästa av allt är att det varit sommar på riktigtmed klarblå himmel och jag har njutit varje minut, sugit i mig så mycket solstrålar som möjligt och gjort det bästa av dagarna.

Startade i onsdagskväll med jobbets sommarfest, vi har skålat, skrattat, kramats och dansat i sommarnatten under bar himmel. Allt i en röra av känslorus och upprymdhet. Det är så där med vänner och kollegor som man har så nära hjärtat, man kan både skratta och gråta, bara vara sig själv, love ya all!!
 
Har även haft lyckan att få sitta på en filt i gräset och äta picknickbrunch ute när solen stod som högst på himlen med en trädkrona som tak. Årets premiärdopp togs på landet där jag även njöt av lugnet i en solstol med hästar i en hage som utsikt. Nåddes där av den fantastiska nyheten att jag blivit faster igen, åt lille Leo!

Det har ätits gott, mycket gott! Som burgare a la Jossan och sill med färskpotäter, givetvis under skönaste balkonghäng. Äta ute... Jag har nog ätit ute varje dag, minns inte när jag satt inne och åt senast faktiskt... Glass på mysiga café Solsidan har också testats, älskar den lummiga stadsmiljön vid strömmen där, det kommer nog bli en o annan glass till, och kanske även öl, där i sommar... Promenader och strosande i innerstaden och älskade Industrilandskapet har gjorts, Norrköpings hjärta.
 
Kvällarna har vigts åt att sitta ute med ett glas rose, musik och ljus, från att njuta av solnedgången till att lägga sig på småtimmarna berusad utav sommarnatten och glädjen över att den här tiden på året, som är den bästa tiden, jag lever för sommardagar som dessa!
 
Och inte att förglömma, min kära mor som fyller 50 år idag och har firats av släkten med middag ute på altanen, grattis mamma, älskar dig!
 
 

En handplockad bunt blommor




Denna lilla bukett står som ett fint minne på köksbordet hemma hos mig från familjefotograferingen igår. Jag fick dem av solstrålen Selma som mötte upp mig på uppfarten till familjens hus med handen stolt utsträkt, se bilden nedan. Vilket charmigt mottagande, tack!


Mellanprinsessan Selma

Fina storasyster Cornelia

Lilla sockergrynet Klara
 
Tack fina familjen T för en helt fantastiskt rolig fotografering, igen! Alltid lika roligt att få fånga ögonblicken och se barnen växa mellan åren, har fotat familjefotografering hos den här härliga familjen två gånger tidigare samt förevigat deras bröllopsbilder. Det är så roligt när man får förfrågan att återkomma om och om igen och stämningen är alltid så avslappand, spontan, välkomnade och skön hos dem. Denna gång var utmaningen extra rolig eftersom fotograferingen avslutades med lek i vattenspridaren på tomten, jag deltog och jagade runt med kameran i högsta hugg, jodå! Det var så kul!

Balkonghäng ljumma nätter


Balkongdörren står öppen om nätterna sedan sommaren kom med besked med mysigt balkonghäng, brinnande ljus, blommig sötma i juninatten, rose i glaset, tunn sommarklänning på och samma låt som snurrar om och om igen...

Jag ler mot dig,
För det finns ingenting som passar mig
Och jag ser himmel och moln och vänner som går bredvid mig
Ooh, Ooh jag ler mot dom för allt här det verkar redan gjort
Jag vet gitarrer och bas,
trummor och hat som river...

Kan va en av världens bästa låtar, Hästpojken - Gitarrer & bas, trummor & hat.
 

Skepp ohoj!!!


Vi leker pirater på de sju haven i en pimpad lådbåt med katpen Meja i spetsen


I helgen var vi kreativa och jag förlorade mig i barndomslandet och hamnade i en lek i fantasins värld till havs. Tänkte på hur sällan det är man verkligen gör något tillsammans med sina barn nu för tiden, alltså, deltar och leker på riktigt. Jag menar inte ta den där svängen till parken och se på när de springer runt bland klätterställningar och gungor eller ha en mysiga stunden i soffan framför bolibompa. Jag menar att vara närvarande och delaktig på riktigt.
 
Så, fram med en flyttkartong, på med snyggt omslagspapper, en vimpellina fungerade finfint som dekoration och en flagga i topp skulle givetvis båten ha också. Sen bar det av, Meja seglade iväg med ett urval gosedjur som besättning och skep ohoj vad det gungade i båten fram och tillbaka över parketten. :)
 
 
Är ni också sugna på att göra en egen lådbåt så finns en himla massa inspirerande båtar att ta idéer utav från Viking Line och deras sommarkampanj. Ni kanske uppmärksammat den charmiga reklamen på tv? Och varför inte även delta i deras tävling med er lådbåt sedan? De tävlar ut en himla massa resor, inte bara på båten utan man får stanna några nätter i Helsingfors exempelvis och gå vatten land etc. 
 
Tävlar gör du på
Viking Lines tävlingssida 

Porträtt på bruden

 
 
Hoppas att ni står ut med all bröllopsbildbombning från i lördags, har så många fina bilder att jag knappt vet vart jag ska börja eller sluta. Greppar tag i ett par bilder i högen på måfå och visar upp. Här är en bild som togs i slutet av kvällen, ska visa en bildserie utav dessa i både färg och svartvit vid senare tillfälle. Jag bara älskar ljuset, golvet, de ruffa kontrasterna och vackra Frida i den fantastiska klänningen, ja allt! Vilken fotodröm...!
 
Hade vi haft tiden på oss hade jag  gått loss med mängder av variationer och upplägg i detta rum, men nu var det typ 5 min över innan middagsittningen så var det bara att smacka på med kamerna fort fort med tempo, men bilderna satt!  Kreativiteten kliar i mig som en vanisnnig klåda just nu och hjälp så kul det är med foto!
 

Bruden och blommor



Vintagebröllop a la 50-tal

First look- bruden möter sin blivande man för ett första möte...
 

Hand i hand...
 

Kärlek!


Gammaldags romantik, just loooove it!
 
 
Bjuder ikväll på ett smakprov från lördagens vackra och helt underbara bröllop som jag hade fått förtroendet att föreviga, jag blir helt salig av lyckokänslor när jag blädrar igenom alla bilder från bröllopet...
 
Tack Frida & Gustav för att jag fick närvara som er bröllopsfotograf, en ära!

More to come!
 
 
 

Vinn Samsung Galaxy S4 lifestyle


En påminnelse om att det ännu finns chans att vinna denna pärla, Samsung Galaxy S4 lifestyle även så snyggt kallad "life companion", värde ca 6000 kr. Den är fulladdad av senaste teknik och moderna finesser som ska underlätta och underhålla vardagen. Den mäter t.ex. sömnen under natten om du har ett S-band runt handleden  ser Samsung till att du vaknar i rätt REM-cykel. Det tycker jag låter väldigt bra och skönt! Och motionerar man eller lever ett aktivt liv samlar telefonen statistik för aktiviteterna under dagens gång, perfekt! Samsung Heart Rate Monitor mäter även hjärtslagen när du motionerar. Ja det finns som sagt en hel rad smarta funktioner utöver dessa.
 
Tävlar du med om en Samsung Galaxy S4 !
 

I ett fotorus

En bild från idag, älskar bilder som denna, vill plåta mer i samma stil! Genomtänka detaljer och roliga teman på bröllop, gillas! Dagens bröllop var liksom handplockat och genomtänkt med fingertopskänsla, vintageanda a la 50-tal... Åh jag längtar efter att få visa er hur vackert det var...!

Vintagecykelromantiker som man är blev jag knäsvag för denna skönhet som plockades fram och kördes lansvägen fram för bröllopsfotograferingens skull...!


Min vackra vackra klänning som fick inviga sommaren med första användningen på detta underbara bröllop! En klar bonus med att vara bröllopsfotograf då man får chans att klä upp sig och va fin, love it!
 

Instagrambilder @myhappydays_se från dagens äventyr som bröllopsfotograf under en halv dag. Jag sitter med ett leende och myser när jag går igenom bildskörden från bröllopet idag, är fortfarande i rus, fotorus...!! Hjälp så fantastiskt roligt det är att fånga de här ögonblicken och känslorna på bild. Att fotografera minnen är som om  man hade möjlighet att stoppa in ögonblick av lycka i en glasburk. ..
 

RSS 2.0