Bråvallafestival...


 
Just nu i ett dyngsurt Norrköping skrivs historia ett stenkast från de trädprydda gatorna i mina barndomskvarter. Där på vad som brukar vara ett öde fält där jag tog cykelturer under min uppväxt pågår nu folkfest i dagarna 3 med ca 50000 besökare.
 
Om jag hade velat känna av den vibrerande pulsen, festivalstämningen, trängts i leran, känt den klibbiga öllukten, imponerats av bredden olika outfits och grupper männsikor? Fått busigt ostyrigt hår av fukten i detta festivalrus? Varit en del av allt det som kommer nämnas i Norrköpings historia, staden som jag håller så kär?
 
Ja en del av mig hade verkligen velat vara där i detta nu när allt händer. Men en annan del lutar sig trygt tillbaka i soffan, i värmen här inne och funderar på att istället ta ett bad, tända några ljus och ta något kallt i glaset. Barnen nattade sedan några timmar och mamman har äntligen fått en dos av tid över för sig själv. Det är inte det att jag har blivit bekväm, jag är mer än gärna spontan och fångar ögonblicken. Det är ju bland annat därför jag tatuerade in "Carpe Punctum" på min underarm. Men jag är helt enkelt för trött i kropp och själ för att orka denna gång och så har jag ju barnen denna vecka och vi har haft det så mysigt ikväll o både grillat korv och marshmallows... Och så vet jag att det väntar en festival på mig nästa vecka istället, jag har väntat i veckor och snaaart är vi där!
 
 Hade ni sett mig på Bråvalla ikväll så hade ni sett mig i min nya jacka, looove it! (Från Bik Bok) Ps. vad roooligt att ni gillar mina nya leopardmönstrade byxor från inlägget igår! Wohoo, woop woop och tack tack!

Kommentarer
Postat av: Maria

Som vanligt fina bilder. Gillar flaskan i vattenpölen. Stämningsfull på något sätt. När det blir två torsdagar i samma vecka ska jag också satsa på att fota bättre. Så det så! ; )

Svar: Haha, då hoppas jag på två torsdagar för din skull, så galet roligt med foto.
Josefin -Happy Days-

2013-06-28 @ 00:03:12
URL: http://dammsamlare.blogg.se
Postat av: Mia

På Bråvallafestivalen hade jag ju gärna varit som frilansfotograf och fått lyssna på go musik.. Men de jag vet är där har ganska mycket negativt att säga om festivalen och dess arrangemangsmissar, så nog skönare att vara hemma =)

Snygg jacka =)

ha nu en skön fredagskväll..

Kram Mia

Svar: Det kan säkert uppstå en del barnsjukdomar så här första året, men jag hoppas verkligen, HOPPAS, att det blir en repris!!
Josefin -Happy Days-

2013-06-28 @ 16:46:13
URL: http://nattmia.blogspot.com
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Riktigt snygg jacka!

Svar:
Josefin -Happy Days-

2013-06-29 @ 17:31:51
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: Kaffehörnan

Vad fin den är

2013-07-01 @ 01:05:43
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Josephine Foto

Jag älskar bilden med flaskan!

Svar: Tack Josphine <3
Josefin -Happy Days-

2013-07-02 @ 10:27:07
URL: http://fotografjosephine.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0