Happy Weekend!

 
Några av de senaste Instagrambilderna @myhappydays_se, så roligt med Instagram, 530 följare nu och börjar få över 100 likes per bild, wiiie!!
 
 
Vad har ni för er denna regninga lördag? Ikväll är det Kulturnatten i vår stad, vet inte om jag hinner besöka den så mycket just denna gång även om jag kommer befinna mig ute. Har nämligen andra trevligheter inbokade för kvällen som bowling och middag tillsammans med nyfunna vänner, ska bli skoj!
 
Ha det riktigt FAB, vi hörs!

Rosa tider

 
Vill passa på att uppmärksamma er på de rosa tiderna som råder nu i Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Apoteket som varit engagerad i många år har tagit tagit fram ett rosa sortiment som just nu går att köpa i butik och där en del av priset på produkterna går som bidrag till forskning i bröstcancer. Köper du någon av produkterna som synes här ovan är du alltså direkt med i kampen mot bröstcancer!
 
Apotekets rosa produkter kan du även klicka hem direkt på hemsidan där du givetvis även kan köpa det rosa bandet!
 
 

I andra tankar...

På Irlands gator, shopping i Cork. Klänning Tommy Hilfiger köpte jag där.

Det var så skönt där på andra sidan havet, där inga måsten eller borden fanns. Allt var utan tid och jag var så avslappnad lugn, bara hängde med dit dagen tog mig full med energi och ständigt leende... Ja, det sprudlade inom mig och jag längtar tillbaka, planerar redan en återresa! Har många fler foton från Irland att visa er, för ni vill väl se?

Men det blir senare när tiden i Sverige vill ikapp, just nu väntar promenadspåret på mig och därefter tänkte jag ta ett skönt skumbad tillsammans med lite rött... Ja, ett litet glas får man ta fast det är måndag!  ;-)

Date med världens finaste kille!


Instagrambild @myhappydays_se på snyggingar i 3D-glasögon
 

Toodelloo!!!

Här har ni mig och min "date" på söndagseftermiddagen, fina fina son, världens charmigaste kille. Vi var och såg den nya animerade filmen Paranorman, så grymt bra, rekommenderas! Både gappskratt och en liten tår i ögonvrån, välgjord och tog upp aktuella och viktiga ämnen som mobbning. Det var första gången med 3D för mig, häftig upplevelse som jag gärna provar någon mer gång.
 
Nu ska jag ta itu med dagens middag, lasange. Vad blir det för middag hos er idag?
 
Må så gott!

Dansa med mig...

 
Har ni upptäckt Linnea Henriksson? Om inte, lyssna!! Så fina texter och härlig musik, gillar och rekommenderas starkt, måbramusik, som godis för öronen och själen. ♥

Friday Night in Cork

Hade a time of my life in Cork... Fredagen firade vi vår vän på förhand med presentöppning och åt middag i glada vänners lag, gormetmiddag vill jag tillägga!! Gisses vad gott, höll på att smälla av och föräta mig totalt och det var jag inte ensam om... Efter middagen njöt vi av underbart panoramahäng i soffan i mina vänners penthouse, deras lyxig takvåning med milsvid utsikt där jag checkade in resten av resan... Kan man annat än må bra här?

Happy Friday to all of you!



Var tvungen att prova Blogg.se´s nya funktion att koppla ihop Instagram med bloggen, så himla smidigt, lycka!! Här har ni alltså dagens Instagrambild på mig, nya favvotröjan på från nytt märke Westhill Redbird, lite Newport-känsla, me like!! Sitter nu i soffan och chillar framför Barnkanalen med lilla Nyponrosen. Hon har varit så duktigt idag på morgonen och tagit hela förmidagsdosen penicillin, motvilligt men ändå!!
 
Vet inte vad det är med mig men det liksom spritter av glädje och lycka i kroppen idag, tjihoooo!!
 
Önskar er alla en helt makalöst FAB Happy Friday, love you all!
 
 
Följa mig på Instagram? Sök myhappydays_se!!! Go go go!! ;-)
 

En tur till Apoteket

 
Det här med att få i lilla hjärtat penicillin visade sig vara allt annat än lätt, jag har provat allt! Kände mig helt uppgiven efter flera turer med lockande, pockande, mutor och "gömma" medicinen genom att blanda den i allt möjligt som jag vet hon gillar, men nej tjejen genomskådar allt! Hon är klipsk... Tog en sväng till Apoteket för att få lite råd, hade ett annat ärende dit också, att fylla på "hemmaapoteket" med lite bra-o-ha inför förkylningar, magsjukor osv som brukar komma som på beställning så fort graderna börjar sjunka... Bra att vara förberedd! Tänkte visa er i senare inlägg vad jag skaffade och tipsa om lite bra produkter från Apoteket, så håll utkik! :-)
 
Men det jag lite på förhand vill flagga för är spriten, handspriten!! Den är min bästa vän, jag har nämligen lite bacillskräck och tvättar händerna i tid o otid, så för mig är handdesinfektion ett effektivt komplement. Samt att den är bra att ha med på resor, de finns i små behändiga 50 ml flaskor som är lätta att ha med sig. Just nu har de rabatt på Apoteket med, tips!!
 
Så hur gick det med råd? Bland det jag gillar mest med Apotketet är att man alltid kan gå in och fråga om allt och få bra och kloka svar, så har det alltid varit. Nu fick jag med mig en liten medicinspruta som jag provar att använda fortsättningsvis, fortfarande svårt o få i henne penicillinet men det fungerar nog bäst av alla metoder hittills. Verkligen ett kämpande det här, förstår henne för den smakar verkligen inte gott...
 
 
 
Ikväll tänkte jag visa er mer bilder från Irland, om jag får tid över!

Jouren med lilla hjärtat

 
Vissa dagar kör det totalt ihop sig, idag var det så. Fick lämna jobbet och åka med lillan till jouren och kom hem på kvällen. Nu blir det penicillinkur och hemmadagar veckan ut, mammamejamystid med lillan och hoppas hon får i sig den där flytande penicillinen, har ni några bra tips?

Vi möts i Dublin

Torsdag började reuionionresan, satte mig ensam på flyget mot Dublin och anlände vid lunchtid, möte upp vännen Malou på flygplatsen i Dublin och sedan bussade vi in mot city för att leta reda på vår kära vän Kat, födelsedagsbarnet. Och där i gatukorsningens ena hörn stod hon, så härligt omkramande galet glädjefyllt möte mitt på Dublins vimlande gator!!! Torsdagens följdes av shopping och 7 broar senare tog vi en vinpaus och matbit på en av alla charmiga uteserveringar.
 

Så vackra blommor över allt som pryder de vackra charmiga gamla husen, underbar arkitektur! Love it!!
Wine o´clock!
Street art

Shoppade tjusig tröja...

Malou piffar till sig. Efter chill på rummet snyggade vi till oss och jag släpade med mig mina då något trötta vapendragare på lite barnhäng i natten...!
 
Jag återkommer med mer uppdatering för fredag-måndag!!

Hemma från Irland!!

 

Shopping i Cork city igår
 
 
Åhh, jag vet, jag har fördärvat bloggen totalt senaste dagarna och hoppas ni inte är allt för besvikna på uteblivna inlägg. Men saken är den att jag har varit ute på en spännande resa till Irland under nästan en vecka för att fira min fina barndomsvän Kat som fyller 30 år!!
 
Just nu är jag trött efter 12 timmars total restid hem idag. Har åkt från Cork till Dublin flygit till Skavsta och därefter vidare hem till Norrköping. Med några timmars väntetid här och där så tog det mig hela dagen att komma hem innanför dörren. Men oj vilken resa, time of my life!!! Berättar mer så snart jag hinner hämta andan och smälta alla intryck från vackra Irland. :-)
 
Cheeeeers!!

Till er, happy shopping!

Jag kommer ha svårt att uppdatera bloggen nu under några dagar, men tänkte passa på att ge er alla läsare en fin present från Fröken Inez webshop under tiden:
 
 
15% rabatt hos frokeninez.se
Rabatten gäller tom söndag 16/9.
Rabattkoden ni uppger vid beställning är: "happydays15"
 
 
 

Finaste pälsponchon som kommer bli en favorit i höst och även supersnygg över skinnjackan har jag köpt på frokeninez.se

Rustad med Hunter

 

Den här hösten är jag ordentligt rustad!! För på mina fötter kommer ett par sköna och snygga Hunter-stövlar inhandlande på Zalando.se att sitta. Har premiäranvändt dem nu i helgen och är fruktansvärt nöjd! Det har blivit några turer på Gränslandet i högt gräs, vattenplöar och skog. Men även en sväng in till Centrum för lite shopping! Ja man kan nog säga att jag föll handlöst, vilken förälskelse! Gillar verkligen hur en så praktisk produkt kan vara glammig nog att fungera på shoppingturen samtdigit som de ät tåliga nog för landet!
 

Här får ni en liten tjuvkik Hemma hos mig i Nya Lyan med. Har gjort höstfint på min entréterass, rödorangea kryssblommor och prydnadspumpor, hälsar välkomna!


Paraplypromenad i septemberduggande regn


Vilken lycka att få gå ut i regnet som kom som på beställning precis när vi kommit hem från affären med nyköpta paraplyet i förra veckan! Gissa om min lilla sockersöta Nyponros var en mycket glad 3-åring på upptäcksfärd då!
 
(Jeanstunika & scarfs - Lindex
Tights & paraply KappAhl
Stövlar med döskallar, ärvda från storebror.)
 

 Hoppas ni haft en toppenfin helg, min har varit mystid med skatterna och även snuvig. En förkylning som kom som mest olämplig, sånna här dumheter har jag inte alls tid med nu, jag ska ju resa till Irland om bara några dagar...
 
♥Kram♥
 
 

Skogen

Bild från mitt Instagram @myhappydays_se
 
Det är inte bara öppna landskap, ängar, hagar och alléer på Gränslandet, det är massa skog ockå. En upptrampad stig fick sig ett besök av mig och min lilla skrolla idag. Där inne i skogen rådde det inget tvivel om att hösten anländt, röda vackra löv prydde vår väg. Vackert!
 
Har ni Norrköpings Tidningar? Ta då en extra titt i den idag så hittar ni en intervju med mig! :-)

Trevlig helg raringar!

 
Gränslandet finns kvar och är bara en suck bort. Jag känner fortfarande frihetens vindar över ängar runt hörnen när jag strosar på grusade landsvägar och passerar lunkande hästar i hagar... Där bor mitt inre lugn, där känner hjärtat frid och där mår jag som bäst. Hit försvinner jag på fotopromenader daggdimmiga orörda mornar, här vandrar jag med kisande blick upp mot solkatter i trädkronornas alléer. Här springer jag av mig inre frustationer längs med landbygden och hit tar jag med barnen på äventyr för att titta på grodor i diken. Och hit försvinner jag när jag vill rymma bort och rensa tankarna, här där landet tar vid, där stadsgränsen suddas ut... Hit kommer jag återvända gång på gång och ska ni ta en sväng i helgen, så hittar ni mig säkert inte helt otippat där. ;-)

 

Kram och trevlig helg!!

 
 

För jag älskar dina fräknar




Septembersång

Linne Bloomingville från finaste webbutiken jag vet, lillatussilago.se
 
Sommaren sjunger på sin sista vers och nu hör jag september i tonerna... Sval sensommarvärme i luften blandas med en vinden som smakar nattfrost och luktar äppelskörd från vilda frukträdgårdar. Vi njuter de sista av utan-jackan-på-dagar och låter solens ljumma värme fylla oss med en sista suck av sommar, kanske finns lite chans till solkysta kinder kvar?
 
Fylldes av en sån härlig känsla på cykeln till skolan när jag lämnade sonen imorse. Han och jag cyklandes med lillan i cykelsadeln där bak, vi mot världen! Jag och mina finaste skatter, tillsammans är vi oslagbara! Kändes så lätt att andas, så underbara barn, sån lycka!! Tänk vilka fina skatter jag har fått, mina!
 
Har en sista hemmadag med lillan idag. Hon borstar just nu mitt hår och säger att jag måste vara fin om jag ska få komma på hennes kalas som hon leker att hon ska ha.
 
Nu önskar jag er en av de bästa och mest strålande vackra septemberdagar man kan ha, njut!

Sagomys idag

 
 
Go kväll alla, hoppas ni haft en riktigt fab tisdag!
 
Själv har jag tillbringat min tisdag hemma med vård av Nyponrosen som varit förkyld och småfebrig några dagar, men nu verkar hon på väg att bli piggelin igen. Hoppas *peppar* *peppar* att inte jag åker på något nu igen, för jag vill inte bli sjuk lagom till nästa vecka då det bär av till Irland!
 

Mina gamla sagoböcker som jag hittade i en flyttkartong här om dagen roade min lilla 3-åring, så vi hade mysig sagostund i soffan. Tycker än i dag om att titta på alla vackra illustraitoner som Hans Arnold har fyllt "Bland Tomtar och Troll" med, så fantasifulla och vackra. Minns att jag som barn kunde drömma mig bort i hans bilder i evighet...


Idag kör jag familjefotografering

 


Lite rykande färska bilder, ett smakprov från fotograferingen jag gjorde i förmiddags med Idas familj! Sockersöta tjejer!!
 
Nu väntar dagens andra familjefotografering, hörs senare!!
 
 
Ni glömmer väl inte bort att titta in i min fotoblogg för de uppdrag jag tar?
 
 

Lasse och jag ikväll... ♥

 
Ikväll ska jag bli hög på toner i ett septamberfuktigt Winnerbäckrus på söndertrampade tuvor i Vdingsjö. Ska du dit? Kom gärna fram och säg hej om du ser mig i vimlet! :-)
 
 
Nu drar jag snart iväg på äventyr och hoppar på tåget mot grannstaden och årests sista sommarkonsert med fenomenala herr Winnerbäck. Något jag längtat efter hela sommaren, han kan då konsten att träffa rätt i känslor med text och musik, kan känna igen mig i hans låtar många gånger om. Det är något speciellt att lyssna på Lasse så här mot hösten med... Ska börja min tur i Linköping med lite shopping i City tänkte jag, sen blir det middag och några glas hos ett par vänner innan vi drar ut!
 
Ha en härlig lördag, jag ska ha den bästa! ;-)

RSS 2.0