Ända till stjärnorna

 
Stilla morgonstund i dagens första strilande ljus över köksbordet. Dansande ångor från kokhett te slår upp ur min blåblommiga stora tekopp från Annas Keramik. "Ända till stjärnorna" står det på koppen, visst är det vackert?
 
 
Två dagars vab hemma med Nyponrosen avslutade arbetsveckan, samt en tripp till vårdcentralen med mitt stora hjärta vars astma blivit jobbig iom denna extrema pollensäsong.  Har ni med märkt av de höga halterna av pollen i år? Väldigt många som har det jobbigt nu.
 
Lillan var hemma efter att ha fått feber, tidigare i veckan ramlade hon och slog sig så illa på skolgården att hon fick stora köttiga sår på underarmarna, handen och ena knät. Fick ha henne hemma efter febern och vårda såren, nu börjar det blir bättre! Det är ju så otäckt med sår, stor infektionsrisk om det inte får läka och hålls rent. 
 
Slagits med stress och dåligt samvete över att inte räcka till allt som borde göras dessa dagar då jag varit hemma. Tänkt att jag hinner nog jobba undan lite ändå. Man vill ju lite vara överallt, men inser att det inte går. Har försökt att släppa alla måsten och vara där jag är viktigast, för barnen. Var så slut att jag somnade mitt på dagen 2 timmar i förrgår. Då förstod jag hur slutkörd jag varit och att jag denna helg måste försöka få den återhämtning jag behöver. 
 
Idag blir det ändå lugnt, bara trädgårdsarbete som står på schemat, vi har gårdsstädning, så det är ju mest bara trevligt. Speciellt när man får vara ute en sån här dag då graderna är varma och solen står högt. Får se vad vi hittar på i eftermiddag, antingen bara njuta av lugnet eller kanske en fika på mysigt ställe. 
 
Ha en mysig lördag, kram!
 
 

Solnedgångar och god mat

Äta påskägg på ett berg med milsvid utsikt i solnedgång, det har jag gjort. Mitt påskägg var fyllt av olika nötter och mörk choklad, passade mig så himla bra eftersom jag inte äter godis sen 3 år tillbaka. Väldigt uppskattat, tack påskharen! 
 
Mysig kväll med utsikt över en annan magisk solnedgång där svanar gjorde oss sällskap.
 
 En god sallad toppad med dadlar, brieost och valnötter åt Rickard och jag till årets första grillmiddag. 
 
En mysig och god påskhelg når sitt slut, den gick alldeles för fort! Jag har haft rikgit härliga dagar och njutit av varmt solskensväder, massor god mat och många vackra solnedgångar. Årets första utomhuslunch i torsdags, utomhusfika på mysiga Färgargården i hela 3 timmar i lördags och premiärgrillning igår. Idag blev det även premiär med en tur i pappas Cadillac för säsongen som avslutades med årest första mjukglass. Mycket premiärer denna härliga påskhelg och god mat samt vackra solnedgångar över Bråviken. Bilderna är fotade med min mobil, Huawei P20 Pro.
 

Glad påsk!

 
Enekelt påskpynt som blir fint och dekorativt gör du lätt med ägg och märkpenna! Jag har ritat sovande ansikten på mina ägg och skapat ett litet näste åt dem i en kaffekopp. Familjen Ägg, sovandes i en kopp. Gulligt, eller hur? 
 
Min påskledighet har startat, med det vill jag passa på att önska er en härligt go och glad påsk! Det skulle bli varma 18 grader hela påskhelgen och strålande sol, kan ju inte bli bättre! Som gjort för att vara ute och njuta! Kanske tända grillen och äta årets första middag ute? 
 
Ska starta min ledighet med att gå på loppis med en vän imorgon för att sedan äta lunch ute vid hennes stuga, ska bli mysigt! Därefter har jag ett stort projekt att bita tag i inför sonens födelsedag! Annars så blir det nog mest lugna och lata dagar av vad som än faller en in. 
 
Ha det fint i påsk! 
 
 
Gillar ni äggen, får ni gärna gilla inlägget! 
 
 
Bilderna är fotade med min mobil, Huawei P20 Pro.
 

Praktikant på event

 
Har startat min vecka med en intensiv inspark i praktikantlivet och redan hunnit med 2 dagars event, hotellövernattning och spa. Det finns sämre sätt att starta sin praktik på kan jag tycka. ;-)
 
 
I utbildningen Digital Maknadskommunikatör som jag läser på distans ingår mycket praktik, vilket är himla bra eftersom man på så sätt knyter kontakter och får erfarenhet direkt i yrkeslivet.  I måndags startade alltså min praktik och det föll sig så lyckligt att företagsinkubatorn LEAD som jag är hos samtidigt skulle ha ett event på nyrenoverade Vildmarkshotellet och jag fick följa med, så tacksam för det! Otroligt lyckat och väldigt bra sätt att komma in som ny på en arbetsplats, fick ett jättebra tillfälle att mingla och pratat med större delen av alla deltagare samtidigt som jag under eventet hade uppgift att fotografera.
 
Det blev två intensiva dagar där och nu kom jag även hem lite senare ikväll efter att ha varit på aw i Linköping där vårt andra kontor är, där blev det mer mingel! Jag som lite typisk "svensk" är ju inte så jättevan vid att mingla och att söka kontakt, men jag vill steppa upp! För jag tycker det är himla kul att lära känna nya personer och byta tankar och erfarenheter. 

Väldigt nyttiga första dagar har det varit och jag tyckte det var givande att kastas direkt in i hetluften, känner mig absolut på rätt plats! 
 

RSS 2.0