Ända till stjärnorna

 
Stilla morgonstund i dagens första strilande ljus över köksbordet. Dansande ångor från kokhett te slår upp ur min blåblommiga stora tekopp från Annas Keramik. "Ända till stjärnorna" står det på koppen, visst är det vackert?
 
 
Två dagars vab hemma med Nyponrosen avslutade arbetsveckan, samt en tripp till vårdcentralen med mitt stora hjärta vars astma blivit jobbig iom denna extrema pollensäsong.  Har ni med märkt av de höga halterna av pollen i år? Väldigt många som har det jobbigt nu.
 
Lillan var hemma efter att ha fått feber, tidigare i veckan ramlade hon och slog sig så illa på skolgården att hon fick stora köttiga sår på underarmarna, handen och ena knät. Fick ha henne hemma efter febern och vårda såren, nu börjar det blir bättre! Det är ju så otäckt med sår, stor infektionsrisk om det inte får läka och hålls rent. 
 
Slagits med stress och dåligt samvete över att inte räcka till allt som borde göras dessa dagar då jag varit hemma. Tänkt att jag hinner nog jobba undan lite ändå. Man vill ju lite vara överallt, men inser att det inte går. Har försökt att släppa alla måsten och vara där jag är viktigast, för barnen. Var så slut att jag somnade mitt på dagen 2 timmar i förrgår. Då förstod jag hur slutkörd jag varit och att jag denna helg måste försöka få den återhämtning jag behöver. 
 
Idag blir det ändå lugnt, bara trädgårdsarbete som står på schemat, vi har gårdsstädning, så det är ju mest bara trevligt. Speciellt när man får vara ute en sån här dag då graderna är varma och solen står högt. Får se vad vi hittar på i eftermiddag, antingen bara njuta av lugnet eller kanske en fika på mysigt ställe. 
 
Ha en mysig lördag, kram!
 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0