Renovering av vardagsrum

Renovering av vardagsrummet, vad tycker ni!?
 
 
Hej!
 
Jag får dåligt samvete när jag tänker på er som tittar in och möts av dåliga uppdateringar. Det känns fint att ni vill titta till mig/oss, av nyfikenhet eller av omtanke. Tack!
 
Vi drog spontant (som vanligt) igång en ny renovering i samband med sista semesterveckan och till den har all ledig tid gått. När lillan sovit middag har jag målat och slipat, fogat, spacklat och ja mycket mer. Så mina dagar har varit ganska intensiva senaste tiden. Men nu, nu är vi så gott som klara! Vi har en platsbyggd tvhylla (ej med på bild) som ska få lister vilkavi ska fräsa egna och så ska belysning till. Men sen är det klart! 
 
Vad vi har gjort? Vi slipade björkparketten som var orange, sen har vi hårdvaxoljat med vit pigment. Vilken skillnad! Väggarna har fått en bröstpanel, väggarna har målats om och en bokhylla samt en tvhylla har platsbyggts. Båda går från golv till tak och i båda fallen är det loppisfynd för några hundralappar som vi har återbrukat och byggt om! 
 
Bokhyllan som ni ser här är ett eget bygge av begagnade Billy-bokhyllor från Ikea som vi platsbyggt. Svårt att tro att den egentligen består av två bokhyllor i björk, två i mörk mahogny och två moduler i vitt. Eller hur?? 
 
Nu skulle man kunna tro att vi tänkte ta det lugnt och slappa i nya soffan? Haha... Nej då känner ni inte oss! Vi har redan rivstartat nästa projekten, renovera två sovrum och platsbygga garderover i hallen på övre plan. så här ligger det till. Enya har inget sovrum, så hon ska få vårat. Vi ska i vår tur ta över ett rum som bara används som genomgångsrum och klädförvaring just nu. Klädförvarignen ska istället delvis flytta ut till hallen så vi kan få plats med sängen. Fortsättning följer! 
 
Jag ska försöka att uppdatera snart igen, kika gärna in på min Instagram så länge. https://www.instagram.com/myhappydays.se/
 
Kram 
 
 

RSS 2.0