En varm långhelg


Instagrambilder från min långhelg, @myhappydays_se


En underbara långhelg, och hur ska jag kunna återge allt som hänt? Det bästa av allt är att det varit sommar på riktigtmed klarblå himmel och jag har njutit varje minut, sugit i mig så mycket solstrålar som möjligt och gjort det bästa av dagarna.

Startade i onsdagskväll med jobbets sommarfest, vi har skålat, skrattat, kramats och dansat i sommarnatten under bar himmel. Allt i en röra av känslorus och upprymdhet. Det är så där med vänner och kollegor som man har så nära hjärtat, man kan både skratta och gråta, bara vara sig själv, love ya all!!
 
Har även haft lyckan att få sitta på en filt i gräset och äta picknickbrunch ute när solen stod som högst på himlen med en trädkrona som tak. Årets premiärdopp togs på landet där jag även njöt av lugnet i en solstol med hästar i en hage som utsikt. Nåddes där av den fantastiska nyheten att jag blivit faster igen, åt lille Leo!

Det har ätits gott, mycket gott! Som burgare a la Jossan och sill med färskpotäter, givetvis under skönaste balkonghäng. Äta ute... Jag har nog ätit ute varje dag, minns inte när jag satt inne och åt senast faktiskt... Glass på mysiga café Solsidan har också testats, älskar den lummiga stadsmiljön vid strömmen där, det kommer nog bli en o annan glass till, och kanske även öl, där i sommar... Promenader och strosande i innerstaden och älskade Industrilandskapet har gjorts, Norrköpings hjärta.
 
Kvällarna har vigts åt att sitta ute med ett glas rose, musik och ljus, från att njuta av solnedgången till att lägga sig på småtimmarna berusad utav sommarnatten och glädjen över att den här tiden på året, som är den bästa tiden, jag lever för sommardagar som dessa!
 
Och inte att förglömma, min kära mor som fyller 50 år idag och har firats av släkten med middag ute på altanen, grattis mamma, älskar dig!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jes

Hej fina!

Vilka härliga bilder från en urmysig helg.

Kram Jes

2013-06-10 @ 06:36:04
URL: http://vitavillavila.blogspot.com
Postat av: Josephine Karlsson

Fantastiska bilder från vad som verkar ha varit en underbar helg!

2013-06-10 @ 10:05:19
URL: http://fotografjosephine.blogg.se
Postat av: Eva

Men kärleken då, hur går det med den?
Blev ju så glad över blomsterbudet till jobbet, när får vi höra något om fortsättningen? :-)
Och hoppas då förstås att fortsättningen varit BRA!
Kram!

Svar: Haha, ja du Eva, det där blev inte mer än så... Jag insåg att det inte var rätt helt enkelt. Men livet och hjärtat går vidare mot nya äventyr... ♥ :-) Kramar
Josefin -Happy Days-

2013-06-10 @ 22:02:28
Postat av: Eva

Ja känns det inte rätt är det inget att satsa på!
Men det kan ju vara skönt att bli lite uppmärksammad någon gång emellanåt iallafall, sånt välkomnar man!
Sköt om dig och lycka till med ev. kommande kärleksäventyr! :-)

Svar: Ja men precis, ska det va så ska det kännas rätt :-) Kram och tack!
Josefin -Happy Days-

2013-06-12 @ 11:19:14


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0