Skapar en digital strategi åt min kommun

Nu börjar jag närma mig målet på min utbildning till att bli Digital Marknadskommunikatör, om drygt tre månader är det exmen!
 
 
 
Är ute och gör mitt examensarbete just nu som består i att skapa en digital strategi för Norrköpings kommuns sociala medier, hur spännande!? Kommande tid fram till examen kommer jag att jobba som kommunikatör på Digitala enheten hos Norrköpings kommuns kommunikationsenhet. Har fått en väldigt positiv start och är jätteglad över att ha hamnat just här då kommunikationsenheten för min kommun var mitt absoluta toppval till min LIA. 
 
Detta var målet med min utbildning från början, att få jobba för min kommun med deras kommunikation. Så att jag får göra mina praktik just här är lite "nyp mig i armen" för mig! Det var nämligen tack vara en platsannons till kommunikatör hos Norrköpings kommun för 3 år sedan som jag först fick upp ögonen för yrket. Tyvärr fick jag inte komma på intervju den gången men det drev mig bara hårdare att satsa framåt.
 
Så efter att en vän av en slump (ovetandes om mina drömmar) hittat utbildningen Digital marknadskommunikatör på distans hos TUC i Tranås och trodde det skulle vara något för mig (hur rätt hade hon inte!?) bestämde jag mig direkt för att att satsa och skickade in min ansökan. Över 300 ansökningar kom in till min utbildning med bara 30 platser, jag lyckades få en av dem vilket kändes stort med tanke på att bedömningen gjordes på de arbetsprover som skickats in.
 
Nu är jag här där jag ville vara från början, på kommunen! Jag har en spännande tid framför mig och det är ett stort ansvar att få förtroendet att hjälpa till med att hitta en strategi åt Norrköpings kommun, jag tar det på största allvar. Dels för att jag vill göra ett arbete som inte bara glöms bort efteråt utan faktistk ska fungera i praktiken och göra allt smidigare och bättre. Men även för min egen skull, att få ut något av min tid under min LIA och skapa ett examensarbete jag kan vara stolt över.   
 

Kommentarer
Postat av: Freddy

Helt underbart att kunna förverkliga sina drömmar och få göra det man vill göra.

Svar: Det är stort, underbar känsla!
Josefin -My Happy Days-

2020-02-05 @ 08:31:18
URL: http://www.kristallrent.nu/
Postat av: Cherie

Härligt att du fick din LIA där :) Går knappt att förstå att vi faktiskt snart är i mål med denna utbildningen :)

Svar: Visst har tiden gått fort, snart är vi på examensdagen!
Josefin -My Happy Days-

2020-02-05 @ 08:55:47
URL: http://www.lifestylebycherie.se
Postat av: Sanna

Vad spännande att du snart är klar! Har själv snart läst första året och ska alldeles strax bege mig ut på min första LIA. Har du några tips att dela med dig utav? Pluggar ju själv till Digital marknadskommunikatör precis som du.

Kram Sanna

Svar: Hej Sanna, vad kul att du med är på gång ut och ska ha LIA! Jag brukar gå in med inställningen att det är mitt riktiga jobb jag går till för vill ge ett proffesionellt intryck och bli tagen på allvar. Tänker spontant att om du är intresserad inom ett särskilt område inom marknadsföring och kommunikation så försök få tid avsatt till just det. Är bra att ha med sig erfarenhet till sitt CV och tänk på att goda kontakter och prestationer kan leda till jobb i framtiden. Lycka till! 😊
Josefin -My Happy Days-

2020-02-06 @ 02:04:31
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Anna

Jag ska också börja min LIA snart! Känns så kul!

Svar: Vad härligt, hoppas du kommer få en lärorik tid, lycka till! 😊
Josefin -My Happy Days-

2020-02-06 @ 20:03:38
URL: http://svenskatrappsteg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0