Vinnaren i fotokursen

 
Hej på er denna soliga torsdag! Var ledig igår och känner mig riktigt utvilad och glad idag, skönt! Jo nu har jag funderat ett par dagar och gått igenom mina kursdeltagares bidrag i tävlingen. Tävligen har jag haft i samarbete med Tamron med anledning utav deras objektivsläpp av nya megazoomobjektiv 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD, vilket även är priset som mina deltagare tävlat om. Det var inte lätt, jag har verkligen tänkt fram och tillbaka, granskat och tänkt igen. Men...

 
Valet föll på Marias bild här ovan. Jag gillar djupet i bilden och bildkompositionen, den tilltalar mig rent estetiskt och tycker det är snyggt hur järntunneln ramar in bilden och att hon lät ena bågen kapas precis lagom upptill.Jag ser att hon tänkt igenom hur linjerna går för att skapa ett intressant bildspråk. Fint jobbat Maria! Maila mig din adress så kommer objektivet hem till dig inom kort!
 
 
Lottas bild från samma plats men med "Lasse-Peking" som fastande på bild när han gick förbi tillförde hennes bild ett intressant färgglatt blickfång, gillar den här bilden som porträtt i snygg miljö och blev sugen på att fotat honom själv här. :-)
 
Tycker det är fint hur Sandras bild har kontrasten mellan varmt och kallt i det varma gula och kalla blå, två färger som även förstärker varandra.
 
Victoria fångade ledande linjer med bron och staketen i sin bild som ger ett intresant bilduttryck och skapar djup in mot mitten, bra jobbat!
 

Tack för att ni var med på kursen, det var jättetrevligt o träffas och prata foto, lycka till i fortsättnigen!
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Vilken kul grej :)

2014-09-11 @ 13:14:55
URL: http://oslofru.com/
Postat av: Maria

Va roligt att du tyckte så mycket om bilden. Så otroligt glad jag är för detta. Tack så jättemycket!!! Nu ska jag snart ut och bli riktig kompis med mitt nya objektiv. Så spännande!!

2014-09-11 @ 16:51:45
URL: http://famjanetto.blogspot.com
Postat av: Sandra

Grattis till vinsten Maria :) Så roligt! Kan inte kommentera din blogg eftersom den kräver att man är medlem/inloggad på massa sidor som jag inte har, så jag får hoppas att du kikar in här och ser det istället!

2014-09-11 @ 20:46:25
URL: http://atilio.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0