Deltagare till fotokursen är...


Heeej på er! Har varit lite tyst från mig under förra veckan då jag dels var sjuk o dels var ute i Skånska landsbyggden på bröllopsfest under helgen. Men nu är det ny vecka o nya tag. Så jag ska se till att underhålla bloggen bättre, ja kan ju inte vara så roligt som följare att titta in och sakna uppdateringar.
 
Nu i veckna är det dags för fotokursen med mig och deltagaran som vunnit varsin plats kontaktades redan förra veckan. Men för er nyfikna kan jag berätta att det är Victoria, Maria, Lotta och Sandra som kommer att få delta. Det ska bli roligt att träffa er, välkomna! Mail med mer uppgifter inför kursen kommer till er tjejer!
 
Men oj, vilket tryck på att få en plats det var! Jag blev helt tagen på sägen, kan man väl säga. För aldrig hade jag trott att det skulle vara så många som anmälde intresse att gå på kurs med mig? O era ord o värmande kommentarer, ja, jag har läst dem alla och blivit helt rörd och tagen!! Kan säga att det inte var lätt att välja ut bara fyra deltagare, jag hade gärna sett att det fanns fler platser att fylla. Kanske vore något att ha en större kurs någon gång? Vi får väl se... ;-)
 
Happy Monday!

Kommentarer
Postat av: LILITH - Boktokig mamma med borderline

Åh vad kul med fotokurs.

2014-09-03 @ 10:39:16
URL: http://lilith.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0