Någonting annat

 
 
 
 
 
Så många tankar som fyller mitt huvud och snurrar runt utan att ta stopp. Hela dagen har jag varit splittrad, i mig skriker en längtan som jag försöker att döva, men som inte vill bli tyst. Det finns så mycket i mitt liv som  behöver förändras för att jag ska må bra. Men känslan av att sitta fast i cement och inte ta sig fram tar över.
 
Har börjat kika på nytt boende lite smått... Det känns som om att vi är på väg att växa ur den här bostaden nu, barnen behöver ett varsit rum snart och jag kan inte släppa min dröm om det lilla huset strax utanför stan. Som det charmiga torpet med kakelung och öppen spis jag nästan köpte i våras, men som jag i sista stund släppte taget om. Jag går runt i dagdrömmar om ett hem som flödar av ljus att fylla med det jag tycker är vackert, en dörr ut mot trädgården där barnen kan leka och jag kan slå mig ned i solen med en bok. Med saftkalas under äppelträd som bär skörd i september då vi bakar äppelkaka och tänder en brasa i spisen. Om golv som knarrar och... Ja allt det där.
 
Jag blundar även för mig själv och min längtan efter att få lägga tid på något annat som jag är bra på, som frigör konstnärsjälen och tävlingsmänniskan i mig. Som att få jobba med foto, design och layout. Tänker på tex reklam och marknadsföring eller kultur inom kommunen... Jag skulle vilja göra något sådan, det tror jag skulle vara väldigt roligt o passa mig så där helt fantastiskt lyckopirrande jättebra. Hur kommer man vidare dit?
 
Det här blir inte världens muntraste blogginlägg, speciellt inte i en blogg som heter "My Happy Days". Men jag behövde bara skriva av mig, istället för att gå runt och bära allt inom mig, lätta lite på hjärtat.
 
Hoppas att ni har haft en fin tisdag, nu tänker jag avrunda den med ett varmt bad o försöka skingra tankarna lite.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna - Min väg till att bli en bättre löpare + ytligheter

Hoppas att du snart hittar det du söker!

Svar: Tack Hanna ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-09-30 @ 22:16:36
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Postat av: Nana

Fast my happy days innebär ju faktiskt inte alltid lätthet. Utan livet ger både det ena o de andra. Att få dela med sig av det andra är också viktigt! Jag tycker det gör en blogg bättre när både och finns även om det kostar mer på att bjuda på de tyngre dagarna. Hoppas du finner en början till förändring,

Svar: Tack Nana ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-09-30 @ 22:17:05
URL: http://betweenfaihanddoubt.wordpress.com
Postat av: Helena N

Du förändras, vi förändras och "Happy days" måste också få förändras. Du är en sån jäkla kämpe, och jag är glad att du delar med dig av dina tankar, vad du behöver göra för att hitta nya "Happy days".
Jag tror på dig, vad du än företar dig, så tror jag på dig fina <3
Massa kramar Helena N

Svar: Så himla go du är Helena, tack och kramar tillbaka ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-10-01 @ 10:03:18
URL: http://helenanygrund.blogg.se
Postat av: angeliqe.blogg.se

Finaste du! Du ska se att allt de där du söker dyker upp när tiden är rätt. Jag tror på dig. Du är stark och driven. Har man en konstnärssjäl, så tror jag att den där känslan alltid kommer finnas, jag känner igen mig. Samtidigt är den en känsla som ger mig extra glöd (inte alltid), men jag försöker att ge den den plats den så intensivt söker och kräver ibland. På så sätt låter jag alla känslor få finnas och sedan släppa dom vidare.. Ja, luddigt.. KRAM <3

Svar: Tack för varma ord och din tro fina Angelica. <3 Ja det är inte alltid lätt o vara kreativ och känna en enorm skaparglöd inom sig när tiden i vardagen inte räcker till. Jag skulle vilja lägga ner typ hela min vakna tid (nåja inte riktigt kanske, haha) på att få använda min skaparlust, det ger mig nämligen så otroligt mycket glädje... Du är klok, tack fina och många kramar!
Josefin -Happy Days-

2014-10-01 @ 18:34:33
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: När Annie fotograferar i USA

Jag tycker inte det här var ett olyckligt inlägg - det är fundersamt så det skär sig inte alls med My Happy Days. Punkt. Du skriver ju dina tankar om hur du kan få fler av de där happy days:en.

Flytta. Det är en bra idé. Det finns inget bättre än att starta om. Och finns det minsta chans att du har råd med stuga eller hur - kör! Det är en helt annan frihet och det är något du saknar sedan radhuset och gränslandet. Självklart ska du ha det som mål! En nystart är nyttig då och då.

Du är fantastiskt duktig. Jag älskar dina bilder. Du är en stor inspiration och jisses vad du inspirerar mig. Är så imponerad över hur då går din egen väg, vågar det som extremt få skulle våga (som att fota sitt eget bröllop) och att du har inställningen att se det positiva i vardagarna. Om fler vore som du skulle världen vara ett paradis. Men då skulle inte religiösa människor ha någonting att längta efter så det skulle inte fungera. Men du är du och du är helt fantastisk.

Svar: Jag sitter här med gåshud, vilken helt fantastiskt fin kommentar, tack Annie, jag blir helt mållös...! <3 TACK!
Josefin -Happy Days-

2014-10-09 @ 07:06:41
URL: http://narannie.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0