Önskelista fotoprylar

 
Lite fint att drömma om till min kamera...


Go kväll,
Feberläge hos denna Happy Days fröken ikväll, sitter med en kopp varm choklad som bildat tjockt skinn i soffan. Så där lite kinkig nu o tycker synd om mig själv så jag passar på o drömma mig bort till fina fotoprylar jag vill införskaffa mig. Som vackra kameraremmar från Bloom Theory  jag har suckat mig matt över ett helt år... Eller den fina kameraväskan i läder med härligaste vintagekänslan jag fann ikväll på Etsy. Någon som provat att shoppa därifrån?

Sjuk...? Jo jag kämpade mig igenom dagen tills 2 ynka timmar kvar av arbetspasset kvarstod, då gav jag upp. O när jag kom hem verkligen kände jag hur febermatt jag var i hela kroppen. Hur halsen rev o hur jag frös ända in i märgen även om jag hade två tjocka tröjor på mig under ett varmt täcke. Får se om jag mår bättre imorgon, men hemma blir jag nog i alla fall. På torsdag har vi dock ett viktigt möte jag verkligen borde gå på... Så jag får hoppas jag hinner kurera mig tills dess. 


Kommentarer
Postat av: Pearli

Vilken otroligt fin blogg du har. Är ny på sidan och följer genast dig. Har en nystartad blogg om det nya livet som mammaledig. välkommen in o kika :)


Svar: Vad glad jag blir, tack snälla! Ska kika in hos dig :)
Josefin -Happy Days-

2015-04-14 @ 22:41:57
URL: http://pearlie.webblogg.se
Postat av: Cherie | Börja Spring

Krya på dig! Vilka härliga remmar till kameran :)

2015-04-15 @ 10:18:05
URL: http://www.borjaspring.se
Postat av: Beatrice Jakobsson - Fotograf

Jag har köpt en kameraväska på Ebay. (finns bild i min meny om du vill se) Jag skulle lita på dom, men jag såg även att den här var dyrare än min. Men har säljare mycket bra betyg så skulle jag inte tveka på att köpa den! :)

Svar: Tack för din kommentar o tips! Jag ska kika i hos dig, blev nyfiken på din väska. Etsy har jag inte provat att handla från förr med Ebay har fungerat bra :)
Josefin -Happy Days-

2015-04-15 @ 19:47:59
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: bella

åh va jobbigt! krya på dig och hoppas du känner dig bättre snabbt! :)

2015-04-15 @ 20:29:40
URL: http://bbellafoto.blogg.se
Postat av: Tatjana

Krya på dig! Och jag hoppas att du är bättre redan nu :)

Svar: Tack snälla, lite piggare idag ❤️
Josefin -Happy Days-

2015-04-16 @ 14:39:46
Postat av: Hanna

Hej där!
Jag handlar ofta från etsy, för min del har det funkat jättebra. Köper ofta rekvisita därifrån. Ibland fastnar sakerna i tullen, och då kostar det några kronor extra, men annars tycker jag det är skitsmidigt. Jag kör oftast direktbetalning från mitt VISA-kort, men man kan ju även betala med PayPal om man vill.

Ha det gott!
Kram Hanna

Svar: Åh, superbra info! Tack snälla Hanna :)
Josefin -Happy Days-

2015-04-21 @ 13:41:03
URL: http://imitthem.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0