Trust your intuition and be guided by love

 
 
Tillit.
Ett litet ord om betyder så mycket. Att våga känna tillit, att våga tro och släppa in någon annan i livet. Det är svårt då misstro ligger nära efter många svek. Man bygger upp ett försvar, som en mur runt sig man hoppas att någon ska riva ned en dag. Någon som verkligen vill ta sig förbi den där muren.

Intuition.
Men om det är något jag litar på, så är det min intuition, den brukar stämma väldigt väl. Kanske kommer tillit först när intuitionen säger att det är "säkert"? Att man är på trygg mark, kan slappna av och släppa taget om sin rädsla. Att där inte finns något annat än ärliga avsikter, är det då som misstron suddas ut? 

Tvivel.
Ja har lätt för att tappa fotfästet lite ibland och förminska mig själv, fast jag vet att jag är värd mer än så. Om andra kan, varför skulle inte jag kunna? Det är rädslan och osäkerheten som kommer in, i situationer som är främmande, där jag inte vet hur jag ska agera, vad som kommer hända. Att släppa kontrollen, ja det är läskigt. Men om jag bestämmer mig, för att jag kan, vill och vågar, varför skulle det inte kunna bli som jag önskar då?
 
Lite suddiga tankar i natten... 

Kommentarer
Postat av: Madelene Englund

Tankar som jag känner igen ❤

2015-04-28 @ 20:33:58
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Josefin

Både tillit och intuition är viktiga. Att tvivla på sig själv kan vara förödande. det finns så många situationer där vi har problem. När man börjar tvivla bör man fundera på vad det värsta som kan hända är. Sedan ställer man sig frågan. Skulle jag klara av det? Oftast är svaret ja, och då behöver man itne längre oroa sig. När man slutar tvivla på sig själv kommer allt bli mycket enklare och du ska se att du klarar så många fler saker än du trodde var möjligt.

Svar: Så sant! Just detta tog min psykolog upp med mig en gång och det ger en verkligen en tankeställare. :)
Josefin -Happy Days-

2015-04-30 @ 16:43:34
URL: http://casinoval.se
Postat av: Victoria

Så vacker bild på dig & kloka ord som alltid <3

Svar: Tack Victoria ❤️
Josefin -Happy Days-

2015-05-05 @ 17:17:00
URL: http://impalaa.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0