Nytt till Pontus säng

När vi var i Valdemarsvik i helgen så passade jag på att shoppa lite innan vi for hem. Det är inte så himla många butiker på Storgatan men de få som finns är mysiga och har många godbitar. Jag kom faktiskt ut med en kasse från alla butiker jag gick in i. Det vart presenter till Mejas 1-årsdag bland annat och så snubblade jag över ett jättefint bädsett som skulle passa så fint i sonens rum, nämligen detta:

Det fanns bara en kvar visade det sig men expediten som var vädligt trevlig sa att det inte var några problem att jag skulle få köpa den. Desutom tyckte hon att jag skulle få rabatt iom att den var ett utställningsexemplar. Det är Gripsholm och ordinariepris var 399:-, men jag kunde få köpa den för 199:-. Lät bra tyckte jag, men i kassan ändrade hon sig, nej jag ger dig den för 159 :- istället! Toppen, ännu bättre tyckte jag o vart jätteglad! Så glad att jag tänker göra lite gratisreklam för butiken, Inredet! Toppenmysig butik med massa vackra ting och bra service!

Kommentarer
Postat av: Erika

Vilket kap & så himla fint bäddset!!! Stjärnor går alltid hem,älskar dom ;)



Kram på er

2010-08-09 @ 07:58:54
Postat av: Jasmine

Kunde inte stoppa mig från att kommentera, fastän detta är ett gammalt inlägg :) Du förstår, det är inte varje dag man ser sin lilla hemorts namn i en blogg. Måste säga att bädsettet var hur snyggt som helst och vilket bra pris! Inredet är en fin affär jag gärna skulle vilja bo i. ;) Ha en bra dag önskar en glad 18-årig viksbo! ;D

2011-10-13 @ 10:46:36


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0