Jag tävlar med ESA, European Space Agency

Mitt bidrag i tävlingen som går ut på att genom att bli inspirerad av ESA’s rymdfotografier på deras Facebook page –  www.facebook.com/createyourspace skapa sin egen tolkning och konst. Jag inspirerades utav denna bild:

ESA Multimedia Gallery - The Rosette molecular cloud, seen by Herschel

RÖSTA PÅ MIN BILD GENOM ATT "GILLA" min kommentar till bilden i ESA Multimedia Gallery http://www.facebook.com/CreateYourSpace "The Rosette molecular cloud, seen by Herschel". Där under har jag länkat till min bild på bloggen i en kommentar och det är där man trycker "gilla".  Flest "gilla" vinner!!! Lite krångligt att jag inte har någon direktlänk... Vore gulligt om ni vill rösta, tack på förhand!! :-)

Tävlingsregler:
När du blivit inspirerad utav en av bilderna som finns i ESA Multimedia Gallery är det bara att börja skapa din konst. Bidraget får tillverkas i vilken form som helst, allt från konstverk, poesi, digitala verk eller kanske något helt annat? Det är bara ens egen fantasi som sätter gränserna!

När du är klar med din konst så publicera bidraget på din blogg/Flickr/Twitter/Tumblr och länkar till ESA’s Facebook, under fotografin som inspirerade deltagaren till bidraget. Men man får inte ha Facebook som sin publikationskälla. Det bidrag som får flest ”likes” på ESA’s Facebook sida vinner en iPad!
Trackback
RSS 2.0