Måndag, semesterdag 1


Bild från sovrummet som det såg ut innan, garderoberna skymtar fram till höger.


Här har vi inte legat på latsidan inte, nej första semesterdagen har gått åt till renoveringsprojekt 1 i hemmet. Vi har rivit den gamla vägfasta garderoben och hunnit stryka på 2 lager färg på väggen bakom. Så imorgon ska golvet som inte finns på den platsen där garderoben stod läggas och sedan är det bara att börja montera den nya inbygda garderoben som ska gå längst hela väggen med 4 skjutdörrar. Större, bättre o snyggare! ;-D

 


Garderoberna tömda och borttagna, jag målar över orginaltapeten som visade sig vara en dystert brun medaljongmönstrad, en inte allt för uppmuntrande historia att vila ögonen på, haha.


Det blir lite rörigt i hemmet med tre pågående renoveringsprojekt, men vi får väll stå ut! Man vet ju att man väntar på något gott o det ä ju ganska kort tid det kommer vara huller om buller hemma på 2 av våra 4 plan.

 


Så här ser planen ut iaf, lyxiga walkin closet blir kontor, nuvarande kontor blir Mejas sovrum och kläderna i nuvarande walkin closet flyttar in i den inbygda garderoben med skjutdörrar i sovrummet.


Kommentarer
Postat av: Erika

Va fint ni kommer få det! Å precis som du skriver så får man hålla tillgodo lite med att det är rörigt en period för att bli helt fantastiskt bra i slutändan!

Så har jag tänkt genom hela putsningsarbetet när vi har haft byggkillar,inpå oss hela dagarna,först var det skitjobbigt,sen gav det sig å nu är jag sååå glad för att jag stog ut,för shit sååå nöjda vi är med slutresultatet! Pricken över i:t & imorgon färgas garaget me ;) Weeeho!!!!Tapeterna var jätte jätte fina,vilken du än väljer kommer det bli såå fint,det är jag övertygad om,du har ju kanonsmak!STOR KRAM ERIKA

2010-07-26 @ 21:06:26
Postat av: Linda

Låter som ett trevligt projekt det där du gumman, ser bra ut :)

kramis

2010-07-26 @ 21:32:38
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Oj vad högt i tak ni har, vilken rymd.

2010-07-27 @ 10:42:45


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0