Något mycket roligt!

Vi håller ju på som bäst att göra ordning o fint på vår nya framsida till huset. Det har lagts ny marksten och sopats fram o tillbaka hudratusentals gånger för att fylla igen alla småspringor med sand. Nu tyckte vi det började bli klart o att nya utemöbler + blommor vore på sin plats! Så jag sa till Jonas att vi borde åka till stället utanför Coop (klick) för där tror jag det står två stolar o väntar på oss! Sagt o gjort, vi packade in barnen i bilen o åker för att titta. Framme får vi hjälp ganska snabbt o det visade sig att det faktiskt fanns två exakt sånna stolar som vi varit inne på att köpa och i rätt färg! Där stod två ensmma fåtöljer i vit konstrotting kvar som utställningsex, de enda som fanns kvar och till nedsatt pris! Precis som vi tänkt oss och till oslagbart pris! De såg desutom fabriksnya ut och skyddspapper satt till och med kvar på den ena så vi slog till direkt!

Snacka om att jag hade rätt, precis som jag sa så stod två underbara stolar och väntade på oss!!!


(Det ligger lite sand kvar o stenen håller på att torka om ni undrar över diverse fläckar.)


Kommentarer
Postat av: Erika

Va spännande att få följa med även här,jag kommer flitigt läsa ;) El flitigt sommartid är väl synd att säga,men så mkt jag bara kan =)JÄTTE fint har ni fått det & både möblerna å kudden förälskade jag mig i!!!!! Älskar sånna kuddar med fina texter på,helt ljuvligt hemtrevligt helt enkelt!!!Hoppas ni får en fin helg!KRAMAR

2010-07-03 @ 09:40:04
URL: http://barbafamiljen.blogg.se/
Postat av: Lottiz

Vad fint och vita konstrottning har jag inte sett förut. Vad gjorde ni av de gamla stenarna/plattorna? Jag letar begagnat ;-)

2010-07-03 @ 21:49:21
Postat av: Jossan

Vad roligt att du gillade möblerna och kudden Erika, kudden är gammal favorit från 2007. :-) Hoppas ni mer har en finfin helg!Tack Lottiz, nej de är inte så vanligt o få ställen som säljer vit konstrottig, så vi hade verkligen tur att dessa väntade på just oss! :-) Plattorna har vi lagt utmed fasaden som skydd i rabatten för att slippa grusstänk på vår vita tegelvägg. Det är inte helt klart än så jag vet inte om det blir några över... Men jag ska tänka på er då om vi behöver göra oss av med några. Kramar!

2010-07-03 @ 23:42:17
URL: http://landhagen.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0