Winnerbäck 8/7 2010!

Vilken kväll, helt magiskt underbar! Mitt på Stångebrofältet bland nedtrampade grästuvor,¨picknickkorgar, festivalfolk i alla ålderskategorier, under en växlande molnig julihimmel som sprack upp med sol upplevde vi en fantastisk kväll. Vad annars kan man förvänta sig av Lasse?

Jag minns än den dagen då jag för första gången kom i kontakt med hans musik. Jag var 16 år och en ivrig helt såld Malou satte på hans liveskiva För dig i hennes två i haga. Det var då det klickade, jag minns än tanken som for genom i mitt huvud, det är den här musikbiten jag har sakant i mitt liv, som jag visste fanns där...

Låtarna står sig än, de kommer för alltid vara oförstörda hur mycket de än spelas, de växer istället ännu mer. Han är en fantastiks låtskrivare, ordkonstnär och musikskapare. Jag kan ta ner låtarna ord för ord, känna att de beskriver en situation som jag kanske själv upplever eller upplevt bättre än vad jag själv skulle kunna förklara den. Hans musik har varit som terapi vissa gånger, lyssnat o tagit in, känt och efter några dagar av lyssnande på en låt kunnat släppa det o gå vidare.

Det här var premiärkvällen för hans turnésommar o det märks att Lasse trivs på hemmamark, han är mer avslappnad, glad och pratsam i mellansnacket än vanligt, det är härligt o se! Extra roligt var även att duktiga Melissa Horn var förband bland andra. Älskar hennes låt Som jag hade dig förut o hade gärna önskat mig dueten tillsammans med Lasse ikväll... Kvällen avslutas med inte bara ett utan två extranummer som överraskade med ett makalöst fint o pamppigt fyrverkeri i slutlåten då jag sjunger vrålar o hoppar som en dåre av lycka. ;-D

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Det var verkligen underbart :) KÄRLEK!!!

Kul att du fick med fyrverkerierna, det fick inte jag. Om du har nån bild på dem så maila gärna en :) Batterierna tog slut!

Recension låt för låt kommer i min blogg under helgen, jag skrev ner låtarna :)

Ååååååh, vilken lycka.Hoppas även kunna lägga in en film, men vet i fasen hur man gör, vet du?Puss gumman

2010-07-09 @ 10:42:37
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0