Projekt skjutdörrsgarderob!!


Tjohoo bloggen!

Har massa kommentarer att beta av o godkänna samt besvara efter en dag borta från datorn, men det tar jag imorgon för nu väntar fredagsmys! Darling och Piraten har precis kommit hem med massa gottit som vi ska hugga in på och lillasyster Smulan sussar för natten.

Tänkte bara uppdatera lite kort med vad vi har pysslat med här hemma idag, nämligen garderobsbygge. Skjutdörrsgarderoben är så gott som klar nu, lite finsnickeri med inramning av småväggar återstår som tas imorgon. Då ska vi även passa på att gå på röjning i gamla kontret och bygga i nya eftersom vi har ordnat med barnvakt. Inte så lätt o arbeta med barnen hemma. Därför har det dragit ut så förbaskat, vi skulle egentlgien blivit klara redan på semestern, men ja det drog som sagt ut på tiden... Men nu är vi trötta på att leva i en ständig röra o nu ska det bli ordning o reda i hemmet igen!

För er som hittat in hit nyligen kan jag berätta att vi håller på att renovera om hemma. Efter sart 6 år i radhus med ständig renovering var vi färdiga med allt men nu börjar vi om igen då Meja ska få ett eget sovrum. Det rum hon ska få är idag kontor. Så kontoret ska därför flyttas till det vi tidigare hade som walkin closet och i vårt sovrum har vi nu byggt en skjutdörrsgarderob åt kläderna istället. Så här ser planen ut:


Kommentarer
Postat av: Anna Mathisen - photos

Å kan du inte visa mer bilder? Ditt hus låter fantastiskt! :)

2010-11-05 @ 20:26:12
URL: http://annamathisen.blogg.se/
Postat av: Mickan (tävling pågår!)

Spännande! :) Det blir nog jättebra. Du får ta och visa bilder sen när det är klart. :) Alltid kul att få lite inspiration och se hur andras hem ser ut tycker jag.Hoppas ni har en härlig fredagkväll!

2010-11-05 @ 22:12:50
URL: http://angel-like.com
Postat av: Hanna

Härligt att ni kommit igång! Du får fota och visa oss sen när det är klart :-) Hur har novemberlovet varit annars då? Hoppas ni haft det bra, och att ni får en trevlig helg!

2010-11-05 @ 23:58:58
URL: http://mamzterblog.soclog.se
Postat av: Pernilla

Låter spännande :).Säger samma som de, visa gärna bilder sen :).

Ha en underbart lördag.

Kram

2010-11-06 @ 11:03:45
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Lindha

Ser ut att kunna bli bra. :) Tycker det är så kul att göra om hemma, kul med förändringar!Ha en bra start på veckan, kram!

2010-11-08 @ 10:35:27
URL: http://www.angelofshopaholic.blogspot.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0