Vinnare x 2 idag! :-)

Heeeeeeeeeeej på er! Har inte rört datorn på hela dagen, bara slängt in ett inlägg imorse o sen har jag haft så mycket annat roligt o sysselsätta mig med. Satte mig just nu o gled in på min blogg o möttes av en hel kommentarsstorm! Jisses, två fulla sidor att gå igenom. Jag tar det imorgon! Men när jag ögnade igenom kommentarerna så såg jag att jag tydligen blivit vinnare i dagens blogglotto, tack för upplysningen Hanna! :-) Blogglotto fungerar så att man anmäler sin blogg och dras den som vinnare nästa dag kommer alla bloggare som vill delta i tävlingen in på min sida. Lite roligt! För er som vill prova, gör det här:


O så min andra vinst, tradera igen! Hittade en helt oemotstånligt söt SVEA-klänning, rödrutik skjortklänning så vacker nu i juletider. Så den är för hoppningsvis snart hemma hos oss! :-) Priset vart lite dyrare än vad jag tänkt, men den var ny med lapp kvar o kostade 499:- (goolade jag fram) o nu fick jag den för 225:-. Så, mindre än halva priset i alla fall o det känns ok för en så fin klänning.


Bilden knyckte jag från tradera, fy mig.


Vi kom iväg till stan idag föresten, premiäråkte nya linjen för 2:an med spårvagn utanför HC. Det var tyvärr en av de äldre modellerna på spårvagnen med höga trappsteg och en smal dörr. Så jag tänkte först vända o gå hem då det är omöjligt utan hjälp av en som lyfter att få på en vagn. Men den supertrevliga chaförren sprang ut direkt innan jag hann vända o hjälpte mig på. Sen frågade hon snabbt vart jag skulle av med o hjälpte mig av vid södertull. Vart så tacksam och glad över hennes service o trevlig sätt, jag vet inte om det är hormonerna men jag kände mig lycklig o ville nästan böja grina, haha... Till saken hör att chafförerna i den här staden inte brukar var så värst trevliga, o jag fick utskällning av en vid ett tillfälle då jag bad om hjälp att komma på med vagn så därför vågade jag inte ens tänka tanken att fråga denna gång.

På stan kom jag hem med årets första julklapp, en söt sak som Meja ska få! Hittade den på favoritbutiken Casanova, älskar deras mysiga atmosfärsika butik! Har gått dit i många år! Avslöjar inte vad jag köpt men det är något jag samlar på till henne så ni som har koll kan nog räkna ut det dår jag skrivit om det tidigare. ;-) Hittade även fint till julklänningen hennes i form av rosett o skor, kom även hem med nummerskyltar till adventsljusen.

Har annars två sjuklingar sovandes nu på kvällen. Sonen var inte sitt vanliga överhypade energibrus idag, nej när jag hämtade honom från skolan var han lågmält, trött o klagade på att han frös trots den superdupervarma parkasen. När vi kom hem landade han på soffan med en filt, men den var för kall så han fick lov att ta ner sitt täcke. Ingen matlust o värkande hals, varm och rödrosiga kinder. O lillsnuttan som varit i fin form idag var väldigt trött o ledsen på kvällen, hon verkade helt utmattad o inte riktigt sig lik. Tror att hon fått en slänga sjuka hon med. Hon somnade med armen runt en tomtedocka som hon såg i en jullåda hemma idag. Den där tomten vart hennes storfavorit på en gång, hon släpper inte honom för en sekund. ;-)

Fick ett ryck själv att sätta igång o måla lillans bliviande rum nu på kvällen, vita vägar blir det! Alla utom en som det ska upp en fondvägg på. Lurar fortfarande på vad. Vill helst komma över en åt det rosa hållet med lite vintage/shabby chic stil. Funderar på romantiskt med rosor elelr kanske stort rosarutigt, typ kökshanduksaktigt? Kanske låter så konstigt att jag ger er skärmselhicka nu? Jag tror det blir en sväng till färghandeln snart!

Nu har jag skrivit så mycket att de som tog sig enda ner hit får en guldstjärna av mig!

Vi hörs nog imorgon, då ska jag svara på alla kommentarer med, see ya!

Kommentarer
Postat av: Emma Svensson

Längesen jag hann kolla in ordentligt här nu! Vi har haft fullt upp med sjukdomar, först Linus som va dålig i två vidriga veckor med feber å sen nu har Martin fått halsfluss - så vi har två på penicillin hemma :(



Hoppas dina små kryar på sig fort!!



Så fin klänningen var! Å jag tycker dina tankar kring det rutiga låter superfint!! Kolla in Midbecs kollektion, de har en blårutig som jag älskar men inte riktigt vet var jag skulle ha om jag inte minns helt fel så fanns den även i rosa nyanser...



Å du kuddfodralen på Netto - underbara!!! Jag lyckades knipa en av varje men hade gärna fått tag på fler till julklappas, vi får hålla koll på butikerna å tipsa varann ;)



Kram på er

2010-11-25 @ 22:53:59
URL: http://linusludde.blogg.se/
Postat av: Mirre

Du får jag en guldstjärna för jag läste allt =D, ohh är de sjuka så tråkigt. Hoppas att det går snabbt över. Tycker det låter fin fiint med kökshandduks rutigt, me Like



Näee nu fastnade jag vid datorn måste sova haha



kramar

2010-11-25 @ 23:07:37
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: Vi har inte gjort jättemycket själva. Köpt nya badrumskåp och garderoben i sovrummet är väl de största grejerna. Innan bodde min sambos syster och hennes man i lägenheten och de målade om alla väggar. Skönt med något som är fräscht från början. Vi har precis köpt hus. Finns lite bilder i ett inlägg längre ner. Ska kolla runt lite på din blogg, den ser så trevlig ut :)

2010-11-26 @ 07:01:32
URL: http://annasmyckeform.blogg.se/
Postat av: Emblem

Sv: Åh ja det är verkligen smart, att helt och hållet hoppa över dem :)

2010-11-26 @ 08:55:38
URL: http://emblems.blogg.se/
Postat av: icornr

Hej! Visa din blogg på iPhone med iCornr helt gratis. Du kan även tjäna pengar på din blogg!

http://www.icornr.com/sv/adduser.php



När du registrerar din blogg får du 3 gratis hajpningar med iCornr Spotlight!

http://www.icornr.com/sv/spotlight.php

2010-11-26 @ 10:15:25
URL: http://www.icornr.com/sv
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Jag läser till undersköterska, och den här terminen läser jag Sjukvård och Psykiatri :)

2010-11-26 @ 10:15:32
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: josefin

tänk va en sån liten sak som att hjälpa varandra kan göra för humöret =) för mig är de en självklarhet att hjälpa till när ja ser någon som du beskriver här tex ska på eller av spårvagnen men ja vet ju att de är långt i från alla som tänker så.. beror de på feghet, lathet eller rent av oviljan att hjälpa till när man inte tjärnar på de själv?

2010-11-26 @ 10:25:59
URL: http://emmajosefinwedin.blogg.se/
Postat av: FruSofie

Du blir vinnare gånger 3 nu.... Titta in i min blogg;)



HAPPY FRIDAY!

2010-11-26 @ 10:38:30
URL: http://frusofie.se
Postat av: jennie

Sv: Tack detsamma får man väl säga då :) Och hoppas dina småttingar kryar på sig. Det blir nog fint på rummet. Jag älskar chabbychic stilen, och har en hel del inrett i det hemma :)

2010-11-26 @ 10:38:40
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Dajana

Vilken härlig familj du har!

2010-11-26 @ 11:07:33
URL: http://dajanas.se/blogg
Postat av: julia ♥

vad ska du göra i helgen sötnos!!!?? <333

2010-11-26 @ 11:12:39
URL: http://juliaaahh.blogg.se/
Postat av: Britta Bloggar

Stackarna, hoppas de blir friskare!

2010-11-26 @ 11:39:57
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Fröken M

Åh va kul och grattis till båda sakerna :) man kanske skulle ge blogglotto en chans !

Ha en härlig fredag raring ! kram

2010-11-26 @ 13:51:07
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Emma

Tack detsamma :}.

2010-11-26 @ 14:36:09
URL: http://emmacb.blogg.se/
Postat av: Mirre

Ja fy vad ont det ska göra stackars er som fått stå ut med sådant, hualigen.



Idag är det fredagsmys, härligt =D längtar



kramar

2010-11-26 @ 14:50:30
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Mamma till William

God eftermiddag sötis.

Så söt klänning till dottern din,skoj när man kan få den till mindre pris än nypris.Jätte söt..HUr gamla är dina barn om man får fråga.

inte skoj att barnen inte mår helt bra hoppas att de blir bättre nu under helgen.

Så gulligt att du fick hjälp med vagnen på pendlen,,inte var dag man får hjälp med vagnen på o av på bussen..de bara tittar på när man hade behövt hjälp.Ha en skön helg goding.kram kram kram

2010-11-26 @ 15:41:40
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: anna

sv: Tack! Jag hoppas verkligen att den kommer snart, börjar bli otålig nu :) Haha. Vi valde att inte ta reda på vad det blir. Så vi väntar med spänning. Vi har Wilma som tjejnamn och Melwin eller Elis som pojknamn :)



Jag tror att om vi ska ha fler barn sen (vilket vi antagligen ska inom en framtid) så kommer jag inte heller kunna vänta ;)

2010-11-26 @ 16:13:56
URL: http://annawerner.blogg.se/
Postat av: julia

sv ; hihi ok, jag mår bara bra ! ;d

2010-11-26 @ 16:49:04
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0