Ett fynd!


I vinter kommer jag att vara varm om fötterna, äntligen! Det är egentligen galet när jag tänker på det o knappt så jag vågar berätta för det verkar ju så idiotiskt. Men jag har aldrig hafte ett par ordentliga stövlar på vintern, inga ordentliga vinterskor alls. Bara kalla ofodrade finstövlar o boots eller gymapdojjor o liknande.

Men nu, nu har jag äntligen skaffat mig ett par riktiga vinterfavoriter! Jag sprang på dem av en slump på Deichmann o fastande direkt. Varmfodrade, vattenavisande, bra pris o till på köpet snygga! Nu kan jag äntligen vara ute o leka i vinter med barnen utan att frysa om tårna eller riskera få snö innanför skon, hurra!

Det som fattas nu är en varm parkas som jag ska försöka att leta upp en nu den lediga höstveckan som kommer. O jag tror att jag till o med ska slå till på ett par skidbrallor, lika bra att vinterrusta sig ordentligt! För kanske kommer en rejär vinter i år med, hoppas faktiskt på det! Det var så himla mysigt förra året, ja jag trivdes något enormt och vintern kändes inte så lång o mörk med all snö som lyste upp. Det var vackert ute, även om det var hiskligt kallt.

Så, nu fick ni ta del av mitt nyaste inköp som jag utlovade för 2 heliga dagar sedan... Visst var det ett spännande inköp, hahahaha! Ja, kanske inte men jag är lycklig!

Kommentarer
Postat av: Mickan

Härligt med nya stövlar. De ser jättebra ut ju! :) Jag måste också köpa nya...Ojoj, lycka till på jobbet imorgon då säger jag! :D Men det kommer nog gå bra. ;)

2010-10-30 @ 19:47:46
URL: http://angel-like.com
Postat av: Johanna - mamma till Leia

sv: ja, men den hon antagligen kommer ha när hon börjar dagis är svart o jäkligt grabbig :P håller lite utkik efter en finare begagnad annars får den funka :)

2010-10-30 @ 20:30:46
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Mirre

Jättesnygga, men var inte så konstigt att jag tyckte va, haha.Jag är likdan, har alltid fel skor på fötterna känns det som =DDeichmann har jättebra skor tycker jag.Kramar

2010-10-30 @ 20:51:17
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Mickan

Ja, det är alltid roligt. Det ska vara fint hemma. :) Tavlorna ska bli extra kul att få upp, vi flyttade in juli-09 och har haft tomt på väggarna i vardagsrummet sen dess... :PJag håller tummarna för dig. ;)

2010-10-30 @ 20:58:05
URL: http://angel-like.com
Postat av: Hanna

Dom ser verkligen sköna ut!Jag köpte ett skidset förra året och det levde jag i, helt underbart att bara dra på sig och vara ute och leka utan att frysa!

2010-10-30 @ 22:15:00
URL: http://mamzterblog.soclog.se
Postat av: Emmelie

Pefekt, måste införskaffa mig ett par jag med som jag trivs i.

2010-10-31 @ 06:13:10
URL: http://emmgus.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0