En återkommande fråga, vad jobbar jag med?

Foto Jonas


"jobbar du med fotograferingen, design och inredning eller vad är det du ska göra för någonting när du inte ska vara hemma med tösen? :)" Matilda

Svar: Jag kommer att återgå till min tjänst som kundrådgivare på ett elbolag som jag jobbat på i 5 år. Ett arbete som innefattar daglig kundkontakt, ärendehantering, service och administrativa uppgifter. Ett skrivbordsjobb på kontor med de bästa kollegor man kan tänka sig. De förgyller och sätter guldkant på vardagarna, brukar som oftas återvända hem efter en arbetsdag med kramp i magmusklerna, så jag längtar faktiskt lite till att få komma tillbaka nu efter mina 2 lediga år hemma. Fast visst svider det i mammahjärtat att släppa taget o lämna över ansvaret till några andra som ska passa lillan om dagarna nu och jag skulle ljuga om jag förnekar att jag gråter över det emellanåt. För det är ju egentligen mitt jobb som mamma att se efter min lilla skatt, vår nyponros. Hade gärna jobbat hemifrån för att kunna ha barnen på frita och dagis i mindre skala.

Privat så tar jag mig även an uppdrag inom främst fotografering. Brukar få mycket förgfrågningar ang bröllop och barnpoträtt men även gravidbilder och produktfoto börjar bli populärt. Jag fotar efter önskemål på valfri plats, anitingen ute, i hemmet eller i min lilla "studiohörna" hemma. Det roligast jag vet är att fånga ögonblicken och fota "in action" helst utomhus eller i naturlig miljö. Älskar att jaga små busiga barn med min kamera och fånga deras glädjeskrik på bild. Det blir så livfulla och naturliga bilder, de ger en helt annan känsla än studiofotografering tycker jag. Eller att fånga lyckliga känslor som spränger i bröstet på ett nervöst brudpar som är på väg att säga ja till varandra, det är den bästa medicin jag kan få, att få ta bilder och fånga ögonblick och känslor på bild! Har även funnit nöjet i produktofografering och att arrangera fina stileben för att fånga ett föremål på bästa säljande sätt, roligt med den stora bredden som fotografering ger.

Framtidsdrömmar har jag att en dag få jobba med mitt bildskapande i form och design, vore hur roligt som helst att kunna livnära sig på sin hobby. Funderar ibland på att göra en webshopp till en början och sälja en del bilder jag gör, foton och grafiska tavlor... Vi får se!

Kommentarer
Postat av: Barnens Hjältar

Skönt när man trivs på sin arbetsplats :-)

Jag trivs jättebra på mitt jobb med.

Ha en härlig Valborg nu!!

2011-04-29 @ 11:28:00
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Marie

Låter som toppenjobb ju =S

fin bild

kramar

2011-04-29 @ 11:39:25
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Linda

Welcome back honey ;)



puss

2011-04-29 @ 12:07:49
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: anneli

Min dröm är att bygga ett eget hus.

Hur kom det säg att ni valde att göra det? Vad är kostnaden för erat drömhus och hur ni kommit sams med allt hur det ska se ut? :)

Kram

2011-04-29 @ 12:26:59
URL: http://mineinspiration.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vad härligt att du trivs så bra på ditt jobb men även har tid över att jobba lite extra med det som du är så duktig på, fotografera :D



Kram och hoppas du/ni får en mysig valborgshelg!



Kram

2011-04-29 @ 12:39:00
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

Ah nu vet man vad du jobbar med, trodde helt klart du var fotograf på heltid;)

Ja läget här är gudomligt, huset är byggt -76 men vi har totalrenoverat det, har lite kvar visserligen;)Kika under min kategori renovering av vårt hus;)

2011-04-29 @ 14:45:26
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Marie

Ha en underbar valborg nu

kramar

2011-04-29 @ 15:35:11
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Det låter som att du har en bra arbetsplats! Så skönt när man känner sådär för sina kollegor!

2011-04-29 @ 16:35:06
URL: http://emmasays.se
Postat av: Eva

Vore det inte så långt skulle jag genast ha bokat en tid för fototagning (?) hos dig! :)

Du är såå duktig!!

Jag förstår dina känslor över att behöva lämna bort de käraste du har.. Det känns verkligen i mammahjärtat :/ Men tyvärr så i dagens samhälle är man nästan så illa tvingad..



Hoppas du får ett fint avslut på veckan!

Kram :)

2011-04-29 @ 17:21:13
URL: http://evislillablogg.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

Det var ett bra svar!! :)



Kram

2011-04-29 @ 17:22:14
URL: http://minbebis.com/blogg/soontobe/
Postat av: Ensamma mamman

Va roligt att få läsa om vad du jobbar med och vad du drömmer om i framtiden. Jag är säker på att dina fotouppdrag kommer bli ännu flera. Jag skulle så gärna bli fotad av dig. Kram

2011-04-29 @ 18:09:56
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: madde

sv: hihi, tack du! :D Jodå, har faktiskt praoat på dagis förut så, faktum är att jag har varit just där:D



Det låter härligt det du! Visst vore det kul om de kunde bygga husen lika fort som de i Extreme Home Makeover haha, en vecka och sen är allting klart(A).

2011-04-29 @ 21:19:39
URL: http://lifeaccordingtomem.blogg.se/
Postat av: Fotograf Malin Westman

Så söta :D

2011-05-01 @ 14:11:18
URL: http://fotografmalinwestman.blogg.se/
Postat av: Matilda

kul med detta inlägg :):)

låter hur bra som helst att du har ett arbete som du trivs så bra på. men förstår också att det inte kan vara det enklaste att släppa taget helt och gå tillbaka till "det vanliga" igen.



håller med dig om naturliga bilder utanför studion blir såå mycket bättre !! jag fotar ju själv mest blommor och naturbilder när jag fotar, men ska jag titta på bilder andra tagit på tex barn, porträttbilder och liknanade ser jag heller bilder i utemiljö än studio :) blir mycket finare känslor..känns mer på riktigt liksom !!



hoppas ni har det bra i kylan som kommit på besök :o skickar över några varma kramar så länge :)

2011-05-02 @ 16:18:12
URL: http://twinturbot.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0