Minnen i min garderob...

När jag var barn åkte min morfar tillsammans med en vän över till Kanarieöarna någon vecka om vintrarna. Jag minns att jag en gång var orolig för att mormor skulle vara mörkrädd ensam i huset utan morfar och att jag packade väskan och sov över för att hålla henne sällskap.

Men det jag minns tydligast var hur spännande det var att få höra om hans utflykter när han kom hem, att se bilderna och den tjusiga solbrännan som skvallrade om en härlig resa. Och presenterna... Jag och mina bröder vart alltid bortskämda med godis och roliga leksaker från Kanarieöarna. Minns nog allt jag fick under årens gång, det var spanska dockor, en vacker solfjäder, parfym, ett smycksskrin med speldosa och så ett väldigt vackert pärlhalsband blandat med gnistrande stena. Var så glad för det halsbandet och så otroligt rädd om det att jag knappt vågade ha mig på det.

Men så hänger det även något i min garderob, en sval och vacker blus i skirt tyg och ljusblå broderier. Den köpte morfar till min mormor från en av sina resor men den passade inte så jag fick den istället. Nu har jag haft den i säkert 16-17 år, men den är fortfarande som ny och visst känns den väl lite modern än?

http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2011/april/min-1a-tavling.html


Kommentarer
Postat av: Yohanna i Las Palmas

Kul att du fick till det och blusen är verkligen fin. Du får visa halsbandet när du får tid. Det måste verkligen vara en skatt om du fortfarande inte "vågar" ha det hemmahoig ;)

Jag reserverar en lott till dig.

Hälsningar

Yohanna

2011-06-15 @ 12:17:57
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/
Postat av: Jennie, Livet, vardagen och Familjen!

absolut är den mordern, det tycker jag! Jättesöt är den också :)

2011-06-15 @ 20:27:11
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Matilda

låter mysigt :) tycker det var en jättesöt blus !!

2011-06-15 @ 21:17:54
URL: http://twinturbot.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0