Tävling, sportset från Pierre Robert

Artikeln med mig från i somras, då var jag hurtig powerwalkande blondin på löpsedeln.


Kommer ni ihåg när jag puffade för träningsformen powerwalking i somras i en av de stora kvällstidningarna? Nu till våren vill jag komma igång med träning igen, få upp konditonen och stärka musklerna i kroppen. Så nu tycker jag att det börjar bli dags att plocka fram gympaskorna och ta sig ut. Jag brukar alltid börja lite smått med längre powerwalks innan jag drar igång med löpning, tycker det är så skönt och komma iväg en sväng och röra mig till peppande musik. Att träna i fina träningskläder är också extra roligt,  därför ser jag fram emot ett nytt set med kläder från Pierre Robert som anländer inom kort.


TÄVLINGSDAGS!!

Och vet ni? Jo jag har exklusivt för min blogg fått möjligheten att tävla ut ett likadant set bestående av Sport Hipster + Sport Top från Pierre Robert som jag själv väntar. Allt som krävs för att delta är att lämna en kommentar i detta inlägg där du svarar på följande 3 frågor:

1) Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection?
(Svar kan du hitta här)

2) Vilken färg önskar du på mitt set om du vinner?
(Alla färgerna hittar du här)

3)
Ge ditt bästa tips för att komma igång med träning:

Som ett plus i kanten för en extra lott får man gärna gilla inlägget på bloglovin och/eller berätta om tävlingen i sin blogg/facebook!


Lycka till, tävlingen avslutas tisdag den 31 januari.

Kommentarer
Postat av: Amanda - Doppa.nu

Vilken helt underbar tävling för en (jag) som ska komma igång och träna på allvar nu efter barnafödslar och sånt :)1. Närmaste försäljningsställe hos mig i Sundsvall är ICA ESPLANAD

ESPLANADEN 52. Skulle jag vinna skulle jag välja det gröna setet, superfräscht!3. Mitt bästa tips för att komma igång med träning är att köpa nya träningskläder! Känner man sig snygg när man tränar går man hellre och gör det :)Nu håller jag tummar och tår! Tack för en bra blogg!

2012-01-15 @ 10:18:20
URL: http://doppa.nu
Postat av: Madde

1) Ica Kvantum Värnamo

2) skulle vilja ha det rosa/röda. underbart fin färg!

3) Att tänka ut varför man vill träna, köpa nya träningskläder och tänka på den härliga känslan som kommer efter träning! Då blir i alla fall jag motiverad!

2012-01-15 @ 10:50:15
URL: http://maddoxs.blogg.se/
Postat av: Annie

1. COOP KONSUM AVENYN, KUNGSPORTSAVENYEN 26-282. Svart3. Mitt tips är Våren. När solen kikar fram och får ditt hjärta att fladdra av lycka. När mörkret viker sig och du vaknar i ett ljust sovrum. När vitsippor och snödroppar och krokusar tittar fram och ler mot dig. Då vill du inget annat att gå ut. Njuta av livet. Ta vara på detta lyckorus, men byt ut jeansen till joggingbyxor och plötsligt, innan du vet ordet av, får dina fötter egna vingar.

2012-01-15 @ 11:46:44
URL: http://selain.blogg.se/
Postat av: Mikaela

1,

COOP KONSUM VÄRMLANDSGATAN

602 16, NORRKÖPING2, Jag skulle vilja ha färgen korall3, Det bästa tipset, som också är det sättet jag använde mig av och fortfarande gör ibland när motivationen tryter, är att bestämma sig för ett pass eller en tid man ska träna, skriva upp det i sin kalender och planera sin dag utifrån det så man vet att det finns tid och att man inte har några bortförklaringar till varför man inte ska träna.Jag brukar också bestämma att jag ska träna med en vän, på så sätt har man lovat någon annan och då känns det svårare att svika det löftet än när man sitter hemma och köplår med sig själv om man ska träna eller inte. Håller man igång på det här sättet så har man till slut fått in träningen i sina rutiner och då är det till slut något man bara gör av ren vana, men något som får en att må riktigt bra och känna sig snygg och på topp.Har man hållit igång lite längre och känner att man kommit till en platå där man bara står och trampar är ett tips att investera i nya fräscha träningskläder samt kanske prova på något nytt som man inte riktigt vågat. Då kan kläderna vara det lilla extra som behövs för att våga sig dit och ha ännu en anledning till varför man ska träna.

2012-01-15 @ 12:58:49
Postat av: Hannah Larsson

1. Coop Forum, Häsmarksvägen 6 i Örnsköldsvik2. Jag skulle vilja ha röd top och svarta hipster!3. Mitt bästa tips är att ha sportkläderna framme så att du ser dem, ha t.ex. en liten "sporthörna" med en motiverande bild eller text på väggen ovanför.♥Har gillat inlägget på bloglovin (nr 3)♥Har länkat till tävlingen i min blogg:http://snuppas.blogspot.com/2012/01/tavling-pierre-robert.html

2012-01-15 @ 13:15:37
URL: http://snuppas.blogspot.com/
Postat av: Ulrika

1. Coop Konsum Avenyn, Kungsportsavenyen 26-282. Vill hemskt gärna vinna det svarta setet.3. Mitt bästa tips är att läsa på. Hitta goda nyttiga recept efter säsong som hjälper dig med energi. Sedan läs i böcker/tidningar/internet efter träningspass, träningskläder, gym osv för att bygga upp en kunskap och ett intresse. Sedan ge dig ut. Nu på vintern är det fantastiskt med det tunga underlaget (om man har snö) och den kyliga fräscha luften. Sedan när sommaren närmar sig kan man ge sig ut och simma i närmaste sjö, segla eller spela fotboll med familjen. Vår svenska natur ger fantastiska möjligheter, utnyttja dem!+ Har länkat till tävlingen på min blogg http://ulrikalindstrom.blogspot.com/2012/01/tavlingsdags.html

2012-01-15 @ 15:13:35
URL: http://ulrikalindstrom.blogspot.com/
Postat av: Mia

Här vill jag självklart vara med och tävla och här kommer svaren..

1. City Gross Karlshamn

2. Vinner jag skulle jag vilja ha grönt set..

3. Ett tips för sådana som sitter i soffan (som jag själv var) är att ta tag i en kompis och bestäm dagar ni skall motionera och att ta det lugnt i början som tex promenader.. Med en kompis så puschas man och man har svårare att dra sig ur..Ha nu en fin kväll..Kram Mia

2012-01-15 @ 17:20:37
URL: http://nattmia.blogspot.com
Postat av: M

1. Stockholm är nog närmast för mig

2. Rosa

3. Testa olika saker som du är nyfiken på och se vad du tycker är kul - då du hittar den träningsform som du tycker är så kul att du glömmer bort klockan - ja då har du hittat rätt och har större chans att få den som rutin! Kom också ihåg små steg och delmål, du kan inte vänta dig att du ska vara proffs första gången utan ge det lite tid!

2012-01-15 @ 17:56:23
URL: http://traningpag.blogg.se/
Postat av: Annika

Vilken bra tävling! Lite nya träningskläder skulle verkligen vara kul att vinna!

1. Fryxellsgatan 2 i Karlstad är min närmsta återförsäljare!

2. Jag skulle välja det gröna!

3. Mitt bästa tips är att inte gå ut för hårt i början och att hitta något som man verkligen njuter av! Det finns en träningsform för alla! För att träningen ska bli av i längden så tror jag man måste tycka det är roligt.

2012-01-15 @ 18:17:58
URL: http://annikaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Martina

1. ICA Nära Heden Göteborg är närmast mig.2. Korall (så fin!!!)3. sätt upp ett långsiktigt mål och börja i "lagom" tempo. Gör ett schema och följ det oavsett väder och ork. En liten "runda" är bättre än ingen alls. Lovar efter två månader eller tre att träningen kommer att bli en del av ditt liv. Ett måste!Lite hälsosam kost på det och du kommer att stråla i sommar ;-)

2012-01-15 @ 18:18:21
Postat av: Fanny

1. Ica supermarket city är närmast mig.

2. Jag skulle önska rosa topp och svarta hipsters.

3. Mitt bästa sätt att komma igång med träning är att börja gå. Först kortare promenader så man inte "tråkar ut" det genom att man känner sig otränad. Sen ökar jag, och bra musik i öronen. Jag skaffade hund för nästa ett år sen, till en början gick vi inte alls mycket för att han var en valp, idag går vi i 1timme+ varje dag och jag har aldrig känt mig så tränad i benen.

2012-01-15 @ 19:01:10
URL: http://myday.blogg.se/
Postat av: Sabina

1) Tyvärr inser jag att närmsta ställe blir i Sundsvall (bara åtta mil bort)...

2) Rosa utan tvekan, bär aldrig rosa egentligen, men sedan köpte jag i princip bara rosa träningskläder och det funkar, jag blir helt pepp när jag tar på mig dem!

3) Mitt bästa tips är att hitta något man tycker är kul, det behöver inte vara att gå på gymmet, det kan lika bra vara att dansa för sig själv en timme i sovrummet. Annars är det bra att gå med i ett lag om man spelar någon sport, om man ska tävla och andra är beroende av en, då kan man inte strunta i träningen. Grymt effektivt! =)

2012-01-15 @ 19:20:31
URL: http://sabinasfoto.wordpress.com/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

1. Tempo Humlan Nyköping.

2. Svarta.

3. Bästa tips är bra musik, hitta inspiration på träningssidor (t ex iform) och i bästa fall hitta en träningskompis. Att planera in träningen efter när man är som piggast är också bra.Som extra har jag gillat på bl.

2012-01-15 @ 19:50:09
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: maria

1. Ica hjertbergs Lidköping

2. Gröna!

3. Mitt bästa tips är att vara ärlig mot sig själv och börja i den nivån man klarar av. Det är så lätt att börja träna 5 dagar i veckan, men det håller sällan i längden för att det blir en alltför drastisk förändring mot vad man är van vid. sätt istället upp ett långsiktigt och realistiskt mål och öka efter hand! Då gör man inte sig själv besviken, utan sporrar att utmana sina gränser!

2012-01-15 @ 20:20:53
Postat av: Spacegirl

1. Matmästar´n; Samuel Permans gata 26, Östersund

2. Har jag turen att vinna vill jag ha grönt, SÅ läcker grönfärg :-)

3. För min del är det envishet blandat med en lust till förändring.Har länkat i min blogg

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2012/january/31-januari-vinn-sportset.html

2012-01-15 @ 20:21:04
URL: http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

1. I södertälje, NÄRA DEJ TURENTURINGEGATAN 322. Vill vinna i marinblått3. Jag är egentligen dålig på att komma med tips, jag är nog mer så att jag behöver tips själv. Men nu har jag gett mig tusan på att börjat träna och nu har jag sån tur att det faktiskt börjat en Zumbakurs hemma i min lilla by och då är det ju inte alltför jobbigt att ta sig iväg.har länkat härhttp://molnboanna.blogg.se/2012/january/sportset-311.html

2012-01-15 @ 21:05:27
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

1. I södertälje, NÄRA DEJ TURENTURINGEGATAN 322. Vill vinna i marinblått3. Jag är egentligen dålig på att komma med tips, jag är nog mer så att jag behöver tips själv. Men nu har jag gett mig tusan på att börjat träna och nu har jag sån tur att det faktiskt börjat en Zumbakurs hemma i min lilla by och då är det ju inte alltför jobbigt att ta sig iväg.har länkat härhttp://molnboanna.blogg.se/2012/january/sportset-311.html

2012-01-15 @ 21:05:29
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Maria Bredin

1. KONSUM EXTRA ÖSTERSUND

PRÄSTGATAN 472. svart :)3. Tränings app funkade bra på mig. En av dem är runkeeper. man blir peppad när man ser hur långt man går och känner då att man kan gå lite till :) Att promenera är en bra medicinhar länka till tävlingen här

http://mariachen.blogg.se/2012/january/tavla-om-sportset.html

2012-01-15 @ 21:20:01
URL: http://mariachen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

1: Vid Heden i Göteborg ^^

2: Jag skulle vilja ha det svarta

3: Mitt bästa tips är att träna med ett gäng kompisar. Då kan man peppa varann och göra träningsscheman tillsammans!

2012-01-15 @ 21:25:39
URL: http://busted.blogg.se/
Postat av: Natalie

1. COOP EXTRA SÄFFLE,MAGASINSGATAN 6

2. Om jag vinner skulle jag villja få det gröna setet.

3. Mitt bästa träningstips är att bestämma med en kompis att "måndag kl 19" träffas vi på gymmet. Jag och en kompis har bestämt 2 dagar i veckan och då ses vi där, utan att fråga varandra om vi kommer, på så sätt kan man ju inte balla ur för kompisen står ju och väntar. Enda anledningen att vi får balla ur är om vi eller våra barn är sjuka. Vi får helt enkelt inte boka in något de dagarna. Och detta har motiverat mig att komma igång med träningen.

Nu fattas bara ett pår sköna träningstrosor och då kom ju denna tävlingen helt lägligt ;)Jag har länkat i min blogg: http://happilywithyou.blogg.se/2012/january/pierre-robert-sport-collection.html

2012-01-15 @ 21:26:42
URL: http://happilywithyou.blogg.se/
Postat av: Lina Johansson

1, Ica Sparköp i Varberg

2, Vinner jag vill jag ha det svarta settet.

3, Vad som funkat bäst för mej gällande träningstips är att rakt av bara ge sej fan på det. Starta lugnt, öka successivt och ha RIMLIGA delmål längsvägen.

Har från i augusti gått från "soffpotatis" till minus 20kg och träning ca 4 dagar i veckan.Trevlig kväll :)

2012-01-15 @ 21:33:44
URL: http://liiinaj.blogspot.com
Postat av: Martina

1. Coop Konsum Åby2. Det korallfärgade skulle jag vilja ha.3. Mitt tips är att följa med vänner och på så sätt få testa olika tärningsformer. Det är också roligare, och lättare att träningen blir av om man har bestämt tid med en vän.

2012-01-15 @ 21:36:16
Postat av: Emma

1) KONSUM EXTRA EKSJÖ

2) Grön.

3) Bästa sättet att komma igång med träningen? En självklarhet! Man drar med sig en vän såklart :) Inget peppar en lika mycket som när man har någon nära att träna med, det pushar en till tusen :)

2012-01-15 @ 21:38:10
URL: http://volema.blogg.se/
Postat av: Hanna Skye

1. COOP KONSUM CITY BORLÄNGE2. Ifall jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha det svarta setet :)3. Mitt bästa träningstips är att hitta ett mål med din träning. Själv började jag på armbrytning i oktober och mitt mål är att bygga så mycket muskler och ändå väga så lite som möjligt (så att jag kan tävla i en låg viktgrupp och därmed ha mer chans att vinna.)

Jag har printat ut en bild på en tjej med en kropp som jag skulle vilja ha, den har jag med mig överallt så jag hela tiden blir peppad till att träna. Jag har också skrivit ett träningsprogram som jag följer och satt upp en belöning till mig själv när jag når den kropp/form jag vill ha och även när jag vinner min första match! Med en belöning blir man motiverad och att ha sådär snygga träningskläder att träna i är ju verkligen vad jag behöver just nu! Då kan man ju känna sig riktigt snygg till och med när man svettas som en gris! Håller tummar och tår att jag vinner!har även lagt in ett inlägg på min blogg om tävlingen! :)

http://teresej.devote.se/blogs/15921619/15-januari-2012----pierre-robert-sport-collection.htm

2012-01-15 @ 21:42:49
URL: http://teresej.devote.se
Postat av: Hanna Skye

1. COOP KONSUM CITY BORLÄNGE2. Ifall jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha det svarta setet :)3. Mitt bästa träningstips är att hitta ett mål med din träning. Själv började jag på armbrytning i oktober och mitt mål är att bygga så mycket muskler och ändå väga så lite som möjligt (så att jag kan tävla i en låg viktgrupp och därmed ha mer chans att vinna.)

Jag har printat ut en bild på en tjej med en kropp som jag skulle vilja ha, den har jag med mig överallt så jag hela tiden blir peppad till att träna. Jag har också skrivit ett träningsprogram som jag följer och satt upp en belöning till mig själv när jag når den kropp/form jag vill ha och även när jag vinner min första match! Med en belöning blir man motiverad och att ha sådär snygga träningskläder att träna i är ju verkligen vad jag behöver just nu! Då kan man ju känna sig riktigt snygg till och med när man svettas som en gris! Håller tummar och tår att jag vinner!har även lagt in ett inlägg på min blogg om tävlingen! :)

http://teresej.devote.se/blogs/15921619/15-januari-2012----pierre-robert-sport-collection.htm

2012-01-15 @ 21:42:58
URL: http://teresej.devote.se
Postat av: Anette

1) Mitt närmaste ställe är ICA Enqvist i Funäsdalen.

2) Svart skulle passa mig bra.

3) Jag sätter upp rimliga delmål, bestämmer t ex att till påsk ska jag ha åkt skidor eller gått stavgång x antal ggr el x antal mil. Pratar gärna ihop mig med en kompis också så är vi två som pushar varandra.2012-01-15 @ 21:48:38
Postat av: Moan

1. Konsum extra oxtorget, växjö

2. Blått

3. Mina bästa träningstips: -håll dig frisk. Du kan inte träna om du är förkyld, så undvik för svala kläder, för lite sömn och tvätta händerna ofta! - ha ett mål att uppnå, bestäm dig för att klara något. Ha som mål att klara springa 1 kilometer utan att stanna, när du klarat det, öka till 2 km. -BRA MUSIK I LURARNA när du tränar, det ger massor av extra motivation!!!!!!Tack för en bra blogg, och en bra tävling med fina, användbara kläder!

Postat av: Malin

1. Coop x-tra Filipstad

2.Svart!

3. Jag sätter i peppande musik i mina hörlurar, finns inget annat som taggar en bättre. Jag skriver även ner mina träningspass i min träningsdagbok. Det känns bra att skriva ner att man tränat, känns som ett "bevis" för sig själv, nästan ;)

2012-01-15 @ 22:01:27
Postat av: Hanna

1. ICA Supermarket Vallhamra

2. Rosa i storlek small :)

3. Börja med att köpa hem Mivitotal och omega 3, bra protein, kolhydrater och massa goda grönsaker och frukt för detta kommer kroppen vilja ha och behöva för att tillvarata all härlig träning.Sen börjar man med träning där enbart kroppen behövs. En powerwalk i närmsta skogsområde för att värma upp sen sit-ups, armhävningar, knäböj och andra övningar där det enda som behövs är din kropp. Det viktigaste här är kontakten. Känn varje liten cm av musklerna arbeta. Lär känna hela din kropp. Efter det skön stretching. Detta var en mjukstart för att förbereda kroppen på lite tuffare träning.Efter några veckors mjukstart skulle jag tipsa om att blanda kondition, rörlighet och styrketräning så att kroppen får all den träning som behövs för att både få en snygg kropp och för att kunna använda kroppen många år framöver.

2012-01-15 @ 22:32:38
Postat av: Emser

Hej Josefine!

Det var en bra tävling så här i början på året.1. Min närmsta butik ligger i Hultsfred, KONSUM EXTRA, BRYGGERIGATAN 2.

2. Om jag vinner vill jag ha det svarta setet. Funkar ju alltid!

3. Mitt bästa tips är att ta sig en riktig funderare på vad man har för mål med träningen och vilken typ av träning man skulle vilja hålla på med. Om man gör tråkiga saker och inte har några mål att uppnå försvinner motivationen väldigt snabbt och då ger man lätt upp.Tjipp och hej!

2012-01-15 @ 23:47:46
URL: http://emsersrosa.blogspot.com
Postat av: Cassandra - Mamma till Lisa

1."STADIONKÖP LORENSBORGSG 8"

Är närmast mig :-)2. Önskar grönt för det är så skönt.. fniss3. Mitt bästa tips är att allt är roligare om man är två! Hitta en kompis/bror/syster etc som också vill börja träna. Peppa varandra, stötta varandra, finns där för varandra!

Det blir så otroligt mycket lättare om man är två.Psst.. gillar inlägget som nr 7!Kram!

2012-01-16 @ 01:37:43
URL: http://canicos.blogg.se/
Postat av: Lisa

1. MENIGO FOODSERVICE SUNDSVALL (Birsta)

2. Det gröna! Stl. M

3. Sätt upp ett mål som du vet att du klarar av om du kämpar. Köp något snyggt att träna i - då kommer du vilja använda det å se träningen som något roligt! Det viktigaste tipset är att ha kul, gör du en övning du inte gillar, lägg till en du älskar efter! Kombinera och tänk positivt - träning är kul, ingen börda! :)

2012-01-16 @ 04:38:41
URL: http://lisaisundsvall.blogg.se/
Postat av: amanda

tips på bra träningsskor? :) jag har ett par som jag har både ute och inne :o

2012-01-16 @ 06:52:36
URL: http://uknow.blogg.se/
Postat av: Idah

1) Mitt närmaste ställa är Coop extra Allén 62-64 i Västervik

2)Jag skulle vilja ha mörkblått i båda delarna SÅ snygg färg! :D

3) För att få långvariga resultat och för att MÅ BRA ända in i märgen så gäller det att må bra psykiskt. Är du lycklig på insidan och mår bra syns det även på utsidan. För att må bra gäller det att ta hand om sig själv; Äta hälsosamt, frukost, lunch, middag gärna två till tre mellanmål, träna den träning du tycker är KUL för det är då du kommer att fortsätta. Morgonpromenader, träna med en kompis, spinning, styrketräning gör det du tycker är ukul och utmana dig själv det är då vi blir starkare både fysiskt och psykiskt!!

2012-01-16 @ 08:28:01
URL: http://illmay.blogg.se/
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

Mitt bästa tips är att ha en träningskompis!

Själv har jag en utav mina bästa vänner amt nuvarande grannen som extrapepp, för om hon vill gå till gymmet följer jag självklart med och tvärtom även om vi egentligen inte vill! Jag vill ha ett gröntNärmaste stället är ICA SUPERMARKET SPARA UDDEVALLA

2012-01-16 @ 08:40:30
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Romina S

1. KONSUM EKENGÄVLE LASARETTSVÄGEN 10

2. Rosa/lila

3. Mitt bästa tips för att komma igång med träningen är att OM du tränar på gym/går på gruppträning så bli vän med instruktörerna på Facebook (om möjligt) för då blir man peppad och det blir enklare att komma dit. Annars, köp en stegräknare eller köp ett gymkort tillsammans med en kompis och gör träningen rolig, tiillsammans!Träning ska vara roligt!

2012-01-16 @ 08:54:19
URL: http://romajs.blogg.se/
Postat av: Sophie

1) Mitt bästa pepptips för att komma igång är att redan från morgonen, dra igång din bästa musik som du känner glädje över. Jag startar alltid morgonen med hög musik som får en att komma igång, känna rytmen. Då är man reda att möta dagen. Ha en träningsplan som du kan följa redan från den dagen du känner dig redo. Ett träningsredskap hemma är alternativt det bästa du kan ha. Spinningcykel/Pilatesboll/Crosstrainer etc.. då kan du komma igång hemma innan du tar med dig bästa kompisen till gymmet för att utöka dina träningsmöjligheter! Allt blir så mycket roligare med musik och viljan kommer komma sakta men säkert till dig! Ha en rutin som du kan följa och känner dig bekväm med. Skaffa dig nya fräscha träningskläder, då blir nöjet på din sida, det garanterar jag dig! Sen ha tålamodet på topp, svik inte dig själv!2) KONSUM ENEN SANDVIKEN, BARRSÄTRAGATAN 443) Jag skulle vilja ha det svarta setet om jag vinner!

2012-01-16 @ 09:08:09
URL: http://sophiebergqvist@hotmail.com
Postat av: Karin

1. Konsum Krysset, Skogmursvägen2. Det gröna :)3. Mitt bästa tips är att reda ut vad det är man vill åstadkomma med träningen, t.ex. att gå ner några överflödiga kilon, få mer definierade muskler, få bättre kondition, bli piggare osv, och sedan sätta upp ett realistiskt mål, ett mål som man känner av när man når dit.

T.ex. om man vill få bättre kondition så kan man sätta små delmål, som att springa/åka skidor/träna på crosstrainer/dansa 10 min utan uppehåll, sedan 15, sedan 20 osv.

När man har klarat det kanske man kan belöna sig själv med något man tycker om, kanske gå och bowla eller rida islandshästar, kanske köpa en tidning man tycker om men inte brukar vilja lägga pengar på i vanliga fall. Göra något så att man verkligen känner att man har åstadkommit en förändring!

Se framåt hur du vill ha det.

2012-01-16 @ 09:08:41
URL: http://mysigkudde.blogg.se/
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

1)COOP EXTRA ÄNGELHOLM

ÖSTRAVÄGEN 172) Jag skulle vilja ha grön :)3) Mitt bästa tips är att hitta en träningskompis, superbra att ha de dagar man själv känner att soffan är mer lockande än en power walk, bra musik och ett mål. Att ha som mål att genomföra ett lopp är bra men det behöver inte vara det, det kan vara att bli mer hälsosam, att orka springa 1 km eller 10 km och belöna sig själv när man uppnår ett mål. Att lägga pengar på att köpa något snyggt till träningsgarderoben är också ett tips då vi ofta presterar bättre när vi känner oss snygga!Gillar inlägget och blev nr. 8

2012-01-16 @ 09:09:08
URL: http://mammacherie.se
Postat av: Maja

1. Hemköp, Lännersta

2. Det svarta setet :)

3. Ta det lugnt och sätt upp realistiska mål, och jämför dig inte med andra! Många tycker att de är mycket sämre än den och den personen, och då är det såklart att prestationsförmågan försvinner. Se var du ligger i nuläget och förbättra ditt reslutat; sluta tävla mot andra, börja tävla mot dig själv!

2012-01-16 @ 09:11:23
Postat av: Emelie

COOP KONSUM CITY KALMAR är det ställe som är närmst mig :)Det gröna fastnade jag för direkt!Mitt enda tips är att man ska vara bestämd och ha ett mål redan från början och inte "nu ska jag gå ner lite i vikt", då händer det inget. Utan man måste säga att man SKA göra något innan ett visst datum och sen måste man få hjälp hemma med att hålla det uppe så dom kan hjälpa en med motivationen. Kanske få någon att göra samma sak som en själv? Eller bara en liten bit likadant. T.ex. maten eller träningen :)Gillade på bloglovin och blev nummer 9 :D

2012-01-16 @ 09:15:14
URL: http://youretheone.blogg.se/
Postat av: Helen Larsson

1. COOP KONSUM Farsta Strandplan 15

2. Det gröna med rosa detaljer bar jättefin!

3. Mitt bästa tips är att välja att sätta delmål. Försök ha en positiv inställning till både mat och träning. Äter du bra så orkar du mer. Prova gärna olika sporter, det är roligt att variera sin träning!Har lagt ut om tävlingen på min blogg!

2012-01-16 @ 09:17:20
URL: http://lifeofmini.blogg.se/
Postat av: Ida

1. Ica Supermarket, Malung2. Färgen korall3. Mitt bästa tips är att träna med vänner som kan peppa och ge positiv feedback. Träningen blir så mycket roligare.

2012-01-16 @ 09:18:38
URL: http://litenochvardelos.blogg.se/
Postat av: Helena Larsson

*** Det viktigaste först :) Det bästa träningstips jag kan ge är att hitta de aktiviteter som man gillar att göra ute och inne även på vinter. Att åka längdskidor är underbar träning man får frisk luft och rör hela kroppen, inomhusträning som zumba etc är perfekt för kalla eller blåsigare dagar.** Jag skulle vilja ha det gröna settet.* Mitt närmaste är: Ica Supermarket, Sveg

2012-01-16 @ 09:21:51
URL: http://vidabuena.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej :)Svar 1 : KONSUM NIANGÄVLE

DROTTNINGATAN 9

Svar 2: Jag skulle välja rosa :)

Svar 3 : Mitt bästa träningstips är att peppa dig själv, även fast det känns vemodigt att ta dig till trängingen/gymmet så är det alltid enklare när du väl är där, och du gör det du ska vilket resulterar till att du blir stolt över dig själv, skulle du strunta i det så vet du förmodligen att du kommer strunta i det fler gånger och kanske lägga av helt så småningom . Så mitt träningstips är att peppa dig själv eller göra saker du blir peppad av, belöna dig själv, ha vilodagar och om träningen på gymmet bara är tråkigt, hitta på nya övingar, pressa dig själv. Ät rätt och unna dig själv saker ibland, så kommer träningen vara rolig. Och varje gång du åker till gymmet, så är drömkroppen närmare :)

kommer självklart tipsa om tävlingen i min blogg!

2012-01-16 @ 09:23:14
URL: http://snyggastvinner.devote.se
Postat av: Emma Jutemalm

1.COOP KONSUM i sundbyberg

2.jag skulle vilja vinna det gröna settet!

3.Ät rätt, gör något du trivs med, variera träningen och sätt upp realistiska mål!

+ gillar inlägget på bloglovin (nr 10) och följer dig (518)!

2012-01-16 @ 09:24:49
URL: http://ejutemalm.blogg.se/
Postat av: bjullmeister

1. Mitt närmsta är Coop Kvarnberget i Falun.2. Jag skulle vilja ha det svarta setet.3. Mitt bästa tips är: DEN BÄSTA TRÄNINGEN ÄR DEN SOM BLIR AV! Är du ingen tjej/kille som tycker om att lyfta vikter så ska du inte göra det heller, trivs du med att kolla på tv? Investera i ett bra löpband eller crosstrainer (finns hur mycket som helst på marknaden idag) och sätt på din favoritserie eller din favoritfilm. En gång sprang jag i takt med att jag kollade på Pearl Harbor och jag märkte inte ens att jag sprang i nästan 3 timmar. Så hitta Din träningsform, bara det blir av. Det är det viktigaste!

2012-01-16 @ 09:26:53
URL: http://bjullmeister.blogg.se/
Postat av: Marisa

Jag vill jättegärna vara med. Här kommer svaren:1. Coop Konsum Norrköping

2. Svart

3. Jag börjar med att ta raska prommenader gärna varje dag. Man får frisk luft och det är grattis.

Sen kombinerar jag det med att äta sundt, frukt och grönt till varje mål. Dricka mycket vatten.

2012-01-16 @ 09:29:40
Postat av: CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

1. Är en styrketräningsjunkie som nu trots att jag är höggravid slåss bland hantlarna precis som vanligt. Mitt bästa träningstips är att inse att de små sakerna gör stor skillnad! Vardagsmoton och en sund kosthållning kan ta dig riktigt långt, och när du känner att du är redo och kommit igång så tar du allt ett steg närmre. Att börja för hårt är ett vanlgt misstag som ofta slutar tillbaka på ruta ett. Träning ska vara roligt och givande, inte ångestfyllt och tråkigt. Hitta den träningsform som passar dig bäst!2. coop extra stenungsund ligger närmast

3. Grön topp och svarta brallor hade jag önskat!

2012-01-16 @ 09:29:45
URL: http://candydarling.shapemeup.se/
Postat av: Ella

Svar 1: Coop Forum, Råå (Helsingborg)

Svar 2: Gärna ett rosa. Har nämligen mest svarta träningskläder/underkläder, och ett rosa underklädesset skulle göra att man kände sig ännu mer motiverad till att dra på täningskläderna och sticka iväg på ett träningspass.

Svar 3: Det låter kanske sjukt, men jag får sån jäkla motivation av att kolla på program som t.ex. Biggest Loser, Heavy Makeover osv. Jag är absolut inte överviktig. Men när man ser deras mål och motivation, men framför allt deras tillstånd i början av programmet, får det mig att bli såå motiverad till att leva ett hälsosamt liv med mycket träning. Kan dom så kan jag!

2012-01-16 @ 09:32:19
URL: http://lifeofellan.blogg.se/
Postat av: Amanda

Svar 1 - Coop Nära, Timotejvägen 3.

Svar 2 - Svart är så snyggt!

Svar 3 - Ha snygga träningskläder, och ha ett mål! Och skaffa en "träningskompis", då är det svårare att "inte orka idag...." :)

2012-01-16 @ 09:38:48
URL: http://mandiem.blogg.se/
Postat av: nathalie - en modeblogg

1. Coop Konsum Trozelligatan

2. Jag skulle vilja ha det rosa setet

3. Mitt bästa sätt för att komma igång med träningen är att träna tillsammans med någon du tycker om; en vän eller din mamma. Det blir så mycket roligare om man är två och man kan då peppa varandra till att träna regelbundet.

2012-01-16 @ 09:43:21
URL: http://blingstyle.blogg.se/
Postat av: Anna

1. COOP KONSUM GILLBERGA

GILLBERGAVÄGEN 432. Jag skulle vilja vinna det blåa setet!3.Bästa träningstipset är att vara tålmodig, resultatet kommer inte synas på en gång. Så gör något du tycker är roligt, då blir det lättare!

2012-01-16 @ 09:47:43
URL: http://annastyle.blogg.se/
Postat av: Erica

Mitt närmaste inköpsställe är Coop Konsum Landala, Göteborg.Jag skulle vinna sporttop och hipstertrosa i svart, storlek S.Mitt allra bästa tips för att komma igång är att investera i en PT. Det enda man behöver göra då är att faktiskt masa sig till träningslokalen. Sedan sköter PT:n upplägget och en timma senare går man därifrån SUPERNÖJD över att man har tränat så otroligt hårt! Dessutom är det bra att det kostar: Då skärper man till sig för man vill ju inte ha lagt ut en massa pengar i onödan!Och så kan man alltid köpa nya träningskläder - det ger i alla fall mig lite extra motivation.

2012-01-16 @ 10:03:48
URL: http://bambielux.blogg.se/
Postat av: Kaleido

Pierre Robert Sport Collection hittar jag närmst på Coop Konsum :)

Om jag vann skulle jag jättegärna vilja ha ett grönt set.Mitt bästa tips är att sätta upp ett mål, många tycker ju inte att det är så roligt att träna och då är det dags att göra det kul! Gör ingenting som du tycker är tråkigt, för då tappar man snabbt motivationen.

2012-01-16 @ 10:05:45
URL: http://kaleido.blogg.se/
Postat av: Linneal

Vilken bra blogg du har, tänkte börja följa den via bloglovin :D

2012-01-16 @ 10:14:42
URL: http://linnealujak.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. Ica Supermarket (Spara), Odengatan 3 Uddevalla2. Blev sugen på det svarta setet (om det nu inte gäller så rosa/korall)3. Sätt upp realistiska mål och tvinga dig inte att träna. Det ska bli kul, inte ett tvång. Vill man inte ut och jogga kan man alltid välja t.ex. ett zumbapass för en roligare träning (om man nu tycker det är roligare än att springa). Hitta även en musik som du känner att du kommer igång till. :)

2012-01-16 @ 10:16:01
Postat av: Linnea

1. Coop Konsum kungsholmsgatan 22

2.Jag önskar färgen blå :)

3. Mitt bästa tränings tips för att komma igång med träningen är att alltid tänka positivt och se frammåt, då får jag ny energi till att orka träna.. Tänka på våren och sommaren gör mig glad och sugen på att springa ett extra varv :)

2012-01-16 @ 10:16:19
URL: http://linnealujak.blogg.se/
Postat av: Sofia Andersson

1. Ica Supermarket (Spara), Odengatan 3 Uddevalla2. Blev sugen på det svarta setet (om det nu inte gäller så rosa/korall)3. Sätt upp realistiska mål och tvinga dig inte att träna. Det ska bli kul, inte ett tvång. Vill man inte ut och jogga kan man alltid välja t.ex. ett zumbapass för en roligare träning (om man nu tycker det är roligare än att springa). Hitta även en musik som du känner att du kommer igång till. :)> Glömde skriva med e-mail / blogg :P

2012-01-16 @ 10:17:38
URL: http://suspected.blogg.se/
Postat av: maria

1 Ica Supermarket i Hagsätra

2 Svart, eller rosa!

3 Mitt träningstips är att passa på att vara utomhus i solen tillsammans med en vän. Det blir mycket roligare och man får frisk luft på köpet!

2012-01-16 @ 10:18:36
URL: http://amria.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag handlar oftast mina Pierre Robert underkläder på Ullared, men nu när jag flyttat så blir det i Haparanda på Coop.

Jag skulle vilja ha ett grönt set :) grönt är på gång!

Man måste ju vilja för att kunna träna, första steget är ju alltid svårast, men om man hittar en träningskompis så peppar man varandra till att träna. Eventuellt så kan man göra ett schema, att här ska jag träna, om så bara 20 minuter!

2012-01-16 @ 10:40:45
URL: http://missjanuari.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!

1. ICA Sparköp, Kattegattsv. i Varberg

2. Svart

3. Boka in tid för träning samt börja på en lagom nivå, så du inte får ångest varje gång du ska träna:)

//Anna

2012-01-16 @ 10:40:50
Postat av: Maria Gustafsson

1) Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection? Coop Konsum Staffanstorp och sport-fossto2) Vilken färg önskar du på mitt set om du vinner?

Grön eller svart3) Ge ditt bästa tips för att komma igång med träning:

kolla på inspirations filmer t.ex stick it. Så man känner att man verkligen vill detta. Sen ge sig ut på en löprunda antingen 10 min eller mer. Så länge man utmanar sig själv och kommer ut så brukar det bli längre. Öka sedan gångerna från 1 gång i veckan till 2 sen 3 sen 4. Tänk bara positivt på det och att det är kul och lugnande för då blir det så. Sen blir det en vana och det är alltid roligt att utmana sig själv ute på löprundan. Det bästa är att man kan springa överallt. Jag föredrar ute på landet eller i någon skog! Prova med positiva tankar så börjar man älska det när man väl är ute!

2012-01-16 @ 10:41:12
Postat av: Millah

1: Priso Matmarknad Linköping2: Gärna ett set i blått! :)3: Har själv precis börjat "träna" (springer på löpband varje dag hemma) efter två täta graviditeter, och vill påminna och tipsa om att man känner sig ju så hurtig och otroligt duktig efteråt och man kommer i form fortare än man tror bara man börjar. Så ni andra mammor, och även ni andra som inte riktigt tagit klivet och börjat - börja! :)

2012-01-16 @ 10:44:58
URL: http://mikele.se
Postat av: Linda Björklund

1. Konsum Herrhagen, Karlstad.

2. Grönt är skönt! :)

3. Musik, musik, musik. Att sätta på sina favoritlåtar är den bästa hjälpen mot det mesta och får energin att flöda, det blir då lättare att ta sig iväg till gymmet/ut i spåret eller varför inte svänga sina lurviga hemma.

2012-01-16 @ 10:45:26
Postat av: Linda Cathrine

1. Coop Extra Västerås

2. Svart

3. bestäm med en kompis att ni ska köpa gymkort tillsammans och sedan bestämmer ni dagar då ni ska träna, det blir svårare att skjuta upp träningen och större chans att den verkligen blir av då.

2012-01-16 @ 10:46:38
URL: http://chamberline.blogg.se/
Postat av: Joey Pettersson

1. Ica Maxi Jönköping

2.Jag skulle vilja ha det gröna setet om jag vinner

3. Tänka positivt och göra det som man har bestämt sig för att gör varje dag.

2012-01-16 @ 10:47:45
URL: http://villvis.blogg.se/
Postat av: Maria - lärarstudent & livräddare

1. Markislagret AB, Bromölla2. Grön3. Bästa tipset för att komma igång med träning:

Egentligen är det kanske ett tips om hur man fortsätter att "komma igång". Många tar sig nog till gymmet en, eller två gånger men sen börjar det bli jobbigt igen. Jag tycker det är viktigt att ha något som motiverar en. Ett tips är att planera in t.ex. ett motionslopp löpning! Då vet man varför man gör det (om inte hälsoskälen räcker som motivering).

2012-01-16 @ 10:51:26
URL: http://mariawinell.blogg.se/
Postat av: sally

1. Mitt bästa tränings tips är att sätta upp mål att man till exempel ska springa eller gå en viss sträcka, Snygga tränings kläder peppar också igång för att min vill visa upp sig.

2.Helskärm

KONSUM VÄ KRISTIANSTAD

291 65, KRISTIANSTAD

3. Rosa!

2012-01-16 @ 10:52:35
URL: http://sallyplace.blogg.se/
Postat av: Camilla

1 - OK Parkvägen, Umeå Helt otippat!2 - Fina färger, men svart känner jag mig mest bekväm i när det gäller träning.3 - Viktigt är att hitta rätt aktivitet! Att göra något som man egentligen inte tycker är kul bara för att man måste leder bara till att man snabbt tappar sugen.Hoppas på stor tur!

2012-01-16 @ 10:55:34
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/
Postat av: Emmy

1: ICA Gunnilse, Gråbovägen2: Svart, som alla andra ;)3: Jag försöker att tänka på hur snygg jag kommer att bli, och vad bra jag kommer att må när jag tränar mer. :) Kollar faktiskt även på bilder på modeller som jag kämpar mot att se ut som (inte de allra smalaste utan de jag faktiskt kan komma att se ut som:)) För att komma igång brukar jag slå vad med en kompis, för jag hatar att förlora ett vad;)Kram!

2012-01-16 @ 10:59:56
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/
Postat av: Carita

1. City Sparköp, Borås2. Svart3. Att inte sätta för höga mål! Utan man ska ta det i sin egen takt och lyssna på sin kropp! Inte pressa sig för hårt, då tappar man lätt fokus.

2012-01-16 @ 11:01:56
URL: http://blacklion.blogg.se/
Postat av: Carro

Vilken rolig tävling.1. Närmaste butik för mig är i Katrineholm Coop konsum Sveavägen.2. Om jag vinner skulle jag helst ha den korallfärgade setet.3. Mitt bästa kom igång tips är att sätta upp ett mål och ha delmål påvägen till det målet. Till exempel att man tänker ut vad man vill ha ut av sin träning. Kolla upp ett lopp som du vill springa eller bestämma sig för en målvikt. För att nå ditt så sätter du upp delmål att först klara av ett viss antal km och en viss tid som du ska nå dessa på. Viktigast är inte att sätta för höga mål så att du inte kan nå dem. För varje delmål du lyckas med kan man unna sig något för att man klarat det t.ex. nya kläder eller en ansiktsbehandling.Ibland tycker jag att det är lättare att nå sitt mål om man har en träningskompis. Kompisen kan stötta en när motivationen tryter och ibland kan man "leka" och tävla mot varandra om man t.ex. springer intervaller eller kör backträning.Jag har gillat det här inlägget på bloglovin och skrivit om det i min blogg carroanderssonfairytale.blogg.se

2012-01-16 @ 11:02:39
URL: http://carroanderssonfairytale.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Mitt närmsta inköpsställe är Hemköp butik Masthuggstorget, Göteborg.

Jag skulle vilja vinna det gröna setet.

Mina träningstips är att sätta upp mål dagen innan på vad man själv ska klara av. Till en början får man börja försiktigt till exempel med att ta promenader och ta trappor istället för hiss. När man klarar sina mål som man har satt upp så känner man sig duktig och sen är det bara att öka för varje dag tills man känner att man har mål som utmanar en själv. Alltså bestämmer man själv vilken slags träning som passar.

Bra energi är jätteviktigt för mig om jag ska lyckas med mina mål. Umgås med människor som ger dig energi och var i miljöer där du kan ladda dina batterier. Och så får man inte glömma att dricka tillräckligt med vatten både innan och efter träning.

2012-01-16 @ 11:06:04
URL: http://ccilia.blogg.se/
Postat av: Ellen

1.ICA KVANTUM HJERTBERG LIDKÖPING

FRAMNÄSVÄGEN 1

2.Jag skulle nog vilja vinna den svarta färgen is så fall! :)

3. Börja träna hemma, köp hem något träningssätt så att du kommer igång eller varför inte ta med en kompis på gym, då kan man i alla fall peppa varandra.2012-01-16 @ 11:06:31
URL: http://svenssonellen.blogg.se/
Postat av: Emma

1. ICA ESPLANAD, Sundsvall2. Jag önskar ett grönt set3. Det bästa tips jag kan ge är att sätta upp mål, och även delmål! Planera in ett lopp som ska springas till exempel, gärna med en eller flera kompisar så man kan peppa varandra.

2012-01-16 @ 11:08:33
URL: http://elindbergfoto.blogg.se/
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen!

Härligt att du var med i tidningen i somras, tror allt att du kommer i form snabbt igen :D

2012-01-16 @ 11:08:48
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Caroline

1. Markislagret AB, Bromölla.

2. Den gröna! Jag är i vanliga fall den rosa pricken, men har lovat mig själv att våga andra färger med :)

3. För det första måste man gilla det man gör, att alla komponenter finns såsom kläderna så man känner sig taggad och rätt redskap. Alltså köra fullt ut så motivationen hålls på topp.

2012-01-16 @ 11:10:51
Postat av: Camilla

Hej hej!Mitt bästa träningstips är att börja med vardagsmotion, det är helt klart underskattat. Sedan efter ett tag kan man utöka det sakta. Jag har 15 kg att gå ner och börjar jobba som dykinstruktör i maj 2012. MÅSTE hinna träna bort dessa kilona snabbt och ett av dessa seten skulle vara varmt välkommet på min träningsrunda :) Det ROSA setet är grymt snyggt!Mitt närmsta inköpsställe är Konsum Vä/Kristianstad och jag vill SÅ gärna vinna detta! :)

2012-01-16 @ 11:12:08
URL: http://www.sunnydiving.se
Postat av: Yenny

Ica Supermarket, Norsjö. Tar ett svart set om jag vinner :) Det bästa sättet att komma igång: Att börja smått och öka succesivt. Sen att ha mål och delmål med lite belöningar utimellan (ej mat) såsom nya träningskläder, ett smycke, en tröja eller kanske en behandling av något slag! :)

2012-01-16 @ 11:14:51
Postat av: Sanna

HEJ!! :)Mitt bästa träningstips är helt enkelt att träna med en eller flera vänner! Man peppar varandra plus att man får någon att prata med och dela med sig av sina erfarenheter med!Utlämningsställe: Konsum Enen i SandvikenOm jag vann skulle färg egentligen inte spela någon roll för dom var alla snygga men måste jag välja så blir det svart då det passar till allt!2012-01-16 @ 11:16:48
URL: http://sannasthm.blogg.se/
Postat av: Sofia1,City Gross, Halmstad2,Blått3, Att ha ett mål att träna inför är en grym motivation. Målet kan vara allt från att gå ner x antal kg i vikt, kunna springa 1 mil till att kunna göra en armhävning m.m. Dessutom ska det finnas delmål på vägen. Ett för högt mål med en gång känns för ouppnåerligt och det är lätt att ge upp!

2012-01-16 @ 11:18:21
Postat av: Micaela

1. KONSUM VÄGGABACKEN KUNGSHAMN

VÄGGABACKEN 2

2. rosa tack!!

3.Gör något som är kul, som motiverar dig! Pröva gruppträningar då alla pushar varandra och hjälps åt. Musik är väldigt bra!

2012-01-16 @ 11:22:25
URL: http://micaelacarhed.blogg.se/
Postat av: MiMMiE

1-ICA Supermarket Spara, UDDEVALLA:2-Röd hade varit snyggt mot min blekfeta hy;)3- Jätteenkelt; HA ROLIGT!! Det finns ju en miljon träningsformer idag, en måste passa dig. Skratta mycket, det är inte bara kroppen som behöver motion!(länkade dig från min blogg)

2012-01-16 @ 11:33:09
URL: http://mimmiegunaeus.blogg.se/
Postat av: emma b

ICA supermarket söndrum i Halmstad är närmast

Svart strl S sport top & hipsterTipset är att helt enkelt bara göra det. Sluta vara bekväm och inse att man i längden mår så mycket bättre av att röra på sig. Sedan finns det alltid saker som träningsvän, mål, musik och att fokusera på tanken om resultat som kan hjälpa. Det gäller att hitta sin träningsstil.

2012-01-16 @ 11:39:35
URL: http://emmablid.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej!

1. Jag insåg att jag bor 300 meter från närmsta ställe som säljer, ICA PARKEN.

2. Jag vill vinna ett svart.

3. Bästa sättet att komma igång med träningen tycker jag helt klart är att hitta roliga pass så man kan peppa varandra. Mitt tips är även att gå dit med en kompis så man kan snacka lite före och efter passet och få det sociala samtidigt. Värdesätts ännu mer nu när man har en liten dotter.Kramar

2012-01-16 @ 11:42:27
URL: http://emmaochwilma.blogspot.com/
Postat av: victoria wistrand.

Närmsta ställe är Hemköp Kungsgatan, Norrköping.Jag skulle vilja vinna det rosa setet :)Det bästa sättet att komma igång med träningen tycker jag är att för det första läsa inspirerande träningsbloggar, det får än verkligen peppad! Men man måste även bara ta tag i träningen och ge sig ut. Det är hjärnan som spökar där. När du ska ta på dig träningskläderna och skorna och ge dig ut tänker man "oh vad jag jobbigt" men sen när du väll har gått ut så känner du "det här var ju helt okej" och när du är klar känner du "det här var värt det, jag kör imorgon igen". Så varje gång det tar emot att ge sig ut, tänk på hur skönt det är efteråt!

2012-01-16 @ 11:54:53
URL: http://victoriawistrand.blogg.se/
Postat av: Cissi

1 COOP KONSUM AVENYN

KUNGSPORTSAVENYEN 26-282 vill jättegärna vinna den svarta, sjukt snygg! :)3 Mitt bästa pepptips är att hitta en aktivitet som man faktiskt tycker är rolig. Ta tex klättring. Min sambo är skitsnygg och vältränad och han går aldrig till gymmet, utan han klättrar. Eller kanske ridning. Att rida i snön är faktiskt helmys och tro det eller ej, man får skitsnygga lår, rumpa och mage. Fastna inte på gymmet om ni tycker att det suger, för då kommer ni tappa motivationen.2012-01-16 @ 12:00:06
URL: http://spiritseal.blogg.se/
Postat av: Josefine

Det hela handlar om vilja! Vill man så orkar man slita sig till gymmet eller ut och promenera!Sen gäller det att hitta en träningsform eller övningar som passar en! :)Lite tips;

Äta färgglad mat, fylld av proteiner och vitaminer, ja, allt som kroppen behöver! Man blir glad av färger!Mitt andra tips är att införskaffa sig träningskläder som man längtar efter att ta på mig, självklart ska de ge stabilitet och vara bekväma!Ett tredje tips är att träna med en kompis, prova gärna på olika saker. Yoga, spinning, boxning, dansa! Dansa är alltid roligt! :)Ett fjärde är nog att ta sig tid, få in det i vardagen och om man inte orkar slita sig till gymmet, ta en snöig promenad med hunden eller åk slalom, längdskidor.Sen får vi inte glömma den peppande musiken!Så länge man aktiverar sig varje dag! :)Närmaste försäjlningsställe för mig är COOP FORUM GÄLLIVARE och om jag mot förmodan skulle vara en vinnare så skulle jag inte tacka nej till det rosa setet!Ha en bra dag!

Kram! :)

2012-01-16 @ 12:02:18
URL: http://youngdreamer.blogg.se/
Postat av: Gabbi

1. Coop konsum i västerhaninge centrum.2. Coral, färgstarkt är peppande!3. Ett bra sätt att komma igång med träningen är att ta raska promenader, det kan räcka med någon timme om dagen och är man morgonpigg är det superbra att ta en promenad innan frukost! Gå gärna med en kompis och variera mellan att promenera och jogga :)

2012-01-16 @ 12:11:59
URL: http://gubbsi.blogg.se/
Postat av: Michaela | Fotograf, bloggdesign & vardag

va roligt att var med i tidningen! :D

2012-01-16 @ 12:13:54
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: Terese

1.Karlstad city2. Finns det snö så ta en långpromenad på en oplogadväg och pulsa igenom snön ordentligt! Åk pulka med barnen och dra domgärna på pulkan uppför hela backen, det blir härlig träning vill jag lova!3. Vinner jag vill jag ha det rosa...om det inte finns i svart!?

2012-01-16 @ 12:21:59
Postat av: Viktkamp

1. Malmborgs Mobilia, malmö.

2. Det rosa setet tack =)

3. Börja försiktigt och varierat. För mig hjälpte det med en personlig tränare =) Det är värt pengarna!!

2012-01-16 @ 12:23:45
URL: http://viktkamp.webblogg.se/
Postat av: Malin

1. Hemköp Vagnhärad

2. Klassisk svart gillar jag.

3. Det är bara att ge sig f*n på att man ska träna och sätta igång. Säga aldrig att du inte hinner träna utan hitta alltid lösningar så att du ska kunna hitta tid för att träna. De är så skönt och kul när man känner att man har gjort något bra för sig själv och när man efter ett tag ser resultaten.

2012-01-16 @ 12:28:29
Postat av: Annika

1. Skrantahallen, Skrantahöjdstorget är närmast mig.

2. Jag skulle vilja ha svart eller ett rosa sett.3.Nu finns dom flesta tipsen redan skrivna här.

Men att verkligen ta sig i kragen och bara ta på sig kläder för en promenad är en bra början, sen kan man både springa/gå. Det är alltid svårast att bara ta på sig kläderna och komma ut, eller bort till gymmet. Men man får tänka så att det är en riktigt skön känsla efter man har kört ett pass av vad som helst, där man verkligen får ta ut sig helt, underbar känsla! Skaffa en träningskompis, då går det mycket lättare och det är roligare!

2012-01-16 @ 12:35:19
URL: http://annikaowen.blogg.se/
Postat av: Caroline

1. Coop konsum, repslagargatan 2

2. Det rosa setet

3. Det gäller att sätta mål, mål som man klarar. Jag trodde aldrig att jag skulle komma igång med träningen men jag och en vän bestämde oss för att bara köra. Och nu har vi bara kört i ett år! Det fungerar viljan måste vara stark, man ska bara bestämma sig! När man väl är på gymmet så är det inte jobbigt alls.

2012-01-16 @ 12:36:48
URL: http://carolinemalmborg.blogg.se/
Postat av: alias Kvasthilda

1. Ica Hammarn, Hammarstrand.

2. Grönt är skönt.:)

3. Ta det på allvar. Det är din kropp det handlar om! Unna dig träning. Byt om till träningskläder även om du bara ska ta en promenad - då går du in i rollen som "den tränande" och kanske tar i lite mer än du skulle gjort annars.Jag tipsar på min blogg. ;-)

2012-01-16 @ 12:39:32
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: sandra

1. Konsum i kallinge

2. Rosa :D

3. Mitt bästa tips är att alltid ha med dig en kompis eller två när du tränar! Då kan ni peppa varandra och ta del av varandras erfarenheter, så är det alltid roligare om man är fler! :)

2012-01-16 @ 12:43:11
URL: http://sandraluukinen.blogg.se/
Postat av: ellen

1) Coop Konsum på Kungsholmsgatan 22.2) Rosa såklart!3) Mitt bästa tips är att göra upp ett schema över din träning. Skriva upp var, när, hur och vad du ska träna. Om du är lat och ofta tänker "Äsch det kan jag göra någon annan dag istället..." så funkar det här jättebra. Men om du fortfarande tänker så, så rekommenderar jag att gå på gruppträning där du bokar in dig tidigare. Det är bäst också om du är som mig och helst inte går ut i kylan och tränar under vintern. Det bästa träningssättet som jag rekommenderar STARKT är BodyCombat som bland annat SATS erbjuder. Maximal konditionsträning som också ger mycket styrketräning i armar och rygg. Väldigt roligt dessutom! Passar alla åldrar, med tanke på att jag själv endast är 15 och de äldsta på passen är över 50...

2012-01-16 @ 12:47:11
Postat av: Emelie | M o d e & V a r d a g

1) Mitt närmsta försäljningställe är COOP EXTRA HALLSTAHAMMAR, HAMMARTORGET 112) Jag skulle ha valt det blåa om jag hade turen att vinna :)3) Jag älskar träning. Tränar många dagar i veckan och verkligen älskar det. För man mår verkligen så otroligt bra. Och jag vet att det kan vara lite svårt att komma igång i början och få in en rutin på det. Just därför är mitt tips, sätt på dig snygga träningskläder! Träna sedan med en eller flera vänner. Bestämer ni dag och tid så låter man ju inte bli att gå dit. Så det är bara att peppa varann! Till slut så kommer man gå till gymmet/passet själv om ingen kan följa med för att man verkligen vill träna. Och ju mer resultat man få på både insidan och utsidan, desto mer motiverad kommer man bli. Dessutom skadar det inte att sätta upp mål för sig själv, inte omöjliga mål. Men tex om du ska ut och jogga, och du brukar kanske orka att jogga konstant i 20 minuter, tänk då att nu kör jag 10 minuter till så har jag kört 30 minuter! För vad är 10 minuter egentligen? Ingenting :) Det är bara hitta motivationen och köra igång!

2012-01-16 @ 12:47:45
URL: http://emeliepetterssson.blogg.se/
Postat av: Emma S

1. Ica supermarket teg, verkstadsgatan 1 i umeå

2. Skulle vilja vina det svarta sättet

3. Räddningen för mig för att komma igång med träningen har varit kombinationen av min stegräknare och appen runkeeper. Stegräknaren har jag haft på min för att sporra mig till att röra mig så mycket som möjligt i vardagen. Runkeeper har visat mig hur mycket mina löprundor och powerwalkar har gett i tid, längd och kalorieåtgång. har för mig varit väldigt peppande, speciellt då jag sparar alla mina träningsrundor så jag kan gå tillbaka och kolla hur mycket jag tränat i veckan. Kan ibland gör så jag känt mig väldigt nöjd och ibland har de varit en motivation till att göra ännu bättre ifrån mig nästkommande vecka. Att sedan göra jämförelser med tidigare träningspass har pressat mig under löprundorna också :-)

2012-01-16 @ 13:04:45
Postat av: Tessan

1) Det närmsta försäljningsstället för mig är Konsum Extra Jönköping, Kristinedalsgatan 2.2) Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag valt det gröna setet, jättefin färg!3) För att komma igång med träningen tipsar jag om att inte tänka så mycket utan bara ge dig ut! Börja med promenader, PWs, lättare jogg, 10 min är bättre än ingenting! I början kan det vara tufft, jobbigt & tråkigt men efter ett tag blir det en rutin & det kommer gå så mycket lättare. En bra & näringsrik kost & bra med sömn är goda förutsättningar för att träningen också ska kännas & gå lättare.

Att ha mål med sin träning är kanon, det blir en underbar pepp :) Det finns hur många positiva fördelar som helst med att träna & känslan efter ett grymt pass slår allting!

2012-01-16 @ 13:08:44
URL: http://www.mhiloy.blogspot.com
Postat av: Jennifer

1 ICA SUPERMARKET ODEN TROLLHÄTTAN2 Om turen skulle falla på just mig så skulle jag välja det svarta :)3 Jag är väldigt dålig på tips egentligen, men eftersom jag har en ledsjukdom som hindrar mig från mycket av passet oich övningarna på gymmet under vintertiden så hittade jag Active2 till PS3. Det gjorde att jag kunde träna hemma och trots att jag hade/har ont kan utföra några övningar som jag sätter gränsen för! :)

2012-01-16 @ 13:13:49
URL: http://survive.blogg.se/
Postat av: Mari

:) Bra kämpat

2012-01-16 @ 13:15:51
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Marika - mamma till Albin & Ella

1. KONSUM MUNKFORS

TALLÅSPLAN 32. Det svarta :)1. Skaffa en träningskompis! Det måste vara det allra bästa. Det kan bli väldigt tråkigt att träna själv och du kommer lätt på ursäkter! Nu har jag peppat igång både min mamma, en kompis och min sambo att dom ska köpa kort på samma ställe som mig. Känns roligare att ha ngn att prata med när man är där och att man kan komma på bra ideér hur man ska träna tillsammans.. Jag gjorde även ett schema igår för hur jag ska träna, googlade lite om träning för rumpa och mage.. Nya övningar är alltid roligt :)2012-01-16 @ 13:16:27
URL: http://marikaedberg.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, vilken tävling ;) Jag hoppar av glädje här hemma! Vilken tävling detta hade varit att vinna för en träningsdonna som mig!

1. Mitt närmsta ställe är jag ovetande om. Jag fick bara upp en karta men känner igen märket och det finns i daglivarubutiker.

2. Tycker mycket om det svarta setet ;)

3.Mitt absolut bästa tips är att ha kul, att hitta en träninsgform som man tycker är rolig. Tycker man det är kul blir det inget tvång att träna. Ett tvång håller inte i längden. Hittar man något som är kul så fortsätter man med detta. Enkelt då man väl hittat något som man kanske rent av brinner för. Vilja och motivation!

2012-01-16 @ 13:17:31
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Becca

1. Närmaste försälningstället finns på Ica supermarket här i örnsköldsvik.2. Om jag vinner så önskar jag rosa set.3. För att komma igång med träningen så behövs motivation. Du kan leta upp en kropp på tex en kändis som du önskar att se ut, men med rimliga mått. Eftersom vi alla är olika i skelettet osv.

Sen börja med något du tycker är roligt, tycker du det är roligt att dansa tex testa på Aerobics eller Zumba. Är det roligt så känns det inte som en workout även om du bränner kalorier. :)

2012-01-16 @ 13:20:52
URL: http://beccanorman.blogg.se/
Postat av: Cecilia

1) Mitt närmsta försäljningsställe är Coop Forum Enköping.

2)Om jag har turen att vinna så skulle jag vilja ha det gröna setet.

3) Mitt bästa tips är att träna med en kompis. Man peppar varandra till att kämpa hårdare, man kan tävla mot varandra och det blir helt enkelt extra skoj att träna.2012-01-16 @ 13:41:29
URL: http://ivitaskor.blogg.se/
Postat av: linda

1.City Gross Karlshamn2. Svart3. Man ska aldrig säga "Det gör jag imon" när det kommer till tränig. För då blir det aldrig av. När man har bestämt sig så ska man börja direkt och inte dra på det. Men kan be någon av sina vänner vill följa med. För jag vet hur tråkigt det är att träna själv. Sen ska man börja lugnt och inte gör ett jätte pass. Men börja med effektiva små pass och öka tiden eftersom. Då får man det bäst ut av den.Ha det. ;)

2012-01-16 @ 13:56:45
URL: http://lindagunnarsson.webblogg.se/
Postat av: Alexandra

1) Ica Kvantum i Piteå.2) Ett blått set :)3) Att skapa en vana, exempelvis ta en promenad till och från jobbet. Eller att börja välja trapporna istället för hissen och så vidare :)

Postat av: Malin

1. Ica Kvantum Kramfors

2. ROSA! Så fint med starka färger :)

3. Kortsiktigta mål, samt att ha en inspirationsbild och att ta bilder på sig själv var annan vecka eftersom man själv sällan märker hur kroppen förändras så är det bra att ha något att jämföra med för att hålla motivationen på topp!

2012-01-16 @ 14:16:20
URL: http://mowlino.blogg.se/
Postat av: Frida

1. Tempo Hestra, Mogatan 26

2. Grönt!

3. Sätta upp ett mål, och sedan delmål. Gör inte saker för att du är tvungen, gör det för att du tycker att det är roligt. Och GE ALDRIG UPP!

2012-01-16 @ 14:18:20
Postat av: Emma

1. Lund Coop Konsum Trollebergsvägen

2. Grön är riktigt fin och ser så fräsch ut :)

3. Mitt pepptips är att kolla på hur andra människor tränar och få tips och inspiration till att själv träna och kämpa för att nå den vikt du vill.

Ett annat tips är att verkligen hitta en träning du gillar och tycker är rolig då blir resultatet bättre, personligen gillar jag dans!2012-01-16 @ 14:19:30
URL: http://hiphopgirls.blogg.se/
Postat av: Anna

1. Coop Extra Järfälla.

2. Blått, för att det passar perfekt till min hy och hårfärg.

3. Mitt bästa träningstips är att hitta någon att träna med. Då kan man peppa varandra, vilket gör att träningen blir roligare och man vill fortsätta träna!

2012-01-16 @ 14:24:13
URL: http://lindaochannas.blogg.se/
Postat av: agnes

1. ICA Gourmet Umeå

2. Blå

3. Hitta någon att träna med så att ni kan motivera varandra. Testa på nya saker, gör något som är roligt. Förena nytta med nöje! Till exempel så finns det mycket olika danstyper som är roliga och ger bra träning!

2012-01-16 @ 14:41:36
Postat av: Rebecka

1. Ica Supermarket City, Örebro

2. Jag skulle träna lycklig i det blåa settet

3. Mitt bästa tips är att göra ett träningsschema i skriftlig form. Då har man en bra översikt och man har bestämt när,var och hur man ska träna vilket gör att man inte kan dra sig ur för att man inte vet vad man ska träna. Dessutom sparar man energi då man slipper fundera på om man ska träna eller inte en dag för det har man redan bestämt.

2012-01-16 @ 14:44:23
Postat av: Julia

1. Coop forum i Luleå.

2. Ett rött/rosa set :)

3. Mitt bästa träningstips är att ha en kompis som tränar på ungefär samma nivå som du själv. Ni kan peppa varandra både i framgång och motgångar. Det är även viktigt att man varierar olika träningsformer så att ni inte blir less. :)

2012-01-16 @ 14:50:08
Postat av: tilda

vilken underbar tävling!1. Coop forum Borås

2. hade jag fått äran att vinna hade jag valt rosa, då det är så himla fint på sommaren när man är brun!3. Mitt bästa träningstips är att hitta ett gym där det finns roliga pass samt bra instruktörer. Träna ett roligt pass, har man något man njuter av och ser fram emot blir träningen betydligt mycket roligare! 1. Mitt bästa pepptips tips för att hålla igång med träningen under de kalla vinter månaderna är att bara pausa. Gå ut på en promenad, stanna och tänk på vad du vill! vad vill du nå för mål med träningen och varför är det viktigt för dig? sedan skulle jag tipsa om att unna dig själv, efter ett hårt träningspass gör en smoothie, med dina favorit bär, inte nog med att det är gott, det är även nyttigt och har massor av det du behöver! Inte nog med detta så är det så himla viktigt att ha snygga kläder, och tänka att få vinna detta! för eller hur blir träningen roligare när man känner sig snyggast i hela gymmet? Boka även in nya och roliga pass som du aldrig har prövat på, ta med dig en kompis så blir det mindre pinsamt första gången! Men det viktigaste tipset av allt skulle vara att lyssna på din kropp. Lyssna när den säger nej, och när den säger ja, pusha den till max!2012-01-16 @ 14:52:00
Postat av: marianne eriksson

Hejsan!

Som svar på fråga 1 är det Gävle, och på fråga 2 svarar jag svart. På fråga 3 svara jag att det bästa jag har gjort är att skaffa mig en pulsklocka som också talar om hur mång kalorier jag förbränner. Det inspirerar mig i alla fall när man ser resultat så direkt.

2012-01-16 @ 14:53:10
Postat av: isabelle

1. Coop Strömsund

2. Rosa

3. Låtsas att du är på G oxå kör du järnet!!

2012-01-16 @ 14:55:44
URL: http://uglyisa.blogg.se/
Postat av: Kattis

1) Söderlivs på Stora södergatan 572) Svart eller rosa, kan inte välja!3) Göra ett inspirerande kollage med i dina ögon perfekta kroppen. Jag blir hurtig x100 när jag tittar på mitt kollage med snygga Victoria's Secret-modeller: http://hurblirdet.blogg.se/2011/december/inspo-bildbomb.html

2012-01-16 @ 14:55:55
URL: http://hurblirdet.blogg.se/
Postat av: matina

Åh vilken kul tävling! :D1. Ica Supermarket City Örebro

2. Ett grönt set skulle jag vilja vinna :)

3. Mitt bästa träningstips för att komma igång med träningen är att hitta en träningsform som passar just dig. Det kan vara vad som helst, tex att spela fotboll, träna zumba, hockey eller kanske tennis. Själv har jag valt dans. Varför jag valt dans är för att jag älskar att röra på kroppen till musik.

Ett + är om den träningsform du valt är en sak din kompis med tycker om, då kan ni träna tillsammans. Mycket roligare enligt mig :)Kram!

2012-01-16 @ 15:15:18
URL: http://stylebyina.blogg.se/
Postat av: Amazilia

www.amazilia.se - Graverade smycken, Accessoarer från LILLY OF SWEDEN

2012-01-16 @ 15:16:22
URL: http://www.amazilia.se
Postat av: Sandra

1.COOP NÄRA, TIMOTEJGATAN 3

2.ROSA :D

3.Börja träna det just DU tycker är kul. Det kan vara allt från promenader till crossfit (som jag verkligen rekomenderar). Ät nyttigt också, då känner du dig hälsosammare och blir ännu mer peppad att träna! Känner du sötsug? BORSTA TÄNDERNA, det är mitt knep =) Mitt sista råd: Kolla aldrig på vågen, den missleder dig enormt. Börja kolla på kläderna istället! Visst sitter dom väll ändå lite lösare? ;)Har länkat tävlingen i min blogg: www.ssandradureforss.blogg.se

2012-01-16 @ 15:16:24
URL: http://ssandradureforss.blogg.se/
Postat av: Jennifer Larsson

1) KONSUM ENEN SANDVIKEN

BARRSÄTRAGATAN 442) Alla tjejer vill ju ha rosa så därför väljer jag grön! Att se ut som alla andra har aldrig varit min grej. Sen är det en färg som får än att bli peppad tycker jag!3) Mitt eget pepptips på vintern är gymmet! Jag blir så deprimerad runt vintern och vet inte alls varför men de är många som blir det. Så sitter man hemma, kollar film, käkar gott. Bort med det! Laddar ipoden med bra musik tar en promenad ner på gymmet. För vart och hur blir man av med mest tankar, deppighet om inte på gymmet? Så ladda ipoden med bra peppande musik, ta dig ner på gymmet och kär så hårt du bara kan! Sen tycker inte jag du ska jämföra dig med andra under vintern och tänka "vad fin kropp hon hade" Tänk istället: Jag ska förvåna mina vänner i sommar och visa vad jag har åstadkommit med i vinter. Det gör inte bara andra själv utan viktigast av allt, dig själv stolt!

2012-01-16 @ 15:16:49
Postat av: Emilia [Personlig FotoBlogg]

Härliga träningskläder :)1) Mitt närmsta inköpsställe är ICA SUPERMARKET KIRUNA föreningsgatan 92) Om jag blir den lycklige vinnaren så hade jag velat ha dem i Rosa och storlek S.3) Det jag gör är att ladda iPoden med ny bra och peppande musik när jag går ut och springer för med musik i öronen går allt så mycket enklare. Gäller även detsamma med träning på tex. gym. Variera gärna träningen med flera olika saker och övningar så tappar man inte motivationen lika lätt utan det blir bara roligare istället. Träna gärna med en vän/vänner kan lova er att det blir mycket roliagare då.

2012-01-16 @ 15:24:52
URL: http://beautylicious.blogg.se/
Postat av: Sandra Nilsson

FRÅGA 1. COOP EXTRA Magasinsgatan 6

FRÅGA 2. FÄRG: ROSA

FRÅGA 3. MITT BÄSTA TIPS: Det är väldigt svårt att KOMMA IGÅNG med träningen. För visst lockar att ligga i soffan framför en film med något gott mer än vad att träna och svettas på gymmet? Man måste ha viljan och känna "Nej, nu jäklar!". Man behöver inte med en gång börja hårdträna utan man kan ta ett steg i taget. Börja med att promenera till jobbet eller bestäm promenader med dina vänner. När du känner att du vill gå längre, hitta träningsformer som t.ex. Zumba, Friskis&Svettis eller köp ett kort på ditt närmaste gym. Om du inte känner för att betala så stå framför datorn framför Youtube och träna. Där finns massor av träningsformer, övningar och sätt.

2012-01-16 @ 15:27:06
Postat av: Bea sås

1. Konsum Haga, Umeå

2. Svart eller rosa hipster strl S

3. Talbok eller spotify i mobilen medans man tränar!

2012-01-16 @ 15:30:02
URL: http://bealucius.blogg.se/
Postat av: Linda

Mitt bästa tips är att kolla bilder (inspirations bilder och tänka att man kan faktiskt se ut likadant om man bara kämpar)

: ICA STOP

BERGTORPSVÄGEN 45 (täby)

Rosa ( korall) strl S :D

2012-01-16 @ 15:42:34
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: Ninelin

1. Coop Forum Bromma

2. Färg: svart, M

3. För in i kalendern ditt träningspass som vilket annat viktigt möte. Kontinuitet. Variation. Lyssna på kroppen. Glädje. Utmana.

2012-01-16 @ 15:43:59
URL: http://ninelin.blogg.se/
Postat av: Alice Hansson

1. ICA Kvantum i Värnamo

2. Den snygga gröna färgen som jag tycker var så fin på modellen på bilden.

3. Att man hittar en träningsform som man verkligen tycker är roligt. Jag föredrar gärna att träna i grupp då jag verkligen får motivatio från andra. Att lyssna till musik och dansa är också något som jag älskar!!

2012-01-16 @ 15:50:11
Postat av: maria1. Hemköp Kullavik

2. Korall

3.Bästa är att träna med en kompis eller kompisar, då kan man peppa varandra, och allt blir mycket roligare med gemenskap.

2012-01-16 @ 15:53:04
Postat av: jenny

1. Ica kvantum Skövde

2. Jag skulle vilja vinna det rosa

3. Mitt bästa tips för att komma igång är att göra träningen till rutin, ha snygga träningskläder samt peppande musik!

2012-01-16 @ 15:55:23
URL: http://jjennnyys.blogg.se/
Postat av: jessica nielsen

1. COOP KONSUM SKARPNÄCK, PILOTGATAN 18 (nedanför mitt hus)2. Grönt är skönt! :) storlek M!3. Mitt bästa vintertips för peppande vinterträning. Det är långa powerwalks- Klä dig med trippla kläder för att inte frysa rumpan av dig och ju mer kläder du använder desto mer svettas du och ännu mer av det du vill ha bort förbränns.

- fyll din telfon/ipod/mp3 med låtar som peppar dig. Ett tips är sånt som får dig att sjunga högt i högan sky (då glömmer man bort att det värker lite i benen eller liknande

- Gå innan frukost, och för er kaffe älskare (en stor kopp svart kaffe innan träning sätter igång förbränningen ordentligt).

- Gå inte olika rundor för då kommer träningsrundan kännas som en evighet. Ta samma och någon som du tycker passar dig mest med lite uppför och nerförs backar. Jag som älskar naturen går längst skogskyrkogården, villa områden och kollonilotterna. Min 1½ timma känns som 20 minuter då jag är van med min runda och älskar den.

2012-01-16 @ 15:56:15
URL: http://helhetsbild.blogg.se/
Postat av: maja

1. Konsum Enen Sandviken

2. Korall

3. Mitt bästa tips är att börja gå på pass på gymmet eller hitta en kompis att träna med. När man tränar med andra kan man peppa varanda och då få ut lite till!

2012-01-16 @ 16:07:11
URL: http://majais.blogg.se/
Postat av: mari1. Ica kvantum, värnamo2. Det gröna sköna :)3. Motivera sig att träna för att man själv ska se bra ut och må bra, inte för att man måste för det finns inga måsten här i livet!

2012-01-16 @ 16:07:14
URL: http://flumskap.blogg.se/
Postat av: Hedvig

1. Mitt tips är att bara göra saker man själv tycker är kul. Om du tycker att det är rena döden att sitta i bänkpress, så gör inte det! Hitta istället något du tycker är kul. När du väl har hittat något du tycker är kul så kommer du vilja träna. Sen så kan du ha i tanke "jag går ut och springer x km, för att orka mer och ha roligare på t.ex dansen"

2.Domus, Oskarshamn

3. Rosa, storlek s

2012-01-16 @ 16:08:43
URL: http://raandam.blogg.se/
Postat av: moa

1. Ica mariehem, Umeå

2. Svarta M

3. Hitta det just du tycker är roligast, har man inte roligt så kommer man inte fortsätta så hitta det som får dig att längta efter träningen :)

2012-01-16 @ 16:09:50
URL: http://moiis.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. Coop nära, Växjö.

2. Svart, i storlek S.

3. Mitt bästa tips är basen för all träning: att hitta din alldeles egen motivation. Du får aldrig rutin eller känsla för träning om du gör det för att "du är tvungen". Sätt dig ner och fundera på: "Varför VILL just JAG träna?" Använd order VILL istället för MÅSTE - det gör det hela så mycket roligare!

2012-01-16 @ 16:13:45
URL: http://eldtiger.blogg.se/
Postat av: Anna

1. coop nära, Norrtäje.2.svart i storlek medium!3. gör något roligt med vänner! pusha dig själv. gör saker som att gå istället för att ta bilen osv!

2012-01-16 @ 16:14:12
URL: http://hejanna.blogg.se/
Postat av: Malin

1. Närmaste ställe är på ICA SUPERMARKET ALUNDA, MARMAVÄGEN 22. Jag vill ha de gröna hipster-shortsen i stolek S/M, och grön sport-top i storlek S.3. Träna med en kompis, och gör något man tycker är roligt. Lyssna på musik. Sätta upp överkomliga mål. Jag tycker också att det är bra att prata med någon när man är ute och springer, för då glömmer man bort hur trött man är, och kan vara helt inne i samtalet istället. Dessutom får man inte en massa slem i halsen ;)Gillar på bloglovin :)

2012-01-16 @ 16:15:43
URL: http://jaagmaalin.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nu har jag länkat till din blogg i ett inlägg också :).

2012-01-16 @ 16:17:48
URL: http://eldtiger.blogg.se/
Postat av: Linda

1. Tempo, Huskvarna

2. Det rosa är så otroligt fint!

3. Lyssna på musik. Hitta musiken som peppar dig till max och dra på hög volym. Hitta fina kläder att träna i och bara gör det! Sparka till dig själv där bak och tänk att allt bara kan bli bättre! Dansa dansa dansa så blir du glad och peppad!

Det skulle vara så otroligt kul att vinna!

Hoppas hoppas hoppas! Kram!

2012-01-16 @ 16:28:50
URL: http://nossretep.blogg.se/
Postat av: Anna-Lisa

1. Närmaste försäljningsställe i Uppsala är Luthagens Livs, Sysslomansgatan 19-21.2. Om jag fick välja färg skulle jag vilja ha grönt.3. Mitt bästa tips är att träna nånting som du tycker är roligt och sätta upp delmål för att bli motiverad.

2012-01-16 @ 16:33:51
Postat av: Hanna

1. KONSUM GETINGE, STORGATAN 15

2. Rosa/röd för att jag älskar rosa :P

3. Man ska peppa sig själv hur mycket som helst.

2012-01-16 @ 16:40:10
URL: http://blowonit.blogg.se/
Postat av: Hanna

1. KONSUM GETINGE, STORGATAN 15

2. Rosa/röd för att jag älskar rosa :P

3. Man ska peppa sig själv hur mycket som helst.

2012-01-16 @ 16:40:12
URL: http://blowonit.blogg.se/
Postat av: Tina

1. coop nära, uppsala2. svart alternativt en busig rosa3. dansa, leka gamla gymnastiklekar med en grupp vänner, tumla runt och busa med hunden i snön. Rör på dig på ett lekfullt sätt. Du kommer bränna massor av kalorier utan att ens tänka på att du förbränner dom. Varför kämpa med enformiga övningar på ett gym då du kan leka av dig kilona?

2012-01-16 @ 16:46:31
Postat av: Malin

1. Ica Supermarket Mariehem, UMEÅ

2. Det gröna såklart!

3. Allt är bättre än inget, men det har aldrig funkat för mig i längden att tokköra i början. Litegrann och i lagom mängd, så länge det är roligt!

Jag känner mig alltid nöjd och glad efter ett träningspass, även om det "bara" varit en promenad till Ica så är det mer regel än undantag skönt att få komma ut i den friska luften.

2012-01-16 @ 16:50:50
Postat av: Cecilia

1) Konsum i Vä, Kristianstad.2) Jag skulle vilja ha ett blått set!3) Gör upp en plan och börja lätt!

2012-01-16 @ 16:51:23
Postat av: elin

Mitt närmsta ställe är:CITY sparköp knalleland, skaraborgsvägen 25Jag skulle vilja ha svart & blå :)Mitt bästa tips för att komma igång med träning är att kolla på massa bilder på snygga kroppar och få upp en bild i huvudet hur du skulle se ut med den kroppen! Man får en perfekt bild och vill så snabbt som möjligt se ut så!!! Då är det bara att köra! Att man har någon vän eller liknande som pushar är också EXTREMT viktigt för att träningen ska komma igång!Jag brukar även köra den här:Jobba nu hårt Elin så får du slappa, kolla tv och unna dig med något gott efteråt! YOU GO GIRL!

2012-01-16 @ 16:53:00
URL: http://eelinppelin.blogg.se/
Postat av: Mikaela Lindahl

Jag är med och tävlar! Mitt träningstips är att skriva upp varför du tränar på olika lappar och antingen sätta upp på/runt spegeln du mest använder eller lägga i en liten "motivationsburk". Olika anledningar kan vara t.ex. för att öka sitt självförtroende, för att kunna vinna något specifikt maraton, för att gå ned i vikt, för att kunna leva längre/bättre osvosv. Då kan man kika på dem så fort man känner sig omotiverad!Det närmsta stället för mig är "BEA ICA KVANTUM ENSKEDE

HANDELSVÄGEN 188"Jag skulle helst vilja vinna en grön/rosa i storlek S!

2012-01-16 @ 16:53:41
URL: http://technodrog.blogg.se/
Postat av: Mikaela Åström

1. Huddinge,Stockholm.

2. Rosa,storlek S

3. Jag har faktiskt inte tränat så länge, men nu är gymmet som mitt andra hem. Roligast är passen som finns där. Bodypump är något för alla och det är galet kul. Och det är alltid roligast att träna med nån kompis också,blir mycket mer skratt då så träningen inte blir allt för seriös.

Men sen äälskar jag att ta långa promenader i alla årstider med hundarna.3

2012-01-16 @ 16:55:14
URL: http://mikaelajeanette.blogg.se/
Postat av: Majja

1. För att jag ska bli peppad på vintern är - Det är så mysigt att gå till gymmet eller badhuset och ha fått frisluft, sen få vara inne och bränna fett och muskler, och träffa massa nytt folk! Det är även roligt/mysigt att gå ut en vinter morgon när solen lyser som bäst :)2. På norra hamngatan i söderhamn3. Svart

2012-01-16 @ 17:03:41
URL: http://lifeinthephotos.blogg.se/
Postat av: Alfrida

1. Sten Sturegatan 16 - Göteborg2. Färgen svart skulle jag vilja ha.3. Mitt bästa träningstips är zumba! Det är väldigt roligt, passar perfekt när det är för kallt ute OCH du kan använda dina nya danskunskaper på dansgolvet till helgen! Och om inte zumba funkar för dig, räcker det med att dansa loss på nästa fest!

2012-01-16 @ 17:07:20
Postat av: bella

1. Kollar på Gamla Victoria secrets shower lite då och då. Blir sjukt peppad. Tränar boxning två ggr i veckan, kan vara världensbästa träningssätt! Rekommenderar starkt!2. Rätt Pris, Hedemora3. Svart

2012-01-16 @ 17:10:28
Postat av: Sofia

1. City gross i kungens kurva, Huddinge

2. Den marin blåa, storlek s

2. Jag ogillar gym ganska starkt, dels för att jag lät tröttnar att tex springa på ett löpband på samma plats i 20 min.

Jag vill hellre ge mig ut och springa och på så sätt få i mig frisk luft som är en viktig del för att hjärnan behöver ju mycket syre.

Om jag har haft ett träningsuppehåll så brukar jag vara väldigt omotiverad, jag vill ut men skjuter alltid upp det. Om jag verkligen vill komma igång brukar jag läsa på lite om vad den träningen jag vill utöva ger för resultat, och på så sätt peppar mig själv med att om du gör det här nu så kommer du få dom resultat och då brukar det gå ganska lätt. Jag brukar även belöna mig själv genom att göra en frukt-smotie som jag häller i mig efteråt. Att träna med någon är också något jag brukar köra på i början då det ofta blir roligare och jag själv brukar vilja vara bättre än den andra och går på så sätt all in, och det som de flesta brukar göra, bra tränings musik kan verkligen få igång en!

2012-01-16 @ 17:11:14
URL: http://loveinahollowheart.blogg.se/
Postat av: Angelica

1) Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection?

I Kristianstad.2) Vilken färg önskar du på mitt set om du vinner?

Blått.3) Ge ditt bästa tips för att komma igång med träning:

Radera din inre Alfons, "jag ska bara.." får aldrig igång någonting!

2012-01-16 @ 17:15:02
Postat av: Lovisa

1. ICA supermarket Åtvidaberg

2. Den blåa!

3. För den som kan slösa så tycker jag ett gymkort på ett gym där du får tillgång till 30 minuters hjälp av en träningscoach gratis (de flesta gym erbjuder det vid köp av årskort!). På så sätt kan du få ut det bästa för din träning, vilka områden du vill fokusera på och hur du ska nå dina mål! Är du den som måste slösa så tycker jag att det är bäst att dra igång att löpa i spåret med en kompis, i början är det svårt att prata samtidigt men efter ett tag när konditionen förbättras blir det mycket enklare, dessutom kan man motivera varandra att snöra på sig skorna och till slut göra det till en god vana!

2012-01-16 @ 17:18:20
URL: http://lovisahc.blogg.se/
Postat av: Emma

1. På Coop Forum, luleå.
2. Det rosa!3. Jag tycker man ska veta varför man vill träna. Det är även bra att ha ett mål, liksom vad man vill åstadkomma med träningen. Jag tycker inte att man ska börja för hårt, inte kickstarta det på en gång, då blir det lätt att man tappar intresset för det, så börja lugnt och öka eftersom!


Att träna med en kompis är också en bra ide, då kan man stötta varandra och det gör träningen lite roligare :)

Har även gillat inlägget på bloglovin!

2012-01-16 @ 17:19:47
URL: http://helloanchor.blogg.se/
Postat av: Sofia

1) Coop Konsum, Albrektsvägen, Norrköping

2) Jag skulle gärna vilja ha det rosa setet.

3) Cykla toll och från jobbet. För att känna dig taggad--kolla in ett riktigt snyggt klädesplagg som di vill köpa när du kommit i form:-)Berättar om tävlingen på Facebook, OCH länkar till den i min blogg.

2012-01-16 @ 17:33:39
URL: http://ansolira.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

.1. Ica supermarket Åtvidaberg

.2. Korall

.3. Rimliga delmål. Ingen gillar att "misslyckas" Hellre sätta små rimliga mål och känna sig bra. För min del är min träningskamrat den bästa kicken. Vi taggar varandra när orken o lusten tryter

2012-01-16 @ 17:40:04
Postat av: Tua

1) Mitt närmaste ställe är Ica Nära Berghem i Umeå!2)Det rödrosa! :)3)För att komma igång tycker jag att man behöver sin bästpeppande favoritmusik i öronen och självklart energi genom att man sovit tillräckligt länge och ätit tillräckligt och rätt sen är det bara att tuta och köra = det får en att må så otroligt bra & man har gör sig förtjänt av något gott ibland! :D

2012-01-16 @ 17:40:31
URL: http://www
Postat av: johanna

1. Ica supermarket Åtvidaberg

.2. Korall

.3. Rimliga delmål. Ingen gillar att "misslyckas" Hellre sätta små rimliga mål och känna sig bra. För min del är min träningskamrat den bästa kicken. Vi taggar varandra när orken o lusten tryter2012-01-16 @ 17:40:38
Postat av: alva1. COOP FORUM ÖREBRO LILLÅN2. KORALL3. Hitta en träningsform man gillar, dvs prova en massa olika träningsformer! Träning ska vara kul, är det kul har man inga problem att fortsätta och få resultat! :D

2012-01-16 @ 17:47:19
URL: http://palvan.blogg.se/
Postat av: Ella

bra tips!

läs gärna min blogg o glöm inte kommentera!

2012-01-16 @ 17:47:29
URL: http://ellastattin.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. coop extra huddinge C

2.Om jag nu skulle vinna önskar jag de svarta (sååååå galet snygga ;))

3. Att BÖRJA, vara spontan och inte på måndag så börjar jag utan att göra det direkt XD

2012-01-16 @ 17:49:46
Postat av: elin

fin blogg!

Läs gärna min blogg o kommentera va du tycker? :D

2012-01-16 @ 17:52:32
URL: http://elwimo.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Mitt bästa tips: boka in en träningsdejt med en god vän som du skulle önska att du träffade ofta eller kanske den där snygga killen i din närhet (infoga valfritt här, t.ex. jobbet, skola etc.). På så sätt så kan man hinna mer med saker som man vill göra. Det är så lätt annars att man hellre kanske fikar med en kompis än går till gymmet. Om du tränar med en person som du kanske är lite intresserad av så peppar man sig själv att ta i lite till eller springa lite fortare osv. Man får dessutom något att bryta isen med nästa gång man ses.. =)Mitt närmaste försäljningsställe är ICA Roslagstull, Stockholm.Har redan både det röda och det blå stället så jag vill helst ha det GRÖNA! (Sjukt snygg färg!)

2012-01-16 @ 17:58:16
URL: http://lassa.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej! Längre ner i artikeln så står det såhär kortar du av stegen. Kan du skriva vad det var för tips där? :)

2012-01-16 @ 18:00:42
URL: http://emmasfuckinglife.blogg.se/
Postat av: Sarah

Fin blogg, titta gärna in på min och lämna en kommentar! :)

2012-01-16 @ 18:10:22
URL: http://perfectlyunbroken.blogg.se/
Postat av: Hanna P

1. Närmsta försäljningsställe är Konsum i Svängsta, 376 37.

2. Om jag vinner skulle jag vilja ha svart sport top och svarta hipsters storlek S :)

3. Hitta en träningsform som du trivs med och tycker är rolig, varierad träning är att rekomendera då man, självklart får en mer varierad träning, tränar olika muskler osv, samt att det blir roligare att träna om man inte upprepar samma gamla om och om igen. Ett bra tips är också att ta med en vän! och Ha kul!

2012-01-16 @ 18:14:09
URL: http://hannaphotograph.blogg.se/
Postat av: Julia

1. COOP KONSUM SÖLVESBORG2. Blå3. Jag tycker att det allra bästa är att om man inte alls är vann att träna så kan man först börja ut och gå raska promenader nästan varje dag. När man har kommit igång med det kan man börja springa mer och mer. Man kan även få in några armhävningar, rygglyft och situps så ofta och som många man orkar. Allt det här kan man göra hemma och billigt är det med. För att gå till ett gym och börja träna kan lätt sluta dåligt, där med att man slutar träna. Men vill man träna på gym så kan man leta upp någon på gymmet som kan hjälpa en att lägga upp ett bra schema för just din träning och din kropp så att du får så bra träning som möjligt.

2012-01-16 @ 18:14:09
URL: http://juliasreceptobilder.blogg.se/
Postat av: Elina

1. Närmast för mig är Coop Konsum Hammarby Sjöstad!

2. Jag skulle vilja ha det svarta! :)

3. Bästa tipset är att hitta saker man tycker är roligt! Träning blir mycket roligare om man tycker det är kul, och varför inte dra med dig en kompis då kan ni motivera varandra! Även att våga testa på nya saker tycker jag är viktigt, varierad träning ger bra resultat och du blir inte uttråkad! Om du inte är peppad på träning sätt upp ett mål. Vad vill du uppnå? se sedan till att komma igång för när du väl är igång så flyter oftast träningen på!!

2012-01-16 @ 18:19:48
URL: http://axerell.blogg.se/
Postat av: Rebecka Hillberg

1. COOP KONSUM CITY KALMAR

2. Svart

3. Mitt bästa träningstips är att göra sådant som man själv tycker är roligt och brinner för då man skall ha roligt när man tränar vilket leder till att man vill fortsätta att använda sin kropp och enligt mig är min kropp mitt hemliga vapen ;)

2012-01-16 @ 18:39:02
URL: http://rebeckahillberg.blogg.se/
Postat av: amra

Mitt bästa pepptips är att ändra musiklistan i mobilen/mp3n OFTA! Man tröttnar rätt fort på musik faktiskt, och ny musik kommer alltid!Mitt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection är på Konsum Enen här i lilla Sandviken. Om jag nu vinner skulle jag jättegärna vilja ha det rosa setet. Man blir så glad och peppad av rosa!

2012-01-16 @ 18:39:40
URL: http://amruu.blogg.se/
Postat av: cindy

Ha en fortsatt fin kväll! :)Kika gärna in i min blogg för mode tips & inspiration. :)/http://cindyvuong.blogg.se

2012-01-16 @ 18:54:22
URL: http://cindyvuong.blogg.se/
Postat av: melina

ICA NÄRA HEDEN GÖTEBORG

STEN STUREGATAN 16Hade velat ha en grön dress, grönt är riktigt snyggt och det är alltid roligare med färger!Jag, som precis har börjat träna - inte för att få snyggare kropp men för att må bättre, tycker det är jätte viktigt med att vara snygg (haha) och ha riktigt bra musik. Testa några gånger att gå ut och springa, eller dansa ett pass Zumba på Sportlife! Det viktigaste med träningen är att man har roligt!2012-01-16 @ 18:56:36
Postat av: Amanda H

1) VI Västertorp är närmsta ställe att hitta Pierre Robert på!

2) Jag skulle vilja ha det gröna kitet i storlek small/medium

3) Mitt pepptips är att se till att ha snygga kläder när man tränar! Tro det eller ej men man känner sig så mycket piggare och bättre om man är snygg när man tränar, och åtminstone jag ger mer!

2012-01-16 @ 18:58:05
URL: http://amandahellstroms.blogg.se/
Postat av: säl

1. Konsum Nian Gävle2. jag skulle vilja ha det svarta setet om jag vinner ^^, för svart får mig att se starkare ut, och det gör mig mer nöjd och peppad!3. det blir mycket roligare med utmaningar, för då känns det som om det är ett mkt större "måste" att lyckas träna minst en gång i veckan!

2012-01-16 @ 19:04:50
URL: http://godiskanin.blogg.se/
Postat av: Ida

Tack för en bra tävling!1.) ICA Karlaplan, Stockholm

2.)Om jag blir den lyckliga vinnare skulle jag hemskt gärna vilka ha en svart träningsbh och lila string i storlek S. Kommer passa perfekt till träningstillfället.

3.) Fundera över varför man vill träna, köpa nya träningskläder så man känner sig snygg när man tränar och sist men inte minst, tänka på den härliga underbara känslan som man känner efter tränigen! 3 viktiga faktorer för att komma igång med träningen mot bättre och friskare kropp :)

2012-01-16 @ 19:09:29
URL: http://iidahostman.blogg.se/
Postat av: GJ

Jag tycker det viktigaste är att äta rätt :) Det är grunden till en hälsosam kropp och livsstil. Sen att röra sig minst 15min om dagen. PW, cykeln till jobbet, joggingrunda, gymmet spelar ingen roll bara det är 15 min om dagen :)

2012-01-16 @ 19:12:34
URL: http://gjs.blogg.se/
Postat av: maja

1. COOP NÄRA

TIMOTEJGATAN 3 NORRTÄLJE2. Jag vill ha det blåa. Tank top och sport hipster i stolek S!3. Mitt absolut bästa träningstips är att träna det som du tycker är kul och att variera. Det är så lätt att tröttna så med en varierad och rolig träning håller det längre och du hittar kanske just det som passar DIG bäst! Gå efter vad du själv känner. Och kom ihåg - all träning är bra träning. Ett annat tips är även att ha peppande musik. Musik kan göra så mycket och trigga igång en på ett otroligt sätt!

2012-01-16 @ 19:12:54
URL: http://enmaja.blogg.se/
Postat av: Linda

1.MATMÄSTAR'N

SAMUEL PERMANS G 262.Jag vill ha rosa!!!3. Fota dig själv så du får före och efter bilder, de funkar!!! Måtta och väg in dig, och gör det med jämna mellan rum för då blir man nyfiken till nästa gång man ska kolla resultaten, då måååste man träna för att få ett posetivt resultat!Jag länkar tävlingen, i min blogg!

2012-01-16 @ 19:16:29
URL: http://lindaswall.blogg.se/
Postat av: Rnja

1.) I min närmsta konsum! (skit bra!)

2.) Jag skulle vilja ha den rosa:)

3.) Att sätta upp ett mål, tex att springa ett lopp? Ger en motivation! Samt att tänka att det jobbiga är att ta sig ut genom dörren, när man tränar känner man sig jätte bra! Och att ha vilodagar är viktigt, det är då kroppen bildar muskler!Jätte bra tävling, har nydligen bestämt mig att träna på riktigt efter fem år!

2012-01-16 @ 19:27:20
Postat av: eve

1. Ica kvantum vännäs2. rosa :D3. Jag tror att man ska gå ut stenhårt och bara öka! lägg om kosten, prova olika nyttiga maträtter. Börja träna och prova många metoder tills du hittar det du gillar. jag har gjort på det här viset och nu har jag hittat min träningsform zumba!!

2012-01-16 @ 19:27:58
URL: http://finaaevelinaa.blogg.se/
Postat av: Natalie

1: det närmsta jag kan hitta är Coop Xtra i hässleholm

2:Jag skulle vilja ha rosa topp och gröna hipsters

3: Det bästa man kan göra är att strunta i vågen, och titta på de andra resultaten, till exempel att byxorna är alldeles för stora.

2012-01-16 @ 19:40:40
Postat av: angelica

1) Ica supermarket i Töreboda

2) rosa vore ju grymt snyggt!

3) Mitt bästa tips för att komma igång med träning (och för att sedan inte ge upp efter två veckor) är att hitta vad som motiverar just dig! Se dig i din drömkropp och kämpa på tills du är där! Att en gång för alla bestämma sig för att nu jäklar gör jag det här för min skull och för att må bra! :)

2012-01-16 @ 19:42:42
URL: http://indianchief.blogg.se/
Postat av: Emma

2012-01-16 @ 19:43:39
URL: http://s
Postat av: Mellden

1. Ica Kvantum Jätten Trollhättan2. Blått eller grönt!3. Mitt bästa träningstips är att träna hemma lite varje dag. Då kommer man in i träningen och det blir inte lika jobbigt att träna. Att göra saker som inte känns som träning är oxå bra, som skidor, skridskor eller dans. :)

2012-01-16 @ 19:46:19
URL: http://simplelifeofemma.blogg.se/
Postat av: Amanda Hesselgard

1. Ica Supermarket Svalöv

2. Det gröna var jättefint, vårfint!

3. Jag har lärt mig att hur mycket gymkort, träningsredskap eller snygga träningskläder jag än har, så finns inte viljan så lär det inte fortgå nån längre period ;) Jag tvingar mig själv med diverse bra argument (hundar som behöver rastas, ungar som behöver komma ut, de där graviditetskilona som sitter kvar etc.) tills jag helt enkelt ger mig ut och tar itu med det. När jag sen kommer hem känns det fantastiskt tillfredsställande att ha det gjort och må så bra!

2012-01-16 @ 19:49:53
URL: http://vavvarna.blogg.se/
Postat av: Lisa

1.Coop forum, marieberg.

2.Grönt.

3. Jag älskar att ta ett par hörlurar i öronen och ut och springa i naturen. Jag brukar också peppa mig själv och kanske unna mig ett skönt långt bad efter! Att motivera, peppa, kämpa & beröma sig själv är viktigt och att ha viljan.

Kram

2012-01-16 @ 19:50:05
Postat av: pysseliten

Ica supermaeket i Skäblacka

Svart det får mig att se smalare ut om det nu går :)Min bästa träning är att tjata på vänner så man får med sig dom ute och gå i stället för att fika ,tjatar ofta på din jobbarkompis Åsa ;)

2012-01-16 @ 19:51:56
URL: http://pysseliten.blogg.se/
Postat av: Janna

Jag har närmast Coop Stationsgatan, jag väljer det röda. Mitt bästa träningstips är att inte sätta upp för högt mål, att bara ta små stunder av någon slags träning i början och sedan öka ut. Mitt tips är också att belöna sig själv varje gång man är duktig och verkligen kommer iväg speciellt viktigt i början.

2012-01-16 @ 19:55:56
URL: http://trananhusbygget.blogg.se/
Postat av: Hanna

1. COOP FORUM Backaplan, Göteborg.2. Om jag skulle bli den lyckligt lottade vinnaren skulle röd vara en stark favorit bland färgerna. (storlek S.)3. Bästa tipsen för att få tummen ur och ett träningspass avklarat i detta vinterrusk är ordentlig sömn, en ordentlig frukost på morgonen och favoritmusiken på hög volym. Inga undanflykter, det är bara att köra. Känn efter hur kroppen mår för dagen. Anpassa dig! Byt ut gympasset mot en dag med familjen i skidbacken om nu allt inte känns hundra. Alla kan, bara man vill! :)För ett varaktigt resultat krävs självfallet varierad kost liksom varierad träning, och inte minst REGELBUNDEN träning. Gott folk, en gång nu och då fungerar liksom inte i längden. Sätt ett mål och satsa gärnet. :) Lycka till.Tack och hejs! :)

2012-01-16 @ 19:56:03
URL: http://hannablog.blogg.se/
Postat av: Nicki

1. Coop Extra Eriksberg, Kolhamnsgatan 7.2. Rosa, tack3. Efter att man har satt upp ett mål, tycker jag att det kan vara en god idé att göra någon form av aktivitetsdagbok, eller ett krysschema. Sätt upp det på kylen och sätt ett kryss varje gång du tränat. Krysset man får efter en träning tycks ha någon slags triggande effekt och att kunna se sina prestationer konkret, motiverar något kolossalt! Lycka till, alla!

2012-01-16 @ 19:57:51
Postat av: JoHaNNa - JULKALENDER PÅ BLOGGEN 27 nov - 24 dec

1. KONSUM EXTRA KATRINEHOLM

KÖPMANG 19

2. rosa

3. att ha träningskläder som man känner sej bekväm i. och låta dom hänga framme, då kan man inte bli mera än motiverad :)länkat för plus i kanten ;) http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2012/january/traningsset.html#comment

2012-01-16 @ 20:01:09
URL: http://johannaspratstund.blogg.se/
Postat av: becca

1. Ekholmens Centrum, Linköping

2. blåa sättet i stl s

3. Bara bestämma sig, ta med en kompis så att man känner att om jag struntar i träningen sviker jag min kompis också. de bästa är att träna med någon som är ungefär lika tränad som du själv, så att ni kan pressa varandra till bästa resultat.

2012-01-16 @ 20:13:44
URL: http://rebeccakohlmeier.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Min bästa motivation är att se det som en ny och utmanande grej det här med snön, variation med träningen är bra!! Och kom ihåg att smärtan som du känner när du tränar bara är svaghet som lämnar din kropp.Coop Forum VinstaSkulle bli glad över en Röd Sport-bh (strl.S) samt Röda Hipsters (strl.S/M)

2012-01-16 @ 20:16:17
URL: http://tjalottaa.blogg.se/
Postat av: anette carlsson

Min närmaste butik är ligger i en nära stad min: Skävde inne i Commerce huset.Min favorit färg är Korall, mycket snygg till en sommar 2012Mitt bästa träningstips för att börja träna är helt klart efter alla år det bästa för mig iallafall: är att börja gå ut och gå med en kompis varje dag och vid exakt samma tid ungefär. För då för du upp konditionen i lagom takt och är det samma tid och en kompis man lovat så blir det perfekt.Lång promenader är tror jag det mest effektiva sättet att träna en kropp på det mest naturliga och bästa sättet på.anette

2012-01-16 @ 20:26:18
Postat av: Beatrice

1. Mitt närmaste försäljningsställe finns på ICA Toria, Torsby2.Den färgen jag tyckte bäst om är den svarta med blåa detaljer :)3. Det som har fått mig att komma igång med träning är att jag ahr blivit motiverad av bloggare som skriver om sin träning. Jag har då börjat rätt så lugnt med att ta korta jogging-pass och ett okej långt styrkepass, där jag bara använder min egen kropp.Tänk på att du behöver inte springa ett maraton första gången du börjar, känn dig fram vad din kropp orkar och öka därifrån istället :)Det tar tid att nå sina mål, men det är värt det!

2012-01-16 @ 20:34:38
URL: http://beatriceaaberg.blogg.se/
Postat av: Anna

1, Min närmaste coop konsum2, Ett rosa set i storleken xs/s3, Mitt tips är vinsten: att ha färgglada och bekväma kläder att träna i. Det finns många som undviker att gå till gymmet för att man är rädd att se ful ut när svetten rinner och man blir helt röd i ansiktet. Jag tror att snygga träningskläder ökar en självförtroende och gör att man årkar och vill mera!2012-01-16 @ 20:36:49
Postat av: Louise H

1. Ica centrum Smålandsstenar

2. Färg: Rosa!

3. För det första, ta dig till gymmet och boka en tid med en PT. Sen är det bara att köra igång, för att göra det lättare så tycker jag det är viktigt med snygga träningskläder, det gör det lättare att träna när man vet att man är snygg :)

2012-01-16 @ 20:37:25
Postat av: hillevi

Coop Munkebäck, Göteborg

Grön i strl s

När du ska planera din vecka, sätt ut vilka dagar du ska träna och gör planer efter det så har du liksom bestämt dig. Efter ett tag blir det antagligen en rutin. (: Med favoritmusiken i lurarna blir det lättare också!

2012-01-16 @ 20:49:05
URL: http://chiillis.blogg.se/
Postat av: Elin Sigvardsson

Hej!

Det hade varit suveränt att vinna detta kit nu när jag ska komma igång med promenader och så småningom löpning.1. Ica Supermarket Vallhamra Torg

2. Svart/blå

3. Mitt enklaste tips är att se till att vara minst två som gör något ihop. Jag tycker iallafall att det är så mycket lättare att komma iväg när jag vet att jag har "lovat" någon annan. Jag simmar till exempel med min syster. Att träna tillsammans med någon man känner sig trygg med och som man har skoj ihop med annars gör allt så himla mycket mer trivsamt!Håller tummarna hårt nu att jag får vinna :D

Kram!!

2012-01-16 @ 20:50:41
Postat av: Trine

1, ICA KVANTUM SKARA, SKARABORGSGATAN 28

2, Gröna!

3, Mitt bästa träningstips är att hitta någon träningsform du tycker är rolig, det finns oändligt många och man ska inte snöa in sig på bara styrketräning och att springa på löpbandet. Är träningen rolig är det också större chans att du gör det oftare!

2012-01-16 @ 20:59:18
URL: http://trinepalmer.blogg.se/
Postat av: Mikaela Törnlund

1. SKOHUSET I LERUM2. ROSA3. Komma ihåg att träningen är så fantastiskt kul och bra för mig, jag orkar mer, mår bättre och blir mycket piggare och snyggare! Dra gärna med en vän så blir det ännu roligare och svårare att banga. Pröva nya träningsformer och tänk på träningen som något helt underbart och roligt, något du verkligen vill göra och inget som du bara måste. Jag brinner för att träna och älskar att inspirera andra. Det hjälper helt enormt mot vinterdeppen.

2012-01-16 @ 20:59:28
Postat av: Miriam

1) Mitt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection finns i butiken: Nära dig turen i Södertälje.2) Om jag vinner önskar jag färgen: svart, med blå ränder, på mitt set.3) Mitt bästa tips för att komma igång med träningen: Det är nog helt enkelt att peppa sig själv och tro på sig själv! Att ha ett mål och aldrig ge upp. Detta ger en drivkraften :)Btw. Så himla gullig och fin header :D

2012-01-16 @ 21:01:38
Postat av: Alisa

1. Mitt bästa träningstips är att ha ett mål. Kanske ska du utomlands till sommaren? Tänk då hur otroligt snygg du kommer vara om du sätter igång och tränar! Det kommer stärka självförtoendet till tusen, så ta på dig springskorna, lurarna eller en kompis och bege er ut!

2. Coop Konsum City, Kalmar

3. Svart!

2012-01-16 @ 21:04:36
Postat av: Louise

1. Vi har det på Coop där jag bor.

2. Jag hade valt i svart eller rosa

3. Mitt tips är att börja ut och gå med en vän sen när man känner sig säker där och vet lite rundor man kan gå så kan man börja att göra de själv, för då behöver man inte anpassa sig efter någon. Tillslut kanske man börjar att springa med el att man börjar tänka på gym då du både kan köra trningspass och gymmet Med vänlig hälsning, Louise

2012-01-16 @ 21:09:18
URL: http://kenlous.blogg.se/
Postat av: Emilia

1. Coop forum, kalix2. Grön, strl S3. Mitt allra bästa träningstips är att du ska sätta små delmål. T.ex bestämmer du dig för att du ska klara 5 repetioner på 100 kg i benböj. Då jobbar du dig upp dit. Du kommer hela tiden se att du presterar bättre, alltså kommer du att hålla din motivation uppe. Ett annat exempel är att du ska springa ett antal km på en tid. Små delmål kommer att resultera i ett stort mål och du kommer alltid ha motivation att pressa dig längre. Kör hårt!

2012-01-16 @ 21:12:34
URL: http://maijanen.blogg.se/
Postat av: Ulrika

1. Luthagens Livs AB.

2. Mitt bästa komma-igång-och-träna-tips är att ta vara på den kostnadsfra instruktionen som de flesta träningsställen erbjuder, då kan du och en tränare se vad som passar ens kropp och mål bäst och utifrån det gör ett schema för en bra stuktur då det kan vara svårt att ta sig till träningen utan då man kanske inte vet vad man ska göra. Om jag vinner skulle jag vilja ha ett svart set.

2012-01-16 @ 21:24:09
URL: http://uli.blogg.se/
Postat av: Erika

1. Närmsta butiken jag har är KONSUM EXTRA Nacksta, Sundsvall!2.Om jag vinner skulle jag vilja byta ut mina tråkiga svarta träningstoppar till det rosa/lila settet! grymt snyggt :)3.Mitt tips är att försöka hitta olika träningsformer som man gillar, tycker man något är roligt så går det ofta bra och det får en att vilja fortsätta. Och att ha några olika träningsformer man gillar och kunna variera mellan gör det ännu roligare att träna! Det skadar heller inte att ha en peppande kompis som tränar med en, då kan man stötta varandra då det känns tungt! :)Kommer gilla dej på bloglovin också!

2012-01-16 @ 21:28:46
URL: http://erikaerikssson.blogg.se/
Postat av: Anna

1. Närmsta försäljningsställe här i Staffanstorp är SPORT-FOSSTO.2. Tycker den blåa färgen är grymt snygg, så BLÅ! :)3. Mitt tips är att ha kul! Spring inte om du tycker det är tråkigt, sitt inte och sucka vid de olika maskinerna i gymmet, utan prova nya träningsformer. Testa t ex ZUMBA eller Sh'bam, och träna med ett leende! Och har man sen snygga och fräsha träningskläder på sig, så blir iallafall jag genast mycket gladare!Tipsat om tävlingen på min lilla blogg också :)

2012-01-16 @ 21:31:50
URL: http://familjenc.blogg.se/
Postat av: amanda

1.coop forum kristinehamn

2. det blåa settet

3. Jag är en sådan person som skjuter upp saker, jag gör det imorgon osv. hade inte riktigt kommit igång med min träning förns nu. Jag skaffade en app på mobilen som coachar än när det känns lite jobbigt att träna, han sa allt som stämde in när jag satt i soffan, jag bestämde mig för att han inte ska ha rätt utan att jag faktiskt kan träna och att jag vill! på med hög musik sen tar man sin spring runda!

2012-01-16 @ 22:01:17
Postat av: Emma

1. Mitt bästa tips är nog att sätta i musik i ögonen oavsett vad man ska göra (om man inte är på gruppträning då) och sätta på något med peppande och fartfylld musik.

Sen att man inte ska tänka på hur jobbigt det väl är när man håller på, utan hur jäkla bra man kommer känna sig när man är klar!

Och man ska aldrig säga JAG ORKAR INTE för säger man det en gång är det kanske så himla enkelt att säga det fler gånger och sen så tränar man nästan aldrig.

Och att ha något att sträva efter är också bra tycker jag, för när man nått det målet, vare sig det är att kanske göra fler armhävningar eller springa längre så blir man bara mer motiverad till att träna mera för man vet att man kan bli bättre även fast man kanske inte trodde det från början.

Och tänk alltid positivt kring träning för det får det till att bli roligare.

Skulle kunna rabbla upp massa mer som jag alltid tänker på men det här får räcka för det är dom bästa tipsen som jag har, som iallafall funkar för mig.2. Ica Krysset, ALMUNGE.3. Om jag vann skulle jag gärna vilja ha den gröna, för jag tycker det alltid är roligare att gå och träna när man är lite mer färgglad/ fin.

2012-01-16 @ 22:08:41
URL: http://emmacedervall.blogg.se/
Postat av: Bina

1. Mitt närmaste ställe är Coop stadion.

2. Färg, svart.

3. Mitt bästa kom igång tips är: Kolla in lite träningstidningar och video. Köp snygga träninskläder. Tvinga dig aldrig till gymmet, då blir det bara så fel.Inlägg om tävlingen finns: http://binalakritz.blogspot.com/2012/01/tavlingsdax.html

2012-01-16 @ 22:20:47
URL: http://binalakritz.blogspot.com
Postat av: Sandra

1 ICA SUPERMARKET SAMKÖP LINKÖPINGNYA TANNEFORSV 582 Rooosa så klart !3 Bra musik ipluggad i öronen och sen ut och gå, powerwalk tog mig till fina former, bättre vikt och framförallt ett lugnare sinne

2012-01-16 @ 22:28:46
URL: http://sandraxoxo.blogg.se/
Postat av: Sandra

1 ICA SUPERMARKET SAMKÖP LINKÖPINGNYA TANNEFORSV 582 Rooosa så klart !3 Bra musik ipluggad i öronen och sen ut och gå, powerwalk tog mig till fina former, bättre vikt och framförallt ett lugnare sinne

2012-01-16 @ 22:29:19
URL: http://sandraxoxo.blogg.se/
Postat av: Alice Asplund

Jag är med! :D

1)

COOP NÄRA

118 57, STOCKHOLM

2) blå

3) Att sätta ett larm varje dag på mobilen, ett smidigt och bra sett och då kommer man ihåg varje dag :) Det funkade för mig!

2012-01-16 @ 22:34:14
URL: http://medalice.blogg.se/
Postat av: lovisa de Jong

vill jätte gärna vinna ett läckert set :)1. Coopextra sala

2. Korall

3. Först och främst hitta någon sport/aktivitet man själv tycker är kul.

Sen brukar jag säga till mig själv "jag gör de för min skull jag vet att jag kan"

sen tar jag i lite mer än vad jag trodde jag orkade och de går bara man vill :)för de gör en grymt motiverad!

2012-01-16 @ 22:45:10
URL: http://lovisadj.blogg.se/
Postat av: Jessica

1.SPAR-EXTRA Hosjö, Falun

2. Om jag vinner så vill jag ha i färgen grön.

3. Mitt bästa träningstips är att sätta upp mål. Vad vill du uppnå med din träning, vad vill du se för resultat osv. Vet man vad man vill är det mycket roligare att kämpa för det. Och sen är det super bra att hitta en träningskompis som man kan peppa tillsammans med så man inte ger upp halvvägs :)2012-01-16 @ 22:55:23
Postat av: Kajsa

1) Priso Matmarknad Linköping

2) ROSA

3)Mitt bästa tips för att komma igång med träningen är att träna något man tycker är kul, det kan vara allt från zumba till vattenpoolo. och att inte ha för höga krav på sig i början när man väl kommer igång och tränar. Man är ju grym som ens tar tag i sin hälsa och tränar! Dessutom ökar nog snygga träningskläder motivationen :D

2012-01-16 @ 23:01:39
URL: http://kajsha.blogg.se/
Postat av: Olivia

1 - COOP EXTRA ÖREBRO

ÖSTERÄNGSGATAN 22 - Jag är en tjej som verkligen älskar rosa, för mig är det ett självklart val!3 - Åk iväg till något ställe du hört talas om ett gym eller liknande något som passar dig. Om du inte hört om något bra är det bara att googla runt lite och bilda en egen uppfattning. Vill du inte gymma finns alltid skogen. När du bestämt dig är det bara att åka iväg och köpa träningskläder. Sen när du blivit sugen och lagt ner en och annan krona kan du sätta dig och lägga upp ett schema. Sen är det bara att dra igång!!

2012-01-16 @ 23:07:16
URL: http://lisaoliviaj.blogg.se/
Postat av: Amanda

1)Coop forum i Jönköping är mitt närmaste försäljningsställe!2) Svart skulle jag vilja ha! :)3) Det är peppande att läsa artiklar i tidningen! jag brukar säga att ju mer rutin man får på det hela, desto lättare är det att hugga i! Det blir oftast roligare om man får med sig en vän eller nån i familjen!

2012-01-16 @ 23:13:44
URL: http://vicisti.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Hejsan! Jag är gärna med!1) ICA SUPERMARKET ALUNDA

2) Jag skulle vilja vinna det svarta setet (:

3) Jag tycker att alla ska börja med ett träningsschema. Det fungerar alltid för mig och då kan man också ta sig tid. Har man inget schema att följa så slipper man gärna undan och hittar på ursäkter. Eller också börja på någon sport eller dans. Då är det ännu svårare att slippa undanJag har länkat för en extra lott (:

http://imtoooldforthisshittavlar.blogg.se/2012/january/tavling-hos-happy-days.html

2012-01-16 @ 23:18:05
URL: http://imtoooldforthisshit.blogg.se/
Postat av: Jenny

1. COOP EXTRA ESKILSTUNA

LUNDBLADSVÄGEN 6

2. Jag skulle vilja ha i rosa.

3. Mitt bästa tips är att inte skjuta upp på det. Att man sätter igång med träningen direkt. Därefter planerar man sedan ett träningsschema och ser till att följa det.

2012-01-16 @ 23:39:30
Postat av: Pixel

1. COOP KONSUM, TORBJÖRNSGATAN 2, Uppsala2. Om jag vann skulle jag vilja det rosa i stl L3. Mitt bäst tips är att träna sådant som man tycker är ROLIGT och inte bara för att man måste, för den bästa träningen är ju trots allt den som faktiskt blir av.2012-01-16 @ 23:44:22
URL: http://siliconedreams.blogg.se/
Postat av: Selma

1. COOP EXTRA ÖREBRO

2. Rosa så himla fräscht att träna i.

3. Tänk ut först vad du vill åstadkomma med din träning! sen sätter du upp ett schema du ska följa för att du kunna lyckas med de resultat du vill ha.

2012-01-16 @ 23:47:42
URL: http://mydecade.blogg.se/
Postat av: Agnes

1) Att träna med någon är såå mycket roligare en att träna själv, då man peppar varandra jätte mycket! Mitt bästa tränings-tips som jag tycker ger mest resultat är att ta ett Zumba-pass! Roligaste träningssättet! Dans i allmänhet är ett bra träningssätt! Det sysslar jag med mest :)Annars gymträning och träningspass med en kompis för att få positiv energi, och då kan man ju tävla lite snällt mot varandra också ;)2) Coop Konsum Rådhuset, Kungsholmsgatan 223) Jag skulle vilja ha den rosa om jag vann! :)

2012-01-16 @ 23:47:52
URL: http://agniislife.blogg.se/
Postat av: Anneli Törnroos

1. ICA SUPERMRKT SMYCKETORG V FRÖLUNDA2. Rosa/lila3. Först och främst - lär dig tycka det är roligt! Om du måste köpa ett klippkort på gymmet för att inte känna pressen att behöva gå dit flera gånger i veckan för att det ska vara värt pengarna - gör det! Och köp fina kläder att träna i. En sunkig tshirt och strumpbyxor gör en verkligen inte motiverad. Köp något du känner dig snygg i!

2012-01-16 @ 23:53:42
URL: http://tornroos.blogg.se/
Postat av: Ayat

1. Närmsta försäljningsställe är coop extra i Arvika

2. I rött :D Eldens och glödens färg! ;)

3. Mina bästa tips är bl.a. att först och främst ha en motivation till varför man vill träna. Man orkar och tar tag i träningen när det finns något som motiverar en. Ex gå ner i vikt, bli mer hälsosam, må och se bättre ut osv. Sedan kan man testa lite och se vad som passar en bäst, en träning som får en att längta efter nästa pass. Gruppträning, dans, boxning, gym pass, eller till att börja med utomhus motion. Raskpromenad, jogging, löpning, cykling. Med bra, snabb och energifylld musik blir det extra roligt! Våga tro på en själv :)

2012-01-17 @ 02:16:14
Postat av: jenn

att jag vill prova lyckan!

Jag är ensamståend och studerar, och har hela tiden tyckt att jag inte hadde tid till att träna.

Kilona hadde satt sig runt magen och jag stressed fram och tillbaka mellan min egen skola, sonens skola, dagis och mina barns fritids aktiviteter som bla är karate, fotboll, basket och simmning….

Det kändes verkligen inte bra och en dag stannade jag helt enkelt upp och valde att se anolunda på det!

Ja ok, jag har inte tid att träna.

Antingen kan jag skära ned I de aktiviteter som mina barn går till och det kändes inte bra för mig. Så jag började att utnyttja tiden till och från de olika aktiviteter.

Jag gick och cycklade så mycket som möjligt, skaffade en steg räknare och tävlade mot mig själv I antal steg dag för dag! Det var verkligen kul, och fick verkligen igång tävlings människan I mig!

Jag gick ned flera kilo I vikt, på relativt kort tid och måste verkligen säga att jag inte känner mig lika stressed som jag gjorde tidigare!

Jag tror att motivatioene ligger I både att se resultat men ochså när jag kan känna att jag mår bättre! Det kan vara svårt att komma igång, men tänk dig om och hitta det just du tycker om att gåora, eller har tid med!

För mig har stegräknare gjort all skillnad I världen och har blivit min ständiga följeslagare! Ibland ska det inte mer till, och nu när jag kommit igång är det svårt att få stopp på mig!

Men visst kunde det vara kul, med lite fina nya träningskläder, nu när de jag har blivit allt för stora! Som fattig student, har jag inte själv råd till något så lyxigt, så jag håller tummarna och hoppas att just jag har turen med mig! Jag tycker om detet i corall!

Mitt närmsta försäljningsställe är COOP EXTRA VÄRNHEM FÖRENINGSGATAN 72

2012-01-17 @ 02:53:30
URL: http://barbados.blogg.se/
Postat av: Trillingnöten

1. Coop Extra i Sala är närmast

2. Jag skulle välja denna http://www.pierrerobert.se/Kollektioner/Sport-Collection/Sport-Hipster/(color)/1

3. Mitt bästa tips är att börja litet. Planera inte att gå morgonpromenad varje morgon första veckan, eller sticka till gymmet 5 dagar. Ta ett steg i taget. Planera in så att du känner att du lyckats och inte misslyckats. SEN kan du öka på efter hand, när du känner att det går bättre!

2012-01-17 @ 05:39:28
URL: http://trillislifeinprogress.blogspot.com
Postat av: Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

1. Coop Extra i Bollnäs

2. Svart

3. Jag har alltid haft svårt att för att komma iväg och träna, mitt bästa tips är att prata ihop sig med flera andra, då blir det mycket roligare samtidigt som man har bra stöd :)Gillade nr 17 och tipsade här: http://theresiacaroline.bloggplatsen.se/2012/01/17/7113942-sport-set/Håller tummarna, skulle verkligen kunna behöva komma igång med träningen nu efter graviditeten, men tyvärr passar inte mina gamla träningskläder.

2012-01-17 @ 05:57:25
URL: http://carolinetheresia.bloggplatsen.se
Postat av: Jessica Hellström

1. Konsum Enen Sandviken

2. Rosa

3. Träna det som är roligt, bästa sättet för att inte tröttna!

2012-01-17 @ 06:43:37
Postat av: Linda Johansson

1 ICA KVANTUM PITEÅ (fast jag är ganska övertygad att Coop Forum i Piteå också har dem)

2 Svart, storlek S3 Mitt bästa träningstips är att hitta den rätta träningsformen som motiverar en själv att hålla igång, klassisk styrke- eller motionsträning är inte för alla. Själv tränar jag Pole dance några gånger i veckan och tycker det är ett super roligt sätt att leka sig i form och bygga styrka, vighet och teknik. Jag rekommenderar att man provar på Pole dance eftersom man bara använder sin egen kroppstyngd, med stången som redskap. Jag kan garantera att man får träningsvärk i muskler man inte ens visste fanns.. =)

2012-01-17 @ 07:39:22
URL: http://writingl.blogg.se/
Postat av: E-L

Vilken trevlig tävling.Mitt närmaste försäljningsställe är COOP Konsum på Hornsgatan 54 i Stockholm.Jag skulle vilja ha det rosa setet om jag vinner.Mitt bästa tips för att komma igång är att försöka ta reda på (gå på provpass/ prova några gånger osv) vilken form av träning du gillar. För om det är något du känner är tråkigt att göra kommer du aldrig bli långvarig i din träning. Nya fina träningskläder gör också att det känns lite roligare.2012-01-17 @ 08:26:14
Postat av: Marianne

1. Mitt närmaste försäljningsställe är ICA SUPERMARKET FÄRGELANDA

CENTRUMVÄGEN 72. Jag skulle vilja ha det rosa

3. Jag älskar att träna. Men skolan tar mycket tid så jag förespråkar vardagsmotion! Ta cykeln till jobbet skolan, trapporna istället för hissen. Hitta en träningsform som du tycker är rolig!

2012-01-17 @ 09:28:43
URL: http://theautumngirl.blogg.se/
Postat av: Anna

Mitt närmaste köpställe av Pierre Roberts sportkollektion är COOP KONSUM på Avenyn i Göteborg.

Jag skulle vilja vinna den rosa sporttoppen med tillhörande sport hipstertrosor (också i rosa)

Mitt bästa träningstips är att försöka träna regelbundet och varierat. När man tränar regelbundet så blir det mer som en vana och man tränar såklart kroppen bättre om man tränar ofta än om man bara kör ett hårt pass i veckan. Om man varierar sin träning så blir det också roligare samt att det är bra att inte bara träna en sak. Ett annat jättebra tips jag har är att skriva en träningsdagbok, man behöver inte vara proffs för att ha det! Skriv upp vad du ska träna under veckan och fyll sedan i det du tränat. En GPS klocka är väldigt roligt att ha om man är ute och springer för då håller man ordning på tiden och ser också exakt hur långt man har sprungit! :) Sätt upp mål och belöna dig med något när du har nått det, kanske en ny tröja? ;)

2012-01-17 @ 09:41:54
URL: http://wallinphoto.blogg.se/
Postat av: Sandra - Mamma till Wilmer och Joline - pågående tävling

Svar: Ja visst är det =)Kram

2012-01-17 @ 09:48:07
URL: http://sandrasblogg.se
Postat av: Maria P

mitt närmaste är ica i skellefteå

jag håller tummarna för ett grönt set

Skaffa en träningskompis så att man har någon som pushar en och som man kan pusha!

2012-01-17 @ 09:53:03
Postat av: Lova

1: Jag bor i Björkekärr

närmsta butik

ICA SUPERMARKET VALLHAMRA

VALLHAMRA TORG2:Jag brukar inte använda blått, 2012 ska bli året då jag vågade testa mycket nya saker, så jag vill ha en blå outfit! ( small )3: 1: Jag har nyligen börjat träna på life gym. Eftersom min kille och hans kompis är väldigt intresserade av träning och allt som hör till får jag mycket tips och de pushar mig när jag är redo för att ge upp. Så mitt tips, som kanske inte bara gäller för just vintertid, är att träna med en kompis, kille, syster, bror, you name it. Tillsammans blir man starkare!

2012-01-17 @ 10:18:31
Postat av: Thilda

1) Jag bor i Lindome, närmsta butik är Coop Konsum Gastorp.2) Jag skulle vilja ha ett i korallfärgat!3) Hitta en träningsform du tycker är kul och istället för att sjunka ner i soffan efter jobbet och skolan så åk till gymmet först och unna dig vila efteråt. Då kommer den kännas mycket mer välförtjänt!

2012-01-17 @ 10:25:21
URL: http://thildazimmergren.blogg.se/
Postat av: Kajsa

1) COOP KONSUM ENÅNGER2) Jag skulle vilja ha den gröna. Härlig färg inför våren!3) Mitt bästa tips är att hitta någon att träna tilsammans med och vips så blir allt mycket lättare. Det är lättare att komma iväg för man motiverar varandra. Det är lättare att träna för man gör det tillsammans och det är lättare att inte ge upp.

2012-01-17 @ 10:55:49
URL: http://kajsasundin.blogg.se/
Postat av: Elin Svensson

1) Mitt bästa tips är att träna med en kompis som kan peppa så man orka den där sista biten, och så tävlingsmänniskan i en kommer fram, ingen vill vara den som ger sig först!2) ICA Julitahalla, Julita

Doktorsvägen 13) Det gröna setet, fräscht nu till våren!

2012-01-17 @ 11:02:17
URL: http://hoesandbros.blogg.se/
Postat av: Tilde

1) Ica Kvantum Munken, Skara2)Ett par svarta hipsters och rosa top3) Ha roligt när du tränar! Det kan kännas fruktansvärt tråkigt och omotiverande att behöva ta sig till gymmet: Gå promenader, åk på äventyrsbad och åk vattenrutschkanorna många gånger så du går mycket i trappor, prova nya sporter - skidor, ridning, simma... Försök få variation, och ha självklart med trevligt sällskap!

2012-01-17 @ 12:35:19
URL: http://fredstam.blogg.se/
Postat av: lisa

2012-01-17 @ 12:44:49
Postat av: Lisa

1. Coop nära2. det svarat setet, eftersom det får mig at känns mig snygg!3. Jag är två barnsmamma så ibland kan man känna att man ej hinner. Men det gör man!! Jag går en timme efter dagis i rask takt, sen gör jag roliga hemmaträningar! Även på kvällarna får jag mig ett spratt, springer en runda på 20min, efter det känner jag mig stark, glad och väldigt duktig. Sen belönar jag mig med en lång skön dusch och fina underkläder!!

2012-01-17 @ 12:46:30
URL: http://lisaalkell.blogg.se/
Postat av: Emelie

Mitt bästa tips är att utöva träning som man gillar och tycker är kul och använda kläder man är bekväm i.Tempo SkogsboBlå

2012-01-17 @ 13:05:40
Postat av: Linda

1. Coop Extra Västerås2. Korall!3. Ta det steg för steg, jag har många gånger bestämt mig för att "börja mitt nya liv" och slutat helt med kolhydrater, krigat varje dag på gymmet, slutat tagit bussen osv, det funkar inte i längden utan det slutar med att all ens tid går åt till det och resten av ens liv får planeras och anpassas efter det, och till slut orkar man inte det längre utan går tillbaka till de gamla vanorna. Små steg är nyckeln till framgång i mina ögon, att börja med promenader några gånger i veckan, och sluta med godis och läsk, därefter öka på både antalet promenader och tiden på promenaderna, och välja nyttigare mat osv, och på så sätt öka successivt. Rom byggdes inte på en dag!

2012-01-17 @ 13:12:37
Postat av: Lina Lilja

1) Konsum Nian, Gävle

2) Korall

3) Att komma igång med träning är enkelt, det är bara att hitta inspirationen och något man tycker om att göra! Personligen finner jag inspirationen i nyhetsbrevet som jag får gratis av Jillian Michaels fem dagar i veckan med massor av tips på träning och mat! Har man det här ständiga problemet med att man "inte har tid" så satsa på vardagsmotionen; Trappor, promenader och annat! Gå istället för att ta bussen osv! Införskaffa en stegräknare (ett par hundralappar på Teknikmagasinet) så kan du lätt hålla koll på din träning. Man kan också införskaffa en pilatesboll och några träningsdvd'er så kan man träna i vardagsrummet, så slipper man släpa sig till gymmet!

2012-01-17 @ 13:15:06
URL: http://linalilja.webblogg.se/
Postat av: emma

1. ICA SUPERMARKET FÖRENINGSGATAN 9

2. Helt klart vill jag ha den i grönt! Alltid velat ha träningskläder i grönt ^^ (strl s)

3. MUSIK MUSIK MUSIK är en sjukt bra grej! Proppa spelaren full med musik som du helt enkelt inte kan sitta still till! Då går det mycket enklare och det blir dessutom mycket roligare! Se till så de 2 sista låtarna är lugna så kan du ägna dig åt att strecha och tagga ner lite efteråt. Man blir taggad av den lite snabbare musiken och lugn och avslappnad av de sista låtarna. Det är det bästa man kan göra :)

2012-01-17 @ 13:40:20
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Denise

1. Närmsta är Ica Kvantum Upplands Väsby2. KORALL!! Så fin färg!3. Mitt bästa tips är att minska på tiden framför TV/Dator/Facebook och istället ta en liten runda ute eller bara göra några övningar hemma och sen när man känner att man kommit in i träningen så kan man skaffa gymkort och gå ut och springa någon gång i veckan. För mig är det ganska svårt att hitta tiden eftersom jag både går i gymnasiet och jobbar extra, men jag gjorde som jag skrev ovan och nu försöker jag komma ut en gång per dag. Sen jag började med det har jag både fått mer ork plus att jag är piggare mot mina vänner och i skolan. Så det ger bara positivt.

2012-01-17 @ 13:50:23
URL: http://dayswithdenise.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. I umeå

2. Den korall-färgade ^^

3. Skaffa en tränings-kompis. Mycke roligare att träna tillsammans än själv. Samt man peppar varandra

2012-01-17 @ 13:56:48
URL: http://smallkaramellens.blogg.se/
Postat av: Kristiina

Hej!

1. Coop Konsum, Tierp

2. Jag önskar ett set i svart.

3. Träna tillsammans! "Ju mer vi är tillsammans, ju gladare vi blir..." Det är lättare och mer motiverande att göra saker tillsammans med någon man trivs ihop med!Ha en bra dag och lycka till med all träning!

2012-01-17 @ 14:55:49
Postat av: Caroline

1) Ica esplanaden, Sundsvall.2) Om jag vinner så vill jag ha det gröna settet.3) Mina bästa träningstips är att läsa peppande träningsbloggar och tidningar för att hitta inspiration, fixa en bra spellista, sätta upp mål och unna dig med bekväma och snygga träningskläder. Sen gäller det att inte köra för hårt i början och variera träningen så man inte blir less! Hitta en träningskompis så blir allt mycket roligare också!2012-01-17 @ 15:05:36
URL: http://denisecaroline.blogg.se/
Postat av: liza

1. Jag bor i Vasa, Finland och hittar inga försäljningsställen alls här, så närmaste stället är väl någongstans i Umeå.2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha den blåa, som skulle matcha resten av min träningsdräkt perfekt !3. Mitt bästa träningstips är att ha ett mål att sikta in sig på och sen ha en belöning att vänta sig då målet nås, t.ex. en resa söderut med kompisarna eller liknande. Träningstips till vintern är att motionera i djup snö, som vi i Finland i alla fall har gott om, det är tungt och bra för benen.

2012-01-17 @ 15:16:46
URL: http://lizahotta.blog.com
Postat av: Andrea

Det närmaste försäljningsstället är Coop Extra Mariestad.

Om jag skulle vinna skulle jag välja det gröna sättet eftersom det är en peppande färg man blir glad utav.Bästa tipset för att komma igång med träningen är att ladda mp3n full med glada sånger. Min är fylld med de bästa partyhitsen jag alltid blir taggad av, oavsett om det gäller dans eller träning.

Att skaffa sig en träningskompis gör allt lättare eftersom man då har en som kan "tvinga" en iväg. Ingen vill ju ge upp och vara den "lata" i gänget.

Pusha varandra i olika övningar som inte bara handlar om hur mycket vikt ni har på maskinen. Testa istället nya saker som boxning, zumba eller dans.

2012-01-17 @ 15:37:43
Postat av: sara

1. Att bli peppad måste ju vara det bästa pepp-tipset, så ryck tag i bästa kompisen och dra ner till gymmet! 1000 ggr lättare att hitta motivationen om man har någon bredvid som peppar en!

2. Coop forum Vinsta/vällingby

3. Grön/rosa kändes fräscht till vårens trännings-pass!

2012-01-17 @ 16:01:53
URL: http://invincible.blogg.se/
Postat av: Miss C

1. Snygga träningsskor! Man blir faktiskt riktigt pepp bara av att se dem (iallafall jag) och vill helt enkelt ut och använda dem! Powerwalks eller joggingturer, your choise! Det och bra musik är mitt tips!

2. HEMKÖP Påvelund

3. Svart!

2012-01-17 @ 16:19:48
URL: http://missc.se/
Postat av: Emma1.KONSUM BERGNÄSET LULEÅ2.ROSA3.Jag tycker det är vikigt att man belönar sig själv när man har gjort något jobbigt. Om man bestämmer att man får köpa dom där "skorna" om man kör några träningspass, så blir träningen genast lättare ;)2012-01-17 @ 16:22:25
Postat av: Minna

1. Min närmsta återförsälare är Coop Konsum på Flöjtvägen i Lund.

2. Jag skulle vilja ha blått.

3. Mitt bästa tips för att komma igång med träningen är att träna med en kompis som har samma mål som en själv. Det ger motivation och gör träningen roligare. Man kan också pusha varandra och man går ut och tränar även om man inte orkar eftersom man har lovat sin kompis.

Min mail: minna.norman@live.se

2012-01-17 @ 17:25:25
Postat av: Petronella

1. Mitt bästa träningstips är att variera olika sorters träning! Själv brukar jag gymma, inte bara lyfta vikter eller använda maskin, utan gå på massor av olika pass, det är jätteskoj! Jag brukar variera mig mellan yoga, intensiv styrketräning för mage, rumpa och rygg. Jag brukar även köra Zumba som är riktigt roligt och endorfinframkallande! För några veckor sen var jag där själv, men nu idag så har jag lärt känna trevliga människor som går på samma pass. Du behöver inte alltid ha en vän med dig, det finns säkert massor av glada & trevliga personer man träffar på gymmet! Så mitt tips är att våga gå själv, OCH PROVA PÅ NYA SAKER, på så sätt hittar du vad just DU tycker om. :)2. Närmsta stället för mig är ICA Matbiten Linköping, Djurgårdsgatan 16.3. Svart

2012-01-17 @ 17:30:24
URL: http://petro.blogg.se/
Postat av: Emma Lindström

1. Mitt bästa träningstips är självklart ZUMBA! Ett otroligt roligt och enkelt sätt att träna på, man kan träna tillsammans med andra på ex. Ett gym eller hemma framför din tv. Det som gör Zumba så unikt är också att man känner knappt att det är träning.2. COOP FORUM KRISTINEHAMN3. Om jag har sådan tur och lyckas vinna, ska jag välja färgen svart, snyggt och enkelt! Dock var alla färger väldigt snygga.

2012-01-17 @ 17:41:23
Postat av: j

1) COOP EXTRA ESKILSTUNA (LUNDBLADSVÄGEN 6).

2) Skippa den enkla vägen som till exempel hissen, gå upp för trappor, gå till skolan/till jobbet osv. Och om du vill göra något, tänk och tveka inte, utan lyft på arslet och gör något av dagen!

3. Röda/rosa setet :)

2012-01-17 @ 18:12:11
Postat av: Clara Sjölund

1. ICA ENQUIST, Funäsdalen är mitt närmaste ställe.2. Mitt bästa tipps är att träna tilsammans med sina kompisar, det gör att man blir mer peppad och kör gärnaet vid varje pass, plus att om man har bertämmt att träna med sina vänner är det inte lika lätt att strunta i det!3. Om jag har turen att vinna vill jag ha de gröna settet :)

2012-01-17 @ 18:18:58
Postat av: Malin

1) Konsum Extra Oxtorget Växjö2) Om jag vann hade jag önskat det Gröna setet :D3) Vintern är ganska jobbig när det är riktigt kallt och grått ute. Man blir nästan alltid förkyld vintern (jag är förkyld nu) och då är det lätt hänt att man slackar av även efter att förkylningen har gått över. Gör INTE det!! Lägg mycket energi på att träningspeppa dig själv – belöna dig med småsaker (exempelvis att äta din favoriträtt) när det känns trögt – under dessa stunder behöver vi en morot för att orka. Mitt bästa träningstips inför vintern är att inte deppa ihop totalt och skippa träningen – och om det börjar gå åt det hållet – belöna dig för att du är ihärdig och för att du orkar!

2012-01-17 @ 18:24:04
Postat av: Johanna

1, Som alla vi kvinnor fruktat, bikinisäsongen och det är samma visa varje år, så varför inte tänka att man äntligen ska försöka ta tag i det? Ett bra tips för att få motivation är att gå på exempelvis, grupp-pass, kanske med en nära vän som även hon/han är ute efter samma mål som dig, eller varför inte den du bor ihop med? Genom att ha med en annan människa med samma mål är det lättare för er att nå era mål och peppa varandra. Boka in någon gång i veckan då ni verkligen ska gå på ett zumbapass som är både roligt men jobbigt och hitta motivationen där. Det blir alltid lättare att träna om man har roligt och inte känner sig pressad att träna.2, Hade jag vunnit detta träningset hade jag absolut valt dem rosa/röda, fräscha pigga färgen.3, mitt närmaste Pierre Robert Sport Collection finner jag vid: KONSUMFRYXELLSG FRYXELLSG 42012-01-17 @ 18:52:55
URL: http://literoligarelitebattre.blogg.se/
Postat av: My Lund!

1. Hemköp Kinna

2. rosa/röd

3. ha en tävling med dina kompisar där ni ser vem som kan gå ner mest på ett år. man får motivation för man vill vinna och tänker mer på vad man äter och tränar mer. Det funkar verkligen och så väger man sig och mäter kroppen varje månad!

Hoppas jag vinner :)

2012-01-17 @ 18:59:33
URL: http://treesmy.blogg.se/
Postat av: Helena

1. COOP FORUM ENKÖPING

2. Rosa/röd

3. Kom överrens med några vänner om ett gemensamt mål. Målet innebär kanske att man ska träna för att bli starkare, eller bli fastare i kroppen. Gå och träna tillsammans och skriv ner resultat vecka för vecka, ta även foton för att verkligen se förändring. Tillsätt musik med lite fart som är peppande. Glöm ej att peppa varandra, och glöm ej Varför ni tränar! Det kanske går lättare om gruppen tränar för att gruppen ska "vinna" och inte att en enskild ska nå sitt mål först.

2012-01-17 @ 19:11:42
URL: http://hellagranath,blogg.se
Postat av: Andreas Samuelson

1) Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection?ICA NÄRA ABRAHAMSBERG2) Vilken färg önskar du på mitt set om du vinner?GRÖN3) Ge ditt bästa tips för att komma igång med träning:Stäng av datorn, packa träningsväskan, gå ut genom ytterdörren och ta dig närmaste träningslokal. Nu!

2012-01-17 @ 19:20:55
Postat av: Isabelle Hjelte

1. Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection?ICA MATMÄSTER

GAMLA BANGATAN 342. Vilken färg önskar du på mitt set om du vinner?Rosa3) Ge ditt bästa tips för att komma igång med träning:Mitt bästa tips för att komma igång med träningen är att sätta upp rimliga mål. X-antal småmål och slutligen ett större. Dessa ska vara uppsatta utöver speciella datum och än en gång vara rimliga och inte för stora!

2012-01-17 @ 19:32:07
URL: http://ihje.blogg.se/
Postat av: JunitjejSvar på frågor:

1. ICA Servett Lerum

2. Svart!

3. Bestäm dig för att börja träna. Se till att det blir en del av vardagen. Börja promenera, jogga, cykla eller träna på gym.

2012-01-17 @ 19:35:59
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Mathilda Stigebäck

1. Coop forum Lillån.

2. Rosa/röd.

3. Mitt bästa tips är att börja smått med kanske gym nån gång i veckan, ett zumba-pass eller kanske något gympapass. Passar något inte dig, prova något nytt. Sen när du hittat något du verkligen gillar, gör det lite oftare då. Kanske 2-3 gånger i veckan istället och gör det till en del av din vardag. :)

2012-01-17 @ 19:48:25
URL: http://mathildasliv.blogg.se/
Postat av: Kim

1) Mitt närmsta försäljningsställe är ICA Kvantum i Landskrona.

2) Färgen som jag skulle önska mig att få ifall att jag vinner är svart.

3) Mitt bästa träningstips är enkelt, bara bestäm dig och beställ en tid på ett gym. Det finns ingen annan än du själv som kan få dig att börja träna.

2012-01-17 @ 19:54:50
Postat av: Liza

1.Coop Konsum City i Kalmar

2. Ifall jag vann skulle jag vilja ha den blå! :)

3. Mitt bästa tips är att variera! Gå i rask takt en dag, dra över maskiner och lösvikter på gymmet en annan, var med på gruppträningar så som indoor-walking, spinning, dans eller liknande. Allt är roligt varje gång!

2012-01-17 @ 20:09:47
URL: http://lizaidaelin.blogg.se/
Postat av: Hanna Andersson

1. Coop Konsum i Trelleborg.

2. Det skulle bli den svarta.

3. Mitt bästa tips är att börja med gruppträning, ingen bryr sig om att någon är större eller mindre otränad än du själv. Alla är bara där för att ha skoj och träna. Pressa dig själv, DU SJÄLV är den enda du tävlar mot.

2012-01-17 @ 20:19:28
Postat av: Linda Edemell

1. Mitt närmsta försäljningsställe finns på Coop Konsum Avenyn (Kungsportsavenyen 26-28) i Göteborg.2. Jag skulle väldigt gärna vilja ha grönt i så fall. Grönt är skönt och man känner sig pigg och fräsch i den färgen! Dessutom är det min favoritfärg ;)3. Det är ganska svårt att komma igång med träning om man inte känner sig tillräckligt motiverad. Jag skulle nog säga att, förutom att ta en daglig promenad, är att göra alla vardagssysslor till bra träning. När man städar, diskar, dammsuger, tvättar - det är ingen konst om man tänker att man gör det för välmåendet och inte bara för alla "måsten". Man kan till exempel vid de tillfällen man behöver böja sig ner sätta sig på huk istället. När man reser på sig kan man pressa sig upp igen och på så sätt träna lår- och övriga benmuskler ;) Man kan göra liknande saker för resten av kroppen också i alla sysslor man gör.

Annars funkar gruppgrejer superbra! Jag själv dansar flera kurser i veckan och samtidigt som man får bra träning så är man social och klarar sig undan höst- och vinterdepp :) Man kan definitivt dra med sig en kompis, det finns ingen som tackar nej till dans! ;)

2012-01-17 @ 20:31:32
URL: http://lineday.blogg.se/
Postat av: Mian

mitt närmaste ställe att köpa dessa ifrån är ica kvantum i skövde !jag skulle så gärna vilja ha ett i grönt om jag skulle få vinna !jag är en FD soffpotatis (ok lite finns nog kvar ön hehe) som ändrade mitt liv i sep 2011, har hitills gått ner 13 kg, genom bra kost & träning på olika sätt, crosstrainer,roddmaskin,styrketräning,Power walks är min favoriter !de e bara att ge sig sjutton på de så lyckas man!

2012-01-17 @ 20:45:10
Postat av: Sandra

1. ICA Kurir Livs

Kurirgatan 1, Helsingborg2. Skulle vilja ha Sport Top Svart (storlek s) och Sport Hipster Svart (storlek s/m)3. En motiverande sak att tänka på är att svett är fett som gråter! Så mitt bästa tips är att hitta något ordspråk eller någon mening som motiverar dig och sen; JUST DO IT! Det är bara du som kan förändra ditt liv, inga genvägar och absolut ingen annan kan göra det åt dig.

2012-01-17 @ 20:58:49
URL: http://simplegiirl.blogg.se/
Postat av: Vanessa

1. Coop Konsum Kirseberg, i Malmö.2. Om jag vinner vill jag ha blått, för det matchar mitt blå hår.3. Försök se hur träningen ger dig energi att orka med mörkret och kylan. Även om det är tungt att ta sig iväg till träningen ibland, så kom ihåg att det är DIN tid, när du får ta paus från all stress med jobb, skola, städning och disk.2012-01-17 @ 21:11:24
URL: http://merasocker.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Coop Konsum bygdevägen i Sollentuna2. åå blev kär i den gröna! Så grönt skulle jag vilja ha. Grönt är skönt och ger än längtan till våren.3. Mina bästa tips att komma igång är att prova sig fram! Hitta den träningsstil som passar dig bäst, träning ska vara roligt och inte något man gör för att man "måste" så hitta din egen stil, det du tycker är roligast och njut av att svettas :)

2012-01-17 @ 21:16:33
URL: http://moew.blogg.se/
Postat av: Ingrid

1. Coop Konsum Lägerhyddan Linköping

2. Jag vill gärna ha den blå, det känns så fräscht och det är roligt att våga färg!

3. Att våga köra hårt. Att våga fläska på med tunga vikter, vågar springa snabbare, trampa fortare och ge det där lilla extra på träningen. Det är det som ger resultatet till slut!

2012-01-17 @ 21:17:58
URL: http://thesuicideblonde.blogg.se/
Postat av: Victoria

NÄRA DEJ TUREN

TURINGEGATAN 32, SödertäljeTa en Bild innan du drar igång med träningen. Sätt upp ett tydligt mål, t.ex. att man ska klara att springa en mil innan sommaren eller att magen ska bort. Det är mycket roligare att träna om man har ett mål och dessutom blir det lättare att följa genom att mäta/väga sig och ta bilder. Otroligt motiverandeJag väljer färgen rosa i storlek M för överdelen och S i underdelen :)

2012-01-17 @ 21:29:28
Postat av: Cissi

COOP EXTRA ERIKSBERG

KOLHAMNSGATAN 7Om det haglar ute, eller du är sjuk, eller du helt enkelt känner dig helt otaggad. Stanna då hemma, sätt dig vid datorn och läs inspirerade bloggar. Mys framför TV.n med Fitness Magazine eller min egna favorit Blossom. Känn dig inte pressad att gå just idag, det finns en dag imorgon också och då kanske du känner dig mer taggad, vilket såklart kommer resultera i mer energi och bättre resultat.Skulle vilja vinna den svart/blå, jätte snygg!!

2012-01-17 @ 21:34:12
URL: http://spiritseal.blogg.se/
Postat av: wilma

1. Den närmaste butiken hittar jag på: COOP FORUM BORÅS ENEDALSGATAN 10 BERGSÄTER.

2. Jag vill vinna det gröna i storlek small.

3. Mitt tips är att först skaffa sig ett par riktigt sköna bra tränings kläder/skor. Har du kanske ett par försmå skor och du ska ut och springa, då räcker det att du har sprungit någon meter i en nedförsbacke och du har genast jätte ont fram i tårna. Din sporttopp kanske är för liten och du känner att den trycker hårt mot bröstkorgen. Så jag tipsar absolut om sköna kläder.

2012-01-17 @ 21:49:38
URL: http://wilmaklara.blogg.se/
Postat av: Anna Emgardsson

1: När vintern kommer är det inte alltid så kul att klä på sig och dra ut i snön, snöslasket eller som vi har här i mitt län varken snö eller slask utan bara isgata. Det finns massor av bra och enkla övningar som lätt fixas hemma. Har man inte den diciplinen så finns det i stort sett i varje ort, gympa-föreningar med ett ex antal tränings-pass/vecka som man kan gå på lite olika. Hurvida man känner sig och har lust med just då!2: Överraskande så finns den närmsta försäljningen på COOP FORUM här i Surahammar?!3: Jag skulle vilja ha svart :).

2012-01-17 @ 22:07:58
URL: http://emgard.blogg.se/
Postat av: Elsa

1) Konsum city i Kalmar

2) Rosa

3) Ta hjälp av barnen för att komma igång! Sonen behöver all peppning och sparring han kan få som komplement till sin fotbollsträning. Jag har lovat hjälpa honom några gånger per vecka - han springer jag cyklar. Han har målet inställt på fotbollsgymnasiet om 4 år, så det är bara att sätta igång!

2012-01-17 @ 22:28:47
Postat av: Ellen L

1) ICA SUPERMARKET SPARA UDDEVALLA, ODENGATAN 32) Jag skulle vilja vinna det gröna settet i M.3) Mitt bästa tips för att komma igång är att, en dag, samla inspiration. Titta på bilder, läs tidningar, titta på de sista avsnitten på alla biggest loser, you name it! Allt för att samla inspiration och pepp. Kom också ihåg att alltid se resultatet framför dig. Bevisa för folk att de har fel. Det viktiga är inte att börja utan att slutföra vad du börjat.

2012-01-17 @ 22:56:13
URL: http://ellenjoanna.blogg.se/
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

1. Mitt absolut bästa träningstips är att träna något du tycker är roligt annars är det värdelöst. Om det så är ett dammsugarpass genom huset med dammvippan i andra handen eller en löparrunda på 1 mil - det avgör du och bara du. Mitt bästa tips är Zumba - 20 minuter om dagen och det är jätteroligt! Man ska också tänka att träning får kroppen att må bra, vi sover bättre och presterar bättre, sen att vi får muskler eller går ner i vikt på köpet - det är bara ett plus.2. COOP KONSUM KOPPARMÖLLEGATAN

KOPPARMÖLLEG 5

COOP KONSUM S STENBOCKSGATAN

S STENBOCKSG 1273. Jag skulle vilja ha det gröna setet faktiskt - riktigt vårigt/somrigt! :)Nu håller jag tummarna!

KRAM!Psst.. något värt att nämna - jag tränade Zumba i 10 veckor och gick ner 10 kg. 20 min om dagen är perfekt då man som jag har små barn och lite tid över för annat :) kämpa på alla!

2012-01-17 @ 22:56:24
Postat av: axelina

1. Mitt bästa tips är att börja med något kul. Inte bara träna hemma och gå ut och springa någon gång, man tröttnar snabbt, om man inet tycker om det förstås. Ta med en vän/vänner och börja på någon aktivitet eller hitta på något som ni tycker är kul!2. Ica kvantum värnamo, malmövägen :)3. skulle faktiskt vilja ha det gröna setet :)

2012-01-17 @ 23:13:29
URL: http://HTTP://AAXELINA.BLOGG.SE
Postat av: Therese

1. Jag hittar det på coop konsum i Sölvesborg.2. Jag önskar mig rosa!3. Att älska sig själv för den man är, och kämoa det det mäl man vill nå.KRAM

2012-01-17 @ 23:13:43
URL: http://theresepersson.webblogg.se/
Postat av: Karin

1. COOP Konsum på Avenyn.

2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett svart set!

3. Träna ihop med någon! Det blir både lättare att komma igång och roligare!

2012-01-18 @ 01:34:46
Postat av: Amanda

1. COOP NÄRA

TIMOTEJGATAN 3

2. Skulle vilja ha rosa :)

3. Lägg upp mål med träningen, samt DELMÅL (jätteviktigt). Gör upp en plan hur du ska ta dig till väga och börja inte med allt på en gång utan gör förändringar i lagom takt!

2012-01-18 @ 07:00:33
Postat av: Anneli

1. COOP NÄRA GRINDSGATAN 50 Stockholm

2. SVART

3. Det bästa är att mjukstarta med promenader varje morgon! Då riskerar man inte att dra på sig några skador på leder etc...Ha en fin dag!2012-01-18 @ 11:29:11
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: Sandra

1) Matmästarn i Östersund

2)Rosa

3) Att hitta något som passar en själv, något som man tycker är roligt och som kan motivera en till fortsatt träning. Och att inte jämföra sig med andra, utan känna att det ökar ens egna välbefinnande och hälsa.

2012-01-18 @ 12:18:13
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Elna

1 ICA Vikingen Bjärred

2 Korall (rosa) storlek S

3 Sätt ut tydliga mål helst ganska "små", tänk sen först ut hur du INTE skulle vilja träna, SEN tänker du ut vad som passar dig och vad du skulle tycka var roligt! Sen är det bara att sätta igång! Skaffa gärna en träningskompis också, då kan ni peppa varandra!

2012-01-18 @ 16:34:29
URL: http://litenlaxmar.blogg.se/
Postat av: lisaa

hallojj! vilken kul tävling!

1. ICA SIGVARDS LIVS Roknäs

2. ett svart skulle vara cooligt!

3. Jag tror de första man måste göra är att bestämma sig och göra nått man tycker är roligt. Att man gör nått och känner att man trivs och blir motiverad!

2012-01-18 @ 16:41:14
URL: http://lisaabergstrom.blogg.se/
Postat av: bitte

1 Ica Kvantum Skara

2 Rosa=)

3 Bestäm dig för att tex ,måndag, onsdag och fredag så ÄR det löpning. Då vet u vad som gäller och då får man peppa sig så att man inte skiter it.

2012-01-18 @ 17:31:59
URL: http://www.lovemercury.se/
Postat av: linnea fritiofsson

1 ICA NÄRA SÄTUNA STATIONSGATAN 1

2 det svarta, snyggt ju :)

3 Jag kom igång genom att titta mig i spegeln och säga till mig själv att det har ska vi jobba på! Jag blev så motiverad så jag försöker röra på mig varannan dag !

2012-01-18 @ 18:19:10
Postat av: Patience

1, de kunde köpas på Coop & Ica här i byn :) Sjöbo

2, skulle vilja ha den gröna :)

3, det gäller att planera & tänka framgår. Mål är svin bra att ha, så en bild utav målet på spegeln eller dörren är bra. Dock ska man inte snöa in i siffrorna & utseende utan man ska lyssna på kroppen :)

2012-01-18 @ 19:43:08
URL: http://mylovingbaby.blogg.se/
Postat av: Kelly Svensson

1. Finns att köpa i Hässleholm på MAXI.

2. Jag skulle vilja ha det gröna setet om jag vinner.

3. Mitt tips är att sätta upp små mål på hur mycket man ska träna och när och sen hålla fast vid det. Man måste vara bestämd för att komma någonstans.Jag följer dig nnu på bloglovin och har gillat inlägget :)

2012-01-18 @ 19:52:04
URL: http://kellzans.myshowroom.se/
Postat av: sophia

1.Priso matmarknad i Linköping

58221 Linköpig

2.Svarta

3. Tänka på att man kommer må så mycket bättre både Fysiskt och Psykiskt!:)

2012-01-19 @ 03:19:40
Postat av: AnnaK

1) Daglivs ,Kungsholmen, STOCKHOLM

2)JAG VÄLJER DEN BLÅ

3)Jag tränar förutom för en bättre hälsa men tänke en gång JAG VILL ALDRIG SE UT SOM MIN MAMMA!!(LITE FÖR MYCKET PÅ SIG) OCH DET BLEV DEN BÄSTA MOTIVATIONEN :)

2012-01-19 @ 09:26:03
Postat av: care69

1) COOP KONSUM TROZELLIGATAN, Norrköping2) Valet faller på Korall.3) Att bestämma med någon att träna tillsammans, det är svårare att skippa om man är två. Annars är väl spegelbilden en bra motivation. :-/Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2012/01/31-jan-vinn-traningsklader-fran-pierre.html

2012-01-19 @ 17:27:28
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: helena

jag är gärna med :)

1. HEMKÖP LASARETTSGATAN NORRKÖPING

2. Jag gillar de marineblå! :)

3. Bra musik och kul sällskap hjälper alltid! Men jag tror det viktigaste är att säga till sig själv att nu vill jag ha förändring och du måste jag göra något för det. Man måste inse att man inte bara kan sitta och tänka "naa jag gör det imorgon", för då händer ingenting.har länkat:

http://tavlingar.devote.se/blogs/16060660/pierre-robert.htmkram Helena :)

2012-01-19 @ 20:46:51
URL: http://tavlingar.devote.se
Postat av: Anette B

1.BEA Enskede

2.Självklart den blåa!

3.Sätt upp delmål. Träna med en kompis. Köp hem tex trappmaskin,cykel eller pilatesboll om du inte vill träna med andra i början. Har du kinect eller wii finns det utmärkta träningsprogram och sporter att svettas till. Anmäl dig till till tävlingar som en morot.

2012-01-19 @ 21:40:09
Postat av: Sandra

1. Coop Konsum Lägerhyddan

2. Det marinblåa

3. Det viktigaste för att komma igång med träningen är att planera in träningen och acceptera att träningen kommer göra att man kanske inte hinner med allt det man gjorde innan.

2012-01-20 @ 12:24:38
Postat av: liselotte

Är gärna med och tävlar

1. Mina närmsta ställen är Coop extra, ICA kvantum och ICA supermarket ( Stenungshallen) i Stenungsund.

2. Svart

3. Tala om för alla att du ska börja motionera, vet alla måste du börja och hålla igång.

2012-01-20 @ 21:30:16
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: emma rudbeck

1 coop Avenyn

2 Om jag vann skulle jag välja korall

3 Sätt upp små mål så du har nåt realistiskt att sträva efter. Tala om för folk i din närhet att du ska börja träna och gärna när du ska börja. Köp ett kort till något träningsställe så känner du förhoppningsvis att du inte vill slösa bort pengarna utan du går dit. Träna ihop med en kompis så kan ni sporra varandra då det känns segt.

4 Har gillat o börjat följa på bloglovin

2012-01-21 @ 12:15:59
Postat av: evamar

1) Jag vill vara anonym på internet och vill alltså inte avslöja var jag bor - men kan tala om att det finns två försäljningsställen inom tre kilometer från mig. :)

2) Det korallfärgade vore nog snyggast på mig. :)

3) Mitt bästa tips är att skaffa en bra träningskompis så man peppar varandra när det går trögt.

2012-01-21 @ 12:35:59
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: jenny Henriksen

konsum saluhallen är vårat närmaste i norrköpingjag skulle älska det gröna setet...

dom har faktiskt forskat i det där med träningskläder...man tränar bättre i snygga kläder.. :-)

mitt tips är att göra en schema på hur/när och var du ska träna och gärna med vem..alltid bra att ha en kompis som peppar när motivationen gömmer sig.

träna varierat då kroppen vänjer sig..

öka vardagsmotionen.

alltid bra att försöka få med familjen på träningståget.

samt inse att man är värd att få må bra vilket man gör av reäning både endorfiner och seratoninet ökar...

2012-01-21 @ 18:15:29
Postat av: Sofie L

1. Coop Konsum Örebrogatan - Helsingborg2. Önskar ett korall set3. Mitt bästa tips är att komma pà en träningsmetod som passar en själv. Det ska vara roligt att träna och utbud av olika träningsmetoder passar inte alla. När man sedan kommit igàng inser man hur roligt det!Länkar här

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2012/january/31-jan-traningsset-fran-pierre-robert.htmlKram

2012-01-22 @ 11:51:17
URL: http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Lilla Anna

1. ICA Wallinders på Norrstrand, Karlstad

2. Marinblå

3. LCHF! Förr när jag åt en massa kolhydrater fick jag släpa mig iväg till gymmet/ut i spåret. Nu när jag äter LCHF är jag pigg och träningssugen

2012-01-22 @ 13:28:21
URL: http://lillaannapysslar.blogg.se/
Postat av: Jess

1. Coop Konsum Avenyn är närmast för mig!2. Lätt det röda setet!3. Mitt bästa tips är att tänka och äta sunt (ät lite av allt), börja träningen lugnt och trappa successivt upp för att sedan hitta en nivå som passar just mig!Nu ska jag bara hålla tummarna! Ps. Inlägget är gillat på Bloglovin :)

2012-01-24 @ 10:53:00
URL: http://jessansworld.blogg.se/
Postat av: Emma S

1) Tyvärr så kunde det bara hitta resultat för Sverige och eftersom jag kommer från Finland så vet jag ej. Men det skulle ju kanske kunna finnas i huvudstaden Helsingfors.2) Jag väljer den gröna färjen3) simning. Det är både rolig och så tränar man på samma gång. Eller så kan man ju gå med i en zumba grupp. Jag vet inte hur det är i Sverige men i Finland är zumba något som nästan alla håller på med.

2012-01-26 @ 19:48:06
Postat av: Emma S

1) Tyvärr så kunde det bara hitta resultat för Sverige och eftersom jag kommer från Finland så vet jag ej. Men det skulle ju kanske kunna finnas i huvudstaden Helsingfors.2) Jag väljer den gröna färjen3) simning. Det är både rolig och så tränar man på samma gång. Eller så kan man ju gå med i en zumba grupp. Jag vet inte hur det är i Sverige men i Finland är zumba något som nästan alla håller på med.

2012-01-26 @ 19:50:36
Postat av: Emma S

1) Tyvärr så kunde det bara hitta resultat för Sverige och eftersom jag kommer från Finland så vet jag ej. Men det skulle ju kanske kunna finnas i huvudstaden Helsingfors.2) Jag väljer den gröna färjen3) simning. Det är både rolig och så tränar man på samma gång. Eller så kan man ju gå med i en zumba grupp. Jag vet inte hur det är i Sverige men i Finland är zumba något som nästan alla håller på med.

2012-01-26 @ 19:53:57
Postat av: Emma S

1) Jag bor inte i Sverige utan i Finland så jag vet inte var det finns men troligen i huvudstaden Helsingfors.2) Jag skulle vilja ha den gröna färjen3) Simning. Det är både roligt och så tränar man på samma gång också. Eller så kan du gå med i en zumba grupp. Jag vet inte om det är så populärt i Sverige men i Finland är det i alla fall jätte populärt.

2012-01-26 @ 20:01:25
Postat av: Caroline W

1. Ica supermarket Kolsva

2. Det gröna.

3. Få med dig en träningskompis. Om man bestämmer tid att träna med någon annan är risken mindre att man struntar att gå dit.

2012-01-28 @ 21:26:29
Postat av: Matilda

1. På Coop konsum Vansbro.

2. Jag skulle gärna vilja ha det gröna.

3. Ha något att träna för. Bestäm dig för att du ska springa en tävling eller något. T.ex. kan du bestämma dig för att göra tjejklassikern, halvklassikern eller hela klassikern. Då har du något att träna för. Sätt gärna upp ett mål också :)

2012-01-29 @ 10:21:31
Postat av: Pernilla

1. Ica supermarket Oden Trollhättan

2. Jag skulle vilja ha den gröna

3. Träna med nåt ni tycker om och trivs med så får man bra disciplin och så man inte tappa motiverad.

2012-01-29 @ 10:37:58
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Lisa

1. Ica Supermarket Teg

2. Jag skulle vilja ha ett rött set =)

3. Mitt bästa tips är at göra nått du tycker är kul! Jag är inte så förtjust i att vara instängd på ett gym, jag är mycket hellre ute i naturen och där får man ju träningen gratis också! Ut och gå, jogga,cykla, klättra i bergen, klättra i träden=) simma i havet.

Starta en träningsgrupp med dina vänner och gör nått nytt varje vecka så kan ni peppa varandra! =)(jag har gillat på bloglovin och skrivit på min blogg)

2012-01-29 @ 10:53:29
URL: http://decemberlisa.blogg.se/
Postat av: Mrs. b

1. Coop Forum Kungsbacka

2. Den svarta är riktigt snygg!

3. Bara gör't! För att komma igång gäller det "bara" att göra det. Inte tänka för mycket, utan bara klä på sig och bege sig ut. Bestämma sig för att idag ska jag träna, och ha det som ett mantra och inte låta ursäkterna få plats i tankarna. Börja med något enkelt som promenader. Har man väl kommit ut så är hälften vunnet! Och efteråt i duschen ska man spara välbehagskänslan i minnesbanken till nästa gång.

2012-01-29 @ 10:59:54
URL: http://mrsbandco.se
Postat av: Malin

♥ Mitt närmsta inköpsställe är KONSUM VÄ KRISTIANSTAD

♥ Så många fina färger, men svart får det nog bli.

♥ För en (läs mig...) som är en soffpotatis och hela tiden tänker, jag ska börja träna och jag borde verkligen ta tag i det, hade det varit bra med en träningskompis. Jag behöver någon som drar mig. Oxå behöver jag rutiner! Fasta dagar, det bästa är att boka in flera tillfällen varje vecka så man vet på förhand när man ska träna. Lättare att komma iväg då.

Ja, jag vet ju hur man ska göra för att komma igång. Men nu ska jag försöka omvandla det i praktiken oxå.... :O))Tack för en mysig och inspirerande blogg.

(Länkar till tävlingen för en extra lott)

Kramar

Malin

2012-01-29 @ 12:17:25
URL: http://benceli.blogspot.com/
Postat av: Emilia L

Hej, jag !! :)

1. Närmast för mig är ICA NÄRA RÖSJÖHALLEN, TÄBY

2. Jag skulle verkligen vilja ha ett svart set!

3. Det allra bästa tipset jag har för att komma igång med träning är att ha/få MOTIVATION (så att det dessutom blir roligare att träna)! Det kan vara genom att skaffa sig nya träningskläder, börja på någon rolig aktivitet (som ex zumba), eller något helt annat som att kika in på olika sorters träningsbloggar då och då (för att bli inspirerad och få motivation)..!Ps. Gillar på bloglovin!

Kram :)2012-01-29 @ 12:41:17
Postat av: Annabell

1.COOP FORUM ENKÖPING

ÖSTRA RINGGATAN212. Svart skulle vara fint!3. Mina bästa tips är att börja tänka på framtiden, hur snyggt och bra det skulle vara med en vältränad kropp, eller hur bra du skulle må. Hur vardagen skulle bli ENKLARE om man har fler muskler, hur man kan röra sig bättre och framför allt, när man blir gammal så mår kroppen mycket bättre.Det andra är att man bara ska ta tag i det helt enkelt, tvinga sig själv. Och efter ge sig själv en sorts belöning, kanske ett par snygga byxor man inte kom i tidigare?2012-01-29 @ 12:56:32
URL: http://belliiis.blogg.se/
Postat av: Samira

Hej! Åh vilket härligt pris att vinna. Just what I need :-D1. Hemköp Rissne Sundbyberg.2. Svart färg.3. Mitt bästa tips är att ibland när jag känner att jag inte har lust att träna som att springa på ett löpband som jag har hemma eller köra hårt med boxningssäcken jag har hemma tänker jag att Ok om inte jag ska köra det kan jag åtminstone köra danspass, (inbillar mig att det inte är träning, har bara kul vilket det egentligen är) så jag dansar antingen magdans eller dancehall/reggaeton framför spegeln i huset ända tills svett rinner från mig vilket brukar vara efter ca 45-50 minuter. Då har jag kompromissat men ändå rört på mig!! Alltså, orkar du inte med en träningsform, "gå ner ett steg" och kör ett annat passs som verkar "mildare" men som egentligen får dig att svettas lika mycket :-)

Kramar! :-)

2012-01-29 @ 13:02:20
Postat av: matilda

1. Inga kompromisser! Även om du är jättetrött efter en skol- arbetsdag är det bara att ge sig iväg. Det känns bättre efteråt. Försök även att ge dig iväg direkt efter jobbet/skolan. Hinner man hem till soffan innan är det kört.2. Coop Konsum i Askersund.3. Grönt är fint!

2012-01-29 @ 13:25:36
Postat av: Daphne

1. City Sparköp Knalleland, Borås2. Grönt skulle vara tjusigt :)3. Dra med dig någon annan och bestäm vilka dagar ni ska träna. Om man tränar tillsammans med någon så är det större chans att det verkligen blir av, och dessutom så sporrar man varandra till att göra sitt bästa.

2012-01-29 @ 13:48:10
URL: http://dafiedencoola.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Vilken bra idé!1. Det gäller att hitta variationen i träningen, det är A & O. Ett hopprep kan lyfta ett träningspass till nya höjder på ett kick! Det handlar om att variera för att bibehålla den lust som finns inom träningen, även om mörkret faller på. och självklart, fartfylld musik ska alltid inkluderas! (:2. Ica Tallen, Vilhelmina

Volgsjövägen 36

91232, VILHELMINA3. Om jag har turen att vinna, skulle jag mer än gärna välja den rosa - en färgklick i träningen skulle sätta sprätt på träningen lite extra!Mycker inspirerande blogg förövrigt!Med Vänliga Hälsningar

Jennifer

2012-01-29 @ 13:51:09
URL: http://oxx.blogg.se/
Postat av: Melanie

1) Mitt tips är till alla dem, inkl. mig själv som "inte har tid" att träna, planera in träningstillfällen varje vecka, skriv ner det i kalendern helt enkelt! Tiden finns, man måste bara planera lite ;)2) ICA Hökåsen är mitt närmsta försäljningsställe3) Grönt är skönt!

2012-01-29 @ 13:59:24
Postat av: Fanny

1. Bor på Åland så det närmaste borde kanske bli COOP NÄRA på Timotejgatan 3 i Norrtälje.2. Grönt!3. Mitt bästa tips är att skriva in det i kalendern. Sitt ner på söndagen och planera hela veckan med träningar och gärna också mat! Det är svårare att "skolka" då.

2012-01-29 @ 14:12:12
URL: http://ladyspalace.blogg.se/
Postat av: Elisabeth Karlstorp

1) ICA Supermarket EDSBYN2) Alla färgerna är fina, men jag skulle vilja ha grön :)3) Försök hitta något som känns roligt, gruppträning fungerar bra för mig och ger snabba resultat

2012-01-29 @ 14:16:25
URL: http://ekarlstorp.blogg.se/
Postat av: johanna

1. Mitt absoluta tips är att redan kvällen innan packa ner allt du behöver så har du inte lika lätt för att "hoppa över" det dagen därpå =)2. Närmsta ställe är Coop Extra i Svedala3. Jag hade valt den röda/rosa =)Hoppas jag vinner ;)

2012-01-29 @ 14:17:49
URL: http://kickinass.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag är med! :) Närmsta stället är Ica Supermarket Edsbyn.

Om jag vinner vill jag ha det svarta setet!

Mitt tips för att komma igång med träningen är att börja smått för att sen öka mer och mer.

2012-01-29 @ 14:19:14
URL: http://whereweare.webblogg.se/
Postat av: Matilda

1. Engströms Livs, Nockeby2. Om jag vinner vill jag ha det svarta setet! :)3. Investera! Spara ihop till ett träningskort eller ett par grymma löparskor. Det är någonting med att ha spenderat pengar på någonting, då känns det verkligen som att man måste make up for it. Det funkar, tro mig!

2012-01-29 @ 14:35:53
URL: http://gratte.blogg.se/
Postat av: M I C A E L A S - En blogg om mig, mode, fotografi och annat kreativt!

1. På coop i norrtälje.2. Den gröna topen och grön/rosa hipsterna, i S.3. Mitt bästa tips är att hitta något som du tycker är roligt, då blir det enklare att vilja och orka träna. Jag tränar gymnastik och dansar sammanlagt 7 gånger i veckan och önskar att jag kunde träna ännu mer men går inte pga. skolan. Så hitta något som du tycker är roligt judo, simmning, Zumba, gymnastik!

2012-01-29 @ 14:45:24
URL: http://lovliie.blogg.se/
Postat av: Josefine

1. ICA SUPERMARKET KIRUNA, FÖRENINGSGATAN 92. Svart, storlek S :)3. Det bästa tipset är nog att ha nya, fräscha, framför allt sköna kläder, bra "snabb" musik, ta det steg för steg och inte gå fram för snabbt! :)

2012-01-29 @ 15:07:57
URL: http://josefinetoyra.blogg.se/
Postat av: elise jansson

Mina bästa tips: 1. snygga träningskläder(mkt roligare då)! 2. innan du börjar jogga/springa, bestäm hur länge och vad ditt mål är. 3. Träna där många andra tränar, man får med motivation av att se andra träna!

Min närsta butik är på liljegatan1 i Uppsala

skulle vilja ha färgen svart!

2012-01-29 @ 15:50:13
URL: http://wasteddream.blogg.se/
Postat av: Louise

1. Ica skillingen i Linköping2. Rosa3. Fixa en lista med snabba bra låtar till mobilen. Blir mycket roligare att komma ut och springa!

2012-01-29 @ 16:10:20
Postat av: Lisa

1. Citymarket (vasa, finland)

2. Rosa

3. Ta med en kompis, och peppa varandra. Funkar perfekt både när man skall ut och springa och när man är på gymmet! :)

2012-01-29 @ 16:17:02
Postat av: Anna

SKOHUSET I LERUM AB

443 39 LERUMom jag hade vunnit hade den blåa suttit perfekt!!Mitt bästa träningstips är att ge sig av kort efter att man vaknat och längta efter den där frukosten som finns där hemma! Då har man ett lite närmare mål än typ "jag vill gå ner 10", vissa är otåliga (som jag) och då är de fint att ha något att längta efter som man får direkt efteråt!

2012-01-29 @ 16:48:18
URL: http://omsanningenskallfram.blogg.se/
Postat av: Sara

1. Kläder från Pierre Robert säljs närmast mig på: COOP KONSUM TROLLEBERGSVÄGEN2.Om jag vinner skulle jag vilja ha färgen svart!3. Börja gymma, träna din kondition! Spring en gång i veckan, ät inte frukost utan drick citronvatten och ut och spring! Jag lovar du kommer älska känslan!

2012-01-29 @ 16:53:41
Postat av: Therese Persson

1, Sätta upp mål och göra träningen rolig och uppmuntra sig själv.

2,COOP NÄRA VÄXJÖ

KRISTINA NILSSON VÄG 5

3, Jag skulle vilja ha de rosa. Färg och snygga träningskläder gör träningen alltid roligare.

2012-01-29 @ 17:00:52
URL: http://tessiliten.blogg.se/
Postat av: Emma

1.Det gäller bara att kämpa sig ur soffan och till gymmet, det tog tid men en dag bestämde jag mig att nu ska jag prova på en månad på gymmet, så jag köpte ett gymkort och efter första dagen var jag fast. Jag går i skolan och har mycket plugg men jag väljer att gå upp 1 timma innan skolan börjar och köra ett springpass t.ex, ta en go dusch efter för att sedan fortsätta dagen. Jag valde att göra så då jag vet att jag oftast blir trött på eftermiddagen, och detta har jag fortsatt med, jag har en jätte motivation och ännu mer vilja fick jag när jag började se resultat. Sedan om man är pigg någon eftermiddag kan man ta sig till gymmet och köra något roligt pass så som zumba t.ex. Men allt handlar egentligen om att få orken till att pallra sig dit den där första gången, och när man väl gjort det är man fast. Jag blev det i alla fall.2.Mitt närmsta försäljningsställe är KONSUM SKOGSLYCKAN, 451 60 UDDEVALLA3.Om jag vinner vill jag ha ett blått.

2012-01-29 @ 17:11:50
URL: http://emmorsing.blogg.se/
Postat av: Sara

1. Coop konsum, Djurås

2. Rosa

3. För att komma igång med träningen är det kul att spara ihop pengar så att man kan köpa snygga träningsskläder! Och på vinterna kan du vara ute skogen en solig dag då det är mycket snö så att du får plumsa, och ha ganska lite kläder så att du måste röra på dig för att få upp värmen!

2012-01-29 @ 17:17:32
Postat av: Sofie

1. Konsum extraöstersund. Prästgatan 472. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha i grönt!3. Jag har inte direkt något tips utan jag ska börja ut och springa för att min diabetes kommer bli så mycket bättre då! och det behövs verkligen så det är nog styrkan att vela ha något eller att vela få något bättre. Och ni som vill bli smalare. sluta inte ät för guds skull! ut och spring med er! ät bra mat. och ut och spring. det kommer kännas mycket mycket bättre!

2012-01-29 @ 17:22:36
URL: http://sofieahlskoog.blogg.se/
Postat av: Agnes

1. Ica Kvantum, Nynäshamn2. Rosa3. För att jag ska hitta orken att ta tag i träningen så brukar jag utmana en vän, man tävlar om vem som har mest fit kropp om en månad. Jag är tävlingsinriktad och att ha en sån tävling får ofta igång mig och när den månaden är slut så har man kommit in i träningen och fortsätter då utan att ha en tävling.

2012-01-29 @ 17:46:25
URL: http://agnesericsson.blogg.se/
Postat av: Isabelle

1.Coop Extra Bulltofta (Malmö) Dock måste det bara vara ett väldigt litet sortiment där eftersom det inte är något som jag sett mycket av.2.Jag skulle gärna vilja ha den gröna färgen.3. Mitt bästa tips för träning (som funkar både för mig och andra som jag har hjälpt med träning) är att sätta upp mål. Vad är det du vill med din träning? Hur mycket tid har du till träning? Är detta möjligt för mig?? När du sedan har bestämt dig för vad du vill så är det mycket lättare att komma igång med sin träning. Men det är också viktigt att inte jämnföra sig med någon annan. Alla är olika, alla har olika mål.Hade varit superkul om jag hade vunnit! :) Kommer även blogga om denna tävlingen senare idag. :) Titta in om du vill!

2012-01-29 @ 17:47:25
URL: http://isabellleeee.blogg.se/
Postat av: Mejva

Konsum extra (Örnsköldsvik) bara några hundra meter ifrån mig :)Om jag vann skulle jag vilja ha de rosa, har redan sportbh i svart och det skulle vara jättehärligt med lite färglatt att piffa upp träningsoutfit:en med! :DHar även gillat på bloglovin, som nummer 24 :)

Det enda som egentligen fungerar för mig är att leta reda på en kompis som också vill bli fit (så himla tråkigt att träna ensam och man har också en person som pushar en att fortsätta) och att köpa ett gymkort, jag som är otroligt snål med pengarna vill verkligen se till att det jag köper bli väl utnyttjat. Så det ger mig lite extra motivation att ta mig till gymmet.

2012-01-29 @ 18:04:37
URL: http://mejva.blogg.se/
Postat av: Madeleine

1. Mitt bästa tips är att börja med vardagsmotionen där du tar trapporna istället för hissen, går istället för att ta tunnelbanan mm. När du sedan ska välja träningsform är det viktigt att du hittar något som du gillar. Gillar man inte det man gör och gör det bara för att så kommer man med stor sannolikhet att sluta ganska snabbt. För mig passar lagsport bäst, jag kan inte hålla motivationen uppe genom att gå själv till gymmet. Men genom att komma till en fotbollsträning så får jag både den sociala biten och motivation för att göra bra ifrån mig :)

2. COOP KONSUM - HORNSGATAN 102

3. Jag hade velat ha den gröna om jag vann!

2012-01-29 @ 18:08:03
URL: http://madeleinestal.blogg.se/
Postat av: Banzis

1 Mitt närmaste ställe är ICA Ingelsta (ca, tio minuter ifrån mig)..!2. Om jag skulle vinna skulle jag välja de blåa träningskläderna. Blå är min favoritfärg och tycker därför det skulle passa med blåa träningskläder att visa sig i för att framhäva lite mer ”personlighet” ’även under träning! ;)3. Under julen har man troligen lagt på sig ett par extra kilon och vill trotts de kunna unna sig en choklad kaka då och då. Därför bör DU skaffa dig ett aktivt liv med långa promenader eller varför inte unna dig ett gymkort eller skaka rumpan ordentligt till musik ett par timmar. Träning kräver tid och vila mellan varven men vem som helst kan göra det.

2012-01-29 @ 18:08:33
URL: http://banzis.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

1) Coop Johanneshov

2) Den blå färgen skulle passa bäst in i min träningsgarderob

3) Det bästa är att hitta en träningsform man själv kan trivas med och tycker är roligt.

2012-01-29 @ 18:17:00
URL: http://bisseboss.blogspot.com
Postat av: Marielle

1. Närmaste återförsäljare i Kungälv är Coop Konsum på Strandgaran 77.

2. I färgväg skulle jag allra helst vilja ha svart.

3. Mitt bästa träningstips för att komma igång är att hitta en träningsform som passar en själv. Det är du som ska tycka det är kul att träna, ingen annan.

2012-01-29 @ 18:26:54
URL: http://cloudsonclearsky.deviantart.com
Postat av: Felicia Säfsten

1.Konsum Extra Jönköping Kristinedalsgatan 2

2. Grönt!

3.Skaffa sig en träningskompis som kan peppa en och få med en även de gråa måndagar man verkligen inte vill! och så förstås mottot: den enda form av träning som man inte ångrar är den som blir av! :)

2012-01-29 @ 19:25:58
URL: http://feliciajosefina.blogg.se/
Postat av: Chicmommy - mamma till Ajdin och bebis i magen

1. Coop Konsum Saluhallen, Norrköping.

2. Rosa är min färg, så jag hade valt rosa :)

3. Jag har köpt en klänning som jag länge spanat in och velat ha men inte tyckt passar mig fint eftersom magen är stor (nu är jag gravid men innan hade jag lite överflödig fett runt magen och midjan) och nu har jag bestämt att jag med hjälp av träning ska komma in i plagget och det ska sitta perfekt till sommaren. Tycker faktiskt att det har funkat bra för mig för jag har börjat träna regelbundet :)Nu håller jag tummar och tår och hoppas på vinst :)

2012-01-29 @ 19:34:46
URL: http://chicmommy.se
Postat av: Emma Pettersson

1. Domus Gällivare, storgatan 15

2. Grön alla gånger!

3. Det som får mig att träna är att jag verkligen gillar det, inte i början men när man kommer in i det. Jag tror man ska göra ett riktigt schema så man MÅSTE träna och efter några veckor så vill man bara ut och använda kroppen. Låter riktigt klychigt men det är sant ändå!

2012-01-29 @ 19:40:02
URL: http://emmamatilda.blogg.se/
Postat av: Beps

1. Skön pepp-musik, snygga&bekväma träningskläder + träningsväska & vattenflaska!Personligen så tycker jag det är sååå tråkigt att gå till ett gym, det käns så fängelseaktigt ut, alla gör sin egen grej liksom. Jag föredrar gruppträning, jag går t.ex i boxning, bara man tar sig till träningen så sköter tränaren resten liksom, det finns inget "Oj jag orkar inte mer, jag går o duschar nu.." (vilket händer mig ofta på gymmet!) Så nej där är det bara o köra på i samma takt som alla andra annarsh får man straff armävningar/situps, haha! Älskar boxningen, har världens bästa tränare, motivation finner jag inte i gymmen, tyvärr... endast på träningen för där har man kul samtidigt som man dödar sig själv med allmöjlig träning, både fysiskt & psykiskt. Och som vi alla vet, har man kul går tiden snabbare. Men när man går på bandet på gymmet är det enda man ser tiden ticka! Och den går sååå jäkla långsamt!Sen har jag även börjat träna lite rumpa och lår och mage hemma, då & då. Men har inga fasta tider än, men ska nog lägga upp ett tränings schema också.En annan rekomandation är ZUMBA! Köpte skivorna från tv-shop, så jäkla kul! Man lär sig hela tiden något nytt och man blir tio ggr svettigare än på gymmet! Det rekomenderas starkt!Men det största tipset (om man inte går i någon sport där man har tränare eller personligtränare på gymmet då..) är att lägga upp ett vecko schema på både tränings rutiner och mat rutiner!!2. COOP KONSUM GÖTEBORG, MUNKEBÄCKSTORGET 13. Grön!

2012-01-29 @ 19:51:37
URL: http://timetoshine.blogg.se/
Postat av: Frida Måhl

1. Coop forum visby2. Den svarta var nog snyggast enligt mig :) Men det spelar verkligen ingen roll :) De blå var också väldigt fina :)Men jag blir lycklig liken färg det än blir :)3. Mitt bästa tips är att prova olika typer av träning/sporter tills man hittar någon som man tycker är rolig och längtar efter. Även om det börjar med "bara" en träning i veckan så blir man kanske sugen att börja gymma/springa för att förbättra sina resultat på de "riktiga" träningarna :) Själv har jag precis börjat med thaiboxning och tycker det är helt underbart :) Därav att jag skulle uppskatta träningskläderna också :) har en bara en uppsättning och tränar 3-4 dagar i veckan :/ Så det blir handtvätt(träningskläder brukar ju vara så dyrt om de ska hålla) och det är svårt som student :/ Förlåt att jag kom ifrån ämnet!

2012-01-29 @ 20:02:56
URL: http://drheas.blogg.se/
Postat av: Emelie Johansson

1. Att använda sig av en stegräknare peppar verkligen till att se till att du får din dagliga dos av steg. Har du som mål att ta 10000 steg / dag blir det till en kick att få till dem. Du blir mindre bekväm i vardagen då du t.ex. tar trapp instället för hiss, trampa på stället när du borstar tänderna. Sitt inte stilla i väntan på bussen utan stå upp och rör dig lite fram och tillbaka. Tycker iallafall att det gör mig så mkt mer medveten till att jag rör på mig.2. Coop forum, Jönköping3. Rosa skulle jag välja

2012-01-29 @ 20:02:57
Postat av: Anna1. ICA SUPERMARKET SKÄRBLACKA

SKOGSÄNGSVÄGEN 132. Blått är flott.3. Det absolut bästa sättet att finna motivation på är att köpa nya fina träningskläder samt titta på program som biggest loser, sedan ska man även föra dagbok över vad man äter och hur mycket man tränar, detta gör att man skäms över att skriva ner allt onyttigt man ätit och lyckas på så vis stå över (i alla fall några) onyttigheter. Sedan tycker jag att man ska prova på nya saker, att träna behöver inte innebära vanligt gymmande, vanligt pass eller en ''tråkig'' springtur, det kan vara att köra lite badminton, bada, klättring, prova på olika kampsporter eller självförsvar vad som helst där kroppen rör i alla fall lite på sig, det behöver inte vara tråkigt. Jag får in min träning i vardagen genom att tänka att genom precis allt jag gör får jag ''gratismotion'' det vill säga när jag går till och från bussen osv, tränar även styrka framför tv'n och får röra på mig genom skolan.2012-01-29 @ 20:03:53
Postat av: Jessica

1. Coop Extra, Västerås2. Grönt3. Mitt bästa träningstips är förmodligen att byta ut bilen/ bussen mot cykeln eller promenad om avståndet är ungefär 30-40 min.

Visserligen så känns det kanske lite jobbigt att behöva gå när man har bil hemma, men bara av att byta ut bilen mot promenad eller liknande gör en stor skillnad.

Kroppen skulle må så mycket bättre av en sådan liten sak! :)

2012-01-29 @ 20:07:58
Postat av: Carita Liljendahl

1) Helsingfors, Forum eller Kampens köpcentrum?

2) svart

3) börja med att promenera och gör det raskt & ofta.

2012-01-29 @ 20:21:06
URL: http://debutsky.wordpress.com
Postat av: Nataly Wakt

3. Planera in träningen i kalendern. Kolla schemat och planera in en tid när du ska träna så du har det i kalendern vilka tider och dagar du ska träna, vad du ska träna.Skriv gärna ner resultaten i en "träningsdagbok/anteckningsbok" så du ser vad du tränat och hur det gick så kan du snabbt se resultaten eller om något inte går som planerat.1. ICA Esplanaden (enda i sundsvall)2. Röd, Tack!2012-01-29 @ 20:30:48
URL: http://wakt.blogg.se/
Postat av: Rebecca Nilsson

1. Bero på personen. Om man gillar att vara ensam ska man hitta en sport som man gillar/älskar, vilket ger en motion och om du ladda din ipod med din bästa musik. Annars tycker jag man kan träna med en kompis eller i en grupp, vilket gör det roligare. Sätter man även upp olika mål så bli det även lättare att få igång träningen. Är du ex, ute och springer kan du sätta upp målet att vid det där trädet (bara för att du inte ska stanna eller gå hem)är värdlens sötaste katt och när du kommit dit springer den sin väg till nästa mål osv. Hoppas du förstår mitt tankesätt.2. Konsum Extra Jönköping Kristinedalsgatan 23. blått

2012-01-29 @ 20:36:44
URL: http://rebeccahnilsson.blogg.se/
Postat av: Li

1. Grön2. ICA SUPERMARKET GILLBERGA3. Att hitta någonting man tycker är kul! Jag har vart den som provat hur mycket som hellst men jag hittade tillslut det jag tyckte var kul! Boxning tar nu upp större del av min vardag och jag uppmuntrar andra att prova på och hitta de de brinner för och kommer att tycka är kul. Är träningen kul är det även lättare att ta sig till den! Ett litet tips kan också vara att lyssna på favoritmusiken ;)

2012-01-29 @ 20:51:30
URL: http://adrienne.blogg.se/
Postat av: Li

1. Grön2. ICA SUPERMARKET GILLBERGA3. Att hitta någonting man tycker är kul! Jag har vart den som provat hur mycket som hellst men jag hittade tillslut det jag tyckte var kul! Boxning tar nu upp större del av min vardag och jag uppmuntrar andra att prova på och hitta de de brinner för och kommer att tycka är kul. Är träningen kul är det även lättare att ta sig till den! Ett litet tips kan också vara att lyssna på favoritmusiken ;)

2012-01-29 @ 20:52:05
URL: http://adrienne.blogg.se/
Postat av: Gabriella Sporrefält

1) du får øveraska mig :)

2) COOP KONSUM KÄRINGBERGET

3)Den bästa träningen e den som blir gjord, ALLT e bättre än inget!

Den bästa tiden før träning e den tiden som den blir gjord!

Den bästa dieten e den du klarar av att hålla under tid.

For träning och kost dagbok, då kan du følja din utveckling steg før steg. Det är en motivation när du ser att du helt pløtsligt økat 10kg i bänkräss och du kommer automatiskt att äta mycket nyttigare.

Varje vecka har 168 timmar, träna 1h 5 dagar i veckan det är 5h i veckan och du har fortfarande 163h øver till att gøra annat. Är tiden fortfarande ett problem så kom ihåg att lite är bättre än inget.

2012-01-29 @ 20:57:03
URL: http://gabriellasporrefalt.blogg.se/
Postat av: Yohanna

1. COOP KONSUM KUNGÄLV (Strandgatan 77)2. Grön/rosa, storlek M :)3. Jag har två tips, kan inte välja vilket: det första är att ha en liten bok där man klippt in bilder på kroppar som inspirerar en! Sedan att träna med vänner för känner man att man "inte har tid" att träna så lyckas man kombinera vänner/träning! :)

Postat av: Jennysen

1. Mitt närmsta försäljningsställe i Handen är VI-butiken i Haninge centrum, numera Hemköp2. Jag skulle gärna vilja vinna det ceriserosa! :)3. Mitt bästa set är att bara göra det. Oavsett om du gillar det eller inte. Det är det enda som funkar på mig...

2012-01-29 @ 22:07:22
URL: http://jennysen.soclog.se
Postat av: Malin

Vilken underbar tävling! :)1. Coop Konsum Avenyn

Kungsportsavenyn 26-282. Hade gärna velat vinna de

snygga rosa sportsetet,storlek L/Xl :)3. Gå promenader i rask takt

till härligt peppande musik,

göra situps och armhävningar

hemma några gånger i veckan. :)2012-01-29 @ 22:08:24
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Postat av: Therese Samuelsson

Oj oj oj vad man fick scrolla för att komma hit! ;)1) ICA Kvantum i Piteå

2) Svart

3) Haha, kan tyvärr inte svara på det. Jag kämpar själv med att komma igång...! Ska ta och läsa igenom alla kommentarer så kanske jag får lite tips! =)

2012-01-29 @ 22:30:28
URL: http://samuelssontherese.wordpress.com/
Postat av: Jennifer på Fashioncut

1) Ica Kvantum i Skövde

2) Svart

3) Bara gör det! Inga ursäkter!

Efter känns det värt det!

2012-01-29 @ 23:08:30
URL: http://fashioncut.blogg.se/
Postat av: Linnea

1. COOP Konsum Avenyn, Kungsportsavenyen 26-28, Göteborg

2. Om jag vinner skulle jag vilja ha det svarta setet

3. Jag har haft just detta problem att hur ska jag motivera mig själv. Jag förstod snabbt att mina kompisar hade samma problem. Vi valde att lösa det tillsammans, vi valde att starta en tävling. Tävlingen består av vem som kan träna flest gånger på gymmet på en månad, men vi har också en tävling om vem som går flest steg/dag. Vinnaren ska få massage som de andra får betala, perfekt sätt för att få in rutinen med att träna!

2012-01-29 @ 23:23:00
URL: http://everydream.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. Coop Konsum City, Borlänge2. Det gröna skulle passa mig utmärkt!3. Att se sig själv i sitt inre hur man vill se ut. Om man kan se sig själv som man vill se ut för sitt inre så ställer tanken och kroppen in sig på vad jag önskar för resultat. På så sätt blir min egna tanke mer motiverad och jag slipper själv tvinga fram motivationen. :)

2012-01-29 @ 23:28:32
Postat av: Kristina Ohlin

1) Coop Konsum

Trozelligatan 14 Norrköping

2)Svarta setet

3) Det ska vara en viss stil även om man springer en mil. Inga trasor från i fjol och inte någon rutig kjol. Nej modernt ska det vara för att passa in i trendens skara.

2012-01-29 @ 23:39:12
Postat av: Amanda

1. COOP KONSUM CITY KALMAR

2. Gärna ett set i navy. S.

3. Sätt ett mål för hur mycket du ska förlora varje månad, midjemått elr vikt. Pröva sig fram vilken träningsform man gillar, när man har hittat rätt är det bara till att spara ngn timme åt det om dagen & vara besluten om att även om det regnar så måste man! Och man behöver inte ha ''drömkroppen'', när man mår bra & vill titta sig själv i spegeln så har man nog nått sitt mål! :)

2012-01-30 @ 05:40:54
URL: http://amandaaborg.blogg.se/
Postat av: Katriina♥

så fin blogg (:

2012-01-30 @ 07:23:14
URL: http://trettondeaprils.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag fick i julklapp massa nya snygga träningskläder som gjorde att jag blev riktigt peppad på att börja träna. Sen för att hålla igång träningen tycker jag det viktigaste är att äta bra i samband med träningen, så blir det mycket roligare! Men såklart också acceptera att det är okej att äta en muffins lite då och då!Jag hittar dem på ICA supermarket Mariehem i UmeåSkulle vilja vinna i färgen korall!

2012-01-30 @ 07:47:26
Postat av: Malin Westman

1. Coop/Prix i Ljusdal2. Skulle jätte gärna vilja vinna ett set i korall3. Mitt bästa tips för att komma igång med träning är: sätt upp mål, inte mål som är ljusår bort utan några små del mål :) Nya träningskläder blir man ju också peppad av! Och känner man att man inte vill gå på gym så drar man fram crosstrainern i vardagsrummet, på med grym musik!

2012-01-30 @ 08:24:31
URL: http://malinwestman.blogg.se/
Postat av: Viktoria Halonen

1. Min närmaste återförsäljare är Ica Supermarket Spara i Uddevalla.

2. Om jag vann skulle jag vilja ha grön!

3. Mitt bästa tips är att bestämma sig för att man klarar det och gärna be andra om hjälp om man har svårt att klara det själv. Andra kan vara bra på att sporra!

2012-01-30 @ 09:23:45
URL: http://hallonsplace.blogg.se/
Postat av: Frida

1. Ica supermarket city örebro

2. Det svarta var supersnyggt!

3. Nya träningskläder förstås :) Och att ha en träningskompis så man kan peppa varandra..

2012-01-30 @ 09:28:08
URL: http://accordingtofrida.blogspot.com
Postat av: Lisa

1. Coop Näratuvan2. Korallfärgen älskade jag!3. Det bästa träningstipset jag har är att man har en kompis som man tränar tillsammans med OCH att man hittar en träningsform som man VERKLIGEN gillar!

2012-01-30 @ 11:01:11
URL: http://fotolaiza.blogg.se/
Postat av: Liv

1. Coop Konsum, Laholm

2.Det gröna, det får mig att påminnas om våren, glad!

3.att ta ett steg i taget, ladda med peppande musik, klä på sig motiverande snygga kläder, sätta upp hälsosamma glada träningsbilder och dela glädjen med någon!(syskon,vänner,mamma,pappa,klasskamrater) :) Det finns nästan inget bättre än att träna i alla olika former, jag älskar det!

2012-01-30 @ 11:25:14
Postat av: Kristina K

1. Konsum Bergnäset i Luleå

2. Det svarta :-)

3. Bästa tipset är att schemalägga träningen och avsätta tid långt i förväg. Då kan inget annat "komma ivägen". Annars är det så lätt att skylla på att "jag hann inte...". Det handlar om prioriteringar!

2012-01-30 @ 11:50:42
Postat av: emlii

1. ICA kvantum Värnamo2. Det Rosa :)3. Man ska ha roligt, peppa sig själv, och ha med sig en kompis! Jag tränar med syrran och hennes bästa kompis! Man ska planera vilka dagar man ska träna, så blir det rutin sedan, och inte jobbigt helt enkelt! :)2012-01-30 @ 12:38:33
URL: http://sporkis.blogg.se/
Postat av: Gerdan

1. COOP Extra i Simrishamn

2. Det svarta setet

3. Det bästa tror jag är att komma överens med en kompis om träningen. Då är det svårare att skolka från den och troligtvis vill man inte heller, eftersom det blir så kul då.

2012-01-30 @ 15:20:58
Postat av: Nilla

1. COOP Konsum på Kungsholmsgatan i Stockholm

2. Det svarta setet är suveränt snyggt!

3. Jag tror det bästa är att göra en riktig planering, där man skriver ner hur man stegvis ska trappa upp tävlingen. Ta det lugnt i början och trappa upp efter hand.

2012-01-30 @ 15:26:22
Postat av: Madde

1. Fanns ingen träff alls på Bollnäs, så närmaste blir i Gävle och där fanns det hela tre stycken!

KONSUM EKENGÄVLE

LASARETTSVÄGEN 10KONSUM NIANGÄVLE

DROTTNINGATAN 9SOHLBERGS LIVSMEDEL GÄVLE

NORRA KUNGSGATAN 232. Rosa!!3. Tänk efter på före på känslan som uppstår,

hur skönt det är när svetten rinner i kroppens alla vrår!

2012-01-30 @ 15:44:39
URL: http://maddenordin.blogg.se/
Postat av: Yennie

1.) Mitt närmaste försäljningsställe är Sabis, Haninge

2.) Svart

3.) Mitt bästa tips är att hitta en vän att "tävla" mot, blir medlem i Funbeat-sajten och få ihop så många minuter som möjligt. För att sporras ännu mer att gå till gymmet, köp ett gymkort som kostar en del pengar och räkna ut hur många gånger i veckan du bör gå för att gå plus-minus-noll. T.ex. mitt kort kostar ungefär 500 kr, då försöker jag gå 4 gånger i veckan, då förlorar jag inte på det. Dessutom blir du mycket trevligare mot dina kamrater.

2012-01-30 @ 16:33:32
URL: http://yenniesblogg.blogg.se/
Postat av: LARA JOHANSSON - photos&texts

1. Coop Nära i Norrtälje är det närmaste för mig.2. Jag skulle vilja ha färgen grön om jag vann.3. Mitt bästa tips för att komma igång med träningen är nog att tänka "Man kommer få världens snyggaste kropp av det, man kommer vara mer nöjd med sig själv (om man inte redan är det förstås) & man kommer orka så mycket mer! Man kommer bli mycket piggare och mer positiv på saker och ting." Sedan så är det väl bara att peppa sönder sin hjärna med dem meningarna.

2012-01-30 @ 16:40:46
URL: http://laramore.blogg.se/
Postat av: Elin Blomdahl

1. Min närmaste återförsäljare finns på Ica Kvantum i Skövde.

2. Om jag skulle vinna hade jag velat ha grön.

3. Det kan nog vara ganska segt att komma igång under vintern men då tycker jag att ett bra sätt är att gå ut en solig dag och springa i skogen. Naturen är väldigt fin men det ger även lite extra träning när det är terräng. Har man hund så är det ju jätte kul och bra för den också!

2012-01-30 @ 16:54:46
Postat av: Elin Blomdahl

1. Min närmaste återförsäljare finns på Ica Kvantum i Skövde.

2. Om jag skulle vinna hade jag velat ha grön.

3. Det kan nog vara ganska segt att komma igång under vintern men då tycker jag att ett bra sätt är att gå ut en solig dag och springa i skogen. Naturen är väldigt fin men det ger även lite extra träning när det är terräng. Har man hund så är det ju jätte kul och bra för den också!

2012-01-30 @ 16:56:40
Postat av: Sara

1. Mitt bästa tränings tips är att aldrig ge upp. Om man ger upp mår man ju bara dåligt, och vem vill göra det??

2. Turinge gatan 32, södertälje :)

3. Usch vad svårt!!! Haha. Men jag tar väl röd, kärlekens färg, eller? :)

2012-01-30 @ 17:05:51
Postat av: en blogg om 5 systrar

1. Närmaste är COOP KONSUM NORRBYVÄGEN

NORRBYVÄGEN 11. Fagersta.

2. Åh, korall färgen va finast!

3. Att man ska vara positiv, vara glad, gå ut på promenader och såklart så tycker jag att man kan unna sig med något gott om man har tränat mycket under veckan!:-)

/Elin

ebacckstrom@hotmail.com

2012-01-30 @ 17:17:08
URL: http://systrarnabackstrom.se
Postat av: anna

mitt närmsta ställe är consum enen i sandviken och jag skulle vilja vinna ett svart set. mitt bästa tips är att man ska träna men någon man har roligt men och sätta upp mål för sig själv som man aldrig ska ge upp utan fortsätta så man når sitt mål:) följer oxå dig på bloglovin blev nummer 540.gillar inlägget blev nummer tre där

2012-01-30 @ 17:47:06
URL: http://aannas.blogg.se/
Postat av: Steph

1.

COOP Konsum Kvarnberget, lustigt nog på vägen till och från gymmet.

2.

Ett rosa set skulle peppea lite extra såhär i vintermörkret.

3.

Musik!

Ladda mp3n med favoritlåtarna. Trots att jag är en rockberbrud kan jag inte motstå Lady Gaga på gymmet. Ett bra beat i hörlurarna gör träningen mycket roligare! Och glöm inte att du är där för din egen skull.

2012-01-30 @ 17:49:54
URL: http://tigerbee.blogg.se/
Postat av: Elisabet

1. Konsumhallen i Hyltebruk

2. Jag vill vinna det blåa.

3. Mitt bästa komma-igång-tips är att hitta något du verkligen tycker är roligt så du längtar till träningen, sen att unna dig lite fina träningskläder och skor så på så sätt längtar du till varje gång du får använda dem! :)

2012-01-30 @ 17:51:36
URL: http://elisabetandren.blogg.se/
Postat av: Linda

1 Ica eklöws Derome

2 Korall

3 Jag och några tjejkompisar har gått ihop och peppar varandra till promenader och styrketräning ett par morgnar i veckan

2012-01-30 @ 17:54:09
URL: http://lindorr.blogg.se/
Postat av: Amanda Stenman

1. Jag bor i Finland, men om jag tar sjövägen så blir det nog Konsum i holmsund :D2. Då blir det nög grön, min favvofärg ;D3. Mitt bästa tips är att bli med på en träningssida, t.ex. funbeat.se! Det är jättekul att se allt man tränat och titta tillbaka i kalendern och känna sig stolt! :D2012-01-30 @ 17:57:04
Postat av: alexandraeriksson [fotoblogg]

1. Hemköp, Nyköping City - Bagregatan 46.2. Jag vill ha den gröna! :)3. Mitt tips är att hitta en träningsform som passar en själv bäst, då förvandlar man träningen till något roligt man vill göra istället för att man "borde" eller "måste". Om man kan anpassa sig själv till vad man själv tycker om och orkar så blir det roligare, samt att man tävlar mot sig själv vilket gör att man vill träna mer då man även ser resultat.Jag brukar se det som en utmaning, då jag pushar mig själv. Jag vet att min enda svaghet är jag själv men jag är även den starkaste personen som påverkar mig - så när jag tränar försöker jag få min starka sida att dominera vilket gör att jag vill fortsätta!

2012-01-30 @ 17:59:59
URL: http://alexandraeriksson.se/
Postat av: Anonym

1. Konsum Nian, Gävle, är min närmaste återförsäljare av såväl Pierre Robert Sport Collection som all den frukt jag tuggar i mig.

2. Jag föredrar korallfärgen!

3. På bageriet där jag arbetar finns en tavla med broderad text på väggen. Texten lyder: det bästa sättet att få något gjort är att göra det. Jag brukar tänka på de orden under mina hårda träningspass på det lokala gymmet: om jag gör det, blir det faktiskt gjort. Det är konkret och simpelt, och i detta fall tror jag att less is more.

2012-01-30 @ 18:39:14
Postat av: anna-maja

1. Konsum Nian, Gävle, är min närmaste återförsäljare av såväl Pierre Robert Sport Collection som all den frukt jag tuggar i mig.

2. Jag föredrar korallfärgen!

3. På bageriet där jag arbetar finns en tavla med broderad text på väggen. Texten lyder: det bästa sättet att få något gjort är att göra det. Jag brukar tänka på de orden under mina hårda träningspass på det lokala gymmet: om jag gör det, blir det faktiskt gjort. Det är konkret och simpelt, och i detta fall tror jag att less is more.

2012-01-30 @ 18:39:43
URL: http://anhamaja.blogg.se/
Postat av: Agnes

1. Ica kvantum Vänersborg

2. Grön!

3. Allt är bättre än inget. Orkar du inte köra 100 procent en dag, ta 70 % eller kanske bara 50%. :)

2012-01-30 @ 18:45:05
URL: http://aggeoa.blogg.se/
Postat av: Astrid.

1. Konsum Nian, Gävle.

2. Gröna, den var skitsnygg!

3. Jag brukar ta kort på datron på bandet/crosstrainern/cykeln och alltid se vad jag orkade sist och vad mitt bästa resultat är. Man blir mer och mer peppad att slå sig själv.

2012-01-30 @ 19:08:24
URL: http://astahre.blogg.se/
Postat av: frida

1. okq8 långedrag göteborg typ.2. svart.3. en kompis,man peppar varandra. man har roligt.

2012-01-30 @ 19:18:51
URL: http://dos.blogg.se/
Postat av: Carolin

1. Coop forum Linköping.

2. Svart!

3. Ärligt talat är nog det bästa att göra träningen till en rutin, att få bort tänket kring träningen. Det funkar i alla fall för mig som nyligen börjat styrketräna på gym. Om jag inte har en strikt planering för när jag ska träna blir det så att jag velar och till slut övertalar mig själv om att jag inte orkar. Bestämmer jag däremot några dagar i förväg går det per automatik!Har gillat inlägget på bloglovin :)

2012-01-30 @ 19:36:15
URL: http://nilorac.blogspot.com
Postat av: Mallan

1. Mitt bästa tips till er är att boka in passen i almanackan, DÅ måste du träna för det är svårare att stryka något ur almanackan än att bara strunta i något man inte ens bokat upp sig på. Tävla med en vän för då har du ett mål!2. Närmaste ställe finns på ICA LYAN MÖLNDAL. FÅGELBERGSGATAN 23. Om jag blir den lyckliga vinnaren skulle jag bli lycklig om jag fick träningsoutfiten i blått! :)Ha det grymt!

2012-01-30 @ 19:40:37
Postat av: FruSofie

1. Konsum Vä Kristianstad2. Ett rosa set!3. Mitt bästa tips är att skaffa sig en träningskompis och på så sätt pusha varandra till att träna, man stannar inte hemma när man vet att någon väntar på en vid gymet. Att testa något nytt kan med vara kul, själv har jag fastnat för dansen Fuego som är riktigt bra träning =)

2012-01-30 @ 20:41:14
URL: http://frusofie.se
Postat av: Emelie

1. Coop forum, lyckeby

2. Ett blått set

3. Mitt bästa tips är att sätta långsiktiga mål! Tex att få en vältränad kropp till sommaren. Ha en eller flera träningskompisar så man har någon som peppar en. Och sen att inte tappa intresset, man blir inte den smalaste personen på en månad, ge det tid.. :) <3

2012-01-30 @ 22:46:43
URL: http://emeliepeterssoon.blogg.se/
Postat av: Alexa

* Ica supermarket Oden, Trollhättan.* Skulle vilja vinna ett Rosa set!* Mitt bästa tips är att bara sätta små mål, (finns tio minuters-videos på youtube som är jättebra träning!) och alltid välja det nyttigare alternativet (för det finns alltid ett, oavsett vad det handlar om), tex fruktsallad istället för godis osv, sådant gör stor nytta i längden!

2012-01-30 @ 23:26:23
URL: http://alexas.blogg.se/
Postat av: Hanna

1. Ica kvantum, gustavsberg :)2. Det blå ! :)3. Utnyttja vardagsmotionen, ta trapporna, erbjud att gå och hämta kaffe/gå och kopiera och allt som har rörelse. Välj att gå ut & gå med vännerna först innan ni fikar osv. Det handlar ej om stora uppoffringar, det handlar om smart planering ! :)

2012-01-30 @ 23:47:11
URL: http://glassflickan.webblogg.se/
Postat av: sandra A

1.Coop extra i kävlinge

2.Den gröna, för att det är lite udda färg i min garderob samtidigt som det är lite roliga och "titta på mig" färg

3. mitt bästa tips är att låta sambon vara hemma med barnen så att du verkligen inte har några hinder eller är distraherad i din hemma träning pga barnen. Det underlättar alltid att lämna hemmet och träna, man får mer motivation då ingenting stör.

2012-01-31 @ 07:35:17
Postat av: veronika

1. KONSUM, DALSJÖFORS

2. Rosa eller grön, jag gillar färg och någon av dem skulle jag absolut köra på.

3. Bästa tipset för att motivera borde vara, att våga prova och se vad det gör med din kropp, känslan man får när man tagit ut sig max är jätte skön, endorfinerna sprutar i kroppen vilket gör att man blir jätte glad.

Plus att idag finns det så himla många olika träningsformer, så man kan lätt hitta något som passar en själv!

2012-01-31 @ 07:55:13
URL: http://www.nattstad.se/veronika
Postat av: Maria tul

1. Coop forum backaplan, Göteborg2. Jag gillar det gröna setet3.

2. Att träna på bestämda tider annars kommer bara en massa måsten ivägen, speciellt på vintern tycker jag det är perfekt att gå till gymmet och prova nya pass, t.ex Zumba eller pilates då blir träningen så mycket troligare och man får nyinspiration.

2012-01-31 @ 09:03:16
Postat av: Carola L

KONSUMHALLEN ÖJEBYNBlå (M)Att gå/cyla till jobb och skola, leka med barnen - gå i skogen o.s.v.Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/january/traningsset-fran-pierre-robert-sport-collecti.html

2012-01-31 @ 09:17:38
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Ida

1) Konsum Ålidhem, Umeå2) Rosa!3) Hitta en träningskompis!

- En träningskompis minskar chansen att drabbas av den lömska sjukdomen "akut-soffligg" drastiskt. Ursäkten "jag orkar inte gå upp ur soffan" är då inte längre lika godtagbar som för dina egna öron.

2012-01-31 @ 09:24:43
Postat av: carita Kaunisto

1, konsum coop farsta

2 grön

3 , Tänk på att allt är bättre än inget ! Bestäm dig för att lyckas då gör du det.

2012-01-31 @ 09:32:26
Postat av: angelica

1. Ica supermarket på teg!2. Skulle jag lyckligtvis ha vunnit skulle jag vilja ha blå!(S)3. När det kommer till vardaglig träning är det inte alla som hinner med att åka på ett gym-pass 4 gånger i veckan, så mitt bästa tips för den som inte har den tiden är att försöka ta sig till sina olika platser genom att tex. sätta sig på cykeln istället för bilen, eller varför inte ta på springskorna och ta en powerwalk? Mysigt om man har tid kan också vara att gå på långa promenader i mysiga miljöer.Söker man däremot efter större skillnader och resultat borde man anmäla sig på en kurs som är rolig att gå på, och lämna behöriga hemma så det inte kommer i vägen för din träning. Skriv in i kalendern och du kommer inte undan. Resultaten när du börjar känna dig piggare och gladare på dagarna är så härliga.

2012-01-31 @ 09:42:23
Postat av: Johanna

1. Ica Kvantum i Vänersborg är närmast mig.

2. Jag skulle välja svart om jag vann.

3. Mitt bästa tips för att komma igång med träningen är att sätta upp kortsiktiga mål. Skriv olika lappar med övningar och lägg i en skål. Ta en lapp varje dag i en vecka. Vid veckans slut (om du gjort en övning varje dag alltså) så får du ta en lapp ur "belöningsskålen", en annan skål där du skrivit ner belönande saker som "ta ett långt bad", "köp en tidning" etc. Det fungerar peppande för mig!Ha en fin dag!

xxHa en mysig dag!

xx

2012-01-31 @ 10:34:04
Postat av: Maddä Rosa Lagerstrand

1. Coop konsum Säter

2. Grön & rosa

3. Jag har börjat skriva träningsschema i min almanacka, då är det lättare att se till att få det gjort och inte komma med några undanflykter.

2012-01-31 @ 10:47:03
URL: http://rosamadde.blogg.se/
Postat av: Elin

1. ICA kvantum i Piteå2. Jag skulle vilja ha svart ifall jag fick chansen!3. Gym är väldigt dyrt i min ekonomi, och jag kan inte springa utomhus på vintern för min andning och har ingen moivation att göra det på sommaren, så jag har hittat en träningslokal som ha billiga träningspass som har någonting till alla, spinning, aobic, box, afrodans, yoga, och så mkt mer, så jag försöker dra med mig en kompis eller två som också vill gå med mig, sen måste vi peppa varandra när dagarna kommer då någon av oss hellre ligge och käkar chips i soffan!Ha en super dag!

Kram :)

2012-01-31 @ 10:47:24
Postat av: Sofi

hejsan!

1. coop forum i uppsala

2. rosa

3. mitt bästa tips är att skriva ner ett schema när jag ska träna och hur jag ska träna sedan checkar jag av dom dagarna jag har varit duktig och tränat så får man en kick och känner sig stolt över sig själv!

ha en fin dag!

2012-01-31 @ 10:54:02
URL: http://rossetten.blogg.se/
Postat av: emma

1. Ica supermarket Köping

2. Rosa

3.Planera och skriva ner realistiska mål som du vill nå med din träning + belöningar. När man nått sitt första mål och fått din första belöning blir man peppad att fortsätta :-)

2012-01-31 @ 11:02:11
Postat av: Elin karlsson

) Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection?

(Svar kan du hitta här)2) Vilken färg önskar du på mitt set om du vinner?

(Alla färgerna hittar du här)3) Ge ditt bästa tips för att komma igång med träning:1. I Ica supermarket i trollhättan!

2. Jag skulle vilja vinna det i Rosa:)

3. Att man vet vart man vill komma, att ha ett tydligt mål! + att man köper sig snygga nya tränignskläder så man blir motiverad! :)Mvh Elin

2012-01-31 @ 12:12:07
Postat av: Cissy

1. ICA ESPLANAD

ESPLANADEN 5 Sundsvall2. Skulle vilja ha allt i svart då det är min älsklingsfärg & det är stilrent! =)3. Ät rätt och fuska inte med nån bantningskur & så.

Det är inte bra för kroppen, kom igång med träningen istället, ut & spring

eller gymma, eller hitta på nått som du tycker är kul, som dans eller nått.

Träning är inte kul till en början, men det blir genast kul när det ger resultat & det är

så skönt efter när man kört ett stenhårt pass.

Jag själv har precis börjat gymma så, och jag hatade verkligen träning tills ja insåg att det gett resultat

på vågen & nu ser jag bara fram emot mitt nästa träningspass, och därför skulle det vara en bonus & få

vinna denna collection också. De skulle passa jättebra!

2012-01-31 @ 12:57:46
URL: http://blackiesixx.blogg.se/
Postat av: jenny

1. jag har försökt med jätte många saker här ovan, men iget får mig motiverad, så för att jag ska få träning i min vardag så tar jag trapporna istället för att åka hiss, jag hoppar av bussen tidigare än vad jag egentligen ska, och istället för att träna varje dag, så har jag wii fit som jag använder en timme om dagen och då springer jag ute när jag har lust!

2. coop forum, burlöv.

3. rosa

2012-01-31 @ 14:02:13
Postat av: r o n j a

1. Coop Konsum i Kungälv

2. Om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja ha det svarta!

3. Det är ju självklart att ha fasta träningstider och dagar. Och om man inte har något att göra, så varför inte ut att röra på sig istället för att sitta framför tvn eller datorn?

Kram!

2012-01-31 @ 15:15:28
URL: http://ronjaaalmthen.blogg.se/
Postat av: Linda - Zetah

1. COOP FORUM KUNGSBACKA hittar jag mina Pierre Robert :)2. Självklart väljer jag det rosa om jag vinner :)3. Mitt bästa tips är att ta sig en sväng till gymmet även om man känner att man inte hinner - en halvtimma är bättre än inget alls, den bästa träningen är den träningen som blir av!

2012-01-31 @ 19:35:58
URL: http://zetah.bloggplatsen.se/
Postat av: louise

Mitt bästa tips är att använda det man har hemma och naturen. Man behöver inte gå på pampiga gym eller köpa dyra träningstillbehör. Istället för hantlar kan man fylla en ryggsäck (eller liknande) med böcker eller andra tunga saker, man kan gå till affären, eller cykla, istället för att ta bilen, använda studsmattan om de flesta har hemma eller springa upp och ner för trappan (om man nu har det, annars ta trapporna istället för hissen). Bara man har lite fantasi går allt att lösa, och det blir mycket roligare.Mitt närmsta försäljningsställe är Konsum i Hultsfred.

Jag skulle väldigt gärna vilja ha underkläderna i den svarta färgen.

Kram!

l.uebel@hotmail.com

2012-01-31 @ 19:46:03
URL: http://thatlouise.blogg.se/
Postat av: Susanne

1. COOP KONSUM LÄGERHYDDAN

REKRYTGATAN 5

2. Marinblå

3. Motivera dig genom att låta vänner veta & skriv om dina mål i en blogg. På så sätt blir du & andra mer medveten.

2012-01-31 @ 22:14:02
URL: http://blueangel.blogg.se/nystart
Postat av: Sofia L

Hej!

1. Coop Konsum i Spånga centrum, Värsta Allé 4

2. Den svarta tycker jag är fräckast! :)

3. Jag tror det viktigaste är att hitta någon träningsform som man tycker är kul! Det finns ju en hel uppsjö med olika pass och sporter att välja mellan. Hittar man något man verkligen tycker är roligt så blir det mycket enklare att ta sig till gymmet/sporthallen/simhallen/dansstudion eller vad som än kan locka! ;)Håller tummarna!

Mvh

Sofia

2012-01-31 @ 22:18:30
URL: http://soffan89.blogspot.com/
Postat av: Maria Lindblom

1. KONSUM EXTRA KATRINEHOLM

641 21, KATRINEHOLM2. Jag skulle väldigt gärna vilja ha det gröna setet, det är verkligen jättesnyggt och man blir så glad av färgen! =)3. Mitt bästa träningstips är:1. köp snygga kläder så du själv känner dig snygg när du tränar.

2. Gå med en vän eller prata med andra på gymmet! Man inspireras så lätt av andra och det blir roligare också!

3. Belöna dig själv! Det är okej att ge sig små belöningar när man har tränat! tex att stanna inne i soffan en kväll och mysa istället för tt springa runt kvarteret...Är ute i sista minuten! Men jag håller tummarna och delar vidare på facebook! =) Kram2012-02-01 @ 19:10:44


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0