Tävling, vinn personlig almanacka!

 Min egen personliga almanacka med ett av mina egna foton som omslag. Lovade mig själv att 2012 skulle bli ett bra år, därav titeln "Josefins Happy Days 2012", men som även går väl i hand med mitt bloggnamn. ;-)
 
 
 
Jag tänkte att vi skulle hitta på något roligt i bloggen, en tävling kan vara på sin plats! 
Nu har ni chansen att tävla om en egen almanacka från personligalmanacka.se!
 
 
Personlig almanacka har funnits i många år nu och jag är själv en duktig användare utav dem. Det jag gillar är att man kan utforma den i detalj som man själv önskar. Man kan välja färdiga mallar till omslag eller så laddar man upp en egen bild, som jag gjort. Innehållet kan man välja utformningen på med, jag har valt att tex ha med dagens träning på varje dag samt komihåg och tider för dagis/skola. Det finns så oändligt många möjligheter att skräddarsy almanackan på så att den just blir så personlig som möjligt!
 
 
 
För att delta, två enkla regler:
  1. Gilla på Facebook
  2. Motivera varför du vill vinna
Som ett plus i kanten för en extra lott får du gärna gilla inlägget på bloglovin och/eller berätta om tävlingen i din blogg/facebook! Dela gärna bilden nedan med följande länk:
http://myhappydays.se/2012/july/tavling-vinn-personlig-almanacka.html
 
 
 
 
Tävlingen pågår tom sönda 22/7-12

Kommentarer
Postat av: Lorissa Lovebomb

Jag vill vara med och tävla för att jag ska skriva examensarbete i år och behöver all disciplinär hjälp jag kan få. Märkligt nog är en almanacka det enda som hittills funkat för att vara studiehjälpande och jag skulle mer än gärna ha en mer personlig :)

För det andra har jag gillat på facebook där jag heter Julia Lovebomb Nilsson och för det tredje har jag gillat ditt inlägg på bloglovin (där jag också följer din blogg sedan länge tillbaka:)). Vad jag såg var jag den första att gilla :)

Nu håller jag en tumme, för jag har hört att det är otur att hålla två. Puss!

2012-07-15 @ 19:19:52
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Emelie

1. Jag gillar på Fb!
2. Jag skulle gärna vilja vinna, för det hade varit så skönt att slippa "pussla ihop" en almanacka. Jag har tidigare aldrig hittat en som jag varit helt nöjd med och som passat mig, så jag brukar alltid göra egen framsida, lägga till o ta bort sidor, göra en liten ficka för lappar, så efter en hel dags pysslande brukar jag vara färdig med "min" almanacka. Hade varit skönt att enkelt få den snyggt skräddarsydd från början.

2012-07-15 @ 19:49:05
URL: http://www.svenskablomsterbloggar.se
Postat av: Fröken Svår

Överambitiös som jag är har jag svårt att säga nej till roliga saker. Det hör liksom till att jag har mycket att göra. Under tvåtusentolv/tvåtusentretton skall jag bland annat sätta upp en egenskriven musikal med mina fina, undervisa dans, dansa själv, söka in på balettakademiens musikalutbildning, ta studenten, skicka in ett bokmanus och under tiden hinna med skolan, vänner och skriva låtar. Det kommer gå i ett, det vet jag men ser fram emot det så fruktulöst mycket. Personlig almanacka - ja tack!

2012-07-15 @ 19:50:52
URL: http://biancalagerlof.bloggplatsen.se/
Postat av: Ann-sofie

Åh vad jag vill vinna. Har länge velat ha en sån kalender men är lite snål för att unna mig själv saker. Jag har gillat på FB och kommer dela i min blogg.

2012-07-15 @ 20:01:48
URL: http://livetivillan.blogg.se
Postat av: Lizette

Har gillat!
Och anledningen till att jag gärna skulle vilja vinna är att jag och min sambo precis köpt en liten valpis och nu ska leta större boende, vilket gör att jag kommer flytta ifrån min kära lilla tvåa och ta steget ut i huslivet! Samtidigt som jag ska läsa sista året på gymnasiet och börjar bli skapligt skoltrött - för att sedan fortsätta 4 år till på universitet, så jag behöver definitivt lite extra pepp och en spark där bak! Haha :-)

2012-07-15 @ 20:38:29
URL: http://inmotion.bloggplatsen.se
Postat av: Mejva

Jag har gillat på facebook sedan innan (mejva blogg heter jag på facebook)
Gillar även på bloglovin (tredje personen som gillade) och skriver om tävlingen+länkar på facebook.

Jag skulle vilja vinna almanackan eftersom jag fullkomligt älskar kalendrar i alla dess former, mitt liv fungerar inte utan en almanacka och jag börjar gymnasiet till hösten (nervöst!) och skulle därför vilja ha en bra och skräddarsydd efter mina behov. Brukar köpa kalendrar men det finns sällan några bra i butik men tyvärr så har jag inte råd med en från Personlig Almanacka.

2012-07-15 @ 20:42:45
URL: http://mejva.blogg.se
Postat av: Elin B

År 2013 kommer bli ett år av blandad karaktär- Examen, nytt jobb (förhoppningsvis), eventuell flytt, eget företagande/fotograferande, resor och så vidare. Den personliga almanackan skulle bli min perfekta hjälpreda för att kunna hålla ordning på allt och som även skulle kunna hjälpa mig att planera in tid för återhämtning och vila. Den skulle alltså kunna bli den där sista pusselbiten som får mig att njuta fullt ut av livet!

2012-07-15 @ 21:53:18
URL: http://www.branhammar.se
Postat av: Elin B

Förresten- jag har gillat på facebook och bloglovin! <3

2012-07-15 @ 21:54:09
URL: http://www.branhammar.se
Postat av: veronica

åhh jag vill jätte gärna vara med och tävla om denna fina vinst.skulle vilja vinna en fin almanacka till jag börjar skolan i augusti så jag har lite koll på allt som ska göras och även koll på när man ska jobba så man inte missar något. ;-)

jag har gillat på facebook (veronica hedlund)
har gillat inlägger som nr 6 på bloglovin

2012-07-15 @ 21:59:31
URL: http://www.minbebis.com/blogg/inka/
Postat av: Jungarå Fotografi

Jag ska börja plugga till hösten och då skulle ju en sådan här kalender bli perfekt! Häftigt och ha en personlig också som de andra studenterna kan bli lite avundsjuka på!

2012-07-15 @ 22:31:20
URL: http://www.lindajungara.blogg.se
Postat av: Therese

Åh jag älskar deras almanackor och även deras service! I höst blir jag mamma för andra gången och då har jag en känsla av att jag mer än nånsin kommer att behöva en almanacka som håller ordning och reda på tillvaron åt mig :) Det blir lätt lite rörigt med ett barn i skolan, en man som jobbar skift olika tider olika veckor och en bebis som ska vägas och mätas och som pricken över i:et en mamma som bedriver hobbyverksamhet vissa kvällar i veckan :)

Gillar på facebook och även inlägget på bloglovin!

2012-07-15 @ 22:33:29
URL: http://tezzybump.blogg.se
Postat av: Marie ♡

Har en sådan, de är superduperbra så en jättebra tävling

Ohh tack, kramisar tillbaka

2012-07-15 @ 23:27:45
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Katarina

ÅH jag måste tävla om detta! För att jag älskar deras almanackor och det borde göras en ny för mig snart.
Perfekt för att komma ihåg mina bokningar och hålla koll på mina förvirrade hjärnceller. Det är den enda sanna motiveringen jag har.

Gillar på facebook redan och delar länken på min facebook sida.

2012-07-15 @ 23:28:44
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Gillar med namnet Monia Sundgren.

Vill gärna vinna till min sambo som kan vara världens mest tankspridda människa genom världshistorien. Han glömmer ALLT, precis allt. Nu till hösten ska han börja plugga på folkhögskola, hur ska det gå? Kommer han ens komma ihåg att kliva upp på morgonen? Han är verkligen ett hopplöst fall och skulle behöva en almanacka att ha som sin bästa vän under skoltiden :)

Hoppas på tur!

2012-07-15 @ 23:34:55
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Postat av: linn jones

de er flotte! jeg vil gjerne vinne! :D

2012-07-16 @ 02:05:45
URL: http://linnjones.com
Postat av: Sofia

Gillar på facebook =)

Jag ska börja jobba igen i augusti efter att ha varit hemma i nästan två år med min dotter. Känns som att en ny almanacka är ett måste för att hålla reda på arbetsmöten, utedagar med förskolan, bvc-träffar och annat skoj!

2012-07-16 @ 09:16:33
URL: http://livetpavillavagen.wordpresss.com
Postat av: Ida

Jag har gillat på facebook=) Motiveringen till att jag vill vinna en almanacka är att jag som alla andra har svårt att fixa livspusslet med barn och jobb. Har blivit alltmer glömsk och behöver verkligen det extra stöd som en bra almanacka kan ge. Dessutom älskar jag vackra detaljer och tänk att få ha en snygg almanacka i väskan=)

2012-07-16 @ 10:14:57
URL: http://minbebis.com/blogg/baravaraida/
Postat av: Caroline G

Hejhej! Jag är med.
Gillar redan på Facebook, Caroline Göransson.
Superbra tävling då jag börjar 9an till hösten.
Kram

2012-07-16 @ 10:15:04
Postat av: Madeleine

Jag har redan gillat sidan på facebook och har sedan ett år tillbaka en underbart fin kalender. Dessvärre har den nu tagit slut och det som hindrar mig från att beställa en ny är helt enkelt ekonomin. Jag vet ännu inte vad jag vill göra med mitt liv, har kommit in på en högskola med vet inte om det är rätt. Men hur som helst skulle jag behöva strukturera upp mitt liv lite igen för att hitta vägen som kanske kan vara rätt för mig!

2012-07-16 @ 15:12:42
Postat av: Elin Sigvardsson

Jag har faktiskt redan en sådan kalender, eller ja, inte DIN men du fattar. Tycker de är extremt bra! De kostar ju en del så därför tycker jag att någon som inte har det så bra ställt skall få chansen att vinna en sån för de är både praktiska och häftiga. Det är väl min lilla vädjan, att du väljer någon som verkligen inte kan unna sig den i vanliga fall. Är som sagt ägare till en själv, min tredje nu, och kommer nog fortsätta många år till.

En jätterolig tävling, tycker jag!

2012-07-16 @ 15:53:46
URL: http://arvegil.blogg.se
Postat av: Diman Dilir

Hejsan! Jag är självklart med:)
Har gillat på facebook: Diman Dilir heter jag där.
Motivering: Jag vill vinna för att jag är en väldigt kreativ tjej, gillar att teckna och fotografera. Gör ofta om saker till personligt så därför skulle det här passa mig perfekt, något personligt! :)
Har bildlänkat i menyn på bloggen :)
Håller tummarna. kram1:)

2012-07-16 @ 17:22:47
URL: http://dimandilir.blogspot.com
Postat av: Dilan Dilir

Åh vilken fin tävling! Jag är självklart med. Har gillat på facebook (Dilan Dilir) och min motivering är: Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka just för att jag vill ha något unikt! Alla på min skola (inklusive mig) går omkring med likadan (tråkiga) almanackor så det skulle vara kul att ha något annorlunda som man själv fixat ihop och som ingen annan har :)

+ jag har börjat följa dig på bloglovin´ :) tack för en fin tävling!

2012-07-16 @ 17:45:19
URL: http://dilandilir.blogspot.com
Postat av: Emma S

Jag vill hemskt gärna vara med och tävla. Gillar på facebook (Emma Sjöberg).
snart kommer höstterminen vilket är min sista på min utbildning så börjar vara dags att söka jobb samtidig som studierna ska hinnas med. Det hade varit helt underbart med en personlig almanacka för att hålla reda på alla måsten.

2012-07-16 @ 22:40:53
Postat av: Sofie

1. Gillar på FB.
2. Jag har använt personlig almanacka i många år och det är helt otänkbart för mig att vara utan den! Tack vare sin lekfulla och överskådliga design som man själv utformar får den livspusslet att gå ihop på ett trevligt guldkant-i-tillvaron-sätt! Aldrig känns en ny vecka (läs måndag) så uppiggande som när man ser den i sin personliga almanackan.

Jag beställer alltid en ny almanacka från september varje år så nu håller jag tummarna hårt att jag har mycket tur med mig!

Gillar inlägget på Bloglovin!

Kram, Sofie

2012-07-17 @ 01:34:05
URL: http://sofiesstiltje.blogspot.com
Postat av: The Life Of Yarp - Live you life before someone else does it for you!

Jag gillar dem sen tidigare på Facebook, Nathalié Teodorson heter jag där.

En personlig almanacka kan man ju aldrig tröttna på! Tidigare år så tröttnar man fort på en tråkig och opersonlig almanacka, men att ha fått designa en själv och få välja färger och utförande.. Det kan man ju omöjligt tröttna på =). På framsidan skulle det bli en bild på min lille voffe som redan är 7 månader :).

Håller tummarna ochn gillar på BLoglovin som nr: 11 och har bloggat om tävlingen: http://yarp.blogg.se/2012/july/jag-tavlar-hos-happy-days.html#comment

Kram Nathalié
n.teodorson@gmail.com

2012-07-17 @ 08:34:53
URL: http://yarp.blogg.se
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Jag är gärna med!

Gillar på FB (Ingrid Polly)

Med extrajobb, (förhoppningsvis) intervjuer, dagis och allt möjligt att hålla reda på så är ju en almanacka nästan "livsnödvändig" för att inte glömma hela livet! Att den är personlig gör ju att man blir glad när man fiskar upp almanackan ur skötväskan och inte bara tänker på alla måste som finns i den ;)

Tipsat här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2012/july/jag-tavlar-om-en-personlig-almanacka-1.html

Kram, Ingrid

2012-07-17 @ 14:54:00
URL: http://p0llys.blogg.se
Postat av: Isabell - mamma till Indra

Jag har gillat på FB (Isabell Hegnes)

Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna almanackan då jag slutar vara mammaledig nästa månad och kommer ha mycket att hålla kolla på och har värdelöst minne. Har tidigare haft almanacka men dom har varit så tråkiga i utseendet så de har gjort att de inte varit så roligt att skriva i den. Så håller tummarna på att jag vinner denna så jag kan få en rolig almanacka att skriva i =)

2012-07-17 @ 19:33:56
Postat av: chanette *pixi-jo*

1. chanette *pixi-Jo* svensson gillar på fb

2. jag vill vinna för detta skulle jag verkligen behöva. fort jag fyllde 30 år blev mitt minne helt vansinigt kasst, glömmer allt men med denna så skulle det varit lättare att minnas

2012-07-17 @ 20:40:10
URL: http://chanette.blogg.se
Postat av: Emelie

Hej!
Jag skulle vilja vinna en och ge bort till en av mina närmaste vänner.. Hon sliter och vänder ut och in på sig själv för att hinna med och räcka till, framför allt för sin familj!! Vore roligt att få ge henne en sån i uppmuntranspresent för de dagar då det bara går i ett och man bara inte hinner och orkar.. Men ändå finns hon där i vått och torrt!
Hon är toppen helt enkelt!!

2012-07-17 @ 23:05:09
Postat av: Mari

Jag gillar på FB sedan tidigare.

Jag ska börja plugga om en månad och har inte suttit i en skolbänk på tio år. Dessutom fick jag brev i dag om allt skoj inför nollningen och hur ska jag lyckas hålla reda på allt?!

2012-07-17 @ 23:32:03
URL: http://marzipanart.blogg.se
Postat av: Maria

Har gillar, både på FACEBOOK och bloglovin :)

Om jag vann så är det min mamma som skulle få almanackan i födelsedagspresent när hon fyller år i september.
Hon har länge pratat om just en sån här personlig almanacka, och när det ändå är jag som isåfall kommer skräddarsy den till henne så kanske jag "syr in" och avslöjar en liten hemlis i april månad, en hemlis som just nu är väääldigt liiiten, men som (bokstavligen) kommer växa allt eftersom månaderna går... (utan att avsläja för mycket ;)) hihi
Så då skulle det bli en väldigt speciell almanacka på många sätt :)

2012-07-18 @ 00:18:53
URL: http://mariasfotoklipp.blogg.se
Postat av: Kim Falkenström

1. Gillar på facebook sedan innan.
2. Jag skulle vilja vinna en almanacka eftersom jag alltid tror att jag kan hålla allt i huvudet. Men det går inte, jag glömmer fikaträffar, besök på mvc och liknande. Jättedumt och väldigt oansvarigt. Så en almanacka hade suttit fint!

2012-07-18 @ 07:48:07
Postat av: Fanny

Vill gärna vara med. Har en förmåga att glömma bort allt jag gjort och ska göra. Förlägger nycklar, glömmer vad jag ska göra, tider osv. Skulle kanske underlätta med en almanacka som kan påminna mig :) Stort plus att man får välja framsidan själv, kul! Kram

2012-07-18 @ 16:17:10
Postat av: Kristina

Jag är gärna med och tävlar!
1. Gillar på FB: http://www.facebook.com/kristinal123
2. Jag är ganska vimsig av mig och en almanacka skulle nog få mig att ha lite bättre koll. Tyvärr brukar jag aldrig hitta en almanacka jag gillar, men när man får designa den helt själv kan den ju inte bli annat än perfekt! Den skulle bli min ständiga följeslagare!! :)

+ Gillar inlägget på BL som nr 13

2012-07-18 @ 21:26:12
Postat av: Emelina

1. Gillat på FB med Emelina Hagerskans.
2. Motivering: Är en klantig tidsoptimist med dåligt närminne. En personlig almanacka skulle vara den perfekta lösningen på i alla fall närminnet! Och möjligtvis skulle jag kunna planera tiden bättre med en eget designad almanacka, haha.

2012-07-19 @ 00:04:53
URL: http://judymyfriend.blogspot.com/
Postat av: Cherie | Börja Spring

Gillar redan på Facebook "Cherie Mårtensson":)

Med mycket på gång i höst, Emma börjar dagis, jag söker jobb och börjar förhoppningsvis jobba så är det många tider och annat viktigt att hålla ordning på och som vimsig småbarnsförälder är en almanacka räddningen! Sen att man kan göra den personlig och ha Emma på omslaget gör att jag kan titta på henne även när hon är på dagis :)

Gillar inlägget på bloglovin också, blev nr 14

2012-07-19 @ 13:48:44
URL: http://mammacherie.webblogg.se/
Postat av: Zandra

Jag har gillat på facebook!
Jag vill vinna en sådan för att ge en sådan till min mamma! Då hon ska göra en operation i höst och ska göra massa läkarbesök kan i alla fall denna göra henne glad när hon kollar vilken tid hon ska vara där.

2012-07-19 @ 15:44:53
URL: http://zandraorneling.blogg.se/
Postat av: Agnes, nybliven mamma

1.
*Gillar med namnet Agnes Åsberg.

*Jag vill vinna en personlig almanacka till min mamma som tack för all stöttning jag fått av henne under och efter graviditeten. Hon är mer än mormor till mitt barn. Jag älskar henne. Det skulle vara så fint att ge henne det här så hon kan designa en egen almanacka med en bild på sitt barnbarn på.

2.
*Bloggat: http://aggehh.blogg.se/tavlingstips/2012/july/vinn-personlig-almanacka-227-1.html

2012-07-19 @ 16:42:15
URL: http://aggehh.blogg.se
Postat av: josefin

Jag vill vara med :D Jag skulle vilja vinna för att ja g helt enkelt behöver en almanacka som den virrpanna jag är. Så hade jag kunnat få lite stuktur på både tankar, händelser och födelsedagar :) Lägger även in detta på min blogg :)

2012-07-19 @ 20:29:30
URL: http://ninjacake.blogg.se
Postat av: Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Jag är med och tävlar! Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka eftersom de för det första är väldigt fina! Man kan få den väldigt personlig hur man själv vill ha den. Det är jättebra! Och så är det bra att ha en med! Jag är mammaledig just nu och har hela tiden saker och ting inplanerat så en sådan hade passat mig fint!:)

Jag gillar personlig almnacka på facebook- Debora Persson

2012-07-20 @ 07:40:23
URL: http://deborapersson.bloggplatsen.se/
Postat av: Annika

Jag vill gärna vara en av dessa kandidater som tävlar om denna urtjusiga almanacka!
Själv är jag bokstavligen almanacka"beroende" och ibland köper jag 3 st för att jag tycker alla är snygga på olika sätt ;-) denna är ju oslagbar, där man själv kan välja utseendet! Det skulle bli min trogne nye vän att ha med mig oavsett var jag befinner mig någonstans. Utan almanacka har jag huvudet under armen och då kan jag undra ibland om jag vore senil så glöms som jag kan vara. Hoppas på att vinsten tillfaller mig, som aldrig annars har "tur" i spel. Tack för en underbart trevlig blogg.

Annika

2012-07-20 @ 07:59:28
URL: http://www.lyckligmamman.blogg.se
Postat av: Annika

Jag har bloggar om tävlingen och gillat på FB.

2012-07-20 @ 08:29:21
URL: http://www.lyckligmamman.blogg.se
Postat av: Jeanette♥

Jag skulle vilja vinna då jag länge har velat ha en:) Tycker idén med att kunna designa sin egen almanacka och göra den personlig till personen som ska ha den är en jättebra. Klarar inte av och kunna planera mina dagar utan en almanacka. Kommer hålla tummarna hårt, för detta är en vinst som jag så jättegärna skulle vilja ha chans och vinna!

Gillar på FB och har gillat inlägget på Bloglovin♥

2012-07-20 @ 10:58:10
URL: http://jeanettefoss.blogg.se
Postat av: ANNAS BLOGGTÄVLINGAR

TIPSAT HÄR

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/07/20/almanacka-227-2/

2012-07-20 @ 17:43:29
URL: http://annasbloggtavlingar.wordpress.com
Postat av: Anna Ljungqvist

Blev så inspirerad av rubriken på din almanacka att jag gärna skulle vilja ha en själv med något positivt citat. Gillar att man kan utforma den precis som man själv önskar. Skulle inte klara mig utan min almanacka och har man dessutom en som är fin och personlig gör ju inte saken sämre. Håller tummarna att jag har turen med mig. Tack för en inspirerande blogg! :-)

2012-07-20 @ 17:48:20
Postat av: Anna Ljungqvist

Blev så inspirerad av rubriken på din almanacka att jag gärna skulle vilja ha en själv med något positivt citat. Gillar att man kan utforma den precis som man själv önskar. Skulle inte klara mig utan min almanacka och har man dessutom en som är fin och personlig gör ju inte saken sämre. Håller tummarna att jag har turen med mig. Tack för en inspirerande blogg! :-) Har gillat på Fb

2012-07-20 @ 17:50:18
Postat av: Pappan Anders

Jag är gärna med. Gillar på fb; Anders Nson.
Som pappa till två små och en kommande knodd är det mycket att komma ihåg. Förskoletider, bvc, tandläkare, möten mm. Dessutom olika jobbtider och en extra kvällskurs vissa dagar i veckan.
Jag behöver en almanacka när minnet svacka.
Ha De!

2012-07-20 @ 20:19:16
URL: http://pappanheteranders.blogg.se
Postat av: Maria

Jag är med! :) Gillar på facebook och jag skulle verkligen vilja ha en personlig almanacka, bland annat för att jag är ganska dålig på att hålla koll på saker, och för att jag i höst ska börja plugga på distans, då blir det ännu mer att hålla koll på. Jag tycker inte det är så kul att använda den lilla tråkiga kalendern jag har nu, så en personlig som jag själv får designa skulle nog användas mycket mera! :)

2012-07-20 @ 21:36:50
URL: http://mariarudolphi.blogg.se/
Postat av: Hannele

JAg är med och har gillat på fb med namnet Hannele Rantamäki.
Jag skulle vilja vinna för att jag börjar plugga snart och jag har lyckats slarva bort min kalender och med en personlig så äre mycket mysigare för att då kan jag ha en bild på mina pojkar när jag är i skolan och titta på den när jag saknar dom som mest :)

2012-07-21 @ 06:49:42
URL: http://www.hannele.vimedbarn.se
Postat av: Hannele

glömde även säga att jag har gillat inlägget och blev nr 15

2012-07-21 @ 06:52:00
URL: http://www.hannele.vimedbarn.se
Postat av: Carola L

Jag är emd och gillar på FB (Carola Lind)
jag vill vinna eftersom jag är timvikarie och behöver en almanacka för att hålla reda på när och VAR jag ska jobba - då skadare det inte att den är snygg också!

Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/july/personlig-almanacka-1.html

2012-07-21 @ 18:38:10
URL: http://mammamuh.blogg.se
Postat av: naxo.blogg.se

Jag gillar på facebook. Jag skulle vilja vinna den och ha den som en blogg-almenacka. Kommer skriva ner mitt system efter hur jag ska lägga upp det på bloggen. Om jag kommer på nya tips och ideér så skriver jag upp det direkt så att jag inte glömmer bort! Skulle varit kul med en sån här speciell och fin design. :)

2012-07-21 @ 19:24:29
URL: http://naxo.blogg.se/
Postat av: Marie

1. Jag har gillat på facebook. 2. Jag skulle vilja göra en almanacka för år 2013. Detta året har nämligen innehållit så många tragiska och jobbiga saker så jag ser fram emot ett nytt och BRA 2013.

2012-07-21 @ 23:18:04
URL: http://vartlillahus.blogg.se
Postat av: care69

Jag är gärna med, vill vinna till min dotter så att hon kan ordna sig en riktigt fin almanacka med egentagna fotografier. Kanske inte hjälper till i skolan men gör det absolut så mycket roligare, eller hur...:-)
FB: C Care Regn
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/07/22-juli-vinn-personlig-almanacka.html

2012-07-21 @ 23:51:42
URL: http://care69.blogspot.se
Postat av: Fanny

1. Jag har gillat på facebook under namnet (Fanny Anna Karolina Lundgren)
2. Jag vill gärna vinna för att jag för det första verkligen skulle behöva en ny allmanacka, den andra är välanvänd och jag kommer behöva en ny tills när jag börjar plugga på högskolan i september. Och det blir mycket roligare om man har en personlig designad liksom, känner aldrig att jag hittar någon som verkligen passar mig =)

2012-07-22 @ 08:36:42
URL: http://hopefuleme.blogg.se
Postat av: Kristina K

Gillar på FB.

Jag är visst en slarvfia till jänta,
mina vänner säger sig vara less på att vänta.
Och jag ger dem mitt medhåll,
jag behöver absolut få mer koll.
Mitt vardagsliv behöver struktur,
jag vet bara inte riktigt hur…

Det är inte det att jag är ond till mitt sinne,
jag har bara ett fruktansvärt dåligt minne…
Livet blir liksom upp och nervänt,
kolla bara det senaste som hänt:

Jag vet inte hur många gånger jag glömde min tid,
hos barnmorskan när jag var gravid.
Jobbmässigt missade jag min senaste konferens,
chefen säger det var min ”sista chans!”
När jag hade tidsbokning hos frisören,
var jag hos en kille som hette Sör...Micke.
Missade veterinärtiden åt min älskade byracka,
GAH – Jag behöver verkligen en almanacka!

Med personlig almanacka får jag ordning på aktiviteter- och dagar,
slipper lyssna på alla som klagar.
På vänskapsfronten blir det frid,
”-äntligen kommer tösen i tid!”
Vill så gärna ha en personlig kalender,
för att hålla reda på en dag i sänder!

Delat på FB: https://www.facebook.com/twooceansviner/app_208209315900235#!/kristina.karlssonfdmagnusson/posts/395265003867130

2012-07-22 @ 13:16:05
Postat av: Catrin

Gillar på FB ;)
2013 är året då jag ska gifta mig och skulle gärna vilja sätta mig med min planering nu i en alldeles egen almenacka utformad och designad just för min stora dag =)

2012-07-22 @ 14:43:17
URL: http://cocobycatrin.blogg.se
Postat av: lillalie

jag hoppas att jag vinner för att det skulle göra hela mitt liv lättare. Jag har i många år varit sjuk och detta har satt sitt spår i mig. Bland annat så behöver jag planera mina dagar i förväg, då går allt mycket bättre. Jag börjar andra året på gymnasiet och det kommer vara super mycket att hålla reda på. Allt skulle bli så mycket enklare om jag dessutom fick en egendesignad almenacka. Med bilder på dom jag känner mig trygg med.

håller alla tummar och tår!

2012-07-22 @ 15:45:39
URL: http://lillalie.se
Postat av: Veronica

Jag har så himla dåligt minne, och alltid en massa uppbokat, men ingen almanacka(!) Är i stort behov av en då jag så lätt glömmer saker. Har så mycket i mitt huvud som ensamstående mamma till min son, fullt upp med hem och hund och flitigt jobbsökande. Skulle verkligen behöva en almanacka där jag kan skriva ner alla möten, tider etc. Och ett stort plus i kanten är det ju såklart när man kan ha sina alldeles egna foton i almanackan. En personlig almanacka minst sagt, så fiffigt!!

Jag håller alla tummar och tår, och hoppas att jag har turen med mig i denna tävling! Skulle bli så glad.

2012-07-22 @ 16:19:28
URL: http://veronicaodquist.webblogg.se
Postat av: Veronica Marie

Jag gillar självklart på Facebook. Veronica Marie Ödquist.

2012-07-22 @ 16:21:52
URL: http://lovebyveronica.blogg.se/
Postat av: Mia

Klart jag vill vara med så här i sista minuten..
Gillat på fb sedan länge =)

Enda motiveringen till att jag skall vinna är för att jag är en virrhöna och behöver ha ALLT jag skall göra uppskrivet, och att då ha en snygg almenacka att ratta ner mina möten, fotograferingar, jobbtider, födelsedagar osv vore ju förnämligt..

Kram Mia

2012-07-22 @ 17:45:13
URL: http://nattmia.blogspot.com
Postat av: liselotte

Är gärna med och tävlar.
1. Gillar redan på fb, liselotte andersson
2. Vill gärna vinna för jag har insett att allt inte går att komma ihåg i huvudet, och skulle vara fantastiskt kul att kunna skapa en fin egen almanacka
3. Har gillat inlägget som nr 17

2012-07-22 @ 18:20:08
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Natalia

Åh, jag vill vinna eftersom att jag börjar gymnasiet efter sommaren. Detta år vill jag ha en fin start på året och vill motivera mig själv att vara så organiserad som möjligt! En almanacka skulle därför passa perfekt för mina studier och för att hålla koll på livet, som kommer bli ganska hektiskt de kommande året!

Tack för chansen, kram!

2012-07-22 @ 18:38:04
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor

Vill jättegärna vara med och tävla och kniper 2 lotter. Gillar på fb sedan länge. Gillar inlägget på bloglovin.
Jag har idag 5 veckor kvar till beräknat förlossningsdatum och ser självklart fram emot detta! Men… jag har tidigare haft jättesvårt att bli av med mage och mammakilon och nu är mitt mål i höst att ta tag i detta ordentligt direkt. Vad passar då bättre än att kunna ”bokföra” sina promenader och annat direkt i almanackan?
Håller tummarna och hoppas på turen. Kram

2012-07-22 @ 21:08:50
URL: http://blogg.amelia.se/leoanna
Postat av: JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

jag är absolut med :)

gillar på fb: Johanna Hellberg

jag är helt beroende av en kalender då jag jobbar väldigt olika tider och studerar. jag skriver verkligen ner ALLT i min kalender. men snart är min slut, så vad vore inte roligare att designa en egen då ? :)

länkat här för 2 lotter: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2012/july/personlig-almanacka.html#comment

2012-07-22 @ 21:44:06
URL: http://johannaspratstund.blogg.se
Postat av: Emma Svensson

Såklart är jag med!!! Bästa almanackorna ju - å snyggaste! Själv är jag i desperat behov av en ny då det bara är två veckor kvar i min gamla ;) Med tre söner, man å jobb behöver nej krävs det en ordentlig pålitlig almanacka för att organisera vårt aktiva liv med skola, läxor, matsäckar, gympakläder, två barn å en man som alla spelar fotboll på olika dagar, golfträningar, gitarrlektioner, simskolor, skytte, kalas, utflykter å alla andra aktiviteter!! Ja du hör, jag behöver en almanacka för att hålla reda på min familj ;) Men allra mest behöver jag en almanacka för att kunna planera in tid att bara vara ;)

2012-07-22 @ 23:27:26
URL: http://www.linusludde.blogg.se
Postat av: Maria

Jag vill så gärna vinna, för vill ha en almanacka som är unik och sticker ut ur mängden, som dessutom är anpassad för just mina behov :) På universitetet går i princip alla omkring med identiska almanackor som vi får gratis från studiebyrån, vilket är rätt tråkigt..

Jag gillar på facebook sedan innan (Maria Norrgård).

Håller tummarna hårt!

2012-07-23 @ 18:37:56
URL: http://www.marvelicious.blogg.se
Postat av: Carola L

Vem vann?

2012-07-29 @ 21:15:42
URL: http://mammamuh.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0