Och vinnaren är...


Wow vilket otroligt gensvar på tävlingen för L’Oréals produktkit, hela 521 deltagare! Tyvärr har jag bara ett produktkit att tävla ut även om jag skulle vilja ge er ett var. Dragningen är nu gjord och den lyckliga vinnaren denna gång blev...

Emilia, hon skriver så här:

"1. nästan 40% vatten.
2. Jag behöver verkligen nytt smink (skulle speciellt behöva själva "bas-sminket" alltså precis det som du lottar ut).. Det är nämligen så att jag är ganska mörk under ögonen och ofta känner jag att jag vill täcka det lite.. dock är det så att min concealer-penna som jag tidigare hade, har tagit slut.. så det jag just nu använder mig utav är lite foundation som jag smetar ut under ögat.. Dock har jag egentligen ingen egen foundation, utan den jag använder mig av är en sån där "testförpackning" med foundation som alltså är ganska liten och som jag får snåla lite med för att den inte ska ta slut..

Dessutom skulle jag gärna vilja ha produkter hemma så att jag kan lägga en hel "bas" i hela ansiktet (och inte bara under ögonen, haha) då jag t.ex ska fota självporträtt eller då jag ska bort någonstans eller liknande (vilket jag inte riktigt kan göra nu..)


men nu kanske du undrar varför jag inte köper produkter om jag så gärna vill ha det, men det handlar mycket om priset också.. I läget jag är i nu, måste jag prioritera vissa saker mer än annat och såklart önskar man att många produkter var lite billigare, men samtidigt hade samma goda kvalitet.. Dessutom tycker jag att det kan vara lite svårt att i denna stora "smink-djungel" hitta just den produkt man ska köpa, alltså vilken som passar bäst till hudtyp, pris osv.


(Dessutom gillar jag inlägget på bloglovin, hehe! ;D )
"


Grattis, ett vinnarmail är skickat! :-)

Kommentarer
Postat av: The Housewife

Grattis till vinnaren!!

2012-03-05 @ 20:33:20
URL: http://dianasblogg.se
Postat av: emilia

ÅÅÅÅÅÅHH!!! Men tack, så himla glad jag blir! Det här gjorde verkligen min dag! Ska logga in på mailen direkt! :D

tacktacktack återigen! :D (första gången jag vinneri en blogg-tävling dessutom!)

2012-03-05 @ 21:04:43
Postat av: emilia

dessutom, kanske jag skulle ha skrivit förut.. men jag har en blogg i alla fall. Om du/ni vill se vem vinnaren är, hehe! :) ( emilialarssons.webblogg.se ) så kika in om du/ni vill!

2012-03-05 @ 22:35:29
URL: http://emilialarssons.webblogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0