Shoppingbegär

Ajaj, vilket galet shoppingsug jag fick när jag upptäckte en för mig helt ny onlineshop Zalando idag, galet vad mycket fint!! Ni vet den där känslan när man hittat något som verkligen känns som "jag" infann sig, må-bra-känsla och lycka!

 

Har ni spanat in sidan, kanske till och med beställt något och i så fall vad tycker ni? Verkar vara snabb leverans med och det gillas alltid! Förstår inte hur jag har kunnat missa den här shoppen tidigare, nu vill jag ju ha en helt ny sommargarderob! Jobbigt läge när jag inför kommande månaden måste hålla lite extra i plånboken då jag vet att det kommer en hel del utgifter inför en nystart för mig i livet under sommaren... Jobbigt läge, men kanske man kan unna sig något litet, något fint och uppmuntrande i allt kanske jag kan vara värd?  :-)

Gillar hur stort och brett sortiment det är, det tar ju aldrig slut, har suttit länge och spanat och drömt,  är en design på de flesta kläderna som tilltalar mig. Vad jag fastande lite extra för var sommarklänningarna, guu...!! Jag ska typ ha klänning varje dag i sommar tror jag nu, gärna i stil med dessa.  :-) Snygga pumps hittade jag en hel del med... Drömmer och klickar mig vidare!

Kommentarer
Postat av: Lisa Lövgren

Åh, den lila klänningen var ju rent ljuvlig!

2012-05-09 @ 13:33:03
URL: http://lisalovgrens.blogg.se/
Postat av: Helena - barnvakt i Vasastan

jätte fina saker!

2012-05-10 @ 15:00:36
URL: http://www.tendea.se/barnpassning
Postat av: Yohanna i Las Palmas

Ja jag var ju tvungen att titta in där ocksâ och fick begär ;)



Hälsningar

Yohanna

2012-05-10 @ 20:50:38
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/
Postat av: Matilda Tilly (:

Stendiggar det där lilla 50 tals stuket på den prickiga klänningen faktiskt. Himla snygg är den!

2012-05-10 @ 21:08:24
URL: http://cookievirus.blogg.se/
Postat av: Tilda

Jag upptäckte zalando denna vecka! Beställde därifrån nu i måndags och när ja spåra paketet visa det sig att det skickas från Tyskland men dom höll tiden, jag fick mitt paket igår ända fram till dörren. Fri frakt å fri retur. Kan varmt rekommendera dom. Trevlig helg!

2012-05-12 @ 06:40:52
URL: http://hantverksgatan.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0