DentaPro- Apotekets bloggpanel

 
Som ni vet vid det här laget så sitter jag med i Apotekets bloggpanel, verkligen hur roligt uppdrag som helst och som jag är superglad över! För en tid sedan fick vi hem produkter att utvädera för Apotekets nya tandvårdsserie DentaPro. Den är framtagen tillsammans med tandvårdsexperter för att stärka tänderna, motverka ilningar, motverka muntorrhet, ge fräsch andedräkt och ge whitening-effekt.
 
Har nu hunnit använda och testat produkterna och är så här långt bara positiv! Tycker att samtliga DentaPros tandvårdsprodukter är skonsamma, effektiva men milda och lite neutrala, smakerna är fräscha och precis så där lagom mintiga. Känns svårt o förklara vad jag menar med det, men jag upplever att en del tandhygenprodukter kan vara väldigt starka i sin smak ibland. Mest positiv är jag över att munsköljen inte är så där stickande och brinnande stark som andra är. Jag provade den rosa på bilden och den är faktiskt första munsköjet som jag är helt nöjd med! Ren och fräsch med mild känsla, så skulle jag vilja beskriva produktserien från Dentapro, nöjd, helt klart!!
 
Sen gillar jag den där tablettasken med tabletter innehållande zink för fräsch andedräkt under minst 2-3 timmar. Kysssäkra! ;-)

Kommentarer
Postat av: Marie

Ohh då ska jag allt testa dem =D

2012-10-24 @ 21:51:08
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: jaana

Härligt!

2012-10-25 @ 09:23:36
URL: http://bananajaana.blogspot.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0